özelden msj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş.boşaltırsan gelecek sanırsam msjım
gelmezse haberim olsun lütfennn
http://www.ekadom.com.tr/
Sakarya Caddesi Merve Apt. No:77 Kat:1 Daire:1 (Bim Market Üstü)
Manavkuyu - Bornova - İZMİR
Tel : 0232 435 65 68 - 435 69 68
Büro : 0533 745 50 24
ilgi istiyorsan bence doğru adrestesin...
özelden msj atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymuş.boşaltırsan gelecek sanırsam msjım
gelmezse haberim olsun lütfennn
çok güzel geçti teyzesi,hiçte beklemedik Fuat beyi... hemencecik aldı bizi..herşey normal artık derin br oh çekip doğumu bekleyebiliriz sanırım...
o kadar kalabalıkta denk gelmemiz hakikaten yine inanılmazdııııı
bu gün tahlillerimi basmane şifada yaptırdım ssk lıya bakıyormuş..doktora rica ettim biraz zor oldu ama yazdı .şimdilik hormon testleri yapıldı .adetin 10 . günü gideceğim acaba hangi testleri istiyecek hazırlıklı olayım bilginiz var mı..
bu gün gittim ..hüseyin beyle tanıştık şimdilik ii gibi tabi biraz sıkıldım ben vajinal ultrasyon falan neyse off..hormon tahlili istedi insulin istedi yarın onları dışarıda yaptırcam orada olursa 300 lira civarı tutar dedi hemşire.. şimdilik bu işte.. haftaya çarşamba tekrar gideceğim :78:
cnm ben karşıyakada oturuyorum, buralarda tahlilleri yaptırabileceğim ssk anlaşmalı bi yer varmı ? ben izmire yeni taşındım, yabancısıyım biraz. pek bi yer bilmiorum
canım bende bostanlıda oturuyorum .buralarda bulamadım ssk ile anlaşmalı yer . hüseyin beyede buradaki yorumlar sonucu gitmeye karar verdim ilk randevu ii geçti memnun kaldım sonra ne olur bilemiyorum valla. adet bitincede gidebilirsin daha rahat olabilir senin için ilk gidiş ise açıkcası vajinal bakıyor.. benim hormon bozukluğu vardi eskiden o yüzden tahlilde yaptırıım diye 3. gün gittim.
banada tahlil vericek büyük ihtimal. karşıyaka halk sağlığı laboratuarı die bi yer var orda yapılırmı acaba tahliller? bende mitraya gitmiştim ilk. güzel bi yer aslında ama dr fazla açıklayıcı olmadı. hüseyin beyinde methini çok duydum burda ve gitmeye karar verdm yarın randevu alıcam umarım güleryüzlü biridir
canım güleryüzlü ne demek dünya tatlısı şekermi şeker bi doktor
ben çok seviyorum kendisini
ve o kadar içten samimiki kesinlikle yapmacık biri değil
ben kendisinin facebook adresine baktım
doğum yeri kısmında tebriz yazıyordu
şemsi tebrizi geldi aklıma hep iyi mi oluyorlar tebrizliler acaba :97:
banada tahlil vericek büyük ihtimal. karşıyaka halk sağlığı laboratuarı die bi yer var orda yapılırmı acaba tahliller? bende mitraya gitmiştim ilk. güzel bi yer aslında ama dr fazla açıklayıcı olmadı. hüseyin beyinde methini çok duydum burda ve gitmeye karar verdm yarın randevu alıcam umarım güleryüzlü biridir
nerede bu karşıyaka halk sağlığı laboratuarı tarif etsen ben bi ara sorarım cnm.. senin ne rahatsızlığın var biliyormusun .. arnavut45 ve pembedana gibi inş bizimde bebişlerimiz olurvalla cnm ben ilk kez gittim güleryüzlü idi .. inşallah böyle devam eder...
çok güzel geçti teyzesi,hiçte beklemedik Fuat beyi... hemencecik aldı bizi..herşey normal artık derin br oh çekip doğumu bekleyebiliriz sanırım...
o kadar kalabalıkta denk gelmemiz hakikaten yine inanılmazdııııı
biz facede varız arnavutla... hüseyin beyi ekledik...doğum günümüde facede görmüş, geçen hafta 5 gün önceden kutladı benim
aaaa hemen adınızı yazın bana özeldenn :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?