- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
nerede bu karşıyaka halk sağlığı laboratuarı tarif etsen ben bi ara sorarım cnm.. senin ne rahatsızlığın var biliyormusun .. arnavut45 ve pembedana gibi inş bizimde bebişlerimiz olurvalla cnm ben ilk kez gittim güleryüzlü idi .. inşallah böyle devam eder...
aslında tam olarak blmyrm sadece ultrasonda yumurtalıklarımda kistcikler gördü dr pco olablr dedi ama tahlil fln istemedi. bebişin olması gecikeblir pcoysan , 1 sene bekle olmazsa gel dedi ama bna saçma geldi bu onun için hüseyin beye gdicem. o dediğim yer katlı pazarı yerinin yanındaymış netten buldum bende tesadüfen.
kızlar bi sorum daha var... eşinizden istenen sperm testini nerede yaptırdınız neresi daha ii acaba
bende pco dim kızlar.biras gecikebiliyor bebiş işleri ama bir an önce tedaviye gidin derim ben.bana da önceleri yumurtalamayı düzenliyici ilçalar ermişti hüseyin bey.önce sizi tedavi edelilim sonra bebiş demişti.3-4 ay sonrada yumurtalamayı sağlayan ilaçlara geçmiştik.
hüseyin beye(yada başka bi doktora)mutlaka muayene ol.pco geçebilir ama tekrarlamayacak diye bişey yok.benim bütün görüştüğüm kadın doğumcular "senin vücudun buna programlanmış,ilaç içtiğin sürece gününde adet görürsün"demişlerdi nitekimde doğru çıktı.
sana nacizane tavsiyem önce doktorlar görüş.sonrada bitkisel bişeyler içerim dersen saraçoğlunun soğan kürünü uygula derim.ben ömrümde 2 kere gününde adet gördüm.birisi soğan kürü sayesinde oldu inan buna.hatta 2 gün önce gördüm adetimi.hüseyin beyede içiyorum ben soğan suyu dediğimde "iç,iç ne zararı olabilirki"demişti sağolsun:))))
3 ay kaçtım doktorumdan gitmedim.3 ay da soğan suyunu içtim.2 ay düzenli (gününden önce hatta) adet oldum3.ayın sonunda mutlu haberi almıştım:))))))hatta saraçoğlunun sitesine bile teşekkür mesajı yazmıştım.
ama önce doktor muayenesi UNUTMA!!!!!!! verilecek ilaçları sakın ihmal etme, iç
kızlar sanırım benim eşimin sperm tahlilleri pek ii değil . tabi doktor daha görmedi ama bence öyle .. ne olacak şimdi:78::78:
benm adetlerim çok şükürki düzenli cnm ama ultrasonda o minik minik kistler çıktı yumurtalıklarımda. kilolu da deilim sadece cildim yağlı ve bi dönem sivilce problemi yaşamştm onun dışında bi sorunum olmadı, şimdide bebiş istiyoruz 5 aydır korunmuyoruz ama olmadı bende telaşlandm.
bende pco dim kızlar.biras gecikebiliyor bebiş işleri ama bir an önce tedaviye gidin derim ben.bana da önceleri yumurtalamayı düzenliyici ilçalar ermişti hüseyin bey.önce sizi tedavi edelilim sonra bebiş demişti.3-4 ay sonrada yumurtalamayı sağlayan ilaçlara geçmiştik.
hüseyin beye(yada başka bi doktora)mutlaka muayene ol.pco geçebilir ama tekrarlamayacak diye bişey yok.benim bütün görüştüğüm kadın doğumcular "senin vücudun buna programlanmış,ilaç içtiğin sürece gününde adet görürsün"demişlerdi nitekimde doğru çıktı.
sana nacizane tavsiyem önce doktorlar görüş.sonrada bitkisel bişeyler içerim dersen saraçoğlunun soğan kürünü uygula derim.ben ömrümde 2 kere gününde adet gördüm.birisi soğan kürü sayesinde oldu inan buna.hatta 2 gün önce gördüm adetimi.hüseyin beyede içiyorum ben soğan suyu dediğimde "iç,iç ne zararı olabilirki"demişti sağolsun:))))
3 ay kaçtım doktorumdan gitmedim.3 ay da soğan suyunu içtim.2 ay düzenli (gününden önce hatta) adet oldum3.ayın sonunda mutlu haberi almıştım:))))))hatta saraçoğlunun sitesine bile teşekkür mesajı yazmıştım.
ama önce doktor muayenesi UNUTMA!!!!!!! verilecek ilaçları sakın ihmal etme, iç
ben de 3 ay hüseyin beye gittim iğne vs bebek olmadı yumurtalarım gelişti ama olmadı sonra bırakcam dedim hüseyin beye ara vercem ve o ay hamıle kaldım ocakta soğan suyu içmiştim 15 gün ve hamıleydim ama kanamam başladı vbe düşük yaşadım değerlerim artmadı 3 aydır soğan suyu içiyorum ve bu ayda regl gelmed dün sabah test yaptım blli belirsizdi akşama doğru baya netleşti ama hala kafam karışık kanama vs olur diye gene kokruyorum fakat sağlıklı ise bişey olmaz diyorum ayy testimde bu koyimmEki Görüntüle 188084 Eki Görüntüle 188085 Eki Görüntüle 188084 Eki Görüntüle 188085
ben de 3 ay hüseyin beye gittim iğne vs bebek olmadı yumurtalarım gelişti ama olmadı sonra bırakcam dedim hüseyin beye ara vercem ve o ay hamıle kaldım ocakta soğan suyu içmiştim 15 gün ve hamıleydim ama kanamam başladı vbe düşük yaşadım değerlerim artmadı 3 aydır soğan suyu içiyorum ve bu ayda regl gelmed dün sabah test yaptım blli belirsizdi akşama doğru baya netleşti ama hala kafam karışık kanama vs olur diye gene kokruyorum fakat sağlıklı ise bişey olmaz diyorum ayy testimde bu koyimmEki Görüntüle 188084 Eki Görüntüle 188085 Eki Görüntüle 188084 Eki Görüntüle 188085
bebiş var gibi gözüküyor arkadaşım
ben evde kalan testi nisan sonu gibi yapmıştım da anca o zaman iki çizgi belirgin çıkmıştı.ama ben 30 martta öğrenmiştim hamile olduğumu beta hcg ile.
bence bi beta hcg yaptır.1500-2000 üzerindeki değerlerde kesin hamilelik vardır ve tutunmuştur rahmine.benim 58 çıkmıştı beta hcg.tam 1 hafta sonrada 2044 çıkmıştı.testten 2 hafta sonrada 2,11mm lik boklu oğlumu görmüştük allahın izniyle
bence hemen bir beta hcg yaptır
yok çıkmadı kanda test yanlış beklemeyecekmişiz yanlış sonuç verir dedi kadında 2 çıktı
2 gün snra hüseyin beye gidicem ilk kez. ilk gittiğimde hangi tahlilleri ister? rahim filmi fln istermi?
üzülme arkadaşım....bi dahaki sefere işallahhh
yüce rabbim bilir en uygun zamanı.bende yaşadım bunları hep.her adet olduğumda (afedersin) klozette otururken çağırırdım kocamı.başlardım ağlamaya...her önüme gelen sorardı bebek yokmu sizde diye.
rabbim yüzüme güldü de aratmadı daha fazla.
üzme kendini lütfen.bi yerlerde saklanmıştır sizin boklu kızınız yada oğlunuzgelir yakında
sağol cnm inşş hüseyin beyde bu topiğe gelse bize burdanda yardımcı olsa dimi ne güzel olurdu :97::97::97::97::97::97:
klasik kan tahlillerini istiycek muhtemelen senden.hemogram,tiroidler,toksoplasma,kızamıkçık falan bakılacaktır muhtemelen.rahim filmini daha ileriki aşamalarda isteyebilir sanırsam.en başta istendiğini hiç kimseden duymadım.
rahat ol güzelim.sakin sakin sorularını sor doktorcuğumuza:)))hatta not al şimdiden istersen.ben hep öyle yapardım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?