İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

senin egede bir torpilin var herhalde
egede çocuk cerrahisi sünnet yapmıyorum diye biliyorumm

yapmıyorlarmış ronya yaa...
benim eşim egede mühendis :))
ürolojiden bi arkadaş ayarladı bize sünneti... yoksa dışarda olacaktı vallahi 750den başlıyo sünnet adam gibi yerde...
herşey para yahu...

sen nasılsın bu arada? ne var ne yok?

Merhaba arkadaşlar 7 aylık hamileyim hüseyin bey doktorum ve çok memnunum kendisinden.inanılmaz derecede bilgili bir insam.doğumumu da ona yaptırıcam ancak aldıkları ücretler hakkında hiçbir bilgin yok.bu konuda bilgisi olan bir arkadaşım var ise söyleyebilir mi acaba?

en son minik aren(pembedana)doğum yaptı bayramın 2 .günü kentte.sanırsam hüseyin bey 2500 tl civarında bir para almış.kentte 2000 tl civarı.
konuşun hocamla size alternatiflker sunacaktır hastane konusunda.
ben aralık 2010 da kent e 1722 tl hüseyin beyciğime de 2000 tl ödedim.
direk konuşablirsin hüseyin beyle para konusunu.bize kent 3500 civarı tutar demişti.3722 tlye çıktık.gazi için 2800 civarı demişti o gün için.hi,ç çekinmeden sor arkadaşım:))))

yani bu durumda kentte hüseyin beyle doğum 4500 tl çok para yaa
gider egede olurumm 4500 tl yide çocuğuma harcarım
tabi imkanı olanlar için gayet iyi

benim özel sigortam var diye hiç düşünmedim kent ne kadar alıyor diye...4500den fazlaya geliyor bu arada doğum, extralarda o kadar fazla çıkıyor ki herşey para...
mutlaka bi kenarda paran olmalı ki özelde doğum yapasın... dediin gibi acıyor insan o paraya ama bende birsürü sorun vardı ve mecburen özel sigorta yaptırdım.

hadi haftaya ayarlayında gidelim Hüseyin beye benim kontrole gtmem lazım :)))))

son sene sigortam kriz nedeniyle kazık atmasaydı bizde ek para ödemeyecektik.3722 tl nin 2000 tlsini sigortam ödedi.biz 1722 tl ödedik ekadoma.egepolde 700-800 tl alıyorlarmış sanırsam.

kızlarrrr konuyla alakası yok ama Demir in doğum günü yaklaşıyorrrr

beni şimdiden telaş sardı ne yapacam diye:)))ilginç küçük hediyeler vermek istiyorummmm.her türlü fikirlerinize ihtiyacım varrrr:))))))))))))))

ihmal eder miyim hiç... eveli gün kontroldeydim. dikişler kaynamış herşey yolunda çıktı. hatta kilo konusunda bir sürü iltifat aldım doktorcuğumuzdan... hemen göbek için spora başla dedi liseli kızlar kadar genç görüneceksin dedi...
kilo hiç kalmadı zaten bende doğum sonrası bir tek göbekkk...
smear yapıldı troid ve kan sayımı yapıldı. hepsi iyi çıkmış dün aradı hüseyin bey.
tek sorunum şimdi spiral taktırmak. sigortam karşılamıyormuş... üffff!!!! ne yapsam ne etsem bilemedim.
hüseyin beyde mutlaka korunmalısın dedi ama süt verdiğim için tek çare spiral şimdilik...

Aren anlıyor sanki pc başında olduğumu tıs tıslamaya başladı gene...

yazın kızlar haber verin durumlarınızdannnnn

bende düşünüyorum spiral işini ama kmi insanda aşırı kanama yapıyormuş yaa kararsız kaldım.Demir zaten emiyor şu an hap düşünemem ama ileride de hjap içmeyi düşünmüyorum.
bokluş Aren napıyor kızzz????emiyormu artık düzgün????

bende düşünüyorum spiral işini ama kmi insanda aşırı kanama yapıyormuş yaa kararsız kaldım.Demir zaten emiyor şu an hap düşünemem ama ileride de hjap içmeyi düşünmüyorum.
bokluş Aren napıyor kızzz????emiyormu artık düzgün????

doğumgünü için ne düşündünnnn var mı bişiler arnavut, bende düşünüyorum dur bakalım güzel fikirlerle geleceğim

doğumgünü için ne düşündünnnn var mı bişiler arnavut, bende düşünüyorum dur bakalım güzel fikirlerle geleceğim

pasta kek kurabiye gibi standart şeyleri hallettim gibi kafamda.ama ilginç hediyeler vermek istiyorum millete.kalıcı olsun görenler "vaavvvvv be" desin istiyorum:)))))

pasta kek kurabiye gibi standart şeyleri hallettim gibi kafamda.ama ilginç hediyeler vermek istiyorum millete.kalıcı olsun görenler "vaavvvvv be" desin istiyorum:)))))

zaten kurabiye pasta falan senin işin :))))) ne olabilir acabaaa hala düşünüyrum bendeee.... tişörte demirin fotosunu mu bastırsak haııı?

aloooooo sesimi duyan varmı:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
bak çok ihmal ediyonuz bu sayfayı...bi minikdana ilgileniyor sanırsam

oğlum 2 ayı doldurdu...3. ayımıza girdik bile...
karma aşımızı 1 kasımda olduk, yani dün... ateşimiz çıktı azıcık, çok keyifsizdik, birazda halsiz... gece nöbetteydim. 1 gram uyku girmedi gözüme...canım oğlum sabah iyiydi ama... herkes yaşamalı anneliği, çok farklı bir ey bu inanaın...

sizlerden ne haber? melike ronya ne yaptınız?

calpol şurup verseydin keşke kuzuma(((( al evde yok bi calpol..diş çıkarırken de lazım olacak.baktın ateşi 38 oldu ver bi tatlı kaşığı.boşuna eziyet etme Aren ciğime hemde kendine:))))

canım geçmiş olsun bencede evde ateş düşürücü bulundur
kızlar bu arada ben hüseyin beyden çok memnun olmama rağmen
sermet sağola gidiyorum yani eşim bu konuda biraz ısrarcı oldu
sermet beyin hekimliği çok iyi özellikle gebelik takibinde
normalde yine hüseyin beye gitmemi ama gebelik takibini sermet beyin yapmasını istedi
hüseyin beyin güler yüzünü çok özledim
biz 19. haftanın içindeyiz çok şükür herşey yolunda gidiyor
kısmetse kızımız geliyor :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…