sayma beeee şu günleri:))))))zor yazarsın sen 16 gün sonra.anca doğurursun o güne.2-3 hafta habire cıyaklayan, altını kirleten bir oğlan olacak:)))))nerden vakit bulacan da girecen nete:)))))ben yazarım senin yerine artıkın:))))))))))))))))eheuheuehuehuehueh
benim oğlum uslu olcak şimdi hiç uyumuyo çocuk ama doğunca belki uyur hahahahhaaaa :)))))
RONYAAAAAAAAAAAAAA sana bir şey soracağım özelden mesaj atamıyorum da ben burdan yazıyorum .. preseed jel kullandın galiba sen diğer topiklerde okudum sana kim tavsiye etti yani doktor tavsiyelimi kullandın.. düşüğe sebeb oluyor falan diyorlar karar veremedim lütfen cevap yaz.......
RONYAAAAAAAAAAAAAA sana bir şey soracağım özelden mesaj atamıyorum da ben burdan yazıyorum .. preseed jel kullandın galiba sen diğer topiklerde okudum sana kim tavsiye etti yani doktor tavsiyelimi kullandın.. düşüğe sebeb oluyor falan diyorlar karar veremedim lütfen cevap yaz.......
bi yaşıma daha girdim:)))ilk defa duydum haa
baktım tüğü 100 tl diyor nette.
soğan suyu bedava:)))))))al bir kilo soğan 2-3 tl ye:))))dalga geçmiyorum haaa.ben soğan suyuyla hamile kaldım.rahmi gebeliğe hazırlıyormuş.
canım ben bu ayki ilişkilerimde bol bol kullandım ve faydasınıda gördüm
bana kimse tavsiye etmedi kk da öğrendim
bende bir ara enfeksiyon yapmıştı ara vermiştim
ve bu ay tekrar alayım dedim iyikide aldım
gönlünü ferah tut korkma
preseed nasıl düşük yaptırabilirki yani mantıklı gelmiyor bana :44:
arnavutumm sanırım bu kürler kişiden kişiye farklılık gösteriyor
ben soğan kürünü yaptım ve o ay 70. gün adet oldum diğer aylardada malesef aynı oldu
bana puregon iğne iyi geldi hehe
Sabırsız Aren 31 ağustos saat 10:58 de Kent hastanesinde 3580 gr ve 50 cm boyunda sağlıklı olarak doğmuştur:)))bizzat gittim gördüm sapsarı saçlı yumak yumak bi bebiş:)))
pembedana hep şirin bir annecik olmuş:)))))
Rabbim tüm bebişlere sağlıklı sıhhatli ömür versin:))))))
hanımlarr merhabaa bende 7 haftalık hamileyim
kahraman koldaya gitmeyi düşünüyordumm ama yorumlarınızı okuyunca fikrim değişti galiba
benim özel sigortam var o yüzden araştırdım hüseyin beyi ama baya ii galiba
zaten benim ilk bebişim çok heycanlıyımm beni ii bilgilendirecek içime sindirecek bi doktor istiyorumm
yaaaa of kararsız kaldım yaa ama hüseyin beye gidiyimm ben en iisi çünkü şimdi kahraman beyi aradım randevu alamdım
yani ben izmir dışındayım çarşamba günü izmire gelicem ancak cumaya verebilirim dedi
dur bakalım bi de hüseyin beyi arıyımm
evet özel sigortam var zaten adını da ordan duymuştum
inşallah hayırlısı olur bakalımm
hüseyin bey ve ahmet bey beraber çalışıyorlar ekadom da.yani biri olmassa diğeri mutlaka ordadır.beraber girdikleri sezeryanları saymazsak tabi:))))benimkine beraber girdiler mesela.belki okumuşsundur pembedana(namı diğer minikaren) 7 ylülde doğacaktı.ama bayramın 2.günü kanaması olunca acil sezeryana aldılar.yani hüseyin bey bayramda bile izmirdeydi:)))))
benimde 3.ayda kanamam olmuştu sabah 8 de.aradım dpktprcuğumuz hemen.iğne yaptırmamı söyledi.bide o akşam uçakla ist la gidecektik.onu bile ertelememizi söyledi tlf da yani ahafıza süper kendisinde:))))eczaneye gidip iğne bumuydu hocam diye aradığımda senin için rahat etmiycek ben dışardayım ama git ahmet bey baksın ultrasonda dedi.ben ekadoma gittiğimde ahmet bey bütün bilgilerime sahipti bile:)))))))2 doktor çalışmanın faydasını o gün anladım açıkcası.şimdi çocuk doktorumuzda karı-koca beraber.ve hüseyin beyin samimi arkadaşları aynı zamanda:))))
doktorumuz konusunda yanılmassın arkadaşım inan buna:))))))
aaay beni çok rahatlattın çok sağol
şimdi hüseyin beyden randevu aldım 7 eylül çarşamba 13.30 a :)
çok heyecanlıymmm
yaa anlattığın şeyler benim için çok önemli ilgili olması bana ait bilgileri aklında tutması her aradığımda ulaşabilmek çok önemli
ee bide sürekli sezeryandan bahsediliyor ben gerek kalmadıkça sezeryan istemiyorum hüseyin beyin bu konudaki düşünceleri neler biliomusun
yardımların için teşekkür ederim ayrıca bebeğinde ömürlü sağlıklı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?