egede hiç para vermedik canımcım :))))
senin egede bir torpilin var herhalde
egede çocuk cerrahisi sünnet yapmıyorum diye biliyorumm
Merhaba arkadaşlar 7 aylık hamileyim hüseyin bey doktorum ve çok memnunum kendisinden.inanılmaz derecede bilgili bir insam.doğumumu da ona yaptırıcam ancak aldıkları ücretler hakkında hiçbir bilgin yok.bu konuda bilgisi olan bir arkadaşım var ise söyleyebilir mi acaba?
en son minik aren(pembedana)doğum yaptı bayramın 2 .günü kentte.sanırsam hüseyin bey 2500 tl civarında bir para almış.kentte 2000 tl civarı.
konuşun hocamla size alternatiflker sunacaktır hastane konusunda.
ben aralık 2010 da kent e 1722 tl hüseyin beyciğime de 2000 tl ödedim.
direk konuşablirsin hüseyin beyle para konusunu.bize kent 3500 civarı tutar demişti.3722 tlye çıktık.gazi için 2800 civarı demişti o gün için.hi,ç çekinmeden sor arkadaşım:))))
yani bu durumda kentte hüseyin beyle doğum 4500 tl çok para yaa
gider egede olurumm 4500 tl yide çocuğuma harcarım
tabi imkanı olanlar için gayet iyi
yani bu durumda kentte hüseyin beyle doğum 4500 tl çok para yaa
gider egede olurumm 4500 tl yide çocuğuma harcarım
tabi imkanı olanlar için gayet iyi
ihmal eder miyim hiç... eveli gün kontroldeydim. dikişler kaynamış herşey yolunda çıktı. hatta kilo konusunda bir sürü iltifat aldım doktorcuğumuzdan... hemen göbek için spora başla dedi liseli kızlar kadar genç görüneceksin dedi...
kilo hiç kalmadı zaten bende doğum sonrası bir tek göbekkk...
smear yapıldı troid ve kan sayımı yapıldı. hepsi iyi çıkmış dün aradı hüseyin bey.
tek sorunum şimdi spiral taktırmak. sigortam karşılamıyormuş... üffff!!!! ne yapsam ne etsem bilemedim.
hüseyin beyde mutlaka korunmalısın dedi ama süt verdiğim için tek çare spiral şimdilik...
Aren anlıyor sanki pc başında olduğumu tıs tıslamaya başladı gene...
yazın kızlar haber verin durumlarınızdannnnn
ihmal eder miyim hiç... eveli gün kontroldeydim. dikişler kaynamış herşey yolunda çıktı. hatta kilo konusunda bir sürü iltifat aldım doktorcuğumuzdan... hemen göbek için spora başla dedi liseli kızlar kadar genç görüneceksin dedi...
kilo hiç kalmadı zaten bende doğum sonrası bir tek göbekkk...
smear yapıldı troid ve kan sayımı yapıldı. hepsi iyi çıkmış dün aradı hüseyin bey.
tek sorunum şimdi spiral taktırmak. sigortam karşılamıyormuş... üffff!!!! ne yapsam ne etsem bilemedim.
hüseyin beyde mutlaka korunmalısın dedi ama süt verdiğim için tek çare spiral şimdilik...
Aren anlıyor sanki pc başında olduğumu tıs tıslamaya başladı gene...
yazın kızlar haber verin durumlarınızdannnnn
doğumgünü için ne düşündünnnn var mı bişiler arnavut, bende düşünüyorum dur bakalım güzel fikirlerle geleceğim
pasta kek kurabiye gibi standart şeyleri hallettim gibi kafamda.ama ilginç hediyeler vermek istiyorum millete.kalıcı olsun görenler "vaavvvvv be" desin istiyorum:)))))
oğlum 2 ayı doldurdu...3. ayımıza girdik bile...
karma aşımızı 1 kasımda olduk, yani dün... ateşimiz çıktı azıcık, çok keyifsizdik, birazda halsiz... gece nöbetteydim. 1 gram uyku girmedi gözüme...canım oğlum sabah iyiydi ama... herkes yaşamalı anneliği, çok farklı bir ey bu inanaın...
sizlerden ne haber? melike ronya ne yaptınız?
oğlum 2 ayı doldurdu...3. ayımıza girdik bile...
karma aşımızı 1 kasımda olduk, yani dün... ateşimiz çıktı azıcık, çok keyifsizdik, birazda halsiz... gece nöbetteydim. 1 gram uyku girmedi gözüme...canım oğlum sabah iyiydi ama... herkes yaşamalı anneliği, çok farklı bir ey bu inanaın...
sizlerden ne haber? melike ronya ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?