ben henüz hamile değilim canım ama bu ara düşünüyoruz bakalım. hüseyin beyle devam etmek istiyorum aslında ama özel sigortam yok, yaptrsammı bilmiorum senin bir önerin va rmı?
özel sigorta da bir yıl bekleme süresi var canım birçoğunda.
sanırsam pembedananın sigortası yapıldıktan 5 ay sonra doğumu ödüyor.
benimki genel yaşam idi ve 1 yıl bekleme süresi vardı.güzel kazık yedik biz sigortadan kriz davasına.ben ilk başladığımda doktor ve doğum harcamaları sınırsız idi.hatta kent ve özel sağlık ta 4 güne kadar kalabiliyordun.ama geçen sene kriz patlayınca sınırlama getirmişlerdi.
sınırsız sigorta için benden 3500 tl prim ödemesi istediler.ee zaten doğum yakındı,3500 civarı tutacak demişti hüseyin beyde.ne diye verelim dedik o kadar parayı.eski poliçeyi 800 küsür tlye yenileyip 2000tl ödeme aldık sigortadan.
pembedanaaaa seninki hangi sigortaydı??????????daha avantajlı onunki
teşekkür ederim gerçekten çok rahatladım.beklenen adet tarihimden 1 gün sonra yaptırdım.onun için böyle çıktı ozaman.gerçekten bu ay çok bereketliymiş.bukadar hislerin kuvvetliyken bebeğimin cinsiyetinide tahmin edermisin bakalım öylemi olacak
canımmm bende yaptırmayı düşündümm ama ben doğurana kadar
kaç kere yeniletmem gerekecek sigortayı
bu bahsettiğiniz rakamlar sanırım 1 yıllık ücretler
baksana ben hamile falanda kalamıyom en güzeli yapmamak
KIZ olacak gibi geliyor bana
canımmm bende yaptırmayı düşündümm ama ben doğurana kadar
kaç kere yeniletmem gerekecek sigortayı
bu bahsettiğiniz rakamlar sanırım 1 yıllık ücretler
baksana ben hamile falanda kalamıyom en güzeli yapmamak
bende karar veremedim yaptırıp yaptırmamaya çünkü bende eşimi bekliyorum :)
doktorumuz kent dışında başka hangi hastanelerle anlaşmalı biliyormusunuz? yani illaki kentte doğum yapmak zorunda değiliz herhalde dimi
bence de yaa keşke öyle olsa süper oluryok canım:)))))
gazi yide söylemişti bize.ama arasında fiyat olarak 700-800 tl oynuyordu.ben gaziye gidelim hem eve daha yakın dedim.ama eşim "bu yola kent diye çıktıysak kentte olsun bir kere doğuracan nasipse" dedi.
haaa zenginiz sanmayın sakınnnn.pembedana gördü bizi doktorcuğumda.gayet normal orta halli bi aileyiz.ve bir sürü de kredi kartı borcumuz var(((ben doğumdan sonra işsiz kalınca birikti malesef ((
bide eşimin annesinin rahatsızlığı da eklenince mahvolduk açıkcası.
bizim avantajımız özel sağlık sigortası oldu birasda.yoksa 3700 tl nakit çıkmazdı cidden:))))))
nazlıcımmmm hüseyin bey sgk ile anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırsa yaaaa.en azından hastane masraflarını sgk ya kitleriz:)))))
biz sadece doktorcuğumun parasını öderiz seve seve
yok canım:)))))
gazi yide söylemişti bize.ama arasında fiyat olarak 700-800 tl oynuyordu.ben gaziye gidelim hem eve daha yakın dedim.ama eşim "bu yola kent diye çıktıysak kentte olsun bir kere doğuracan nasipse" dedi.
haaa zenginiz sanmayın sakınnnn.pembedana gördü bizi doktorcuğumda.gayet normal orta halli bi aileyiz.ve bir sürü de kredi kartı borcumuz var(((ben doğumdan sonra işsiz kalınca birikti malesef ((
bide eşimin annesinin rahatsızlığı da eklenince mahvolduk açıkcası.
bizim avantajımız özel sağlık sigortası oldu birasda.yoksa 3700 tl nakit çıkmazdı cidden:))))))
nazlıcımmmm hüseyin bey sgk ile anlaşmalı hastanelerde doğum yaptırsa yaaaa.en azından hastane masraflarını sgk ya kitleriz:)))))
biz sadece doktorcuğumun parasını öderiz seve seve
bende karar veremedim yaptırıp yaptırmamaya çünkü bende eşimi bekliyorum :)
canlarım özel sigorta gerçekten rahat ama artık kimselere tavsiye etmiyorum canlarım... 2600tl ile girip devam ettiğim poliçem bu sene 4000 lira olarak karşıma çıktı ve mecburum bunu yaptırmaya... belki maddi olarak zorlayacak ama ALLİANZ tan var yaa kaç 4000 tl çıkartıcam ben görecekler...
yok zamanda ödemelerimizi 2ye katladılar ve çok vurdumduymazlar... insanın inanası gelmiyor...
öyle işte bunun sıkıntısyla bu sabah bi çarpıntı başladı bende... gittim hemen ekg çektirdim. hüseyin bey kansızlıktan muhtemelen dedi ama benimki stres ve sıkıntıydı gerçekte... salıyada kan doktoruna gösteriem kendisi dahiliye uzmanı ayrıca... hüseyin beyin arkadaşı HAMİT PAK. Süper bi insan oda ... aklınızda olsun.
şimdi iyiyiz allahtan, yaaa bizim şekerimizde yüksek çıktı bayanlar... hüseyin bey beni diyete aldı hemen(((( oğlumun artık tepikleri bile azaldı sankiiiii... grisini yemekten ...
cnm bunu duyduğum çok ii oldu ben de özel sigorta istemeye başlamıştım eşim ne gerek var diyordu. iiki kalkışmamışım bu işe.. ben hüseyin beyden çok memnunum inş hamile kalırsam doğuma kadar onunla devam etmeyi istiyorum ama doğum kısmı biraz masraflı oluyor gibi deilmi? :97:canlarım özel sigorta gerçekten rahat ama artık kimselere tavsiye etmiyorum canlarım... 2600tl ile girip devam ettiğim poliçem bu sene 4000 lira olarak karşıma çıktı ve mecburum bunu yaptırmaya... belki maddi olarak zorlayacak ama ALLİANZ tan var yaa kaç 4000 tl çıkartıcam ben görecekler...
yok zamanda ödemelerimizi 2ye katladılar ve çok vurdumduymazlar... insanın inanası gelmiyor...
öyle işte bunun sıkıntısyla bu sabah bi çarpıntı başladı bende... gittim hemen ekg çektirdim. hüseyin bey kansızlıktan muhtemelen dedi ama benimki stres ve sıkıntıydı gerçekte... salıyada kan doktoruna gösteriem kendisi dahiliye uzmanı ayrıca... hüseyin beyin arkadaşı HAMİT PAK. Süper bi insan oda ... aklınızda olsun.
şimdi iyiyiz allahtan, yaaa bizim şekerimizde yüksek çıktı bayanlar... hüseyin bey beni diyete aldı hemen(((( oğlumun artık tepikleri bile azaldı sankiiiii... grisini yemekten ...
ayy ben bu fikri çok sevdimmm
bencede sgk ile anlaşması olan bir hastane bulsun
bizim için orta gelirli izmirliler için
cnm bunu duyduğum çok ii oldu ben de özel sigorta istemeye başlamıştım eşim ne gerek var diyordu. iiki kalkışmamışım bu işe.. ben hüseyin beyden çok memnunum inş hamile kalırsam doğuma kadar onunla devam etmeyi istiyorum ama doğum kısmı biraz masraflı oluyor gibi deilmi? :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?