Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

bende çek merak ediyorum bana kilo ver azıcık daha demişti ama ben doktorun söylediği kadar kilo veremedim daha acaba başlarmıyız tedaviye merak içindeyim:26::26::26:genetik tahlillerde çıkmadı daha

evet bu tedavide kilo çok önemli tabi ama ne kilolu olupta tedavisiz bile kaç tane çocuk doğuran var herşey allah tan ama tabi doktorunu dinle sen genede bende bugün hastalandım bakalım doktorumu arayacağım hayırlısı olsun inş.

bir an önce başlarsınız tedaviye inşallah .
arkanızdan geliyorum bende.

hayırlısı inşallah ne diyecek çok merak ediyorum.umarım en hayırlısı en güzeli olur.
Gelişmelerden haberdar edin beni

bende merak ediyorum gerçi bu 3. Alıştım artık ilaçları bile ezbere biliyorum belki busefer başka ilaç kullanır bilemiyorum hayırlısı olsun bakalım ama bu sefer gebelik aşısını soracağım bakalım nediyecek

gebelik aşısı yok merkezde bildiğim kadarıyla.tek yapan yer ankarada gürgan klinik var galiba

merhaba cnm dün gittim doktora hayırlısıyla iğnelere başladık 450 ile perşembe kontrole gideceğim hayırlısı bakalım

merhaba arkadaşlar bende irenbede tüp bebek tedavisi gördüm adetim 8 nisandı 3. günü tedaviye başladık zaten. 24 nisanda transfer oldu ilk denememizdi ve şimdi hamileyim Allah inş sizede nasip etsin doktorum aral bey ve çok memnunum tavsiye ederim

ayyy ne güzel ya çok sevindim sizin adınıza.darısı bizim başımıza inşallah.peki sorun neydi sizde

merhaba cnm hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ salim birşey soracağım kaç yumurtan oldu kaç tane döllendi kaç tane transfer edildi bilgi verirmisin rica etsem

benimde ilacım bitti bende adet olmayı bekliyorum artık kaç güne gelirse.
bende çok sabırsızlanmaya başladım artık

merhaba cnm hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin sağ salim birşey soracağım kaç yumurtan oldu kaç tane döllendi kaç tane transfer edildi bilgi verirmisin rica etsem

ilaçlar nasıl gidiyo canım bi aksilik yok dur umarım.bende hala adet olamadın

ilaçlar nasıl gidiyo canım bi aksilik yok dur umarım.bende hala adet olamadın

merhaba cnm kullanıyorum iğneleri hergün perşembe kontrole gideceğim bakalım inş. herşey güzel olur yarın yumurta koruyucu iğneyede başlayacağım bakalım ya ister istemez stres oluyor insan sonu güzel olur umarım hepimizin

Merhaba hanımlar tedavileriniz hayirli ve pozitif sonuclu olsun insallah.bende ilaclari kullaniyorum haziranda transferim.umarim hepimiz pozitif sonuclarimizi yazariz buraya.

ben bu dönemde stresimide azaltsın diye akupunktura gidiyorum.ahmet beyede söyledim bi zararı yok yasaklamıyorum dedi.işe yaradığınıda hissediyorum sanki

Merhaba hanımlar tedavileriniz hayirli ve pozitif sonuclu olsun insallah.bende ilaclari kullaniyorum haziranda transferim.umarim hepimiz pozitif sonuclarimizi yazariz buraya.

bende diyordum tuana26 kayboldu nerelerde.tedavisi nasıl diye merak ediyorum.
hadi bakalım hayırlısı sonuçlar güzel olur inşallah

arkadaşlar ben adet oldum ama arayamadım bugün randevu için..
yarın arayacağım çok sabırsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…