İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

biz aren geldiğinden bu yana ewde kablolarla geziyoruz...laptop bile kabloyla interneti alıyor :)))
bugün bizde babamızla fiyonk bebe, hellobaby gezindik bayaa bi... neler alacağımıza baktık, annemlede bi tur atıp alıcaz artık yavaş yavaş bişiler oğlumaaa...

topiğimizin 2.ci bebeğinin hediyesi bilem hazırr
işallah doğum yaptığı gün hastaneye gidip vericez hediyemizi oğluşumla. o zamana nasipse 9-10 aylık olacak boklu Demir im

:=) keske olsa da gelseniz....hediye bile istemem, tek isteğim korkularım olmasın....Allahım nolur korkularım olmasın....

:=) kızlar bu arada kan sonuçlarımı aldım, çok şükür normale dönmüşler...korunmayı bırakıcam...Allah hayırlısını versin...

:=) kızlar bu arada kan sonuçlarımı aldım, çok şükür normale dönmüşler...korunmayı bırakıcam...Allah hayırlısını versin...

hadi gözünüz aydın şekerim....
sakin olmaya çalış.hayırlısı neyse o olsun hakkınızdaaa.

bakarsın boklu Demir ve fasulye Aren den sonra topiğimizin 3. bebişi seninki olur haaaa

Demir in mevlüt şekerleri

Eklentiler

• $P2070146.webp
    62,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $P2070156.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 27
Bunlarda hastanede dağıttığımız bebek şekerleri

Eklentiler

• $PB250072.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 37
  • $PB250085.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 38
  • $PB250078.webp
    63,7 KB · Görüntüleme: 33
ooooooooo gebeş tavşana bakın hele

kız benim doğururken bile bu kadar göbeğim yoktu.oğlanı besliyon habire sanırsam.ne kadar kilo aldın???fazla almadın diye biliyom ben

wallahi 5 ay bitiyooo ve ben 6 kilo aldım dolu dolu oğlum en fazla400-500 grdır herhalde. bu hafta gidicez dr. amcasına, bakalım ne kadar olduuuuu

wallahi 5 ay bitiyooo ve ben 6 kilo aldım dolu dolu oğlum en fazla400-500 grdır herhalde. bu hafta gidicez dr. amcasına, bakalım ne kadar olduuuuu

yaklaşık 800-900 gr olacak Aren cik
fasulye demicem artık ona:))))kocamannn olmuş zira.

bu malzemeleri eminönünde bulabilir annen.kum gibi her dükkanda var zaten.yalnız badem şekeri alırken dikkat edin.gerçek bademden yapılanın kilosu 25-30 tl civarında.ama akıllılar kayısı çekirdeğinden yapıyorlarmış kilosu 5 tl idi biz bakarken.
ben çikolata kaplı bütün badem koydum.eski patronumun eşi hediye etti sağolsun 1 kilo kadar.çubuklulara 2şer tane,patiklere 1er tane koyduk.yaklaşık 75 şer tane çıktı.yetmedi bile 75 tane eve gelenlere de verince.annem sağolsun hastanede odaya giren her hemşireye dağıttığı için 15-20 tanesi hemşirelere gitti:))))gelenimiz çok olur dersen en az 100 tane yaptır bence.

hastanede dağıtmam yahuuu...ewe gelir millet iyice cimri oldum bak şimdi... bu işler annemde zaten karışmıcammmmm ama 100 olur bencedeee...herkes soracak bende saklıcam hatıraaa

silikon tabancası al bir tane kendine.düğüm attıktan sonra açılmaması için silikonlaman lazım biras.
100 metre iki renk kurdela 75 taneye yetti biras arrttı hatta.
önce bi kemeraltındaki bebek şekerlerini incele annenle beraber ona göre alsın kadıncağız.

yağmur olmasaydı bu hafta bi kemeraltı yapacaktık ne güzel... neyse haftaya artık...,
yarın hüseyin beydeyiz; bekleriz.... oğlumuzu video ya kaydedicez....

hastanede dağıtmam yahuuu...ewe gelir millet iyice cimri oldum bak şimdi... bu işler annemde zaten karışmıcammmmm ama 100 olur bencedeee...herkes soracak bende saklıcam hatıraaa

dağıt kız hastanede:)))) forsun olsun:)))) eşimle kardeşim ben doğumdayken odayı süslemeye başlamışlar.karşo odada da hüseyin bey,n başka hastası varmış.bakmışlar bizimkinler odayı balonlarla,kapı süsüyle donatıyorlar gitmişler onlarda almışlar.

dağıt kız hastaneye gelenlere de .ben anca oraya gelebilirim zira.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…