İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

benimde eşim her ne kadar almanyada büyümüş görmüş geçirmiş olsa da en başta hep bayan doktor derdi.ama hüseyin beye bi arkadaşım gidiyordu bende ona gidicem dedim.bozuldu önce ama itiraz etmedi.sonra bişey oldumu hemen "aaa hüseyin bey öle demedi ama böyle dedi,onun dediğini yap"demeye başladı:))))
kamerayla giriyorduk her ultrasona hatta bi ara abartıp konuşurkende çekmeye başlamıştı.unutuyormuşmuş doktorcuğumun söylediklerini sonra:)))))

gerçekten memnun kalacaksınız hüseyin beyden.kardeşim bile yeni evli.1-2 seneye bebek düşünüyorlar bende hüseyin beye gidicem demeye başladı şimdiden.biz sülalecek giriyorduk ta ultrasona:)))))))))))

:) memnun kaldığınız bi dr a gitmesi insanın çok güzel çünkü doktora güven çok önemli. 1 ay önce burda bi dra gittim adam o kadar aksi geldiki bana ultrasona bile girmeden cıktım geldim içim istemedi yani. hüseyin beye kesinlikle gidicem. çok teşekkür ederim sizden de ilginiz için.

Slm arkadaslar benım esımde erkek doktor dusmanıydı ama huseyın beyın nasıl bı doktor oldugunu gorunce vazgectı bu ınadından kesınlıkle cok ıyı bı doktor herkese tavsıye ederım canım neden adet olduktan sonra gıtmeyı dusunuyosun zaten bı tedavı uygulanmaya baslmak ıcın adetı beklıyolar zaman kaybı olur bence hemen gıt bebegınede hemen kavus ınsallah:)

Kızlar adetıme 10 gun var daha ama goguslerım o kdr cok sıddetlı agrıyo kı anltmm sıze cok sabırsızlanıyorum ,sızce hamılelık belırtsı olblrmı ?

inş canım :) ayın 9 unda satış mahkememiz var adet tarihim de o güne denk geliyo bi atlatalım şunun stresi bi geçsin de gidicem inşallah. çünkü tedaviye başladıktan sonra stres vs kalsın istemiyorum. en büyük düşman stres biliyorsunki. hayatımda sadece bebeğe odaklanmak istiyorum tedaviye başladıktan sonra

Haklısın canım stres cok etkılıyo ama sana nacızane arkadas tavsıyesı odaklanma cunku odaklanınca olmuyo gercekten calısıyomusun bılmıyorum am kendıne ugraslar bul muhakak bız kadınlar kurar durarız kafamızda ozamanda pskolojımız etkılenıyo ve bebıslerde gelmıyo

slm kızlar doğru tercih yaptığınızı her geçen kontrolde anlayacaksınız:) doktorumuz çok iyi, insancıl, empati yeteneği yüksek o yüzden anlayışla bizleri dinliyor.hadi hayırlısı bakalım

t
tüm eski mesajları okudunuzmu bilmiyorum:)))

35 yaşındaydım 6 ay hüseyin bey ile her türlü ilacı içtim.pko dim kendimi bildim bileli.40-50 günde bi adet oluyordum.4 yıl he korunma hem düzenleme amaçlı doğum kontrol hapı kullandım.6.ayın sonunda kayınpederim ciddi bi kanser ameliyatı geçirdi.eşim çok yıpranmıştı çünkü babası gözünü kaybetmişti.onu rrahat bırakmak adına "ramazana kadar sana süre.hamile kaldı kaldım yok kalamazsam aşılama yapacaz.hazırla 1500 tl "dedim.o da tamam dedi.3 ay boyunca saraçoğlunun soğan suyu ile adet oldum.hüseyin beyede sormuştum önceden ben soğan suyu içiyorum diye.iç iç ne zararı olablirki demişti.mucizevi bir şekilde mart ayında adet görmeden hamile kaldım:))))))30 martta beta hcg em 58 çıkınca soluksuz 45 dk önceden gittim randevuma:)))doktrocum beni wc ye girerken gördü şaşırdı naber dedi.ben iyiyim hocamda sanırsam bir sürprizim var dedim.gözleri parladı hemen hazırlayın arnavut hm ı dedi.

bugün tam 14 ayın dolmasına 2 gün kaldı:))))önce rabbimim izni sonra hocamın yardımıyla oğlum Demir 1 şubatta tam 14 aylık olacak

alla bzede nsp etsn ınsallah en kısa zamnda bn de persembe gunu huseyın beye gıdıcem adetımn 3.gunu gel hormon testı yaplm dedıyumurta tkıbı yplm dedı ne gıbı yontemler ızlıcek bılen varmı

alla bzede nsp etsn ınsallah en kısa zamnda bn de persembe gunu huseyın beye gıdıcem adetımn 3.gunu gel hormon testı yaplm dedıyumurta tkıbı yplm dedı ne gıbı yontemler ızlıcek bılen varmı

hormonlarına bakıcak bu normal birşey, yumurta takibide çatlama ve gelişme olayı bilginizde olsun da ona göre çalışın diye yapılıyor:)) haydi hayırlısı

Zaten sırf onlar ıcın calısıyoruz canım ınan aslında bende guatır var hormonlarıma sık sık bakılıyo bunu neden ıstedı anlamadım doktorumuz bu ara cok yogun ulasamıyorum yarında sansa gıtcem bakalım kan aldırmak ıcın belkı gorurum de soru yagmuruna tutarıım yıne:)

Arkadaslar gıttım bugun huseyın beye adam cok tatlı dılı cok guler yuzlu ya hanı yakında olceksınız dese sırf o dedı dıye ınsanın olesı gelır valla:) kan verdım yumurta takıbıne basladık bakalım hayırlısı neler olcak 1 hafta sonra tekrar gıdıcem bu soguklarda duscez yollara

Bende aksam ustu 6 tıya dogru gelcem belkı karsılasırız tanısırız gercı ısmını bılmıyorum ama

yumurta takibi sırasında doktorcum ilaçlar verebilir size yumurta geliştirici.düzenli için onları ve dediği günden ultrason için gidin mutlaka.vajinal ultrason olacak bilginiz olsun:)))))
sonraaaa gelsin bebişlerrrrrrrr:))))))))OĞluşumun arkadaşları yola çıksın işallahhhhhhh:))))

Minikaren(eski pembedana)ile biz buradan tanıştık.nazlı ile oya abla soruyordu bize "nerden tanışıyonuz yavvv biriniz evka 4 de biriniz yeşilyurttasınısz" diye:))))))))))

Amın canım ınsallah gelır bebısler hormon tahlılerımın sonucu cıktı sut hormonlarım yuksekmıs canım skıldı bebek oyuzden olamaya bılırmıs oncekı gıttıgım doktoru Allah bıldıgı gıbı yapsın 7 ayımı bosa gecırdı bakalım kullanayım bu ılacı neler olcak yumurta takıbınede baslıycaz persembe gunu bu ay ılacsız olcakmıs zaman kaybetmek ıstemıyorum artık bebısım gelsın ınsallah Rabbım hayırlısını versın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…