İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

bu gün gittim ..hüseyin beyle tanıştık şimdilik ii gibi tabi biraz sıkıldım ben vajinal ultrasyon falan neyse off..hormon tahlili istedi insulin istedi yarın onları dışarıda yaptırcam orada olursa 300 lira civarı tutar dedi hemşire.. şimdilik bu işte.. haftaya çarşamba tekrar gideceğim :78:

insulin nedir canım be, kan şekeri troid sağlık ocağında yapılıyor, akılnda olsun...

hüseyin bey haftaya gelince smear yapacağız dedi onun için ayrı para alıyorlar mı... bide her gittiğimizde muayene ücreti veriyormuyuz :78:

hüseyin bey haftaya gelince smear yapacağız dedi onun için ayrı para alıyorlar mı... bide her gittiğimizde muayene ücreti veriyormuyuz :78:

15 günde 1 para veriyosun canım,, smear 30 lira civarı... pahalı bişi değil, çokta kolaycacık oluyo anlamıyosun bile...

kilo problemi varsa insülin direncine baktırmanı istemiş olabilir.bütün bu testleri develt hastanelerinde yada üniversitede yaptırabilirsin.bi kadın doğumcuya gidip doktorum bunları istedi dersen yazıyorlar genelde.ama tanıdık bi doktorun varsa (ne branşta olursa olsun)ona gitmen daha mantıklı.benim genel cerrah doktorum gebelik testi bile yazdı bana,düşünün artık:))))
smear testi 2009un son çeyreğinde hüseyin beyde 90 tl idi.çok iyi hatırlıyorum fiyatını zira yanımda nakit taşımadığımdan kartla ödemiştim.ama pembedanaın dediği gibi tamamen özel olarak 30 tl ise ben her gidişimde yaptırırım smear o zaman:))))))
boşuna dışarıda özele yaptırma derim ben eğer ssk gibi bişey varsa.haa ssk yoksa özel yaptıracam dersen özel sağlık hast. karşısında YÖNTEM laboratuarı var.bana her zaman uygun fiyatlı yaptılar.önce ara şunu şunu yazdı doktorum ne kadar tutar diye sor ama.basmane şifa da beta hcgyi 44 tl yaparlarken 3 ay sonra bu dediğim yerde 10 tl ye yaptırmıştım aynı testi:))))
aklıma gelmişken özel tıp merkezlerinede gidebilirsin testler için.bunlar kendi bünyelerinde yapabilecekleri testlerdir sanırsam.toksoplasma,kızamıkçık falan hep dışarıya özel yerlere gönderiyorlar genelde bilgin olsun.ekstra masraf çıkıyor polikliniklerde bile.
hadi hayırlsı bakalımmmmm güzel haberlerinizi bekliyoruz hep beraberrrrr

15 günde 1 para veriyosun canım,, smear 30 lira civarı... pahalı bişi değil, çokta kolaycacık oluyo anlamıyosun bile...

canım ben smeare 70tl verdim
ayrıca 15 günde bir para almıyor
eğer yumurta takibi yaptırıyorsan o ay içinde sadece 1 kere para alıyor
hemşire telefonda birine anlatırken duydum
bir sonraki adetinde yeni ayda para veriyorsun diyordu
yani öyle zırt pırt para almıyolarr

caanım yaa benim senin dediğin o yöntem laboratuarını aradım hcg için hiçde öyle uygun değildi
acaba yanlış bir laboratuaramı sordum :44:
sende numarası varsa bana özelden yazarmısn

15 günde bir para vermiyosun bir kere muayene oluyosun 120 tl sonra 1 döngü içinde takıp yapılcaksa gün aşırı yada kendi şugün görüşelim diyo ayrıca smear testi 70 tl orda
devlet hastenelerinde ssk varsa yaptırabilirsin cnm

en ucuzcu benmişim herkesten farklı fiyat çıktu, bi sabiha hemşireye soralım

slm kızlar ben de mayıs ayı içerisinde hüseyin beye gitmeyi düşünüyorum. umarım randevuları yoğun değildir. şimdiden arayıp randevu alsammı? bide tahlil sonuçlarımızı göstermeye gittiğimizde yine ücret ödüyormuyuz?

yoğun bir yer bencede şimdiden al tahlil sonuçları için tekrar ücret odemiyosun bir döngü içinde bir muayene ve takıp vs varsa çağırıyo cnm

bende bugün bana sorunuma özensiz davranan bi doktora gittim..
ne doğru düzgün ilgilendi ne dinledi cevapları hiç tatmin etmedi..
adetlerim gecikiyor son birkaç aydır anlatıyorum korunmasız ilişkiye hiç girmedim henüz ama bebek düşünüyorum vs ultrasona aldı sonra hormonlarda rahimde normal dedi ve bebek olmuyor öyle mi dedi.. böyle özensiz ilgisiz davrandı hem sabah hem öğleden sonra. canım hakkaten sıkıldı. bende komşu şehir izmirden doktor araştırıyorken yazınıza rastladım. msj sayım az.özelden atamadığım için buraya yazdım rica edersem bana çalıştığı yer adresini tel. yazar mısınız?

http://www.ekadom.com.tr/

Sakarya Caddesi Merve Apt. No:77 Kat:1 Daire:1 (Bim Market Üstü)
Manavkuyu - Bornova - İZMİR

Tel : 0232 435 65 68 - 435 69 68
Büro : 0533 745 50 24

ilgi istiyorsan bence doğru adrestesin...

o kadar kalabalığın içinde pembedanayla gene sözleşmeden hemde buluştuk yaaa.daha da bişey demiyorum artık ben kadere
ege de karşıma çıktı minik Aren cik.umarım 2.düzey ultrason iyi geçmiştir

caanım yaa benim senin dediğin o yöntem laboratuarını aradım hcg için hiçde öyle uygun değildi
acaba yanlış bir laboratuaramı sordum :44:
sende numarası varsa bana özelden yazarmısn

özelden msj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş.boşaltırsan gelecek sanırsam msjım
gelmezse haberim olsun lütfennn

o kadar kalabalığın içinde pembedanayla gene sözleşmeden hemde buluştuk yaaa.daha da bişey demiyorum artık ben kadere
ege de karşıma çıktı minik Aren cik.umarım 2.düzey ultrason iyi geçmiştir

çok güzel geçti teyzesi, hiçte beklemedik Fuat beyi... hemencecik aldı bizi..herşey normal artık derin br oh çekip doğumu bekleyebiliriz sanırım...

o kadar kalabalıkta denk gelmemiz hakikaten yine inanılmazdııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…