İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

Arnavut, nasıl duygulandım anlatamam, gözlerim doldu vallahi... Bizde hastalıklarla ugrasıyoruz. Hepimiz hastayız aren bile. Antibiyotik basladık onada... Su anda ben hastayımmm 39 derece atesliydim dün... Kızlar daha daha, ses cıkmıyor hic.

Demir in doğumgününde Minicik bir çiçek alıp doktorcuğuma gittim.Beni görünce sevindi tabiki.Demiri geçen sene bu gün kucağıma vermiştiniz deyince benim gözyaşlarım döküldü tabiki:))))))Eliniz öpücem dedim,zorla öptürdü:))))Sarıldım ağladım doktorcuğuma:))))Demir çok huysuz bugünlerde hocam dedim.üzülme az kaldı 3 yaşına dedi:))))tabi beni aldı bir gülmek.Bir yandan ağlıyorum bir yandan gülüyorum ne güzel moral verdiniz hocam daha 2 yılım var dedikçe:))))))))

amanınnnnn geçmişler olsun hepimize.en çok ta Aren ime(((((

merhaba arkadaşlar,İzmir'de iyi bir kadın doğum doktoru arıyordum.Burdaki yorumlarınızı okuyunca Hüseyin Bey'e gitmeye karar verdim.Benim için önemli olan doktorumun beni rahatlatıp güleryüzle davranması.Bunlar herkes için önemlidir gerçi.

çok doğru bir karar vermişsiniz:)))))) işallah doktorcuğumuzdan bizde memnun kalırsınız:)))))

Merhaba arkadaslar yenı uye oldum topıge okadar cok met etmıssın anlatmıssınızkı huseyen beyı bende sayenızde doktorumu degıstırmeye karar verdım yakında bende tanısıcam huseyın beyle

Slm herkese gordugum kadarıyla hepınızın bebısı olmus ve artık topıge gırmıyosunuz ama bızım sızın tavsıyelerınıze ıhtıyacımız var ınsallah yenı uyeler olurda sohbet edrız Rabbım tum ıstıyenlere hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsın

amin.ben de bir yıllık evliyim ve bebek istiyoruz.doktor konusunda çok titiz davranıyorum. yeliziz ,sen başladın mı hüseyin beye gitmeye?

slm cnm bende 1 yıldır hüseyın beye gıdıyorum bebek ıstegımız var cok cok ıyı bır doktor sen basladınmı gıtmeye huseyın beye benım ekım ayında bır asılama olmustu malesef tutmadı esım amelıyat oldu sımdı zamanın dolmasını beklıyoruz sızde varmı cnm bır sorun ınsallah kısa surede gelır bebısın

mrh.bende bu ay 2.kez hüseyin beye gittim.burada anlatıldığı kadar güleryüzlü ilgili bir doktor..son gittiğimde çok yoğundu randevumuz olduğu halde yaklaşık 1.5 saat bekledik hal böyle olunca sormak istediğim bir çok şeyi soramadım.artık bir dahaki gid.sor.umarım bir daha böyle yoğun bir güne denk gelmem.

Slm canım gormedım msjını kusura bakma 21 nde gıtcem nasıpse huseyın beye bızde sorun bende canım yara vardı rahım agzında dondurduk 4 ay once baska doktorda bakalım sen huseyın beydemı yaptırdın asılamanı

Izmırınacım ben baska doktora gıdıyodum ama hıc memnun kalmadım hemde cok meshur bı doktordu ama neyse huseyın beye gıtcez nasıpse bır hafta sonra bıde onu denıycez bakalım hayırlısı Allahtan ınsallah

bu topiği açıpta geliştirenler şimdi bebişlerini seviyorlar inşallah bizde göreceğiz o günleri hüseyin bey sayesinde, bende takip yaptırıyorum şimdi, ilerleyen zamanlarda muayenehanede görüşürüz bakarsınız:)) şansımız bol olsun

Bende ıstıyorum yumurta takıbı gıdıcez huseyın beye ayrı bı ucret alıyolarmı bızım ozel sıgortamız var bakalım nedıycek

Bende ıstıyorum yumurta takıbı gıdıcez huseyın beye ayrı bı ucret alıyolarmı bızım ozel sıgortamız var bakalım nedıycek

canım bende hüseyin beye gıdiyorum benımde ozel sıgortam var ayrı olarakta esım bankacı ondanda yararlanabılıyorum odeme yapıyordun fatura verıyolar o fatura ıle alabılıyorsun paranı gerıye bazı ozel sıgortalarlada dırekt anlasması var hıc para odemıyorsun yumurta takıbı banada yapılmıstı asılama oncesı sadece 1 kere para verıyorsun sonra o ay ıcınde ıstedıgın kadar gıdebılıyorsun cnım ucret alınkıyo zaten paracı bır doktor degıl kesınlıkle huseyın bey terapist gıbı valla ben cok sevıyorum :)))ınsallah sende memnn kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…