- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
- Konu Sahibi pegasusunicorn
-
maşallah cnm hepsi normal değerlerde.
irenbe de benden başka tedavi gören yok mu ama??????????
ben şu an doğum kontrol hapı kullandığım için bende bir gelişme yok anlatacak
Tedavin hayrlı sınu bol bebekli olsun inşllh bende irenbeliyim simdi kızım var hamd olsun bnm de donmuş embriyo ile oldu 2. Denemede oldu ben aral beyın hastasıym allh razı olsun cok farklı bir dr ben ahmet beyi tv de gordum fakat aral bey kadarraht olabileceğim bîrdr değil ilk kimyasal gebeliktebile çok ilgilendi sonuçtan sonra beni sürekliaradı moral için dogumuda iyiki onunla yaptım sayesınde eşimde vardı yanımda o anı ölümsüzleştrdik ama tedavi kîşiden kişiyedeğişir bizmsorun sebebsiDi hayrlı olsun
Canim bende varim senin gibi beklemedeyim :) sanirim 1haftaya kadar start vericez donmuslarimla hayirlisiyla basliycaz ama icimden biseyde beni durtuyor sanki gerek kalmadi hamilesin gibi bir his bakalim zaman gostericek iste.senin hapin ne kadar kaldi?[/QUOTe
10 tane falan kaldı.ama benim bu siklusta başlamayabilir tedaviye.kesin bişey söylemedi çünkü doktorcuğum.testleri yaptır sonuçları bi görelim önce dedi.gnetik tahlillerde yetişmez gibime geliyor
cnm bende irenbe de başlayacağım nasipse ekim gibi falan benm doktorum nedim karadadaş normalde ama opu ve transferi Ahmet bey yapacak bende gittim görüşmeye bnm çok hoşuma gitti tarzı sıcaklığı dedi kiş bende sizin bi abiinizim beni öyle görün herhangi bir sıkıntınızda beni de çekinmeden arayabilirsinz dedi bizi öyle mutlu etti ve bize öyle bi güven verdi ki şuanda hem beni hazırlayan hemde işlemleri yapacak doktorum çok içime sindi bnm 2. tedavim olacak nasipse belki orada görüşürüz :)
Bende 2012 yılında şubat ayında irenbe de tüp bebek tedavisi gördüm ve ilk denemem de ikizlerime hamile kaldım. Fakat 6 aylık erken doğum yaptım bebeklerim yaşamadı. 2. Denememi yine kasım ayında irenbe de yaptım gebelik oluşmadı şimdi bu üçüncü denemem olacak bu ay inş. Rabbim benimle birlikte isteyen herkeze bu sefer nasip eder.
teşekkür ederim cnm mayıs ayı sonunda iğnelere başlayacağım inş. umarım bir sorun çıkmaz çünkü yaşadığım sıkıntıları henüz atlatamadım rabbim bu sefer nasip eder inş. hayırlısıylabüyük bi sevinçle başlarken mesajın sonunda içim burkuldu.Allah sabır versin yaşadıklarınız hiç kolay değil.MEVLAM bu sefer yüzünüzü güldürür inşallah .tedavide hangi aşamadasınız
teşekkür ederim cnm mayıs ayı sonunda iğnelere başlayacağım inş. umarım bir sorun çıkmaz çünkü yaşadığım sıkıntıları henüz atlatamadım rabbim bu sefer nasip eder inş. hayırlısıyla
arkadaşlar günlerdir kasık ağrısından mahvoldum .gineraya başladığımdan beride mide bulantısı....
6 tane kaldı ilacım bi an önce bitsede bi ultrason çekilsem kasığımda bişey mi var merak ediyorum
bende ginera kullandım 19.05.13 pazar günü bitti bakalım ne zaman gelecek gelince hemen doktoru arayacağım ilk günü ben qenzim ve multibionta , ecospirin kullanıyorum birde hayırlısı bakalım
son 4 ilaç benimde.ben inofolic ve glifor içiyorum yanında.başka bişey kulanmana gerek yok dedi bana.
herkezin tedavi şekli farklı oluyor verilen ilaçlar tabi hayırlısı olsun bakalım hepimiz için ben hala bu arada beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?