İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

bu gün tahlillerimi basmane şifada yaptırdım ssk lıya bakıyormuş..doktora rica ettim biraz zor oldu ama yazdı .şimdilik hormon testleri yapıldı .adetin 10 . günü gideceğim acaba hangi testleri istiyecek hazırlıklı olayım bilginiz var mı..

canım fuat bey gebelik takibi yapıyormu
prim kalktı diye bakmıyorlar diye biliyom
sen ücret ödüyonmu :44:

cnm ben karşıyakada oturuyorum, buralarda tahlilleri yaptırabileceğim ssk anlaşmalı bi yer varmı ? ben izmire yeni taşındım, yabancısıyım biraz. pek bi yer bilmiorum

dr nasıl memnun kaldınmı cnm? bide ilk randevu almak için aradığında adetinin 3.günü içinmi randevu verdiler yani ilk muayene o zmnmı oluomuş?

cnm ben karşıyakada oturuyorum, buralarda tahlilleri yaptırabileceğim ssk anlaşmalı bi yer varmı ? ben izmire yeni taşındım, yabancısıyım biraz. pek bi yer bilmiorum

canım bende bostanlıda oturuyorum .buralarda bulamadım ssk ile anlaşmalı yer . hüseyin beyede buradaki yorumlar sonucu gitmeye karar verdim ilk randevu ii geçti memnun kaldım sonra ne olur bilemiyorum valla. adet bitincede gidebilirsin daha rahat olabilir senin için ilk gidiş ise açıkcası vajinal bakıyor.. benim hormon bozukluğu vardi eskiden o yüzden tahlilde yaptırıım diye 3. gün gittim.

banada tahlil vericek büyük ihtimal. karşıyaka halk sağlığı laboratuarı die bi yer var orda yapılırmı acaba tahliller? bende mitraya gitmiştim ilk. güzel bi yer aslında ama dr fazla açıklayıcı olmadı. hüseyin beyinde methini çok duydum burda ve gitmeye karar verdm yarın randevu alıcam umarım güleryüzlü biridir

canım güleryüzlü ne demek dünya tatlısı şekermi şeker bi doktor
ben çok seviyorum kendisini
ve o kadar içten samimiki kesinlikle yapmacık biri değil
ben kendisinin facebook adresine baktım
doğum yeri kısmında tebriz yazıyordu
şemsi tebrizi geldi aklıma hep iyi mi oluyorlar tebrizliler acaba :97:

sen tahlillerini nerede yaptrdn cnm

nerede bu karşıyaka halk sağlığı laboratuarı tarif etsen ben bi ara sorarım cnm.. senin ne rahatsızlığın var biliyormusun .. arnavut45 ve pembedana gibi inş bizimde bebişlerimiz olur valla cnm ben ilk kez gittim güleryüzlü idi .. inşallah böyle devam eder...

azerbaycan doğumlu doktorumuz.hatta benimde ilgimi çekip sormuştum rusça biliyormusunuz diye:))))malum ben rus dili mezunu olunca:))))

güleryüzlü ne kelime ki:))))ben oğlumun göbek adlarından birini Hüseyin koydum mesela:)))sen düşün artık gerisini.pembedana da Hüseyin koyacak .Hüseyin Aren olacak sanırsam.yanılıyorsam düzeltsin pembedanacık:))))

o duyduğunuz ses tonu hiç bir zaman değişmeyecek emin olabilirsiniz.tabi kızgın hallerini hiç görmedik biz doktorumuzun.elbette sinirlendiğide oluyordur ama ben 2009 dan beri bi kere bile görmedim öle bi durumunu:))))
eşim uyuzdu erkek doktor konusunda.her ne kadar almanya da büyümüş olsada kesinlikle bayan doktor derdi.güzellik salonuna sir yaptırmaya gitmeme bile kızardı ayıp diye:)))))ama hüseyin beyi tanıyınca hele bide ultrasonda erkek olduğunu söyleyince,güle oynaya gidiyorduk her muayenemize elimizde kamerayla.
şu an boklu oğluşum babasının kucağında aşk yaşıyorlar beraber

pembedananın eşi sorar bugün hastanede:
"canım bu bayan kim???"
pembedana cvp verir:hani netten tanıştığım bayan var ya,muayenesine falan gittiğim.
eş der ki:tanıyamadım
pembedana en sonunda bombayı patlatır:)))))
yaaa Demir bebek yok mu onun annesi işte bu bayan
eş cvp verir: aaaaa tanıdım tanıdımmm

boklu oğlum meşhur oldu nette yani:)))))))

biz facede varız arnavutla... hüseyin beyi ekledik...doğum günümüde facede görmüş, geçen hafta 5 gün önceden kutladı benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…