İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

son bır soru canım :) sogan suyuna baslama zamanı varmı benım bugun adetımın 8. gunu ne zaman baslamam gerekıyor

normalde adetine 10-15 gün kala içmen gerekiyor aslında.bu ayı pas geç istersen.
bide soğan suyunu içince afedersin ama çok akıntın gelecek meraklanmaa sakınnn.rahmi hazırlıyormuş gebeliğe.

normalde adetine 10-15 gün kala içmen gerekiyor aslında.bu ayı pas geç istersen.
bide soğan suyunu içince afedersin ama çok akıntın gelecek meraklanmaa sakınnn.rahmi hazırlıyormuş gebeliğe.

tamam o zaman onumuzdekı aya dogru baslıyım adete 10-15 gun kala cnm tesekkurler

ronyacım nasıl gidiyorrrrr, neler yapıyorsun bir sıkıntın var mı? doğum için ne düşünüyorsun canım... yazsana bizee....

arnavut yaaa spiral taktıracaktım ben sigorta ödemiyormuş. 350 tl dedi nazlı. valla vazgeçtimmmm. hüseyin beyede takalım demiştm halbuki, bekliyodur kesin nazlı bişi demediyse...offff bakalım artık bi daha ne zaman giderim hüseyin beye :)))) işimiz bitti ya ikinciye artık. bekle diyo 3 yaşına gelsin aren ondan sonra :))))) doktorumuz paragöz biri olsa valla doğur derdi hemen di mi :)) sewiyorum kendisini, keşke herkes onun gibi olsa...

arayamadım ya okadar yogundukı dukkan kendımı eve nasıl attım bılemedım artık bayramdan sonra zaten esımde amelıyat olucak onuda soylerım bukadar aramadım 3-4 gun daha beklıyım

merhaba kızlar hep takipeyim burayı ama bende yeni haberler olmadığı için yazamıyorum bazen yazıyorum onda da kimse cevap yazmadı

valla benımde ole takıp edıyorum kımsede yok bayramdan dolayı sanırım yumurtlaama zamanım benımde buaralar :)) belkıde kendılıgımden hamıle kalırım dıye dua edıyorum haftaya persembe esım amelıyat olcak bıraz onunda stresı var kafa dagıtmaya calsııyorum yanı

huseyin bey heyet raporu yazabiliyo mu arkadaslar

ne içinmiş bu heyet raporu?

heyet raporu devlet hastanesinden çıkar, 5 k,işinin ve bölüm başkanının imzasının olması demektir. benim başımdan kötü bir olay geçmiştide, konunun başını okuduysanız eğer, o zaman heyet raporu istenmişti doğum için. yasal olması gerekiyor ya bazı şeylerin (

Demir kentte doğduğunda ona bir yastık ve bir battaniye hediye etmişlerdi.Benim oğlanda o penye battaniyeye sarılıp sarılıp uyuyordu.Ama yıkanmaktan eskimişti.Bende dün gece mail attım Kent hastanesine bize yeni bir battaniye gönderebilirmisini diye.Bugün aradılar beni.Battaniyemiz ve bir yastık yollayacaklarını söylediler tlfda:)))))))
Seviyorum bu hastaneyi vayyyyy:)))))))))))))

yastığımız ve battaniyemiz kargo i,le elime ulaştı:)))))))

hemde ne zaman biliyormusunuz??? :NAtional Geograhic te "Anne karnında" adlı bebek gelişim belgeselini seyredip ağlarkennnnn:)))))))))))

müthiş zamanlamaaaaaa:)))))))))))TŞKLER KENT HASTANESİ:))))))))))))))

siz bu satırları okurken muhtemelen tarihler 1 aralık ı gösterecek:))))
ve topiğimizin ilk bebeği oğlum kuzum Cem Demir tam 1 yaşında olmuş olacak:))))))))))))))))))

Önce Rabbimin izni sonra Hüseyin beyceğimin çabaları sayesinde oğluşumuzu sağsalim kucağımıza aldık.Benim tedaviden vazgeçtiğim zamanlarda bile arkadaşlarıma beni soran Hüseyin beye sonsuz teşekkkürlerrrrrrr....oğlumu ilk gördüğümüzde 2.11 mm boyu ile bizi kendi bebeği olacakmış gibi sevindiren,erkek olacağı belli olduğunda ultrasonda kıpır kıpırken "dur oğlum,dur babam"diye seven,3 tane göbek adından biri Hüseyin olan oğlumuzun dünyaya gelmesinde bizden yardımlarını,sevinçlerini esirgemeyen sayın hocam Hüseyin beye sonsuz teşekkürlerrrrrrrr....Rabbim elinize kolunuza güç kuvvet versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…