İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

selam arkadaslar bende hüseyin beyin hastasıyım bugecen bana asılama yaptı tutmadı tutmadıgından hala kendısının haberı yok cunku ben senı arıyacagım test yapalım dıye sen test yapma dedı benı araması gereken tarıh 30-31 dı ben 26. sında adet oldum ve hala huseyın bey benı aramadı aslında cok sevıyorum doktorumu ama neden benı ıhmal ettı anlamıs degılım doktor degıstırmeyı duusnuyorum ama bıyandada ıstemıyorum buarada bebıslerı olan arkadaslar allah saglıkla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah bır gun bende sıze katılırım

aaaa....vallahi inanmam inanmak istemem böle bişeye... aramışta sana ulaşamamış olabilir mi? imkansız gibi bir şey canım bu söylediğin. ben doğum sonrası kontrole gittim. ne kadar önemsiz aşamadaydım düşün bebeğim kucağımdaydı yaniii...troid smear testleri için bile beni aradı kendisi hemen, herşeyin yolunda olduğunu söyledi. bence başka bişeyler var bu işte. bi arayıp söyle adet olduğunu sizde aramadını de bakalım. sonra bizede söyle ne dediğini. Hüseyin bey böyle bir insan değil inan ki... ve ümidini asla asla kaybetme. sen şimdi zannediyorsun ki hamile kalmak çok zor...en zor aşama bu. değil biliyor musun. hamilelik bundan zor. doğum ondanda zor, bebek bakmak en zoru... herşey katlanarak zorlaşacak. onun için huzur ve sakinlik çok önemliiii...herşey oluyor inan ki zamanı gelince...

canım benım ınankı bende hüseyın beye cok guvenıyorum ve cok sevıyorum ama neden aramadı bılmıyorum gecen ay smear testım ıcın defelarca aramıstı ama bu ay aramadı az once aradım sabiha hemsıre cıktı soyledım boyle boyle dedım oda bana dedıkı sen adet olunca neden aramadın bende dedımkı huseyın bey sen arama test yapma ben senı arıyacam dedı dedım ben ıletıcem dedı bana bakalım arıyacakmı doktorum :)))

doğum yapıp 40 kontrolüme gidince eski bilgilerime bakıp "tiroidlerinize bide kan sayımınıza bi bakırıp beni de bilgilendirirmisiniz"demişti hüseyin beycim.ben anca 5 ay sonra yaptırıp fasklamıştım.ama ilkinde faks gitmemişti bende 2.kere göndermiştim.akşamına aramıştı hemen.
geçenlerde bi baktım tlfnumda cevapsız çağrısı var.hemen arayamadım kendisini.bir hafta sonra nazlı hm ile görüştüm.hayırdır doktorcum beni neden aradı diye.o da "aa geçen gün faksın geldi testlerini göndermişsin ya ondan aradı "dedi.bende ne testi ne faksı kız ben onları taa nisanda gönderdim dedim.nazlı da şaşırdı gitti faksa baktı cidden nisan tarihli idi faks.ama nasıl olur kendi ellerimle aldım makinadan dedi.meğersem benim gönderdiğim faks makinası hafızaya almış gitmeyen faksımı.tamire gidip kurcalanınca da hafızasında ne kadar bilgi varsa hepsini göndermiş otomatikman:))))düşünün yani 10 ay sonra bile aradı doktorcum beni.

pembedana gibi bende şaşırdım şimdi neden aramadı diyedoktrocumun direk cebi yokmu sende arkadaşım????ordan ara bi dahaki sefere.böyle böyle neden aramadınız beni doktorum de.eminim mantıklı bi açıklaması vardır.

bu arada bugün yolum ekadomun oralara düştü ve doktorcuğumu ziyaret ettim.pek bi sevindi beni görünce.eşimin direk adıyla selam söyledi:))unutmamış yani eşimin bile adını:))))

benim eski msjlarımı okudunmu bilmiyorum ama ben Demir e saraçoğlunun soğan kürüyle hamile kaldım:)))))))doktrocumda ben içiyorum hocam soğan suyu dediğimde "iç iç ne zaraı olurki bu aralar çok duyuyorum soğan suyu kürünü"demişti.

bi dene istersen soğan suyu kürünü

var canım cebıde var ama aramadım nedense ya benı umutsuz vaka olarak goruyo yaada bılmıyorumunuttu yogunluktan kendısını cok sevıyorum psıkolog gıbı yanı cok rahtım karsısındada ama bılemıyorum belkı yarın arar dıyorum benımde kahvaltıevım var ekadomun cok yakınında arkadaslar beklerım hem tanısmıs olurz hemde bır cayımı ıcersınız

evet okudum canım bende pko var ama asıl buyuk sorunumuz esımın sperm sayısı varıkoselı var 17 kasımda amelıyat olucak dua edın amelyat sonrası ınsallah degerler duzelır.. sogan kurunu nasıl yaptıgnı anlatabılırmısın cnm zahmet olmassa ben de demıstım huseyın beye ıcın ıcın sogan antıbıyotıkıtr demıstı :))) ama uygulamadım daha

canım kesinlikle bende arkadaşlara katılıyorum hüseyin bey çok incedir
muhakkak arar seni
bu arada kahvaltı evinin adı ne belki biliyorumdur

bendede pko vardı eşimdede çok ciddi sperm değeri bozukluğu vardı
eşim varikosel amekiyatı oldu ve bir buçuk ay sonra ben puregon iğneyle yumurtlama tedavisine başladım
ve eşimin ameliytının üzerinden iki buçuk ay geççtiğinde hamile olduğumu öğrendim
darısı başına olsun

canım kesinlikle bende arkadaşlara katılıyorum hüseyin bey çok incedir
muhakkak arar seni
bu arada kahvaltı evinin adı ne belki biliyorumdur

Kayra kahvaltı evi canım daha bugun 1 ay oldu acılalı camkıran duragının hemen arkasında kadın dunyası yanı :) beklerım herzaman

ayyy ne guzell yemın ederım suan gozlerım doldu ınsallah allahım bızede nasıup etsın canım cok buyuk morel verdın bana coook tesekkur ederımmm

ayyy ne guzell yemın ederım suan gozlerım doldu ınsallah allahım bızede nasıup etsın canım cok buyuk morel verdın bana coook tesekkur ederımmm

ben tam iki yıl uğraştım
bende çok ciddi yumurtlama sorunu vardı
iki buçuk ay aet olmadığım aylar oldu
ayrıca eşimde tam bir yıl tedavi oldu
çok zorlu bir süreçti bizimkisi ama kısmette varmış geldi bebiş
darısı başına olsun

saol cnm allah saglıkla huzurla buyutmeyı nasıp etsın ınsallah..

soylemeyı unuttum ben daha 14 aylık evlıyım ve gecen sene ocaktan buyana cocuk ıstıyoruz 2 aydırda tedavı goruyorum daha yenı ama cok sabırsızlanıyorum ıste

2 bardak suyu kaynatıyorsun büyükce bir cezvede.kaynayınca içine orta boy kahverengi soğanı(beyaz yada mor olmayacak!!!!)sadece dış kabuğunu soyup 4 bölüp içine atacaksın.ağzı kapalı olarak 6 dakika kısık ateşte kaynayacak.süre bitince altını kapatacaksın ve soğan içinde kalacak şekilde içilebilecek sıcaklığa gelince soğanı çıkarıp bir bardğını içeceksin.her sabah ve her akşam aç karnına içilecek.ve her seferinde taze hazırlanacak.

ben 6 ay ilaçla yumurtalama çalıştım.bir kere çatladı yumurtam onda da döllenme olmadı.sonrasında eşiimin babası ciddi bi ameliyat geçirdi.bende eşime yüklenmeyim diye tedaviyi bıraktım.aralık ayı idi bak ramazana(eylül) kadar oldu oldu olmadı aşılama yaptırcam hazırla parayı dedim. o da okey dedi sağolsun.ben aralıkta içtim soğan suyunu.31 aralıkta adet olmam gerekirken 29 aralıkta oldum ömrümde 2.kere gününde adet oldum yani,:))))))sonra ocak ve şubattada içtim.en son 2 şubatta adet gördüm.tabi her adet gördüğümde wc ye ağlıyordum(((
sonra mart ayının 4-5 gibi adet olmam lazımdı olmadı.testte yaptırmadım nasılsa olacam adet diye.ama ayın 17-18 i oldu tık yok.ben habire soğan suyu içiyorum bu arada ama:)))))mart 17-18 gibi kan testi yaptırdım negatif çıktı.ayın 21 ve 28 de ilişki oldu sonrasında.29 mart oldu bende tık yok.30 martta da annemin böbrek taşı kırma randevusu vardı izinliydim bende.bari gideyimde doktorcuma bi baksın diye randevu aldım.29 mart akşamı bide yüklük yerleştirdim yukarıya uzana uzana:)))annem bi yandan eşimi çekiştiriyordu "indir onu merdivenden hamile o hamile"diye.anneme bi bağırmışımmm "yok işte olmuyoooo testtede çıkmadı"diye.
neyse 30 mart oldu annemin taş kırmasına gittik tahlil itedi doktoru.gittim özel laboratuara bende bi idrar testi yaptırayım dedim.annem gene başladı gebelikte yaptır demeye:)))kızlara dedim beta hcg ne kadar yedi beni bu annem alında rahatlasın dedim.10 tl dediler.amannn alın çenesi kapansın dedim:))))aldılar kanı idrarıda iltihap için.biz gittik bi güzel çiğ köfte yedik.döener yedik:))))öğlen gttim tahlilieri almaya.bakayım lökositim ne çıkmış dedim.ANAaaaaa bi baktım beta hcg 58 çıkmış!!!!!!!!!!ben tabi dumur...annemin muayeneden sonra direk hüseyin beyciğime gittim.o da şaşırdı beni görünce "nerdesin kaç aydır" dedi.hocam ben iyiyimde bi süpriz var sanırsam dedim.hemen hemen hazırlayın arnavut hamını dedi.45 dk erken girdim ultarsona bile :))))))))
bak şimdi boklu oğluşum Demir 11 aylık oldu:))))))) 1 Aralıkta dğumgünü var nasipsee:)))))))))))))))

canım valla cok tesekkur ederım okadar morel oldunuzkı bana bu aksam anlatamam hemen baslıyıcam sogan suyuna :) esımde amelıyatı olsun ınsallah allah banada nasıp eder hamılelıgını ogrenmen gercekten cok guzel olmus hem guldum hem okudum hemde ındı yaslar :)))) oglusuna allah saglık versın cnm anneler hıssedermıs cnm :) ınsallah bende sıze guzel haberler verırım

son bır soru canım :) sogan suyuna baslama zamanı varmı benım bugun adetımın 8. gunu ne zaman baslamam gerekıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…