:=) arnavutcum.....hamileyim....5 haftalık....keseyi gördük bugun....nolur duaların benimle olsun...ilk hamileliğim sonlandırıldı biliyosun...Allah bi daha yasatmasın....sağlıkla kucağımıza alalım....
:=) arnavutcum.....hamileyim....5 haftalık....keseyi gördük bugun....nolur duaların benimle olsun...ilk hamileliğim sonlandırıldı biliyosun...Allah bi daha yasatmasın....sağlıkla kucağımıza alalım....
canım çoooooooooooooooook tebrik ederim seniiiii.... sıradakiler hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bende adet oldum
28 haziran doğumgünüm:))))
hadi bakem çalışın adetiniz bitince:))))
28 hazirana kadar bi hamiş haberi duyucam aranızdan işallah
içime öle doğuyor.güzel haberlerinize ihtiyacım var.kötü günler yaşıyoruz ailecek malaesef
Demircik iyi maşallah tek tesellim o çok şükür.biras kilo alması gerekiyor o kadar.
mamalı kahvaltılara başladık malesef ama şişirecem oğluşumu nasipse:)))
4. ayda başlanıyo ek gıdaya korkma canım, daha güzel yesin tosun olsun azcık... bırakmaz meme keyfini korkma sen :))
bir su bardağı sebze çorbasının götürüyor maşallah:))))
1-1,5 saat sonra başlıyor bağırmaya emmmeeeee emmmmeeeee diye:))))
babasına mı benziycek ne
bende adet oldum
iyi günler hanımlar.bende dün kan tahliliyle güzel haberi aldım.pazartesi günü regl olmam gerekiyordu ama olmadım.dünde kan tahlili yaptırdım.değer 58,23 çıktı tabi hemen hüseyin beyi aradım ama daha çok küçükmüş haftaya salı gidip görmeye çalışıcaz bebişimi.
slm cnm döndüm izmire sonunda:) artık bebiş çalışmalarına hız vermeliyim.. yumurta takibi için hüseyin bey seni ne zaman çağırdı? adetin 3. günümü? ben adetim bitince gitmeyi düşünüorum pztye randevu alıcam
iyi günler hanımlar.bende dün kan tahliliyle güzel haberi aldım.pazartesi günü regl olmam gerekiyordu ama olmadım.dünde kan tahlili yaptırdım.değer 58,23 çıktı tabi hemen hüseyin beyi aradım ama daha çok küçükmüş haftaya salı gidip görmeye çalışıcaz bebişimi.
etmezmiyim ocaktan beri içiyorum zatenben ilk aradığımda banda öyle demişti... folik içmeye devam et, 1 hafta bekleyelim sonra gel demişti.... sonrada 3 kese görmüştük!!!!!!
benimde tam 58 çıkmıştı biliyormusun:))))))
dedim ben önceki msjlarımda 28 hazirana kadar güzel haberler alacam diye dimi
aptala malum olurmuş:))))
muhtemelen haftaya görürsünüz keseciği:)))))
ayyyyyyyyyyy ağlıycam vallaa yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bahar geldi çiçek açtık vallaaa..... ronyaaaaaaaaaaaaa hadiiiiiiii
etmezmiyim ocaktan beri içiyorum zaten
bende yazını okuduğumda o kişi inşallah ben olurum demiştim :) adetim 1 gün geçmişti 58 çıktı normalmi yani şimdi bu değer.ben 200 lerde olanları duyunca huzursuz oldumda biraz ama seninde öyleymiş rahatladım birazda olsa.
teşekkür ederim gerçekten çok rahatladım.beklenen adet tarihimden 1 gün sonra yaptırdım.onun için böyle çıktı ozaman.gerçekten bu ay çok bereketliymiş.bukadar hislerin kuvvetliyken bebeğimin cinsiyetinide tahmin edermisin bakalım öylemi olacakeheuheuheuheuhe:))))
malum olmuş işte bana:))))))
30 mart 2010 salı günüydü.58 çıkmıştı beta hcg.tam bir hafta sonra ya 1048 yada 2044 çıkmıştı.tam hatırlamıyorum ama bu iki değerden biriydi.sonraki hafta salı günü de(yani tam 2 hafta sonra) 2,11 mm olarak içinde minicik bir kap atan boklu oğlumu görmüştük:))))
erken farketmişsin ondan 58 çıkmış meraklanma.millet bir hafta-10 gün bekleyip yaptırıyor testide ondan 200-300 çıkıyordur:))))
sen ya 7inci yada 8inci hamişsin haaa bu ay içinde:)))))
ne bereketli bi aymış yahu:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?