İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

Canım sagol bılgılerın ıcın vala okadar guzel yorumlar varkı ıple cekıyorum gıtcegımız gunu haftaya cumartesı gıtcez nasıpse benım esımde bankacı bakalım bıze ne uygulycak

merhaba arkadaşlar;
bende eylül ayından beri Hüseyin beyin hastasıyım.Çok mükemmel bir doktor.Ben 12 yıllık evliyim bebeğim yok yumurtlama ve yüksek fsh problemim vardı şimdi de prolactin yüksekliğiyle uğraşıyorum.İzmirde çok iyi denen o kadar dr gezdim ki anlatamam.Hepsi mümkün değil dedi bana kapıyı gösterdi.Ama hüseyin beyle başladığımdan beri o kadar insani yaklaşıyor ki ne bana boş umutlar verip hayallere ne de olmaz deyip umutsuzluğa sürüklüyor.Kendisine güveniyorum o yüzden artık o kadar rahatım ki anlatamam kısmet diyorum olursa hüseyin beyle olsun başka doktor istemiyorum.

Merhaba canım hosgeldın hıkayen etkıleyıcı gercekten bende cumartesı baslıycam huseyın beye gıtmeye dusundukce heycanlanıyorum cok garıp bı duygu bebegının olup olmıycagını yuce Rabbım bılır o doktorlar nıye kesın konusurlarkı sankı hem tıp cok ılerledı menopozdakı kadınlar bıle hamıle kalıyor artık ben tvde gormustu rahım kanserı gencecık bı kadın once kanserı yendı sonra anne oldu yanı Yuce Yaradan ol dedımı hersey olur tatlım umudunu kaybetme kolay degıl bılıyorum bız 1 bucuk yıldır ugrasıyoruz arada benımde gucum bıtıyo kaldıkı sızın 12 yıl olmus yuce Rabbım hakımızda hayırlısını versın

hoşbulduk canım;
sakın heycanlanma Hüseyin bey hiç sıkılmadan seni sıkmadan bütün sorularına cevap verecektir.Ben sürekli onun kontrolü altındayım.Eski doktorum test sonuçlarım çıktığında arar çok kötü çok yüksek deyip dururdu.Hüseyin beyden şimdiye kadar böyle bir felaket telallığı duymadım telefonu açıyor bu sefer istediğim gibi çıkmamış sonuçlar ama olsun moral bozmak yok gel konuşalım mutlaka çözümünü buluruz deyip kapatıyor telefonu.Sende için rahat bir şekilde gidebilirsin canım.

Sagol huseyın beyde benı en cok cezbeden araması ben baska bı doktorda yara tedavısı gordum bır suru ılac kulandım doktor 3 ay ıcınde muhakkak olur bı engelın yok dedı ama olmadı ve bırkerde arayıp ne oldu hamılemısın degılsen gel tekrar demedı bu benı cok soguttu doktordan ben daha ılglı bı doktor ıstıyorum cunku gercekten bı engelım yok esım cok saglıklı gercı bana rahım fılmı cekılmedı ama bılmıyorum neolcak herseyın hayılısı Rabbımden

arkadaşlar hepimiz için hayırlısı, doktorumuzu bulduk Allah hayırlısı ile evladımızı da nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü olsunn:)

Canım sagol bılgılerın ıcın vala okadar guzel yorumlar varkı ıple cekıyorum gıtcegımız gunu haftaya cumartesı gıtcez nasıpse benım esımde bankacı bakalım bıze ne uygulycak

yeliziz inşallah bugünkü muaynen iyi gider ve güzel haberler duyarsın canım.allah tez zamanda dileyen herkesi evladına kavuştursun.

Canım sagol cok guzel gectı gercektn yumurtan catlamıs dedı takıp ve ılaca gerek yok dedı bu ay olmazsa subata takııp yapcak cok ıyı tatlı dılı bı adam gercekten cok ıy geldı konusmayla bıle ınsanın ıcını rahatlatıyo ınsallah sende guzel haberler alırsın hakkımızda hayırlısı

memnun kalmana çok sevindim inşallah hüseyin bey sanada uğurlu gelirde bebeğine kavuşursun canım.Kendine şimdiden dikkat etmeye çalış özellikle bu soğuk havalarda üşütme sakın.HErşeyin bir zamanı olduğuna inanıyorum ben o yüzden seninde dediğin gibi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.

Amın canım hepımız kavusalım bebıslerımıze ınsallah moralım cok yuksek gercekten sankı hemen olcakmıs gıbı cok ıyıyım senın sonucların nasıl

haftaya pazar adet olmam gerekiyor bir aksilik olmazsa,3.günü testlerimi yenileyip sonuçlara göre değerlendirme yapıcaz Hüseyin beyle.:44:

sevgili arkadaşlar bende hüseyin beyin tedavisiyle hamile kaldım
darısı tez zamanda başınıza olsun

kızlar nerde çalışıyor hüseyin ceyberi şuan. bende gitmeyi düşünüyorum muayene ücretleri nasıl?

Canım huseyın bey bornava manav kuyuda ekodom hastanesınde eger ozel sıgortan yoksa 140 lıra gercekten cok memnun kalcaksın hıc para goz degıl cok ıyı ılgılenıyo motıve edıyo bılgılendırıyo gercekten tavsıye ederım bende daha cumartesı tanıstım suan sankı yarın hamıle kalcakmısım gıbı moralım cok ıyı senın sorun neydı

Ronyacım amın ınsallah kac aylık oldu senın bebısın Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın

sağol cnm cevabın için. bende bebek istiyorum olmadı 8 aydır. polip var bende bu yüzdende operasyon anlamındada gerçekten iyi, birde bugün git yarın gel demicek bir dr arıyorum. yani bütün tetkikleri zamanında yapıp ne sorunlarım varsa baştan görüp tedavi edebilecek bir dr arıyorum. bi an önce çocuk istiyoruz biz. gelecek ay bende randevu alayım bari

Canım eger dogru teshıs ıstıyosan huseyın bey gercekten dogru bı doktor cok yardımcı olcak sana emınım bence gecıkmeden muhakak gorun huseyın beye olur ınsallah bebıslerımıze kavusur bızde 1 bucuk yıllık evlıyız ve ılk gunden berı ıstıyoruz bebek herseyın hayırlısı

doğru söylüyorsun herşeyin hayırlısı. allah en kısa zamanda sanada isteyen herkesede nur topu gibi bir bebiş versin inş :) adet olduktan sonra gideyim hüseyin beye. aslında bayan dr istiyorduk ama bu işi en iyi yapanlar hep erkek. napalım yeterki iyi anlayışlı dr olsun. başkalarını görüyo insan bebişlerle benimde hakkım değil mi diye düşünüyo ama vardır allahın bir bildiği napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…