İzmir Kadın Doğum 2012

bende ilk bebeğimi rahim ağzı yetmezliğinden ve iyi bir doktor bulamamaktan kaybettim. 2.bebeğimde hamile kalmadan ve hamilelikte kent hastanesinde orçun beye gittim çoookk memnunum kendisinden. riskli bir hamielelik yaşayacaktım serklaj yapılması gerekiyordu ilk başlarda başarısı ve tecrübesi nedeniyle namık beyemi gitsem diye düşündüm ama ona ulaşılmadığı için orçun beyi tercih ettim ve sadece ona gittim doğru bir karar vermişim.. başarılı bir serklaj uyguladı hamileliğim boyunca herzaman ilgilendi ve en küçük bi sorunumda hemen cepten ulaşabiliyordum. normal doğum yaptım hastaneden ve doktorumdan çok memnunum.. halen bi sorunum olduğunda ararım.. doktorumu bulduğumu düşünüyorum.. biliyorumki iyi bi doktor bulmak çook zor

bende de şeker problemi var gizli şeker var bende,hamile kalırsam nolcak,riskleri ne bin tane soru var aklımda...

bu nedenle en iyi doktoru en ilgili doktoru bulmaya çalışıyorum:18:

slm kızlar, benım iki düşüğüm oldu şimdi araştırılmasını istıyorum ama güvenebıleceğim hamilelik öncesı sonrası gidebilecegım bır doktor arıyorum. Benımle aynı sorunu yaşamış olan arkadaşlar varsa bilgilerine ihtıyacım var. zor bır durumdayım açıkcası iki bebegımıde kaybettım ve etrafımda anne olan arkadaşlar çok onları görunce çok üzlüyorum. ikinci bebegımı atatürk egıtım araştırma hastanesınde kaybettım doktorlar ilgili ama çok yogun bırde ben hem özel bır doktor olsun hemde çok masraflı olmasın istıyorum. okuyupta bılgısı olan varsa cvp verırse memnun olurum.

Kesinlikle izmir medical paark, merve hanım. Benimde ilk bebeğimdi.mayıs 9 da kürtaj oldm. Harika bi doktor ve kesinlikle çok ilgili. Hafta içi hafta sonu demeden istediğin an arayabilirsin. Beni pazar günü gece saat on buçukta aradı, bi rahatsızlığımın olup olmadığını sormak için. Hangi doktor pazar gecesi o saatte ararda, halini hatrını sorar ilaçlarını kontrol eder ?
Kesinlikle kendisine çok güveniyorum, yarın tekrar randevum var. Ve ben çok memnunum. bi denemeni tavsiye edrimm.

kızlar ben karar verdim;

daha henüz muayene vs için gitmemiş olsam da, hamile kalınca kent hastanesi namık demir ve orçun sezer e gitmeyi düşünüyorum. gizli şeker,triod ve diğer her şey konusunda namık bey e güvenebileceğimi düşündüm,bilmiyorum siz ne dersiniz.

telefonunu fln vermio demiş bazı arkadaşlar forum da;acil bi durum olmadıkça ben aklıma her estiğinde aramam ki zaten,kim olursa olsun. acil durum olursa ki inşallah olmaz hastane zaten ulaşır diye düşünüyorum...:26:

Selam Kızlar Ben 18+2 Gebeyim Egepolda Doktorum Şükran Kopal Memnunumda İlgili Bir Doktor. Tavsiye Ederim

Canım Hakan Bey Veya Gökalp Beyden Şaşmayın.ben biliyorsun şükran hanımın hastasıydım bu gune kadar size gecen gun tavsiye ettim ama bugun fikrim degisti.benim biraz kanamam geldi sıra al gel dedi 3 saat bkledim acil oldugu halde dondu bana dediki yarın gelsin hiç umursamaz bir şekilde.

bende çok kararsızım dr. konusunda.... offff.... bebiş iki aylık oldu....kafam çok ama çok karışık...

bende çok kararsızım dr. konusunda.... offff.... bebiş iki aylık oldu....kafam çok ama çok karışık...

Şükran Kopal Haricinde egepolda gokalp bey ve hakan bey var gokalp bey cok dolu en erken randevuyu eylül e veriyorlar senin erken alabilrsin benim dogumuma denk geldigi icin şükran dan hakan bey e gectim .

slm cnm memnun kaldınmı osman çelik den ve hastaneden

merhabalar kızlar hala dr bulamayanlar dr memnun olmayanlara tınaztepe hastanesi aylin barbarosu tavsiye ederim

Merhaba bayanlar,

ben 14 haftalık hamileyim.şifa hastanesine gidiyorum. oraya kan testlerim yapılsın diye başladım en başta, aslında doktorumdan şu an için memnunum da. Ancak şöyle bir sorunum var normal doğum istiyorum ve doktorum doğuma girme garantisi veremiyor.Mesai dışına,hafta sonuna,tatile denk gelirse doğum, kim nöbetçi ise o girer bizde diyor.Tabi belki bana da denk gelebilir nöbetçi isem diyor.Ben de aylarca alıştıktan sonra başkasının doğuma girme ihtimalini istemiyorum. Doktorumu değiştirmek istiyorum.kafamda o kadar çok isim var ki. Şenay Aycan , Kahraman Kolday , Prof.Cemal Posacı, Prof.Sabahattin Altunyurt vb... Söz konusu doktorlardan herhangi biri ile doğum yapan var mı aranızda? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ben yeni doğum yaptım konakta özel hayat hastanesinde sgk anlaşmalı normal doğum 315tl sezeryanda aynı tekkişililk oda çok lüks değil ama yeni doğan yoğun bakımı var buda çok önemli ebelerde tecrübeli kaç yıl önce ablam doğum yaptığında da aynı doğum ebeleri vardı hala aynılar doktorum fatma ipek aydal ben 9 ay aynı hastanede başka bir doktora gitmiştim memnun değildim ama diğer doktorlar sezeryana sıcak bakıyolar demişlerdi tanıdıklar o yüzden değiştirmemiştim doktorumu son 15 gün kala benim doktor işi bıraktı bende ipek hanımı seçtim ilk muayenede diğer doktorumdan daha tecrübeli olduğunu anladım 2.muayenemde zaten doğumum başlamıştı acil doğuma girdim beni kendisi normal doğurttu ben memnun kaldım telefonla ulaşmak hastaneden 5ten sonra mümkün oluyo muayeneler bittikten sonra biraz kalabalık bi hastane çünkü kadın doğum konusunda oldukça tecrübeliler ve fiyatları çok uygun diğer hastanelere göre umarım yardımcı olmuşumdur

bende egepolde dogum yapmıs bırı olarak gökalp beyı tavsıye edıyorum.yogun olmasına yogun ama ona gıtmek ıstıyorsanız zamanlamayı ayarlayabılırsınız.ben hamılelıgımı ögrendıgımde cankaya tıp merkezıne gıdıyordum seker metabolızması bozuk oldugundan adet düzensızlıgı yapıyordu burada bulundu sorunum sonra dogum dr u ararken gökalp beyı duydum herkesten ona en yakın tarıhı aldım bekledım bu süre zarfında tahlıllerım cankaya tıp merkznde yapıldı yanı oraya devam ettım.gökalp hocanın muayene zamanı gelıncede ona basladım buarada dıger muayene tarıhımıde almıstım anlıcagınız zamanı kendınız ayarlayabılırsenız sorun yok çünkü işinde cok iyi bır dr esprılı konuskan sız sormadan aklınızdakılerı cevaplar sohbet eder.ben cok memnun kaldım hastanede ayrıca cok temız=)

7 aylık hamileyim bende canım gökalp beye gidiyorum ilgisinden alakasından çooook memnunum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…