biz geldikkkkkkkkk..... 12 gün geçti daha yazacak zaman bulamadım buraya.... hemen 5 dakika yazıp çıkacağım, arnavutunda dediği gibi fazla keyif düşkünü çıktı benim aren im. emmek zor geliyor, ben emiyorum onun yerine artık memeyiiiii
sabah nasıl oluyor anlamıyorum çünkü sabah karşı uyuyor gibi oluyorum ama mik mik sesleriyle yine kalkı akşama kadar memeyi sağ sütünü ver, üstünü mama ile tamamla, altına bak banyo yaptır gazını çıkar tekrar meme sağ, mam ver, gazını çıkar... böylece günler kovalıyor birbirini. işitme testi ve dr. kontrolümüz var pazartesi. ondan sonra 1 hafta babamızda ewde olacak bizde kendimizi deneme fırsatı bulucaz, anneannemiz olmadan.
kızlar korkutmak için söylemiyorum çok zor bebek bakmak ama herşeye değer inanın... hamilelikte öyle...farklı şeyler ama tadına varmaya bakmak lazım ikisindede... benim dikişler yeni acımaya başladı, çok ayakta kaldım uykusuz kaldım diye bugün nöbeti direk anneme devredicem. gece vardiyasına yokum yani. mutlaka dinlenmem lazım sanırım yoksa oğlumu kucağıma almaktada zorlanıcam.
doğum nasıl oldu nasıl geçti, hüseyin bey nasıldı? bunları detaylıca anlatıcam size ama ewe gidip düzene girmemizi bekliyorum ...
şimdilik annelik harika birşey diyorum size ve anne karnında bol bol dinleyin bebeğinizi konuşun.. inanaın içerden çıkan bebek aynı tepki ve hareketlerle hayata merhaba diyor. benim oğlumun ultrasondaki uyuma şekli bile şimdikiyle aynı...
her yemekten sonra hala hıçkırıyor... ama buna sinirlenmiyor ağlamıyor, biz hep müzik dinlerdik o zamanlarda...okşardım onu...
ahhh ahhhhhh.... darısı her isteyenn başınaaa diyorum kaçıyorum şimdilik...
canım ben bu ayki ilişkilerimde bol bol kullandım ve faydasınıda gördüm
bana kimse tavsiye etmedi kk da öğrendim
bende bir ara enfeksiyon yapmıştı ara vermiştim
ve bu ay tekrar alayım dedim iyikide aldım
gönlünü ferah tut korkma
preseed nasıl düşük yaptırabilirki yani mantıklı gelmiyor bana :44:
ronya hanım merhabalar. acaba ege üniversitesinde memnun olmadığınız doktor hangisiyidi? ben ege üniversitesi düşünüyordum da. yazarsanız sevinirim:26:
arkadaşlar çok üzgünümm
2 gün öce bebeğimi kaybettim 8+5 te kalbi durmuş
yaklaşık 10 gündür ölüymüş karnımda
vakumla kürtaj oldum
sağolsun Hüseyin Bey çok destek oldu
Ekadomda oldu kürtajım. çok büyük sarsıntı yaşadıkk
Allahımm bidahakine sağlık versin inşallah
offf çok üzüldümm sıkma canını
biliyorsun sorunllu gebelikler düşüyor
inşallah tez zamanda yerini doldurur Rabbim
arkadaşlar çok üzgünümm
2 gün öce bebeğimi kaybettim 8+5 te kalbi durmuş
yaklaşık 10 gündür ölüymüş karnımda
vakumla kürtaj oldum
sağolsun Hüseyin Bey çok destek oldu
Ekadomda oldu kürtajım. çok büyük sarsıntı yaşadıkk
Allahımm bidahakine sağlık versin inşallah
canım profiline baktımm amasyada yaşadığını falan belirtmişsin sohbetlerinde
neden egedeki doktoru merak ettin
ben beğenmediğim doktorları malesef deşifre etmiyorum ama beğendiklerimi yazabilirim
pembecimmmm doğumla ilgili birşey yazmamışın hastane nasıldı ne kadara mal oldu
kaç gün kaldınız bizi azcık aydınlat yavrucumm
arenide sağlıkla büyüt inşallah
doğum çok güzeldi ronya... müthişti... bayram sabahı olmasına rağmen hüseyin beye hemen ulaştım, kentteki ekip anestezistlerde çok iyilerdi...
benim tek derdim doğumdu zaten, yok kent olsun yok başka birşey olsun diye derdim olmadı hiç... tek isteğim Hüseyin Beyin rahat olması bebeğimin ve benim güvende olmamızdı. Hüseyin eyde kentteki ortamın çok iyi olduğunu söylemesi üzerine hiç düşünmedik biz açıkçası. özel sigortamız olduğunuda bildiği için alternatif olacak bir hastane konuşulmadı bile. Ama şöyle söyleyebilirim, kent konfor ve lüks olarak bakarsak hiçte düşünüldüğü ve anlatıldığı kadar abartılacak veya imrenilecek bir hastane değil... geçen sene gazide doğum yaptım orda ilgi alaka çok çok daha iyiydi sanki... ama doğum aşamasını sorarsanız, hüseyin beyi sorarsanız, müthişti müthişşşş... konuşarak müzik dinleyerek doğum yaptım, ne ağrım ne sızım oldu...hiç yatmadım ben düşünün halimi . ona rağmen 1 ay nasıl geçti ben mi doğum yaptım bilmiyorum :)))
diyeceğim hüseyin bey olsunda doğumda, nerde olursanız olun...
maşallah canım yaaa ne güzel
ayy o zaman bende gaziyi düşünebilirim
tek gazide düşündüğüm şey yeni doğan ünitesinin olmaması
ama herhalde olağansütü durumlara karşı önlemleri vardır
umarım herşey yolunda giderde hiç gerek bile kalmaz
sağlıkla büyüt yavrunu öpüyorum seni
tabiii hüseyin beyle konuş maddi olarak zaten zor bir dönem oluyor, anlayışla karşılayacağına eminim. dediğin gibi izmirin göbeği olağanüstü halerde vardır mutlaka bir çözümleri... orada çalışanlar daha sevecen ve sıcak geldi bana bilmiyorum. hatta odalar falan dekorasyon olarak daha güzel ve şık :))) vallahi ben senin yerinde olsaydım bende gaziyi seçerdim. herkesede söylüyorum kent kent diye aklınızın ucunda bir özenç kalmasın... Adı var işte...
ne kadar oldunuz ronya şimdi? tepikler başladı mı?
kızım senin oğlan aceleci olunca adamcağız nereyi bulduysa oraya yatırdı seni :)))))yoksa biz 4.katta idik.sadece doğum katıydı zaten sanırsam.koca katta 3 oda doluydu biri bizdik zaten.biride benden hemen sonra hüseyin beyle doğum yaptı:)))))
senin oda malesef manzara bakımından kötüydü.şans işte.bi de sen gazideyken durumun farklıydı.onun için ilgi de farklıydı sanırsam.
annem benim yanımda kalmıştı kentte.40-50 gün sonra gazi de menisküs oldu epiduralli.hem annem hem kardeşim kent harikaydı ,gaziyi beğenmedik kentten sonra dediler.
ronyacım gazi nin ssk anlalşması var en azından.bir konuşun hüseyin beycimle.en azından doğum masraflarının bir kısmı ssk dan geçer belki
bu arada bugün oğlum tam 10 aylık oldu:))))))
oyyyyy oyyyyyyyy
Demir tam bir çete oldu kızlar((((peşimden ayrılmıyor (((odadan çıkınca feryada başlıyor hemen ((çamaşır bile astırmıyor.4 dişimiz çıktı sırada üst köpek dişleri var sanırım ondan bu huysuzlukları
bu arada minik Aren sünnet olmuşşş:))))))))))))))bizimde babamızı ikna çabalarımız sürüyor sünnet konusunda
arnavut, vallahi olduda bitti maşallah yaaaaaaa :)))))
bir an önce yaptırın diyeceğim ama demirde büyüdü be güzelim.... bence ikna et kocanıda hemen kestirin pipiyi... vallahi 2. günümüzde iyileşmeye başladı bile pipimiz... oğluma nazar değmesin ama ağrı kesici bile vermedik, düşün yani...Arene koyan bir tek açlık oldu, anestezi aldığı için... 10 saat oldu aç kalması... içimi acıtan ağlamaları oldu açlıktan. başka bişey değilllll.......
Ege de oldu dimi kız sünnet???ssk ile???ekstra bişey ödedinizmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?