İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

aay bayıldım ben bu kulübe yaa süpersiniz valla
dediklerinin hepsi aklımdaa teşekkürler
ben 21 yaşındayım doğal olarak ilk hamileliğim o yüzden çok acemiyim
burada bi doktora gittik kan testi için adam baktı kanda gebelik mevcuut bidahaki ay bekliyorumm ii günler dedi döndü arkasını gitti
yani bi hayırlı olsun de, bi gözünüzaydın de yok. ki adam annemin doktoru o yüzden ilgili biri lazımm ama pişman olmıcam sanırımm
randevudan sonra hemen yazarımm düşüncelerimii
yardımın için teşekkür ederimm

bugün hüseyin beyle randevum vardı ve çok i geçti beni rahatlattı
bebişimin kalp atışını da gördümmm
aayyy çok güzeldiiii

hahhhh gözün aydın:))))sende hüseyin bey kolik oldun iştee:)))))))))))

gerçekten memnun kaldık eşimle birlikte.
hatta dün kan aldı bugün test sonuçları için aradı şükür normal çıkmış.
yani gerçekten ilgili bi doktor olduğunu anladımm
doğumum da nasipse çiğli kentte olacak
herşeyi sordumm sakin sakin cevapladı kısacası süperdii

işallahh herşey gönlünüzce olur:)))))doktorcuğum çok iyidir.ilgili bilgilidir.kent konusunda yanılmayacağını sanıyorum.hangi sigorta var sende???benim genel yaşamdı problem çıkmadı hiç ama pembedanaın allianz dı problem çıkmış biras..hoş belkide bayram tatili diye lmuştur onlarda problem ama bizde hiç sorun çıkmadı.provizyonu aldılar evimize gittik:)))))bi kuruş ödemedil hastaneye:))))
kameranız varsa kamerayla gidin kontrollere:))))çok üzel bir anı oluyor.ben habire izleyip izleyip ağlıyorum:))))))doğumda da kamera vardı.oğluşumun karnımdan çıkışından itibaren:))))

bende yapı kredi var sorun çıkmaz heralde :)
yaa eşime dedim ilk kez ultrasonda görcez kameraya çek diye utandı heralde çekmedi (
ama bundan sonra götürcem kamera 3 hafta sonra tekrar gidicem.
doğum konusunda bilemem çünkü normal istiyorumm bebeğimin çıkşının görünmesi pek hoş olmaz

meraklanma:)))tamamını çekmiyorlar zaten:))))benimde ilk görüntüm Demir karnımdan çıkarken başlıyor.))))sonra sadece onu çekiyorlar
kamerayı götürün hiç te çekinmeyin.kibarca rica ederseniz ilk seferinde.sonrasında kendi soruyordu kamera yokmu diye:))))))),
kendine dikkat et.söylemiştir doktorcum zaten yapman ve yapmaman gerekenleri:)))

tamam bi dahakine götürcem kesin
evet herşeyi sakin sakin anlattı yalnız benden 3 tane test istedi biri kızamıkçık için dedi diğer ikisinin isimleri çok karışıktı anlayamadım onlar ne içindi sormadım da kimseden de duymamıştım bu testleri bi de testlerden 400 lira aldılar (

hımmmm sigortan sınırsız değilmi senin????
kızamıkçık veya toksoplasma falandır onlar.TORCH testleride derler bunlara.yaptırman gerekli bunları mutlaka ama mutlaka.bana iki kere yapıldı hatta tesadüf sonucu.ama sigortan sınırsız ise ödemesi lazım bunları mutlaka.konuş sigortacınla eğer öderiz derlerse nazlı hm dan faturasını iste detraylı.yada sigortacına sor hangi evraklkarı getireyim diye.haa sigortan bunları ödemiyorum kardeşim derse yapacak bişey yok 400 tl için.bir dahaki test zamannında söyle ben dışarıda yaptırıcam bu testleri de.git bir ssk ya bağlı kuruma bana şu şu testler lazım şu kadarlık hamileyim de hemen yapıyorlar.ilk torch larımı hıfsısıhha da yaptırdım ssk ile.2.torchlarımı 2li tarama için gittiğim yeşilyurt devlette bana bile sormadan yaptırdı kadın doktor.iyi de oldu.sağlamasını yapmış olduk ilk testklerin:))))
4lü taramayı parayla dışarıda yaptırdım alsancakta o da 70-80 tl idi.başkada bi test yapılmadı rütin bakılan kan değerlerim dışında.
dediğim gibi önce sigortacına sor ödüyormu diye.ödüyorsa hangi evraklar lazım diye sor ve nazlı hmdan ona göre iste evrakları.haa ödemiyorsa dışarıda yaptır sonrakileri
bu arada face varsa sende pembedana ile biz face teyiz:))))burdan face im var de.ben sana özelden yazarım adlarımızı:))))))

ya bizim sigortamız 3 ay sonra 1 yılını doldurcak 1 yıl dolmadan karşılamıomuş bizde yeni öğrendik
3 ay sonra hepsini karşılayacakmış
evet face var yaz bakalım özelden tanışalımm

ben şimdi oğlana çorba yedirmeye gidiyorum:))sen gönder isteği ben onaylarım sonra:))))
oğluşumun resimlerini de görürsün hem:))))

minik Aren den haberler vereyim size:))))

annesini emmiyormuş malaesef pembedanacım da sağıp veriyor şu an.mama takviyeside var aynı zamanda.uyku düzeni malum:))))anneannedeler şu an.yakında kendi evlerine döeneceklermiş:)))

biz geldikkkkkkkkk..... 12 gün geçti daha yazacak zaman bulamadım buraya.... hemen 5 dakika yazıp çıkacağım, arnavutunda dediği gibi fazla keyif düşkünü çıktı benim aren im. emmek zor geliyor, ben emiyorum onun yerine artık memeyiiiii
sabah nasıl oluyor anlamıyorum çünkü sabah karşı uyuyor gibi oluyorum ama mik mik sesleriyle yine kalkı akşama kadar memeyi sağ sütünü ver, üstünü mama ile tamamla, altına bak banyo yaptır gazını çıkar tekrar meme sağ, mam ver, gazını çıkar... böylece günler kovalıyor birbirini. işitme testi ve dr. kontrolümüz var pazartesi. ondan sonra 1 hafta babamızda ewde olacak bizde kendimizi deneme fırsatı bulucaz, anneannemiz olmadan.

kızlar korkutmak için söylemiyorum çok zor bebek bakmak ama herşeye değer inanın... hamilelikte öyle...farklı şeyler ama tadına varmaya bakmak lazım ikisindede... benim dikişler yeni acımaya başladı, çok ayakta kaldım uykusuz kaldım diye bugün nöbeti direk anneme devredicem. gece vardiyasına yokum yani. mutlaka dinlenmem lazım sanırım yoksa oğlumu kucağıma almaktada zorlanıcam.

doğum nasıl oldu nasıl geçti, hüseyin bey nasıldı? bunları detaylıca anlatıcam size ama ewe gidip düzene girmemizi bekliyorum ...

şimdilik annelik harika birşey diyorum size ve anne karnında bol bol dinleyin bebeğinizi konuşun.. inanaın içerden çıkan bebek aynı tepki ve hareketlerle hayata merhaba diyor. benim oğlumun ultrasondaki uyuma şekli bile şimdikiyle aynı...
her yemekten sonra hala hıçkırıyor... ama buna sinirlenmiyor ağlamıyor, biz hep müzik dinlerdik o zamanlarda...okşardım onu...

ahhh ahhhhhh.... darısı her isteyenn başınaaa diyorum kaçıyorum şimdilik...

huuuu kimse yokmu:)))))))))))))))

biz hep burdayız 7/24 :)))))

çok fena aren kızlar yaaa... gaz sancısı mahvetti bizi...ağlamaktan deli olduk dün gece arnavutcum yaa... doktorumuz metsil d,iye bi damla verdi senin dediğin milupa rezenesinide aldık ama iyi gidiyorken birden arttı sancımız...
çok üzülüyorum çoook, o ağlarken bende ağlıyorum o kadar çaresiz ki!!

Son düzenleme:

metsil iyi geliyor ihaml etme çok zor biliyorum allah sabırlar versin ne diyeyim

acı elma yağı al.Aren in göbek deliğine bide bezinde poposunun denk geldiği yere bezine sür.sende kendi göbek deliğine sür.dilinede bi parmak çal kendine:))))yalnız mutlaka ACI ELMA yağı olacak.adaçayı yağı da yazabilir üstünde 8-9 tl .tatlı elma alma sakınnnnn

sende rezene iç:)))))bide nurse harveys var doğal kekik suyu falan.hem Aren e hem kendine kullan.biz kullandık Demir le beraber

metsil iyi geliyor ihaml etme çok zor biliyorum allah sabırlar versin ne diyeyim

offff beni tek yoran ağlaması Aren'in... inanın başka bişey değil. artık kucağımda uyumaya başladı yatağa yatıramıyorum. minnacık çocuk nasıl huy değiştirir nasıl istediğini yaptırır bize yaaaa...mecburen yapıyoruz işte.. o huzurlu olsun yeterki uyusun diye...

bugün kakada yapamadık zorumuz ondan sanırım , bide gelen giden eksik olmuyo ki!! öyle etkileniyo ki çocuğum kalabalıktan. huzuru kaçtı resmen ...

herşeyi deniyoruz zaten sırayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…