İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

Nazlı sağolsun Hüseyin beye iletiyordur buradan okuduklarını

sanırım şu sanal alemde adına iyiliğini,bilgisini öven yorumların olduğu bir topik açılan tek doktor HÜSEYİN CEYBERİ'dir

Nazlı sağolsun Hüseyin beye iletiyordur buradan okuduklarını

sanırım şu sanal alemde adına iyiliğini,bilgisini öven yorumların olduğu bir topik açılan tek doktor HÜSEYİN CEYBERİ'dir

öylemi nazlı hanım bakıyomu ay nick ne nazlı hanım evet dr mu ve personelini seviyom

kızlar ben bugün yine gittim tahlillerim normal çıktı.. ama eşimin değerleri düşük .. hüseyin bey hiç bişey demedi.. bu hafta çalışın dedi sadece.. ama eşimin tahlilini çok beğenmedi ne olacak ya... yumurtan var 1 tane dedi 1 tane normal mi az mı kaç mm olunca çatlar ki kafam iyiice çorba oldu bana yardım edinnnn

ronyacım sanırım seninde eşinde var problem önceki yazıları okuyunca öyle anladım. neler yapıyorsunuz ... aynı durumdayız sanırım:78:

canım erkek infertilitesi bölümünde 2 milyondan 76 milyona topiği var
oraya gelebilirsin bir çok arkadaşla aynı sorunları yaşıyoruz
değerleri çok düşük arkadaşlar bile hamile kaldı sende ümitsiz olma
dediğim topiği biraz incele çok faydalı bilgiler var birde eşinin değerlerini yaz herkes sana yardımcı olacaktır.

yumurtan çatlamak üzereyse ondan çalışın demiştir:))))))ben takipteyken bana da direk "eşin nerde şu an??eve gelebilirmi???" demişti vajinal ultrasondayken.gülmekten ölmüştük zira sabah 9-10 gibiydi:))))eşim işteydi bende işe gidecektim:)))))
siz çalışın güzelim.nasip bu.nasreddin hoca bile göle maya çalarken "ya tutarsaaaa" demiş

nazlııı hanım sizde gelin topiğemize beklerizzzz
ben sizi önceleri soğuk buluyordum
ama sonraları ne kadar tatlı bir bayan dedim

bugün gttm hüseyin beye. gerçekten çok tatlı ve anlayışlı... çok olumlu geçti ilk günümüz. yumurtaların gelişio herşeyin normal saqdece rahim ağzında yara var dedi ve kan tahlilleri verdi. nerede yaptrsam die düşünüorum şimdi.

10 puanlık uzmanlık sorusuna hoşgeldiniz:)))))en yakın devlet hastanesine gitmeni tavsiye ederim ssk a varsa.para vermeden yaptırırsın.

10 puanlık uzmanlık sorusuna hoşgeldiniz:)))))en yakın devlet hastanesine gitmeni tavsiye ederim ssk a varsa.para vermeden yaptırırsın.

karşıyakada oturuyorum cnm bana en yakın karşıyaka devlet hastanesi var. orda da drlar dışardan verilen tahlilleri yazmak istemiomuş die duymuştum. hüseyin bey çok sağlıklı göründüğümü söyledi çok mutlu oldum. şimdilik hormon tahlili olarak sadece tiroidlere bakıcakmış. bu ay yumurtlama takibi yapalım demişti ama ben haftaya izmir dışına çıkıyorum 10 gün yokum sadece pazartesi bakıcaz yumurtama:)

adetten sonraki 4. günde yumurtam 11mmdi. 10 gün sonra yumurtlama günüm olduğunu düşünürsek o zmna kadar yeterli büyüklüğe gelirmi acaba?

adetten sonraki 4. günde yumurtam 11mmdi. 10 gün sonra yumurtlama günüm olduğunu düşünürsek o zmna kadar yeterli büyüklüğe gelirmi acaba?

tahlillerini nerede yaptırdın... kişiye göre büyüme değişiyormuş cnm.. karşıyakadan ulaşım nasıl yaptın.. zor ooluyor bana da.. eşinden test istemedimi hüseyin bey.. hadi hayırlısı bakalım...

eğer 2 ayda hamile kalamazsam eşimden de spermiyogram istiycekmiş. tahlillerimi henüz yaptrmadım önümüzdeki haftaya kaldı. pzt tekrar gidicem hüseyin beye yumurtama bakıcak büyüyormu die. ilaçsız bi şekilde takip edicek yumurta büyümemi ama bende haftaya şehir dışına çıkıcam 10 gün kadar yokum. onun için bu ay takip yarım kalıcak aslında benzer aşamalarda gibiyiz seninle. bu topiğe fazla girmiosun galiba, ben hergün giriorum hemen hemen. sende daha sık girersen daha sık konuşur durum değerlendirmesi yaparız, nedersin?

aslında her gün girip bakıyorum .. konuşalım bencede insan rahatlıyor biraz öyle değil mi cnm.. nasıl gidiyorsun doktora uzak biraz bize dime.. pazartesi kaçıncı günün .. ben en son cuma günü gittim hüseyin beye yumurtan çatlamış dedi .. bu ay bi daha gitmeyeceğiz.. adeti bekle dedi eğer döllenme olmazsa gelirsin .. memmnun kaldın mı doktorumuzdan açıkcası ben çok beğendim çok samimi geldi bana.. nedersin

bende çok beğendm doktorumuzu.. ben perşembe gittim ilk kez. yumurtan 11mm dedi. pazartesi tekrar gidicem bakıcaz yumurtama büyüyormu die. bu ay takip yapıcaktık ama ben çarşamba şehir dışına çıkıcam ve 10 gün kadar yokum. onun için yarım kalıcak takibimiz bu ay hamile kalamazsan haziranda devam edicez takibe dedi. bi sorun olursa yumurta büyümemde fln ilaç verir o zmn die düşünüorum

pazartesi belli olur zaten yumurtanın gidişatı.. banada 2 kez baktı ..siz ne zamndır bebek istiyorsunuz..

kızlar gerçekten o kadar doktora gittim hüseyin bey gibisi yok
çok şeker insan sorularını çok rahat soruyor
sanırım kolay kolay vazgeçemicez kendisinden

kızlar gerçekten o kadar doktora gittim hüseyin bey gibisi yok
çok şeker insan sorularını çok rahat soruyor
sanırım kolay kolay vazgeçemicez kendisinden

doğru söylüyorsun cnm.. insan zaten çok sıkılıyor o koltukta ama sağolsun okadar sıkılmadım onunla..hep böyle olur inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…