İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

kızlarrr selam aranızda ömer südekana giden varmı yada duyan?

pazartesi belli olur zaten yumurtanın gidişatı.. banada 2 kez baktı ..siz ne zamndır bebek istiyorsunuz..

biz 5 ay bitti 6. aya grdk cnm azönce hüseyin beyden geldm yumurtam gayet normalmiş. bu ay bebek çalışmaları olanmıo çünkü yarın yaramı dondurucak, bu süre içinde ben şehir dışına çıkıyorum. haziranda bebek için yumurta gelişimime tekrar bakıcak. bide haziranda spermiyohgram çektiricez bebiş olmazsa. sen nerede hallettn spermiyogramı?

biolap alsancakta ii biyer.. bende adet olmamayı bekliyorum olursam bende haziranda yumurta takipindeyim...

arkadaşlar spermiogram testinde en doğru sonuç
smynra tüp bebek merkezi krugere göre bakıyolar

orda dra muayene fln olmak gerekiomu yoksa direk gidip yaptırabiliomuyuz? hüseyin bey önümüzdeki ay isteyebilirim dedi şimdiden yer bakıyım diorum eşim çok pimpirikli. smyrnaya randevu alarakmı gidelim peki spermiyogram için?

biolap alsancakta ii biyer.. bende adet olmamayı bekliyorum olursam bende haziranda yumurta takipindeyim...

saol cnm. ben bu ay hamile olamıycam zaten, haziranda iyice takip ettiricem yumoşlarımı. yumurtlamamdan umutlu drumuz. ama bakalım artık.. gidip gelmek gerçekten problem oluyor oraya. eşim bırakıyor beni şuan çünkü izmirin yabancısıyım hiç bi yer bilmiorum, takip için sık sık gidilecek herhalde, yandım ben

benide eşim götürüyor.. yarın için sana kolay gelsin yaranı yaktırcaksın galiba geçmiş olsun...zor olmaz umarım...biolap için hüseyin bey ii dedi bu arada

nihayet adet gördüm(((((((
15 aydır kırmızıları görmemek ne kadar iyiymiş meğerseme:))))
adet görünce sütün azalır diyorlardı yaaa ona taktım kafayı şimdi((

bu arada dün gece doktorcuğumu rüyamda gördüm.beni uçağa bindirecekmiş ve stockholm e gidecekmişim:)))))ne alakaysa..uçak görmek haber demekmiş.ve hoş olmayan bir haber aldık zaten kaynanamdan((((

berbat bir şekilde adet oluyorum yaaaa(((dakika başı wc deyim.
ya eskidende böyleydi ben unutmuşum yada cidden şiddetli geliyor....

esperanza ne oldu gittin mi doktora..nasılsın...

gittim cnm yaram donduruldu. şaun izmir dışındayım daha da 1 hafta kadar dönemiycem onun için nete giremiyorum.. dondurma işlemim çok rahat geçti antibiotiklerimi de kullanıyorum. adetimin 2. günü gidicem tekrar artık. yumoş takibine başlıycaz bakalım:) gidip gelmek zor oluyor ya ben bu ara sık gittim baya sıkıntı oldu eşime. yeni bi yol bulmam lazım

geçmiş olsun
toplu ulaşımla gitmeyi denesen
sora sora bağdat bulunurmuş ben 3 vesaitle gidiyordum hep yalnız gittiğimde:))))

geçmiş olsun
toplu ulaşımla gitmeyi denesen
sora sora bağdat bulunurmuş ben 3 vesaitle gidiyordum hep yalnız gittiğimde:))))

bende artık öyle yapmak istiyorum çünkü izmire daha yeni taşındığım için nereden hangi otobüs geçer neresi nerededir fln bunları bilmiorum. yavaş yavaş öğrenicem artık:)

:=) arnavutcum.....hamileyim....5 haftalık....keseyi gördük bugun....nolur duaların benimle olsun...ilk hamileliğim sonlandırıldı biliyosun...Allah bi daha yasatmasın....sağlıkla kucağımıza alalım....

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bugünlerde duyduğum bu kaçıncı gebeş haberi, sayamıyorum artık:))))))))

yüce rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşımmmmmmmmmmmmm

Boklu oğluşumun kardeşleri geliyorrrrr geliyyyoooor geliyorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…