Tüp Bebek Merkezleri İZMİR irenbe'de tüp bebek tedavisi görenler

tedaviniz hayırlı olsun,inşallah herşey yolunda gider ve benim gibi mağdur olmazsınız..
bu arada Ahmet beyin tarzıdır,indirim yapmak,muayene ücreti almamak.. (ben hemşire değilim banada yapılıyordu çünki)[/QUOTE]

4 denemenizde ahmet beyle mi oldu merak ettim sorun için ne diyolardı

irenbe de benden başka tedavi gören yok mu ama??????????
ben şu an doğum kontrol hapı kullandığım için bende bir gelişme yok anlatacak

irenbe de benden başka tedavi gören yok mu ama??????????
ben şu an doğum kontrol hapı kullandığım için bende bir gelişme yok anlatacak

Tedavin hayrlı sınu bol bebekli olsun inşllh bende irenbeliyim simdi kızım var hamd olsun bnm de donmuş embriyo ile oldu 2. Denemede oldu ben aral beyın hastasıym allh razı olsun cok farklı bir dr ben ahmet beyi tv de gordum fakat aral bey kadarraht olabileceğim bîrdr değil ilk kimyasal gebeliktebile çok ilgilendi sonuçtan sonra beni sürekliaradı moral için dogumuda iyiki onunla yaptım sayesınde eşimde vardı yanımda o anı ölümsüzleştrdik ama tedavi kîşiden kişiyedeğişir bizmsorun sebebsiDi hayrlı olsun

benimde ahmet beyi tercihim arkadasım onun hemşiresi olduğu için.
aral beyi bende gördüm daha içten birine benziyor.bakalım hayırlısı diyorum bu sefer olacak inanıyorum

Canim bende varim senin gibi beklemedeyim :) sanirim 1haftaya kadar start vericez donmuslarimla hayirlisiyla basliycaz ama icimden biseyde beni durtuyor sanki gerek kalmadi hamilesin gibi bir his bakalim zaman gostericek iste.senin hapin ne kadar kaldi?

geçde olsa regaib kandilimiz hepimize mübarek olsun.benim gibi tüm bebek hasretiyle yanıp tutuşanlar için dua ettim bu gün.
hayırlısıyla hepimiz anne olabiliriz inşallah bi gün.ALLAHım bizimde yüzümüzü güldür yarabbim

cnm bende irenbe de başlayacağım nasipse ekim gibi falan benm doktorum nedim karadadaş normalde ama opu ve transferi Ahmet bey yapacak bende gittim görüşmeye bnm çok hoşuma gitti tarzı sıcaklığı dedi kiş bende sizin bi abiinizim beni öyle görün herhangi bir sıkıntınızda beni de çekinmeden arayabilirsinz dedi bizi öyle mutlu etti ve bize öyle bi güven verdi ki şuanda hem beni hazırlayan hemde işlemleri yapacak doktorum çok içime sindi bnm 2. tedavim olacak nasipse belki orada görüşürüz :)

hayırlı olsun canım.gelişmelerimizi paylaşalım burdan.benimde tedavi zamanı belli değil daha .ginera ya devam az kaldı adet olunca gidicem ne diyecek bilmiyorum doktorcum

Bende 2012 yılında şubat ayında irenbe de tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denemem de ikizlerime hamile kaldım. Fakat 6 aylık erken doğum yaptım bebeklerim yaşamadı. 2. Denememi yine kasım ayında irenbe de yaptım gebelik oluşmadı şimdi bu üçüncü denemem olacak bu ay inş. Rabbim benimle birlikte isteyen herkeze bu sefer nasip eder.

büyük bi sevinçle başlarken mesajın sonunda içim burkuldu.Allah sabır versin yaşadıklarınız hiç kolay değil.MEVLAM bu sefer yüzünüzü güldürür inşallah .tedavide hangi aşamadasınız

teşekkür ederim cnm mayıs ayı sonunda iğnelere başlayacağım inş. umarım bir sorun çıkmaz çünkü yaşadığım sıkıntıları henüz atlatamadım rabbim bu sefer nasip eder inş. hayırlısıyla

bende çok istiyorum bu adetimle tedaviye başlamayı ama genetik testler yetişmiyor malesef.hazirana kalıyor benim tedavi ..inşallah sen benden önce mutlu sona ulaşırsın burda hamileleğimizden bahsederiz artık beraber.görüşürüz

cnm inş. rabbim bizede nasip etsin ben de bekliyorum adetim başlayınca gideceğim inş. bir aksilik çıkmaz sonunda mutlu haberi alıp evladımıza kavuşuruz.

arkadaşlar günlerdir kasık ağrısından mahvoldum .gineraya başladığımdan beride mide bulantısı....
6 tane kaldı ilacım bi an önce bitsede bi ultrason çekilsem kasığımda bişey mi var merak ediyorum

bende ginera kullandım 19.05.13 pazar günü bitti bakalım ne zaman gelecek gelince hemen doktoru arayacağım ilk günü ben qenzim ve multibionta , ecospirin kullanıyorum birde hayırlısı bakalım

bende ginera kullandım 19.05.13 pazar günü bitti bakalım ne zaman gelecek gelince hemen doktoru arayacağım ilk günü ben qenzim ve multibionta , ecospirin kullanıyorum birde hayırlısı bakalım

son 4 ilaç benimde.ben inofolic ve glifor içiyorum yanında.başka bişey kulanmana gerek yok dedi bana.

herkezin tedavi şekli farklı oluyor verilen ilaçlar tabi hayırlısı olsun bakalım hepimiz için ben hala bu arada beklemedeyim...

bende çek merak ediyorum bana kilo ver azıcık daha demişti ama ben doktorun söylediği kadar kilo veremedim daha acaba başlarmıyız tedaviye merak içindeyim:26::26::26:genetik tahlillerde çıkmadı daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…