İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

babaannemiz ege üiversitesi nöroloi yoğun bakımına transfer oldu ctesi((((

Demir i dün camdan gösterdik, biras olsun neşesi yerine geldi allahtan.ama durum halen kritik...
onun için canımız sıkkınnnnn

babaannemiz ege üiversitesi nöroloi yoğun bakımına transfer oldu ctesi((((

Demir i dün camdan gösterdik, biras olsun neşesi yerine geldi allahtan.ama durum halen kritik...
onun için canımız sıkkınnnnn

geçmiş olsun tatlım, yapacak bişey olsa...egeye gelirsen haberim olsun uğrarım yanınıza...

geçmiş olsun tatlım, yapacak bişey olsa...egeye gelirsen haberim olsun uğrarım yanınıza...

canım sağolasın ama beklemekten başka yapılacak bişey yok malesef(((
yarın 13:30 da nöroloji yoğun bakımda olucam nasipse.her gün görüşme var allahtan.bugün eşim gitti izin alıp ,yarın nasipse ben gidicem.gelecek gibi olursan ara beni önce de bakarsın plan değişir boşuna çıkma evden.
hatta sen hiçç çıkma evden bizim için.h.sonu Demiride götürsek hastaneye haber veririm sana.boklu Demir i de görmüş olursun hem

ewet bencede iyi fikir...demir için demiştim zaten ben, daha iyi olur öylesi...

merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı uzun bir süredir takip ediyorum bende 2 yıldır bebek istiyorum maalesef olmadı.. çok araştırdım çok korkuyorum.. ve sonunda hüseyin beye gitmeye karar verdim yarın gideceğim.. ilk gittiğimde neler olacak ne olur beni bilgilendirir misiniz çok korkuyorum

smear yapar bence kesin, muayene tabiiiii birde...sonrada kan testleri isteyecek senden. ister dışarda yaptır ister burda diyecek...
ama sen çok memnun kalacaksın eminim...tez zamanda gelsin bebişin

biz ailecek sewioruz kendisini oğluşum bile amuda kalkıyo her gittiğimizde!!

aradığımız hemşire adetin 3. günü gel dedi adet dönemindeyim acaba yinede alttan ultrason ile bakıyor mu biraz stresliyim inşallah bi sorun yoktur hemen olur bebeğimiz .. siz ne kadar süre tedavi gördünüz.. siz tahlilleri nerede yaptırdınız orada mı yaptırayım acaba

ben pek tedavi görmedim ama gören arkadaşla var, adetliyken genelde bakılır canım. korkacak bişey yok. doktorumuz o kadar kibar ki... asla canını acıtacak korkutacak bişi yapmaz. herşeyi sor ona. sıkılma, utanma. belli bi zaman sonra alışıyosun zaten.
özel olduğu için pahalı olabilr, ege üniversitesinde yaptırırsın veya devlet hastanelerinin birinde... ssk hepsini karşılıyor. ben özel sigorta yaptırmıştım çok rahat ettim o konuda, bu sene herşeyim ekadomda yapılıyor...
rahat ol, çok çabuk olur bebeğin sıkıntı yapma...

umarım çok çabuk olur.. aylardır stres içindeyim sonunda cesaret ettim ve yarın gideceğim hangi özel sigorta sizinki ben de bi araştırayım olmazsa sigorta yaptırayım bende.. hastanelerde tahlil peşinde koşmak istemiyorum zaten çok stresliyim

benimki allianz sigorta canım, çokta memnunum. görüşmek istersen sigortacımın bilgişerini yollarım sana.

tahlilleri dışarıda yaptırabilirsiniz.özel sigorta derseniz limitsiz olandan yaptırın derim.
sonra limit bitince doğuma bişey kalmas mazallah...
benişm de özel sigortam limitsiz idi ilk başlarda.ama kriz davasına herşeyi değiştirdiler son sene.ve biz rutin kontrolleri cebimizden ödedik.sadece doğum için 2000tl ödedi.
pembedananın sigortası mantıklı şu an için.5 ay sonra hamile kalmaya müsaade ediyor bildiğim kadarıyla
şimdiden hayırlısı olsun hakkınızdaaa

ilk doktora gittiğimizde kaç tane tahlil istiyorlar.. ne kadar tutuyor..pembedana .. önce sigortamı yaptırsaydım acaba..sigorta doktor ücretinide ödüyor mu..

pembedana
çoçuk doktorumuzda hazır biliyorsun değilmi?????
Aren cik gelince soracaksın hüseyin beye kime gidelim diye.direk gülşen hanımın ismini vericek sana.
iyi görüşüyorlar kendisiyle.hem eşide çocuk doktoru gülşen hanımın.
biz çok memnunuz.
ona da bir topik açarız bakarsın ileride

ilk doktora gittiğimizde kaç tane tahlil istiyorlar.. ne kadar tutuyor..pembedana .. önce sigortamı yaptırsaydım acaba..sigorta doktor ücretinide ödüyor mu..

en erken 5 ay sonra ödemeye başlar sigortan tahlilleri ve doktor kontrollerini.
hüseyin beyde nazlı hanıma sorsaydın ne kadara mal olur bana tahliller diye.özel olduğu için tuzlu gelebilir en baştan.
br devlet hastanesinde yada özel bir poliklinikte de yaptırabilirisin ssk ile tahlilllerini ilk önce
ne tarafta oturuyorsun bilmiyorum ama hataydaki hıfzısıhha da tüm ilk tahlillerimi bedaya yaptırmıştım ben hamile kaldığımda

kafam iyice karıştı valla.şimdi ben sigorta yaptırsam yarın doktor masraflarını karşılamıyormu.. sonuçta hamile değilim henüz kadın doum doktoruna gidiyorum tedavi amaçlı..

kafam iyice karıştı valla.şimdi ben sigorta yaptırsam yarın doktor masraflarını karşılamıyormu.. sonuçta hamile değilim henüz kadın doum doktoruna gidiyorum tedavi amaçlı..

hayır karşılamıyor malaesef.bir çok özel sigorta 1 yıl bekleme süresi istiyor doğum ve rutin kontroller için.yoksa diğer konulardaki doktor masraflarını karşılıyor bildiğim kadarıyla.eşimin şirketi yaptırdı mesela ortopediye gitti hemen ,ödedi sigortası da
ama konu doğum ve rutin kontroller olunca bekleme süresi istiyor.pembedananınki 5 ay istiyormuş yanılmıyorsam.
bir çok ameliyat içinde belirli bekleme süreleri var.yoksa senin bi hastalığın çıktığı gibi gider sigorta yaptırırsın,olursun ameliyatını.

karşıyaka da oturuyorum.. nerede yaptırabilirim tahlilleri acaba

ege ye gidebilirsin,karşıyaka devlete gidebilirsin.yada özel bi poliklinik varsa yakınınızda önce bir sor yapabilirlermi diye.çünkü toksoplasmayı kızamıkçığı falan dışarıda yaptırıyorlar genelde özel poliklinikler

karşılıyor canım ama 4. ayda hamile kaldın mesela, doğumu kapsamaz bu sefer... yani o 5 ay doğum için verilmiş bi süre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…