Arnavut, nasıl duygulandım anlatamam, gözlerim doldu vallahi... Bizde hastalıklarla ugrasıyoruz. Hepimiz hastayız aren bile. Antibiyotik basladık onada... Su anda ben hastayımmm 39 derece atesliydim dün... Kızlar daha daha, ses cıkmıyor hic.
merhaba arkadaşlar,İzmir'de iyi bir kadın doğum doktoru arıyordum.Burdaki yorumlarınızı okuyunca Hüseyin Bey'e gitmeye karar verdim.Benim için önemli olan doktorumun beni rahatlatıp güleryüzle davranması.Bunlar herkes için önemlidir gerçi.
Slm herkese gordugum kadarıyla hepınızın bebısı olmus ve artık topıge gırmıyosunuz ama bızım sızın tavsıyelerınıze ıhtıyacımız var ınsallah yenı uyeler olurda sohbet edrız Rabbım tum ıstıyenlere hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsın
Slm herkese gordugum kadarıyla hepınızın bebısı olmus ve artık topıge gırmıyosunuz ama bızım sızın tavsıyelerınıze ıhtıyacımız var ınsallah yenı uyeler olurda sohbet edrız Rabbım tum ıstıyenlere hayırlı saglıklı bebısler nasıp etsın
Bende ıstıyorum yumurta takıbı gıdıcez huseyın beye ayrı bı ucret alıyolarmı bızım ozel sıgortamız var bakalım nedıycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?