birde bebek telsizi edinin bir tane.ilk zamanlar yapışık ikizler gibi birlikte olacaksınız ama bi süre sonra evdeki yardımcılarınız gidince bir süre yalnız kalmak durumunda kalacak bebişlerimiz.
ben kraft ın bm147 modelini aldım 2 hafta önce hello baby den.99 tl fiyatı.memnunumda ilk anneme gidince kullandık.akşam yemeğinde mutfağa gidince çalıştırdım.tv nin sesini kıstım direk Demir in sesini duymak için.gayet güzelde çalıştı allahtan.1 ay kadar sonra odasını ayırmayı düşünüyorum Demir in.o zaman daha da işime yarayacak sanırsam.şu an eşim annesiyle kaldığı için sorun olmuyor ama kendisi yangınlı olduğu için(kışın bile tişörtle gezer de)klima açmak durumunda kalıyoruz yazın uyurken.
kayınvalideme yatılı bir bakıcı ayarlayabilirsek eve dönecek nasipse.şu an sadace akşamları 1-2 saat görebiliyor Demir i((((((
ileride biz uyanıkken odasında uyumak durumunda kalacakları için zaten lazım bir telsiz.ev ne kadar küçük olursa olsun tv sesinden,makina sesinden duyulmuyor ağlamaları.kraft ı alırken chicconunda vardı en basit modeli.şimdi aklımda değil model numarası ama kraft tan pahalı olmasına rağmen(115 tl idi)çalışan kız almayın onu parazit çok yapıyor dedi.bende kraft ı aldım.ama bizim evde telsiz tlf yok.daha doğrusu ev tlfnumuz yok:)))kablosuz modemide kapatıyoruz pc kullanmadığımız zaman.hiç parazit yaşamadık yani.
kablosuz modemlerinizi mutllak kapatın çoçuk varken evde.kullanmanız gereke zaman açın,işiniz bitince hemen kapatın zira zararlı çoçuklar için.
posta posta aklıma geliyor yazacaklarım kusura bakmayın artık
topiğimizin 2.ci bebeğinin hediyesi bilem hazırr
işallah doğum yaptığı gün hastaneye gidip vericez hediyemizi oğluşumla. o zamana nasipse 9-10 aylık olacak boklu Demir im
:=) kızlar bu arada kan sonuçlarımı aldım, çok şükür normale dönmüşler...korunmayı bırakıcam...Allah hayırlısını versin...
:=) kızlar bu arada kan sonuçlarımı aldım, çok şükür normale dönmüşler...korunmayı bırakıcam...Allah hayırlısını versin...
:=) keske olsa da gelseniz....hediye bile istemem, tek isteğim korkularım olmasın....Allahım nolur korkularım olmasın....
oy oy oyyy kıyamam ben size maşallahhh
sağol teyzesi, sizide bekliyoruz yavaş yavaşşş....
ooooooooo gebeş tavşana bakın hele
kız benim doğururken bile bu kadar göbeğim yoktu.oğlanı besliyon habire sanırsam.ne kadar kilo aldın???fazla almadın diye biliyom ben
Bunlarda hastanede dağıttığımız bebek şekerleri
wallahi 5 ay bitiyooo ve ben 6 kilo aldım dolu dolu oğlum en fazla400-500 grdır herhalde. bu hafta gidicez dr. amcasına, bakalım ne kadar olduuuuu
yaklaşık 800-900 gr olacak Aren cik
fasulye demicem artık ona:))))kocamannn olmuş zira.
bu malzemeleri eminönünde bulabilir annen.kum gibi her dükkanda var zaten.yalnız badem şekeri alırken dikkat edin.gerçek bademden yapılanın kilosu 25-30 tl civarında.ama akıllılar kayısı çekirdeğinden yapıyorlarmış kilosu 5 tl idi biz bakarken.
ben çikolata kaplı bütün badem koydum.eski patronumun eşi hediye etti sağolsun 1 kilo kadar.çubuklulara 2şer tane,patiklere 1er tane koyduk.yaklaşık 75 şer tane çıktı.yetmedi bile 75 tane eve gelenlere de verince.annem sağolsun hastanede odaya giren her hemşireye dağıttığı için 15-20 tanesi hemşirelere gitti:))))gelenimiz çok olur dersen en az 100 tane yaptır bence.
silikon tabancası al bir tane kendine.düğüm attıktan sonra açılmaması için silikonlaman lazım biras.
100 metre iki renk kurdela 75 taneye yetti biras arrttı hatta.
önce bi kemeraltındaki bebek şekerlerini incele annenle beraber ona göre alsın kadıncağız.
hastanede dağıtmam yahuuu...ewe gelir milletiyice cimri oldum bak şimdi... bu işler annemde zaten karışmıcammmmm ama 100 olur bencedeee...herkes soracak bende saklıcam hatıraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?