İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

ya senin odayı siz mi yaptını...ben hastane öle sandım dııı....
valla benim kocam beceremez öle şeyleri ama bende süsleticemmmmmm

pembecim oda süsletmek asgari 350 liradan başlıyor haberin olsun bana çok pahalı geldi

ne gereği var yahuuu.eli ayağı tutan herkes yapar :))))sabahtan olmasaydı doğum ben kendimde süslerdim odamı:)))

kapı süsleri 25 tl civarında.5-10 tane balonda 5-6 tl civarı.şişir süsleial sana oda işteeee

dur odanında fotolarını koyayım.

Eklentiler

• $CIMG0020.webp
    33 KB · Görüntüleme: 29
  • $CIMG0012.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $CIMG0013.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 26
  • $CIMG0010.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $CIMG0019.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $CIMG0014.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 33
hoşgeldin bebek yazısı 7 tl. wc kapısına yapıştırdığım bebek suratı 2,5 tl.yatağın tepesinde olan nazar boncuğu 2-3 tl.balonları bıraktım bile odada.bizimkinler bi düğüm atmışki çözemedik:)))

çift tarafı yapışkanlı bantlardan al mutlaka.balonları yapıştırmak için.hatta o kadar kuvvetliymişki bizimki kapıda kaldı bant.çıkaramadık
tül de top halinde almıştım 2-3 sene önce eminönünden.kocaaaa topu 6 tl idi:))))

yani toplamda taş patlasın 50 tl ye mal olur size:))))

yada Demir inkileri kiralayım sana dermişimmmmmmmmmmmmm

yarın dr. kontrolümüz var benimkinin tıkı çıkmıyo gene endişeleniorum salak salak... napiiiim...bi ben doğum aşamasına kadar gelsem, her türlü süsletirim odayı şekerim...dediğin gibi balona tüle bakıyo işteeee

dönmeye çalşıyordur kum tanesi Arencik de karnında.meraklanma

benimde 6. yada 7. ayda öle olmuştu.bir hafta on gün doğru dürüst kıpırdamamıştı.sonra bi gittik doktorumuza,dedim bi haftadır doğru dürüst oynamadı diye. baktı hüseyin bey.güldü.180 derece dönmüş nasıl oynasın dedi.daracık yerde milim milim anca dönmüştür demişti:))))

oğlum 20cm. ve 298gr. ağırlığında...kımıl kımıl ama ben hissetmiyorum tabii...çok güzel fotolarımız ve videolarımız oldu bugün, pazar günü doğum günüm ve hüseyin bey bize 4 boyutlu video hediyesi yaptı... kutladı bizi...bebişimle ilk doğumgünüm...seneye kucağımda olacak

doğum günün kutlu olsun canım

oy oyy oyyyy:))))maşalahhhhhhhhh

şimdiden doğumgünü kutlu olsun arkadaşım.pazar günü aramaya çalışırım ama sıkıntımız var biras(((
kayınvalidem hastanede şu anda.nöroloji yoğun bakımda yatıyor((((belki bahsetmişimdir hastalığından.keyfimiz kaçtı dün gece

yaa geçmiş olsun canım, sen oğluna bak, sokma hastanelere...
çok zor tabiide, geçer bu günlerde...kutladın ya daha ne isterimmmm, sonrada konuşuruz...
bugün ben azcık alışweriş yaptımmmm, ilk kıyafetini aldım oğlumunnnn, battanyesini havlusunuuuu... 15 dk.da bir açıp bakıyorummmmmmm, çok güzellerr....

sağol tatlım, 10 gün sonra sermet beye gidicem canım, 2. düzey için. Hüseyin bey yolladı, içimiz rahat olsun diye düşünüyor sanırım...
zaten senlede konuşmuştuk ya, giecektim, denk geldi...

ne zaman randevun daha doğrusu randevu aldın mı
ben 30 nisan cumartesi gidicem

cnm bu bahsettiğin hüseyin beyin muayanesi nerde we fiyatı nedir özel sigorta karşılıyomu
ben geçmiş gebeliğimde gülsen we o topikteki diğer arkadaşların tawsiyesiyle tahir özgüdere gittim ama....
neyse şimdi bi dr arıyrm da

hüseyin beyin muayenesi bayraklı adliyeden sonraki kavşaktan sağa dönünce 100 -200 mt ileride ziraat bankası ve bim üstünde EKADOM merkezin ismi.koca tabelası var görürsünüz zaten
.tlf numarası 435 65 68.www.ekadom.com.tr adresinde iletişim kısmında foto suda var binanın.

ben ocakta gittiğimde 120 tl idi muayene ücreti.özel sigortaların bir çoğuyla anlaşmalı.tlf da randevu alırken mutlaka hüseyin bey diye söyle lütfen.zira ahmet beyde var.sorarsın tlf da sigortanla anlaşması varmı diye.
müthiş nazik bir o kadar ilgili ve bilgili doktorumuzla tanışmaya hazır ol:)))))anlattığımızdan fazlasını göreceksin nasipse.

özellikle pembedana,ben ve ronya nın yorumlarını okursan daha fazla bilgi sahibi olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…