pazartesi belli olur zaten yumurtanın gidişatı.. banada 2 kez baktı ..siz ne zamndır bebek istiyorsunuz..
biz 5 ay bitti 6. aya grdk cnm azönce hüseyin beyden geldm yumurtam gayet normalmiş. bu ay bebek çalışmaları olanmıo çünkü yarın yaramı dondurucak, bu süre içinde ben şehir dışına çıkıyorum. haziranda bebek için yumurta gelişimime tekrar bakıcak. bide haziranda spermiyohgram çektiricez bebiş olmazsa. sen nerede hallettn spermiyogramı?
kızlarrr selam aranızda ömer südekana giden varmı yada duyan?
arkadaşlar spermiogram testinde en doğru sonuç
smynra tüp bebek merkezi krugere göre bakıyolar
biolap alsancakta ii biyer.. bende adet olmamayı bekliyorumolursam bende haziranda yumurta takipindeyim...
saol cnm. ben bu ay hamile olamıycam zaten, haziranda iyice takip ettiricem yumoşlarımı. yumurtlamamdan umutlu drumuz. ama bakalım artık.. gidip gelmek gerçekten problem oluyor oraya. eşim bırakıyor beni şuan çünkü izmirin yabancısıyım hiç bi yer bilmiorum, takip için sık sık gidilecek herhalde, yandım ben
aman :))))gelmez işallahlar kırmızılar bu ay ve takip eden 8 ay bounca:))))))
esperanza ne oldu gittin mi doktora..nasılsın...
gittim cnm yaram donduruldu. şaun izmir dışındayım daha da 1 hafta kadar dönemiycem onun için nete giremiyorum.. dondurma işlemim çok rahat geçti antibiotiklerimi de kullanıyorum. adetimin 2. günü gidicem tekrar artık. yumoş takibine başlıycaz bakalım:) gidip gelmek zor oluyor ya ben bu ara sık gittim baya sıkıntı oldu eşime. yeni bi yol bulmam lazım
geçmiş olsun
toplu ulaşımla gitmeyi denesen
sora sora bağdat bulunurmuşben 3 vesaitle gidiyordum hep yalnız gittiğimde:))))
aman :))))gelmez işallahlar kırmızılar bu ay ve takip eden 8 ay bounca:))))))
:=) arnavutcum.....hamileyim....5 haftalık....keseyi gördük bugun....nolur duaların benimle olsun...ilk hamileliğim sonlandırıldı biliyosun...Allah bi daha yasatmasın....sağlıkla kucağımıza alalım....
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bugünlerde duyduğum bu kaçıncı gebeş haberi, sayamıyorum artık:))))))))
yüce rabbim yar ve yardımcın olsun arkadaşımmmmmmmmmmmmm
Boklu oğluşumun kardeşleri geliyorrrrr geliyyyoooor geliyorrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?