Izmir falcıları!!!

kaybolanhayaller

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1
0
6
35
İzmir
Arkadaşlar, İzmir'de şuana kadar çok iyi bir falcı bulamadım, arkadaşlarımla beraber falı azda olsa çıkan birine gitmek istiyoruz, lütfen gittiğiniz ve falından memnun kaldığınız falcıları, adresleriyle birlikte gönderirseniz çok sevinirim. :D :3:

arkadaşlar, izmir'de şuana kadar çok iyi bir falcı bulamadım, arkadaşlarımla beraber falı azda olsa çıkan birine gitmek istiyoruz, lütfen gittiğiniz ve falından memnun kaldığınız falcıları, adresleriyle birlikte gönderirseniz çok sevinirim. :d :3:

izmirde bilmem ama istanbulda eylül diye bir bayan var.telefondanda bakabiliyor vr birçok yerden birçok insan arıyabiliyor 25 tlye muhteşem fal bakıyor ben telden baktırdım ve çok şaşırdım sizinde denemenizi öneririm isterseniz eğer telini özelden verebilirim.

izmirde bilmem ama istanbulda eylül diye bir bayan var.telefondanda bakabiliyor vr birçok yerden birçok insan arıyabiliyor 25 tlye muhteşem fal bakıyor ben telden baktırdım ve çok şaşırdım sizinde denemenizi öneririm isterseniz eğer telini özelden verebilirim.

numarasını atabilir misin cnaım bana ?

ben müjgan derim ağzı bozuk ama takip etmedğim halde dedikleri çıktı bi tanei çok önemli bekliyorum bu ay olacakmış harbi biliyo benden sölemesi numara adres vermek dogru olmaz arayan bulur :)

Back
X