- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
canım eşim varikosel ameliyatı oldu
bir ay oldu olalı
değerleri düzelsin yumurta takibi yaptırcaz
seni aramızda görmek güzel
perşembe 12:30da hüseyin beydeyiz.... bekleriz....
aren nasıl cnm? nasıl geçiyor günleriniz?
ben bu ay gitmiyorum doktora ... eşimin değerleri kötü onu bekliyeceğiz düzelsin diye çok moralim bozuk...
pembecim hoşgeldin :=) hepinize tesekkür ederim, Allah olmayanlara da nasip etsin...bana da sğlıkla tamamlamayı insallah...bugun kontrole gittim Hüseyin beye değil ama Şifaya gidiyorum...bebeğin kalbini gördük... :=) insallah tamamına erdiririz....
şifada kime gidiosun cnm ve memnunmusun?
canım benim arkadaşım şifada doğum yaptı
doktoru esra hanımdı çok memnundu
ama bana sorarsan ben hüseyin bey derimmm
ben nedense kadın doktorlardan hiç hoşlanmıyom
bir kadın doğumcu birde diş doktoru kadına gitmem
ben de hüseyin beyden çok memnunum cnm ama doğum konusunda hastaneler hakkında bilgim yok. onun için sormuştum. hüseyin beyin hangi hastanelerle anlaşması var biliomusun? bi de sen özel bi sigorta yaptrdınmı? ben yaptrsammı bilmiorum kararsız kaldım
canım aslında bende takibi hüseyin beye doğumu şifada falan yaptırırım
kent hastanesi acayip büyük fiyatlar istiyor
diğer özel hastanelerdede en az 3000 e patlıyormuş
benim özel siortamda yok veremem o kadar para
arkadaşım bornova şifada yaptı çok memnun kaldı
epidural anesteziyle normal doğumu denedi ama açılma olmadı
sonra sezeryan olmak zorunda kaldı ve toplam 450 tl verdi
yani gayet uygun
evet ya çok uygunmuş gerçekten. egepolü hiç düşündünmü peki? oraya da uygun diolar
canım ben gebiş değilim ama orayıda araştırdım
çok kişi çok memnun
ama ben bornovada oturuyom bana çok uzuak olur kalıyor
ama hele bir o günler gelsin belki fikrim değişir
keşke hüseyin bey şöyle fiyatı uygun bir hastaneylede anlaşsaydı
bizde ona yaptırabilsek :26:
ben henüz hamile değilim canım ama bu ara düşünüyoruz bakalım. hüseyin beyle devam etmek istiyorum aslında ama özel sigortam yok, yaptrsammı bilmiorum senin bir önerin va rmı?hüseyin bey ile kent hastanesinde yaptım doğumu 1 aralık epiduralli sezeryan ile.
kent hastanesi 1722 tl çekti özel sigortamdan.
hüseyin beyde ahmet beyle beraber girip 2000tl aldılar.toplam 3722 tl ni,n 2000tlsini özel sigortam ödedi.gerisini biz ödedik.
arkadaşım özel sağlıkta epiduralli normal yaptı benden bi hafta sonra 1500t civarı bi para aldı hastane.
başka hastane yada doktora gidecekseniz baştan onlara yönlenin bence.sonra programım yoğun alamam doğuma falan gibi laflar duyuyorum arkadaşlarımdan bilhhassa egepol
için.
yani en başından direk egepole giderseniz anca o zmaan giriyorlarmış doğuma
hüseyin bey ile kent hastanesinde yaptım doğumu 1 aralık epiduralli sezeryan ile.
kent hastanesi 1722 tl çekti özel sigortamdan.
hüseyin beyde ahmet beyle beraber girip 2000tl aldılar.toplam 3722 tl ni,n 2000tlsini özel sigortam ödedi.gerisini biz ödedik.
arkadaşım özel sağlıkta epiduralli normal yaptı benden bi hafta sonra 1500t civarı bi para aldı hastane.
başka hastane yada doktora gidecekseniz baştan onlara yönlenin bence.sonra programım yoğun alamam doğuma falan gibi laflar duyuyorum arkadaşlarımdan bilhhassa egepol
için.
yani en başından direk egepole giderseniz anca o zmaan giriyorlarmış doğuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?