İzmir- Ekadom Hüseyin Ceyberi ve hastaları

Kızlar merhaba bende 3 yıldır bebiş istiyorum ve hiçbir sorun yok dediler hep. 1 kez aşılama yaptırdık olmadı şimdi hüseyin beye gitmeyi düşünüyoruz yazdıklarınızdan çok etkilendim inşallah benimde hüseyin bey sayesinde bebişim olur. muayene 140 tl demişsiniz kan tahlilleri ne kadar tutuyor özel sigortamız yok eşim devlet memuru. aşılama ücretinide bilen varsa yazarsa çok sevinirim

Hosgeldın arkadasım kesınlıkle dogru adrestesın bende kan tahlılı yaptırdım bızım ozel sıgortamız var oyuzden 35 lıra odedık cıktık ama normalde 350 lıraydı bence once gıt muaynenı ol bakalım ne dıycek huseyın bey bıldıgım kadarıyla tahlılerı sıgorta hastanesınde yaptıra bılıyosun bende baska doktora gıdıyodum hıc memnun kalmadım rastlandı burda huseyın beyı buldum ve hemen doktorumu degıstırdım cok memnunum asılamayla ılgılenmedıgım ıcın fıyatlarınıda sormadım belkı sendede gerek kalmaz bı problem yok dıyolar ama muhakkak bısey cıkıyo banada oyle dedıler ama huseyın bey tık dıye sorunu buldu hemen tedavıye basladık bakalım belkı bu ay olur hayırlısı herseyın

Ben tahlıl sonuclarımı bılmıyorum canım huseyın bey telofonla bıldırdı bana sonucu dıgerlerı normal dıye sormadım sadece sut hormonum 26 olması gerekırken 42 cıktı

Hüseyin Bey benim de doktorum. Onun sayesinde umutla bakıyorum geleceğe, tekrar gebelik zehirlenmesi olmaktan korkmuyorum, onun sayesinde...

arkadaşlar ben hüseyin beyin tedavisi ve verdiği moral sayesinde hamile kaldım
pazartesi günüde kısmetse doğumum var
bence doğru adrestesiniz

arkadaşlar ben hüseyin beyin tedavisi ve verdiği moral sayesinde hamile kaldım
pazartesi günüde kısmetse doğumum var
bence doğru adrestesiniz

anaaaaa geldimi mutlu gün:)))))) ne kadar çabuk dermişimmmmmm,sende "gel bi de bana sor"dermişsin:))))))
hayırlısı bakalımmmm.nerde yapacaksın doğumu?????ege diyordun bi aralar

önümüzdeki hafta hüseyin beye gitmeyi düşünüyoruz eşimle birlikte.
5 aydır deniyoruz hala bebek yok..
açıkçası ilk gidişim olcak..
o yüzden biraz merak ve heyecan var.
ilk muayenede neler yapılıyor, kan aldırma, rahim röntgeni falan oluyormu mesela....... birazcık anlatabilir misiniz?

anaaaaa geldimi mutlu gün:)))))) ne kadar çabuk dermişimmmmmm,sende "gel bi de bana sor"dermişsin:))))))
hayırlısı bakalımmmm.nerde yapacaksın doğumu?????ege diyordun bi aralar

canım vala gelde bana sor demicem
tamam gebelik zordu ama bebeğimin o içimdeki kıpırdamalarını özlücem
koca göbeğimle ilgi odağı olmayı özlücem
doğumum kısmetse medical park hastanesinde olucak
dualarınızı bekliyorum hoşcakal

ilk muayenede rutin kan testlerini isteyecektir hüseyin bey.istersen ücreti mukabil orada kan verebilirsin istersen dışarıda istediğin bir yerde yaptırabilirsin ssk üzerinden.ben hep dışarıda kendim ssk üstünden yaptırdım.muhtemelen vajinal muayene olacaktır rahmin durumunu görmek için.senin ve eşinin eski tahlilleri varsa mutlaka yanınızda götürün.önce bunlar bakılacak belkide ilaç tdavisi uygulanacak.rahim filmi sonrasında çekilir sanırsam ihtiyac olursa şayet.

inanın memnun kalacaksınız doktorumuzdan:))))))son randevulara kalmamaya çalışın mümkünse öğleden sonraki randevuları alın derim.bazen kanamalı gelen hamileler falan oluyor randevular uzayabiliyor

maalesef hüseyin bey bu hafta yokmuş....
beni ahmet akkocaya yönlendirdiler...

ahmet bey nasıldır..bilginiz var mı??

Ahmet bey de iyidir aslında.3.ayda benimde hafif bi kanamam olmuştu da hüseyin beycim doğumda olduğu için o bakmıştı sağolsun.hatta doğumuma bile girdi doktorcuğumla beraber.ama vaktiniz varsa hüseyin beyi bekleyin derim ben.yinede siz bilirsiniz tabiki

kızlar Hüseyin beyi bana tavsiye eden çok arkadaşım olmuştu burada da okuyunca için daha çok rahatladı.geçen hafta hamile olduğumu öğrendim ama aynı gün kahverengi lekelenmem olunca hemen randevu almak istedik ama Hüseyin bey yoktu Ahmet beyden randevu aldık.haftaya pazartesi de Hüzeyin beye gideceğim çünkü beni onun takip etmesini istiyorum.kese gözükecekmi diye bakaacağız

Bende 2yıl önce bugün yani 30 mart 2010 da hamile olduğumuz öğrenmiştim:))))Boklu oğluşumda 1 Aralık 2010 da doğdu.hüseyin bey bazen kongreye falan gidebiliyor.ama tlf la her zaman ulaşabilirsiniz.zaten muhtemelen ahmey beyde kendisi bilgilendirmiştir durumunuz hakkında.görürsünüz tahminen keseyide o pıt pıt atan minicik kalbini de :))))))

şimdiden hayırlı olsun bebişiniz:))))))))

Merhabalar arkadaslar bende Hüseyin bey`e gece hafta gittim inanilmaz bir doktor hassas kibar ve en onemlisi bir cok dr olmayan bir ozellik seni dinliyor olmasi.Bir kadin dogum doktorundan beklenilen tum hassasiyeti gosteriyor.bende 5 haftalik bir bebis tasiyorumşu an dinlenme donemindeyim bebisimi garantiye almak icin progestan fitil verdi doktorum.Allah tamamina erdirir insallah,benle birlikte tum gebelerin...

tekneleri seviyorsunuz sanırsam nickiniz anteres olunca anladım.eski patronumunda bir anteres i vardı da:)))))

doktorcum süperdir yaaa.tecrübe ederek en iyisini yapmışsınız.

bende crinone kullanmıştım 3 ay boyunca.yaş 35 ve ilk bebek olunca telaş olmuştu benim içi,n ilk zamanlar

Kızlar merhaba , be aranızdaki yorumları okuduktan sonra ve arkadaşımın da tavsiyesiyle Hüseyin Beyin takibi altındayım , henüz hamile değilim ama hamile kaldığımda da inşallah onun takip etmesini istiyorum , benim sorum şu an aranızda rahim ağzında yarayı donduran var mı ? Benim yarayı donduralı bir hafta olacak doktoruma güvendiğim için araştırmadım yalnız ücret biraz yüksek geldi (450 tl)sigortam hepsini ödedi sorun çıkmadı da ... İlaç ve fitil kullanıyorum şu an ... aranızda birileri varsa iyileşme süreci nasıl oldu merak ettim .

Tekneleri cok severim ama nick onunla bir ilgisi yok ne guzel bebeginizi kucaginiza almissiniz ne mutlu allah mutlu ve şansli etsin..

bir aydır hüseyin beyle yumurta takibi yapıyoruz... iyi ki gitmişim gerçekten çok memnunum..harika bir insan

benim yumurtalar bir türlü gelişemediği için 2 günde 1 yanındayım :) neyse sorun artık bundan sonra birlikte çözücez napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…