kadın olarak nihal danaoğlu kentte ama çok genç onu söyleyeyim
medical parkta doç.dr.mert göle gidiyorum memnunum
sgklı doğum da da ege üniyi çok övenler var
mert göl ücretli bakıyor diye duydum..:26:
cnm bende egepole gidiyorum memnunum..bütün kadın doğum drları hakkında iyi şeyler duydum..özellikle gökalp bey hakkında..ama ben onunla başlayamadım çünkü ilk randevuyu almak zor,ileri tarihe veriyorlar bende dilek hanımla başladım..zaten bi kere randevu aldınmı sonrakileri alman kolay..hastanede güzel,personel iyi..benim doğum öncesi ve doğum için orayı tercih eden birçok arkadaşım var.
gökalp bey telefonunu vermiyor diye okudum forumda,diyelim acil bi durum oldu,sezaryen istesek bile,gecenin bi vakti bişey oldu nasıl ulaşıcaz ilgileniomuymuş??:26:
en iyisi ona bi randevu al bence birebir sor ve tanış..o konuda bilgim yok bende drumun tlfonunu almadım daha..
medical park vedat beye gidiyorum gayet memnunum
vedat bey hakkında detay verebilir misin acaba??? hastaya yaklaşımı fln...
Merhabalar, ben hamileleğimin başından bu yana birkaç doktor değiştirdim taa ki Mesut Bey ile tanışana dek. Mesut Bey Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım hastanesinde çalışıyor. Cumartesi günlerde hasta kabul ediyorlar. Kurum SGK ile anlaşmalı, küçük bir fiyat farkı ödüyorsunuz. Doktorumuz çok ilgili, nazik, anlayışlı bir insan. alanına hakim ve ben ilk gittiğimde gelecek randevuya kadar sormak istediklerini bir yere yaz öyle konusalım detaylı bilgi verebileyim dedi ve o günden bu yana her sorumu detaylı ve bilimsel temelli yanıtladı. İlk anda hemen telefonunu veriyor, istediğiniz saatte ulaşabiliyorsunuz. Hatta kaygı ve korkularımı bile gerçekleşme olasılığının ne kadar olabileceğinden başlayarak anlattı. Hem detaylı bilgi veriyor, hem de psikolojik olarak çok rahatlatıyor. Şu an 9. ayımızdayız, bebeğimize kavuşmamıza 2-3 hafta kaldı gözküyor. Doğum fiyatları da çok makul, hastaneden bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Mesut Bey'e hastası olun ya da olmayın bloğu aracılığıyla her türlü konuda, gebelik-doğum-kadın hastalıkları konusunda mail ile de danışabiliyorsunuz. Şu bağlantı aracılığıyla doktorun sitesine ulaşabilirsiniz. Mesut Özsoy Memnun kaldım, tavsiye ederim
Selam Arkadaşlar.. :) Ben de 18 h. + 4 günlük hamileyim. Hamileliğimin başından beri tavsiye üzerine Başkent Üni. Zübeyde Hanım Hastanesi'nde Mesut Bey'e gidiyorum ben de.. Kendisinden memnunum. Güleryüzlü ve insanı rahatlatan sakin bi yapısı var ancak bilgi almak için daha çok sizin soru sormanız gerekiyo.. Mesela ben her gidişimde kullandığım ilaçları filan kendim hatırlatıyorum, hani eklenmesi gereken bi ilaç vitamin filan olur mu diye soruyorum. Bi de cinsiyet konusunda biz çok şaşkınız! :S 14. haftanın sonunda "erkek" dedi, 16. haftada "kız" dedi! Hatta ben bugün sırf cinsiyet için başka bi doktora gittim, o da "Nasıl bilememişler %100 erkek" dedi! :S Tamam belki cinsiyet çok önemli değil, sağlık başta gelir ama içinde bulunduğum bu durum beni strese soktu! Çocuğumun odasını bile alamıyorum! 10 gün sonra tekrar kontrolüm var, bakalım bu sefer yine değişecek mi cinsiyeti?Bunun dışında evime yakın olduğu için doğumu da Zübeyde Hanım'da yapmak istiyorum ama doğum yerini henüz gezmedim ve açıkçası burda okuduğuma göre yoğun bakım ünitesi yokmuş? :S Kafam karıştı benim de yaaa!
slm cnm öncelikle hayırlı olsun bebişin..ilk haftalarda bizimde cinsiyet dönmüştü bi kız bi erkek dediiler ben mesut beye 3o lu haftalarda başladım ama şuan hem medical hem burası ikisi bir arada gidiyo karar vermek için..medicali gördükten sonra başkent çok kötü geldi gözüme normaldede küçük bi hastanede en önemlisi yoğunbakım ünitesi muamması varmı yokmu yeterince donanımlımı hala bilmiyorum..mesut bey muayene ediyo ama dediğin gibi ne kullanıcaksın ne yapıcaksın bişey demiyo hepbi acelecilik var sorarsan cvp veriyo..bu konuda sana kordon klinikte mete beyi öneririm kesinlikle çok iyi uzun uzun muayene ediyo konuşuyo..son ayda başkentde medicalparkta kabul ediyo zaten ordanda devam edebilirsin..benim şimdi idrar yolu enfeksiyonum çıktı doğuma 1 hafta kaldı ilaç vermedi bakim bugün medicalparktaki kontrolümde vedat bey ilaç vericekmi..
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?