dağıt kız hastanede:)))) forsun olsun:)))) eşimle kardeşim ben doğumdayken odayı süslemeye başlamışlar.karşo odada da hüseyin bey,n başka hastası varmış.bakmışlar bizimkinler odayı balonlarla,kapı süsüyle donatıyorlar gitmişler onlarda almışlar.
dağıt kız hastaneye gelenlere de .ben anca oraya gelebilirim zira.
pembecim oda süsletmek asgari 350 liradan başlıyor haberin olsun bana çok pahalı geldi
hoşgeldin bebek yazısı 7 tl. wc kapısına yapıştırdığım bebek suratı 2,5 tl.yatağın tepesinde olan nazar boncuğu 2-3 tl.balonları bıraktım bile odada.bizimkinler bi düğüm atmışki çözemedik:)))
çift tarafı yapışkanlı bantlardan al mutlaka.balonları yapıştırmak için.hatta o kadar kuvvetliymişki bizimki kapıda kaldı bant.çıkaramadık
tül de top halinde almıştım 2-3 sene önce eminönünden.kocaaaa topu 6 tl idi:))))
yani toplamda taş patlasın 50 tl ye mal olur size:))))
yada Demir inkileri kiralayım sanadermişimmmmmmmmmmmmm
oğlum 20cm. ve 298gr. ağırlığında...kımıl kımıl ama ben hissetmiyorum tabii...çok güzel fotolarımız ve videolarımız oldu bugün, pazar günü doğum günüm ve hüseyin bey bize 4 boyutlu video hediyesi yaptı... kutladı bizi...bebişimle ilk doğumgünüm...seneye kucağımda olacak
oğlum 20cm. ve 298gr. ağırlığında...kımıl kımıl ama ben hissetmiyorum tabii...çok güzel fotolarımız ve videolarımız oldu bugün, pazar günü doğum günüm ve hüseyin bey bize 4 boyutlu video hediyesi yaptı... kutladı bizi...bebişimle ilk doğumgünüm...seneye kucağımda olacak
oy oyy oyyyy:))))maşalahhhhhhhhh
şimdiden doğumgünü kutlu olsun arkadaşım.pazar günü aramaya çalışırım ama sıkıntımız var biras(((
kayınvalidem hastanede şu anda.nöroloji yoğun bakımda yatıyor((((belki bahsetmişimdir hastalığından.keyfimiz kaçtı dün gece
pembecim gözünaydın inşallah hep böyle devam eder
sağol tatlım, 10 gün sonra sermet beye gidicem canım, 2. düzey için. Hüseyin bey yolladı, içimiz rahat olsun diye düşünüyor sanırım...
zaten senlede konuşmuştuk ya, giecektim, denk geldi...
ne zaman randevun daha doğrusu randevu aldın mı
ben 30 nisan cumartesi gidicem
benim o haftayı doldurmma lazım sanırım. 21 bitmiş olcak, randevu almadım henüz...
en güzeli 22.haftanın içinde yada 22 yeni bitmiş olursa uygun oluyor ayrıntılı ultrason için
cnm bu bahsettiğin hüseyin beyin muayanesi nerde we fiyatı nedir özel sigorta karşılıyomu
ben geçmiş gebeliğimde gülsen we o topikteki diğer arkadaşların tawsiyesiyle tahir özgüdere gittim ama....
neyse şimdi bi dr arıyrm da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?