8 ay önce bebeğimi kaybetmiştim. ama şimdi 5 haftalık hamileyimm
bende hüseyin beyin hastasıyım ve eşimle beraber çok memnunuz
kanda progesteronum 11.19 çıkmış progestan fitil verdi
aranızda kullanan var mı bu değer çok mu düşük..
çok sağool :))
yaa kullancam da bana progestan 200mg kapsülü vajinal fitil olarak kullan dedi
eczacı falan şaşırdı bi de günde 3 tane
doktoruma güvendiğim için başladım ama içim rahat değil
bu şekilde kullanan var mı acaba
ben de aynı şekilde kullandım canım merak etme bir problem olmuyor.ben de senin gibi tedirgin olmuştum en başta ancak ağızdan kullanınca yan etkileri çok kötüymüş gerçekten.gönül rahatlığıyla fitil olarak kullan.hüseyin beye güven :)hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah.bu arada 8 ay önce neden kaybetmiştin bebeğini,düşük mü yaşadın?çok sağool :))
yaa kullancam da bana progestan 200mg kapsülü vajinal fitil olarak kullan dedi
eczacı falan şaşırdı bi de günde 3 tane
doktoruma güvendiğim için başladım ama içim rahat değil
bu şekilde kullanan var mı acaba
Kızlar merhaba.. bende bebek planladığımız için bu ay bir gideyim diyorum Hüseyin Bey'e,, bunda sizlerin yorumları çok etkili oldu.. yanlız birşeyi merak ediyorum ilk muayeneyi vajinalmi yapıyor yoksa ultrasonlamı ? birde test falan istiyormu bu şekilde giden varmı acaba ?
ilk muayenesini vajinal yapar evet.rahim ve yumurtalıkların durumunu daha net görmek için.test falan da istiyordur muhtemelen.ben hamile olduğumu öğrenince gittiğim için sadece progesteron testi yapıldı.rahat ol sadece,Hüseyin Bey zaten çok anlayışlı bir doktor,her soruna sıkılmadan cevap verecektir.
8 ay önce bebeğimi kaybetmiştim. ama şimdi 5 haftalık hamileyimm
bende hüseyin beyin hastasıyım ve eşimle beraber çok memnunuz
kanda progesteronum 11.19 çıkmış progestan fitil verdi
aranızda kullanan var mı bu değer çok mu düşük..
ben de aynı şekilde kullandım canım merak etme bir problem olmuyor.ben de senin gibi tedirgin olmuştum en başta ancak ağızdan kullanınca yan etkileri çok kötüymüş gerçekten.gönül rahatlığıyla fitil olarak kullan.hüseyin beye güven :)hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun inşallah.bu arada 8 ay önce neden kaybetmiştin bebeğini,düşük mü yaşadın?
Gecmis olsun canim allah birdaha gostermesin,bu arada tebrik ederim allah sag salim kucagina almak nasip etsin ins..bende huseyin beye gidiyorum hamileligimin 4.haftasinda basladim progestan fitil kullanmaya dusuk tehlikem vardi kanamalarim olmaya baslamisti o yuzden kullandim ve kanamam yok halen kullaniyorum gunde 3 kez,bir sorun yok simdilik cok sukur.
yok düşük değildi 9 haftalıkken kontrole gittiğimizde kalbinin atmadığını gördük
hayırlısı olsun artık şimdi sorunsuz bir hamilelik yaşarsın umarım :)herşeyde vardır bir hayır..
amin aminn inşallah Allah kimseye göstermesin
ama sağolsun hüseyin bey çok destek oluyo
evet bende günde 3 kez kullanıyorum bendede sorun yok şükür :)
arkadaşlar hüseyin bey genelde sezeryan mı yaptırıyor sanki çoğunluk öyle gibi ben ameliyattan çok korkuyorum
çoğunuz hüseyin beyi daha uzun yıllardır tanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?