arkadaşlar ben hüseyin beyin tedavisi ve verdiği moral sayesinde hamile kaldım
pazartesi günüde kısmetse doğumum var
bence doğru adrestesiniz
anaaaaa geldimi mutlu gün:)))))) ne kadar çabuk dermişimmmmmm,sende "gel bi de bana sor"dermişsin:))))))
hayırlısı bakalımmmm.nerde yapacaksın doğumu?????ege diyordun bi aralar
önümüzdeki hafta hüseyin beye gitmeyi düşünüyoruz eşimle birlikte.
5 aydır deniyoruz hala bebek yok..
açıkçası ilk gidişim olcak..
o yüzden biraz merak ve heyecan var.
ilk muayenede neler yapılıyor, kan aldırma, rahim röntgeni falan oluyormu mesela....... birazcık anlatabilir misiniz?
maalesef hüseyin bey bu hafta yokmuş....
beni ahmet akkocaya yönlendirdiler...
ahmet bey nasıldır..bilginiz var mı??
kızlar Hüseyin beyi bana tavsiye eden çok arkadaşım olmuştu burada da okuyunca için daha çok rahatladı.geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ama aynı gün kahverengi lekelenmem olunca hemen randevu almak istedik ama Hüseyin bey yoktu Ahmet beyden randevu aldık.haftaya pazartesi de Hüzeyin beye gideceğim çünkü beni onun takip etmesini istiyorum.kese gözükecekmi diye bakaacağız
Merhabalar arkadaslar bende Hüseyin bey`e gece hafta gittim inanilmaz bir doktor hassas kibar ve en onemlisi bir cok dr olmayan bir ozellik seni dinliyor olmasi.Bir kadin dogum doktorundan beklenilen tum hassasiyeti gosteriyor.bende 5 haftalik bir bebis tasiyorumşu an dinlenme donemindeyim bebisimi garantiye almak icin progestan fitil verdi doktorum.Allah tamamina erdirir insallah,benle birlikte tum gebelerin...
tekneleri seviyorsunuz sanırsam nickiniz anteres olunca anladım.eski patronumunda bir anteres i vardı da:)))))
doktorcum süperdir yaaa.tecrübe ederek en iyisini yapmışsınız.
bende crinone kullanmıştım 3 ay boyunca.yaş 35 ve ilk bebek olunca telaş olmuştu benim içi,n ilk zamanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?