Merhabalar, ben hamileleğimin başından bu yana birkaç doktor değiştirdim taa ki Mesut Bey ile tanışana dek. Mesut Bey Başkent Üniversitesi Zübeyde Hanım hastanesinde çalışıyor. Cumartesi günlerde hasta kabul ediyorlar. Kurum SGK ile anlaşmalı, küçük bir fiyat farkı ödüyorsunuz. Doktorumuz çok ilgili, nazik, anlayışlı bir insan. alanına hakim ve ben ilk gittiğimde gelecek randevuya kadar sormak istediklerini bir yere yaz öyle konusalım detaylı bilgi verebileyim dedi ve o günden bu yana her sorumu detaylı ve bilimsel temelli yanıtladı. İlk anda hemen telefonunu veriyor, istediğiniz saatte ulaşabiliyorsunuz. Hatta kaygı ve korkularımı bile gerçekleşme olasılığının ne kadar olabileceğinden başlayarak anlattı. Hem detaylı bilgi veriyor, hem de psikolojik olarak çok rahatlatıyor. Şu an 9. ayımızdayız, bebeğimize kavuşmamıza 2-3 hafta kaldı gözküyor. Doğum fiyatları da çok makul, hastaneden bilgi alabilirsiniz. Ayrıca Mesut Bey'e hastası olun ya da olmayın bloğu aracılığıyla her türlü konuda, gebelik-doğum-kadın hastalıkları konusunda mail ile de danışabiliyorsunuz. Şu bağlantı aracılığıyla doktorun sitesine ulaşabilirsiniz. Mesut Özsoy Memnun kaldım, tavsiye ederim
merhaba,
doktorunuzun methini bende duydum ancak hep sezeryan yaptığını duyuyorum. 20 haftalık hamileyim ve hala memnun olduğum bir doktor bulamadım kafam karışıkbaşkent hastanesine başka bir branş için gittiğimde tekrar sordum durumu ancak hastaları hep sezeryan istediği için bu şekilde oluyor siz doktorla konuşup bilgi alın dediler.Mesut bey'le randevu alıp görüşmem gerekecek sanırım ama bu doktor hastane seçiminden yoruldum ben. Bilgisi olan varsa ltfen beni aydınlatabilir mi bu doktor konusunda?
Selam Arkadaşlar.. :) Ben de 18 h. + 4 günlük hamileyim. Hamileliğimin başından beri tavsiye üzerine Başkent Üni. Zübeyde Hanım Hastanesi'nde Mesut Bey'e gidiyorum ben de.. Kendisinden memnunum. Güleryüzlü ve insanı rahatlatan sakin bi yapısı var ancak bilgi almak için daha çok sizin soru sormanız gerekiyo.. Mesela ben her gidişimde kullandığım ilaçları filan kendim hatırlatıyorum, hani eklenmesi gereken bi ilaç vitamin filan olur mu diye soruyorum. Bi de cinsiyet konusunda biz çok şaşkınız! :S 14. haftanın sonunda "erkek" dedi, 16. haftada "kız" dedi! Hatta ben bugün sırf cinsiyet için başka bi doktora gittim, o da "Nasıl bilememişler %100 erkek" dedi! :S Tamam belki cinsiyet çok önemli değil, sağlık başta gelir ama içinde bulunduğum bu durum beni strese soktu! Çocuğumun odasını bile alamıyorum! 10 gün sonra tekrar kontrolüm var, bakalım bu sefer yine değişecek mi cinsiyeti?Bunun dışında evime yakın olduğu için doğumu da Zübeyde Hanım'da yapmak istiyorum ama doğum yerini henüz gezmedim ve açıkçası burda okuduğuma göre yoğun bakım ünitesi yokmuş? :S Kafam karıştı benim de yaaa!
Cadıcadı arkadasım cok açıklayıcı bir yazı olmus.ama hala bana iyi bir bayan jinekolog öneren olmamış bir arkadas hariç.
Ben hamile değilim,evli de değilim zaten :)) dogum kontrol yöntemi olarak Ria düşünüyorum.
Onu taktirabilecegim işini iyi yapan bir bayan doktor arıyorum o yüzden.
Düğünüm Temmuz 7 kısmete.Hap vs kullanmak istemiyorum,bu yöntemin daha sağlıklı olduğunu söylediler.
Sizin de düşüncelerinizi almak isterim.
tatlım ria-spiral vb ürünleri doğum yapmamış bayanlara maalesef takmıyorlar.ben de senin gibi düşünüp doktora sormuştum ama cevap olumsuz olmuştu.
bayan kadın doğum uzmanı dersen İrenbe'de Dilek Aslan'ın adını duydum. Ancak İrenbe'de SGK geçmiyor.
SGK geçen bir yer ise Medical Park Merve Biçer Bülbül. FOrumda çok giden var memnun herkes genelde..
merhaba arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim, baştan beri 3. doktorumdayım, önce egepol gökalp beyle başladım, çok yoğun her gittiğimde bekliyorduk,
bundan önce de 1 düşük oldu o zaman da gökalp beye gidiyorduk, hatta bebeği o almıştı. bu seferde de 2li test zamanına yakındı, bi süre gebelik belirtilerim azalır gibi oldu bende korktum gökalp beyi aramak istedim,
ama ulaşmak ne mümkün, hastanenin telefonundan bile bağlamıyorlar değil ki cep numarasını versin.. randevuyu da 1,5 ay sonrasına veriyorlar, ikili testini yaptır öyle gel diyorlar, resmen salladılar yani, iş çıkışı gittik adamın pili bitmiş saat 5.5- 6 filandı akşamüstü, o da muayene etmedi ,bizde insanız vs ters bişeyler söyledi, bir daha adımımı atmamak üzere yemin ettim, kendisine göre haklıdır belki ama tavrı köpek kovar gibi olunca haksız duruma düştü.. (korkumun sebebi de düşük olunca test filan yaptırmadı sebebi bilinmiyor yani,3 kez düşmeden olmuyo çok pahalı vs dedi o zaman) hala aklıma gelince üzülüyorum..
sonra o gün bucadan tahir özgüderi duydum muhteşem bir doktor özel muayenehanesi var, ona kontrol oldum, maddi açıdan azcık tuzlu geldi devam edemedim, şuan karataş hastanesinde osman çelik e gidiyorum, çok sakin ilgili bir doktor saolsun, tek tek anlatıyor üşenmeden. inşallah bi aksilik olmazsa onda devam etcem.. parasına gelince tam bilgim yok ama karataşta sigorta geçiyor
hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallah..
Kızlar size bu forumdaki izmir ile alakalı bütün kadın doğum doktorlarını okumuş,ayrıca çevreden de araştırmış biri olarak özet geçmek istedim;
İnternette herkes Kahraman Kolday'ı öneriyor,ben gittim mucizevi birşey görmedim,kötü değil ama burada abartılan kadar değil. Evet işini seviyor,muayenhaneye girince heryer doğum yaptırdığı fotoğraflar ve bebişlerle dolu. muayene ücreti 200 tl,doğum yaptırdığı hastaneler; çınarlı,kent,ege sağlık. hiçbir sgk kurumuyla anlaşması yok,özel sigortalarla da anlaşmalı değil.
Kahraman bey gittiğim tek doktor şimdilik,diğer bilgileri duyum ve buradan okuduklarımla aktarıcam;
Bayraklı dolaylarında Hüseyin Ceyberi'yi önerenler var.Ekadom 'da çalışıyormuş.İnternete ekadom yazarsanız sitesi çıkıyor. Özel sigorta anlaşmalı,sgk geçmiyor. Kendisi hakkında okuyup etkilendiğim yorum şu oldu; bir arkadaşımız bebeğini 5 aylıkken karnında kaybetmiş,moral olarak arkadaşımızı desteklemiş,herkonuda yardımcı olmuş vs vs..
Egepol Gökalp Tokaç; Egepol'de sgk geçiyor,dolayısıyla çok yoğun. telefonunu vs vermiyor hangi hastasıyla ilgilensin acayip talep görüyor. benim 2 arkadaşım onda doğum yaptı,çok çok memnunlar.resmen göbek atarak doğuma girip çıktılar. sanırım egepolde fiyatlar max. 750 civarı.
Medical Park; anladığım kadarıyla Mert Göl sakin bir doktor,ancak 180tl muayene ücreti. sgk geçerli değil kendisinde. bu sebeple Vedat bey tercih ediliyor. Sgk geçmesine rağmen kendisinin oldukça ilgili olduğunu okudum,öğrendim. ancak medical park'ta çalışan görevliler disiplinsiz,nasıl desem birşey olduğunda ipleyen yok. hastaneye girdiğinizde hastaneye mi 5 yıldızlı otele mi girdiniz diye şüphe duyuyorsunuz ama o kadar ihtişama sanırım doğumdan sonra tek kişilik oda verilmiyormuş.
Bu doktor isimlerinin dışında isimlerde var tabi forumlarda,bu konuyu açmış biri olarak çok araştırdım,sizlerle paylaşmak istedim,umarım faydam olur.
Kişisel yorurum ise;
Özel doktorların muayene ücreti pahalı olduğundan hasta sayısı sgk geçen kurumlarda çalışanlara göre az.Bu nedenle ilgi alaka tabiki çok olacak. Önemli olan aldığı paranın miktarına bakmadan bizlerle ilgilenmesi,işte o zaman işini iyi yapıyor derim...
not: bu arada lütfen sizlerde detaylı bilgiler paylaşın ki diğer arkadaşlarımıza yardımımız dokunsun,hamilelik kapalı kutu,insan korkuyor,o korkuyu endişeyi ne kadar azaltırsak kar...
Süpersinizz..
İnsan cidden karar veremiyoo..
ben kendim olsa dişim karnım oram buram agrısa dr flan tınlaamam..devlet hastanesinde sıra bile beklerim.ama bebek olunca iş değişioo..
bende medical den vedat beyden aldım randevu..
egepol gökalp beyi 2 hafta önce aradım..5 temmuza randevu verdilerr..eşim çk kızdı..ne yani 2.randevuyu doguma vericekler heralde dedii..
çk hasta alayım derkenn yeni hastaları tepiyorlarr...hamilelik bu yanii..2 ay sonrasına gün mü verilir...
bi düzene sokmaları lazım...
birde Gazemir şifa dan nurdan yıldız hnm a gideceğim.arkadasım ona gidiyor ck memnun...doguma da 600tl demişler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?