arnavut cvbın için saol cnm ama çok uzakmış yaa bn bucada oturuyorum nasıl giderm her seferde....ufff ne zormuş yaa
arnavutttt, oğlum hüseyin beyi bekliomuş meğer, salı kontrolden sonra kıpırdanmaya başladıııı...hele dün inanılmazdı...
sürekli vursa karnıma ama gücü bu kadarına yetiyo sanırım. tatlıyı yedim tepikler başladı
ay ben hep böle hamiş kalayım diyorummm, çok güzel bişiiii
arnavut cvbın için saol cnm ama çok uzakmış yaa bn bucada oturuyorum nasıl giderm her seferde....ufff ne zormuş yaa
ehueheuhuehue
bunlar daha ne ki:))))sen bide son 2-3 aydaki kıpırdanmaları gör:))))boklu oğluşum bi o tarafa bi bu tarafa kayıyordu.karnımda yaratık var sanıyordum:18:bi tarafı şişiyordu karnımın,bi tarafı normal kalıyordu:)))))şimdide öle zaten.altını almak gittikçe zorlaşıyor:)))))))
bide doktorumuza giderken mutlaka bişeyler ye de git.bilhassa tatlı bişeyler.ben bi kere aç gitmiştim.sadece totosunu göstermişti kıpırdamadan.
ya aslında haklısın cnmm ii bi dr herşeye değer ama ne biliim gerçi şimdi bn 6 ay korunma sürecine girdim 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim ama şimdiden araştırmalara başladımdeme öyleeee.benimde evim yeşilyurtta.hatta işten gidiyordum genelde.işyerimde üçkuyular tansaşın ordaydı eskiden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ben doğum için bile çiğli kent e gittim.güldü millet bana.doktorum kemalpaşaya taşınsa bile giderim peşinden.
özel bir doktora gitmek istiyorsan en azından alsancağa kadar gitmek zorundasın zaten genelde.alsancaktan orası ne kadar mesafe ki.gene de sen bilirsin.
ben işten tek başıma gidersem önce otobüsle üçyola iniyordum.(inönü cd.kazılıyor unutma!!!!)ordan metroya biniyordum.stadyum durağınd iniyordum.ordan ya otobüs yada taksiye biniyordum.5-6 tl yazıyordu taksi doktoruma kadar.toplam yolculuk süremde 40-45 dk yı buluyordu.
ama hüseyin bey 2 haftada bir cumartesileri çalışıyor.benide eşim işten alıp arabayla götürüyordu.
bucaydaysan iki alternatifin var .ya yeni açılan doğum hastanesi yada Tapdi. onlarında özeline gitmek istersen gene alsancak taraflarındadır sanırsam.normal bir gebelik takibini kolayca yapabilirler.
:)saol cnmm aklımda bulunucak sende bucadasın galiba gülsen sölemişti bana sende önce bi kaybın olmuş sanırım allah bidaha yaşatmasın oğlunuda sağlıkla kucağına nasip etsin515 kapısının önünde duruyor ekadom'un!!!!
ya aslında haklısın cnmm ii bi dr herşeye değer ama ne biliim gerçi şimdi bn 6 ay korunma sürecine girdim 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim ama şimdiden araştırmalara başladım
Tapdi ne cnmm nerde?bnm drum tahir özgüder duydunmu bilmiyorum ama şirinyerde aslında ii bi dr ama nedense bn kaybettiğim bebeklerimden snr kmselere güwenemez olduum
sz duydunuzmu tahir beyi daha önce?
:)saol cnmm aklımda bulunucak sende bucadasın galiba gülsen sölemişti bana sende önce bi kaybın olmuş sanırım allah bidaha yaşatmasın oğlunuda sağlıkla kucağına nasip etsin
nasıl yani kendiliğindenmi üçüz oldu yoksa tedawiyle flnmı diğer bebeklere noldu cnmmsağol canım, inşallahhhh...kucağıma bi alsam, o günler gelse...
gülsenle bir hamileydik biz o dönemde. 17 haftalıktı benimde bebeğim. ben o doğum olayından sonra, doktoruma dahada bağlandım. bana inanaılmaz güven verdi. güç verdi. doğumda elimi tuttu inanır mısın? sürekli konuştu benimde, yanındayım heyecanlanma diye... ilk defa serumu o zaman taktırmıştım ben koluma...düşün bendeki paniği, korkuyu... canım o benim, hayatımda hüseyin bey olmzsa olmazlardan. o derece güveniyorum ona ben.
salı günü ultrasondaydım, bebeğimi sewiyor, dur oğlum diye... inanabiliyor musun?
ben tahir beyi gülsenden duydum canım, çok seviyor gülsende onu. tabiiki her doktor hastasını tanıyacak ve onun beklentiletilerine cevap verebilecek, yoksa güven kalmaz ki...
bende tam 6 ay bekledim. sonra muayeneye gittim be folikasite başladım, 2. ayda yeniyıl hediyemi gelmişti... umarım çok beklemezsin canım. hayat mucizelerle dolu inan bana... benim bu hamileliğim 3üzlerle başladı...sonuna kadar dayanabilen AREN oldu. senin şu altı ayı huzurla geçirip iyce dinlenmen lazım. istersen bir kerede hüseyin beyi görürsün o ara, içine sinersede devam edersin, belki başka doktor bulursun daha yakın...zamanın var...
nasıl yani kendiliğindenmi üçüz oldu yoksa tedawiyle flnmı diğer bebeklere noldu cnmm
ya aslında tahir beyi bnde sewiyorum ama ne biliim işte kafam karışık biraz aslında bakalım geçsin brz zmn...
aman yarabbimmmmkendiliğindennnnnnnnnnnnnn.....
nasıl mucize demeyeyim ben oğluma şimdi?
oda doktor amcasın çok sewiyor her gittiğimizde kıpır kıpır...
darısı sana olsunnnnn
aman yarabbimmmm
allah sağlıcakla kucağına aldırsın işlhh
bnm ikizlerimde kendiliğinden olmuştu ama allahımın gücüne gitmesinde bn çok korkuyorum artık ikizden çnkü gerçekten çok zor gnler yaşadım allah bidaha yaşatmasında...
cnm bnm suyum fazlaydı dr kontrolünde dr suyun fazla brz ama çok değil dedi bir hafta sonra gel gene bakalım geçedebilir eğer düzelmezse ilaç wericem dedineden kaybettin canım sen bebeklerini?
benim zaten kanamam vardı gittiğimde dr.a. bende 3 ay yatım sürekli. şimdi resmen 2. bahar yaşıyorum
korkm hiç... herşey güzel oluyor sonundaaaa
cnm bnm suyum fazlaydı dr kontrolünde dr suyun fazla brz ama çok değil dedi bir hafta sonra gel gene bakalım geçedebilir eğer düzelmezse ilaç wericem dedi
ama bnm başıma neler geldi 2 gn içinde karnım dawul gibi şişti taş gibi oldu bi anormallik olduğunu hissettimsabah dr gitmek için kendimi hazırladım ama sabah bi kalktım beyaz büyük bi mukus gibi bşy geldi yapş yapış hmn tahir beye gittim tabii buarad sancımda wardı dr bnm karnımı bi grdü zten nstye bağladı we bnm sancım çok çıktı hmn hastaneye yatış werdi
bz hç wakit kaybetmeden hastaneye gittik ama bnm rahim 2 cm açılmış bile yatağa yattım serumlar iğneler doğumu durdurmaya başladılar ama herşey okdr hızlı olduki
bnm kolumda serum warken aniden suyum boşaldı ama kowadan boşalırcasına
o an aklıma geldikçe delircek gibi oluyoum we bi anda karnım indi
bebeklerde sağ tarafta toplandı kaldı ölee göbeğim resmen yamuktu
tabii hmn doğuma aldılar bni suni sncıyla doğurdum meleklerim
çok uzun oldu cnm kusura bakma
işte bölle bnm hikayem oyzden korkar oldum artık...
ya aslında haklısın cnmm ii bi dr herşeye değer ama ne biliim gerçi şimdi bn 6 ay korunma sürecine girdim 22 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim ama şimdiden araştırmalara başladım
Tapdi ne cnmm nerde?bnm drum tahir özgüder duydunmu bilmiyorum ama şirinyerde aslında ii bi dr ama nedense bn kaybettiğim bebeklerimden snr kmselere güwenemez olduum
sz duydunuzmu tahir beyi daha önce?
:)saol cnmm aklımda bulunucak sende bucadasın galiba gülsen sölemişti bana sende önce bi kaybın olmuş sanırım allah bidaha yaşatmasın oğlunuda sağlıkla kucağına nasip etsin
allah bağışlasın cnm oğlunu darısı bzlere işlhhTapdi türk diyabet vakfının bir hastanesi.hipodroma varmadan sağ tarafta.bilirsin kesin yerini.Feray hm vardı orda bi arkadaşım doğumunu yaptırmıştı.ama riskli durumlarda ne olur bilemem.
kaybın için üzüldüm cidden.pembedana yada söylemiştim belkide hayırlısı buydu bebişleriniz için diye.
benimde ufakl bi kanamam olmuştu 3.ayda.
şimdi oğlum allahın izniyle 4,5 aylık şimdi.ama var yaa en ufak bişeyini kafaya takıyorum hemen.annemle bile kavga edip tenkit ediyorum onu:)))3 çoçuk 2 de torun büyütmüş olmasına rağmen hemde:))))
siz asıl pimpirikliği doğunca yaşayacaksınız:))))ben hamileyken çok rahattım amniyosentez bile olmama rağmen.ama Demir doğunca pimpirikliğim tavan yaptı malesef.sterillikle ilgili değil ama bi öksürse hemen kurmaya başlıyorum kafamda:)))
yüce rabbim bebişlerimizi her türlü kötülükten korusun işallahhhh
:=) kızlarrr...ben geldim...yorumlarınız için çok tesekkürler...biz korunmayı bıraktık, oyuzden nete pek girmiyorum. gecen sefer hamile oldugumu bilmeden çok laptopla ugrasmıstım karnımın üstünde, kötü sonuçlandı. aynı hatayı tekrar yapmak istemiyorum....
haber vermek istedim size :=) adet tarihim 8 nisandı...bakalım hayırlısı........
pembeciiimmm iyiki doğdun, oğluşun ve eşinle geçireceğin nice sağlıklı mutlu ve huzurlu senelereee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?