İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

Allah arenciğe uzun sağlıklı ömürler versiiinnn
inşallah bende alırım bebeğimi kucağımaaa
doğumun nasıl geçti çok merak ediyorum hüseyin bey nasıldı normal mi yaptın sezeryan mı hepsini çok merak ediyorumm
en yakın zamanda yazmanı bekliyorumm

ronya hanım merhabalar. acaba ege üniversitesinde memnun olmadığınız doktor hangisiyidi? ben ege üniversitesi düşünüyordum da. yazarsanız sevinirim:26:

Son düzenleme:
bugün 1 aylık olduk biz...
ARENimin üstünde oldukça emeği olan sevgili doktorum Hüseyin Ceyberi ye , burdan tekrar tekrar teşekkürlerimi yolluyorum.
hayatımın anlamını kucağıma verdiği için...

tanrım her isteyene versin bu tarifsiz mutluluğu...

sizi seviyoruz doktor amcamız...

ronya hanım merhabalar. acaba ege üniversitesinde memnun olmadığınız doktor hangisiyidi? ben ege üniversitesi düşünüyordum da. yazarsanız sevinirim:26:

canım profiline baktımm amasyada yaşadığını falan belirtmişsin sohbetlerinde
neden egedeki doktoru merak ettin
ben beğenmediğim doktorları malesef deşifre etmiyorum ama beğendiklerimi yazabilirim

pembecimmmm doğumla ilgili birşey yazmamışın hastane nasıldı ne kadara mal oldu
kaç gün kaldınız bizi azcık aydınlat yavrucumm
arenide sağlıkla büyüt inşallah

arkadaşlar çok üzgünümm
2 gün öce bebeğimi kaybettim 8+5 te kalbi durmuş
yaklaşık 10 gündür ölüymüş karnımda
vakumla kürtaj oldum
sağolsun Hüseyin Bey çok destek oldu
Ekadomda oldu kürtajım. çok büyük sarsıntı yaşadıkk
Allahımm bidahakine sağlık versin inşallah

offf çok üzüldümm sıkma canını
biliyorsun sorunllu gebelikler düşüyor
inşallah tez zamanda yerini doldurur Rabbim

çok geçmiş olsun ... hemencecik hamiş kalırsın eminim, bizimde başımızdan geçti bu tarz olaylar ama bak kucağımda mucizem... üzülmek yılmak yok!
Hüseyin beyle moraller tavan yapıyor zaten...

doğum çok güzeldi ronya... müthişti... bayram sabahı olmasına rağmen hüseyin beye hemen ulaştım, kentteki ekip anestezistlerde çok iyilerdi...
benim tek derdim doğumdu zaten, yok kent olsun yok başka birşey olsun diye derdim olmadı hiç... tek isteğim Hüseyin Beyin rahat olması bebeğimin ve benim güvende olmamızdı. Hüseyin eyde kentteki ortamın çok iyi olduğunu söylemesi üzerine hiç düşünmedik biz açıkçası. özel sigortamız olduğunuda bildiği için alternatif olacak bir hastane konuşulmadı bile. Ama şöyle söyleyebilirim, kent konfor ve lüks olarak bakarsak hiçte düşünüldüğü ve anlatıldığı kadar abartılacak veya imrenilecek bir hastane değil... geçen sene gazide doğum yaptım orda ilgi alaka çok çok daha iyiydi sanki... ama doğum aşamasını sorarsanız, hüseyin beyi sorarsanız, müthişti müthişşşş... konuşarak müzik dinleyerek doğum yaptım, ne ağrım ne sızım oldu...hiç yatmadım ben düşünün halimi . ona rağmen 1 ay nasıl geçti ben mi doğum yaptım bilmiyorum :)))
diyeceğim hüseyin bey olsunda doğumda, nerde olursanız olun...

maşallah canım yaaa ne güzel
ayy o zaman bende gaziyi düşünebilirim
tek gazide düşündüğüm şey yeni doğan ünitesinin olmaması
ama herhalde olağansütü durumlara karşı önlemleri vardır
umarım herşey yolunda giderde hiç gerek bile kalmaz
sağlıkla büyüt yavrunu öpüyorum seni

tabiii hüseyin beyle konuş maddi olarak zaten zor bir dönem oluyor, anlayışla karşılayacağına eminim. dediğin gibi izmirin göbeği olağanüstü halerde vardır mutlaka bir çözümleri... orada çalışanlar daha sevecen ve sıcak geldi bana bilmiyorum. hatta odalar falan dekorasyon olarak daha güzel ve şık :))) vallahi ben senin yerinde olsaydım bende gaziyi seçerdim. herkesede söylüyorum kent kent diye aklınızın ucunda bir özenç kalmasın... Adı var işte...

ne kadar oldunuz ronya şimdi? tepikler başladı mı?

kızım senin oğlan aceleci olunca adamcağız nereyi bulduysa oraya yatırdı seni :)))))yoksa biz 4.katta idik.sadece doğum katıydı zaten sanırsam.koca katta 3 oda doluydu biri bizdik zaten.biride benden hemen sonra hüseyin beyle doğum yaptı:)))))

senin oda malesef manzara bakımından kötüydü.şans işte.bi de sen gazideyken durumun farklıydı.onun için ilgi de farklıydı sanırsam.
annem benim yanımda kalmıştı kentte.40-50 gün sonra gazi de menisküs oldu epiduralli.hem annem hem kardeşim kent harikaydı ,gaziyi beğenmedik kentten sonra dediler.
ronyacım gazi nin ssk anlalşması var en azından.bir konuşun hüseyin beycimle.en azından doğum masraflarının bir kısmı ssk dan geçer belki

ya oda manzarası değil sorun, gazide hiç manzara yok ki :))) binalara bakıyor
ben bebek hemşiresinin birisiyle sorun yaşadım mesela... birde yemekle ilgili problemimiz oldu... en büyüğüde çııkış zamanı bizi 4 saat bekletmeleriydi...tek tek bildirdim yönetime bunları düşün 2 günlük doğum yapmış halimle koştrdum hastanede sadece şikayet etmek için...yoksa ilk gün herşey çok güzeldi, ikinci gece başladı sorunlar benim :))) oraya verilen paranın hakkı kesinlikle değil, sadece onu söyeyebilirim. İzmirde tercih şansımızda çok çok fazla değil İstanbul gibi (

ya neyseki Hüseyin bey herşeyi güllük gülistanlık yapıyor... ben o anı düşünüyorum ve hala ağlamaklı oluyorum...
çok etkileyiciydi doğum anı... oğlumun ağlaması onu koklamam, hüseyin beyin doğumhaneye gelip elimi tutması, areni sorması, heyecanımı dindirmeye çalışması... zangır zangır titriyordum ben... hazır mısın diye sormaları...... aman allahım isteyen herkes yaşasın, herkes... anne olmak herkesin hakkı!!

oyyyyy oyyyyyyyy
Demir tam bir çete oldu kızlar((((peşimden ayrılmıyor(((odadan çıkınca feryada başlıyor hemen((çamaşır bile astırmıyor.4 dişimiz çıktı sırada üst köpek dişleri var sanırım ondan bu huysuzlukları

bu arada minik Aren sünnet olmuşşş:))))))))))))))bizimde babamızı ikna çabalarımız sürüyor sünnet konusunda

arnavut, vallahi olduda bitti maşallah yaaaaaaa :)))))
bir an önce yaptırın diyeceğim ama demirde büyüdü be güzelim.... bence ikna et kocanıda hemen kestirin pipiyi... vallahi 2. günümüzde iyileşmeye başladı bile pipimiz... oğluma nazar değmesin ama ağrı kesici bile vermedik, düşün yani...Arene koyan bir tek açlık oldu, anestezi aldığı için... 10 saat oldu aç kalması... içimi acıtan ağlamaları oldu açlıktan. başka bişey değilllll.......

Son düzenleme:

Ege de oldu dimi kız sünnet???ssk ile???ekstra bişey ödedinizmi????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…