doğru söylüyorsun herşeyin hayırlısı. allah en kısa zamanda sanada isteyen herkesede nur topu gibi bir bebiş versin inş :) adet olduktan sonra gideyim hüseyin beye. aslında bayan dr istiyorduk ama bu işi en iyi yapanlar hep erkek. napalım yeterki iyi anlayışlı dr olsun. başkalarını görüyo insan bebişlerle benimde hakkım değil mi diye düşünüyo ama vardır allahın bir bildiği napalım.
benimde eşim her ne kadar almanyada büyümüş görmüş geçirmiş olsa da en başta hep bayan doktor derdi.ama hüseyin beye bi arkadaşım gidiyordu bende ona gidicem dedim.bozuldu önce ama itiraz etmedi.sonra bişey oldumu hemen "aaa hüseyin bey öle demedi ama böyle dedi,onun dediğini yap"demeye başladı:))))
kamerayla giriyorduk her ultrasona hatta bi ara abartıp konuşurkende çekmeye başlamıştı.unutuyormuşmuş doktorcuğumun söylediklerini sonra:)))))
gerçekten memnun kalacaksınız hüseyin beyden.kardeşim bile yeni evli.1-2 seneye bebek düşünüyorlar bende hüseyin beye gidicem demeye başladı şimdiden.biz sülalecek giriyorduk ta ultrasona:)))))))))))
Slm arkadaslar benım esımde erkek doktor dusmanıydı ama huseyın beyın nasıl bı doktor oldugunu gorunce vazgectı bu ınadından kesınlıkle cok ıyı bı doktor herkese tavsıye ederım canım neden adet olduktan sonra gıtmeyı dusunuyosun zaten bı tedavı uygulanmaya baslmak ıcın adetı beklıyolar zaman kaybı olur bence hemen gıt bebegınede hemen kavus ınsallah:)
t
tüm eski mesajları okudunuzmu bilmiyorum:)))
35 yaşındaydım 6 ay hüseyin bey ile her türlü ilacı içtim.pko dim kendimi bildim bileli.40-50 günde bi adet oluyordum.4 yıl he korunma hem düzenleme amaçlı doğum kontrol hapı kullandım.6.ayın sonunda kayınpederim ciddi bi kanser ameliyatı geçirdi.eşim çok yıpranmıştı çünkü babası gözünü kaybetmişti.onu rrahat bırakmak adına "ramazana kadar sana süre.hamile kaldı kaldım yok kalamazsam aşılama yapacaz.hazırla 1500 tl "dedim.o da tamam dedi.3 ay boyunca saraçoğlunun soğan suyu ile adet oldum.hüseyin beyede sormuştum önceden ben soğan suyu içiyorum diye.iç iç ne zararı olablirki demişti.mucizevi bir şekilde mart ayında adet görmeden hamile kaldım:))))))30 martta beta hcg em 58 çıkınca soluksuz 45 dk önceden gittim randevuma:)))doktrocum beni wc ye girerken gördü şaşırdı naber dedi.ben iyiyim hocamda sanırsam bir sürprizim var dedim.gözleri parladı hemen hazırlayın arnavut hm ı dedi.
bugün tam 14 ayın dolmasına 2 gün kaldı:))))önce rabbimim izni sonra hocamın yardımıyla oğlum Demir 1 şubatta tam 14 aylık olacak
alla bzede nsp etsn ınsallah en kısa zamnda bn de persembe gunu huseyın beye gıdıcem adetımn 3.gunu gel hormon testı yaplm dedıyumurta tkıbı yplm dedı ne gıbı yontemler ızlıcek bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?