Tatlım haklısın konu bebiş olunca akan sular duruyor.Medical Parktan randevu aldım demişsin orayla ilgili çok fazla sorumsuzluk duyuyorum,hatta forumda izmir medical park'a gidenler başlığının son sayfalarında bir arkadaşımız onların sorumsuzluğundan bebeğini kaybetmiş dilersen oku
http://www.kadinlarkulubu.com/doktor-hastane-tavsiyeleriniz/476948-izmir-medical-park-hastanesi.html
ben henüz hamile değilim,temizliğini vs görünce medical park demiştim ama okuduğum 1 değil 2 değil sorumsuzlukları. en son bu arkadaşımızın yazdığı son nokta oldu bende. şu an hamile kaldığımı öğrensem sanırım kent hastanesinden başka yere gitmem. egepol de doğum yapan arkadaşlarım var ama ben de tüm anneler ve anne adayları gibi pimpirikliyim.aklıma bir şey takıldığında bir sonuç bulmam gerek. Kent Hastanesinde Namık Demir'e numarasını falan vermiyor diyorlar fakat ben Namık beyin kent hastanesine gelirken yanında öğrencisi Orçun Sezer'i getirdiğini öğrendim. Yani 1 muayenede Namık bey'e gidip diğer muayenede Orçun bey'e gidip acil durumlar için onunla iletişime geçilebilir diye düşünüyorum.Her gün bir plan dönüyor kafamdadaha hamile olmadan böyle hamile kalınca ne olacak bakalım:18::18:
Herkese sağlıklı günler dilerim,eşinizle bebişlerinizle..
Arkadaslar soz burdan acılmısken İzmir de onerebileceginiz bayan jinekolog var mı acaba?
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
slm kızlar, benım iki düşüğüm oldu şimdi araştırılmasını istıyorum ama güvenebıleceğim hamilelik öncesı sonrası gidebilecegım bır doktor arıyorum. Benımle aynı sorunu yaşamış olan arkadaşlar varsa bilgilerine ihtıyacım var. zor bır durumdayım açıkcası iki bebegımıde kaybettım ve etrafımda anne olan arkadaşlar çok onları görunce çok üzlüyorum. ikinci bebegımı atatürk egıtım araştırma hastanesınde kaybettım doktorlar ilgili ama çok yogun bırde ben hem özel bır doktor olsun hemde çok masraflı olmasın istıyorum. okuyupta bılgısı olan varsa cvp verırse memnun olurum.
bende çok kararsızım dr. konusunda.... offff.... bebiş iki aylık oldu....kafam çok ama çok karışık...
slm cnm memnun kaldınmı osman çelik den ve hastanedenmerhaba arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim, baştan beri 3. doktorumdayım, önce egepol gökalp beyle başladım, çok yoğun her gittiğimde bekliyorduk,
bundan önce de 1 düşük oldu o zaman da gökalp beye gidiyorduk, hatta bebeği o almıştı. bu seferde de 2li test zamanına yakındı, bi süre gebelik belirtilerim azalır gibi oldu bende korktum gökalp beyi aramak istedim,
ama ulaşmak ne mümkün, hastanenin telefonundan bile bağlamıyorlar değil ki cep numarasını versin.. randevuyu da 1,5 ay sonrasına veriyorlar, ikili testini yaptır öyle gel diyorlar, resmen salladılar yani, iş çıkışı gittik adamın pili bitmiş saat 5.5- 6 filandı akşamüstü, o da muayene etmedi ,bizde insanız vs ters bişeyler söyledi, bir daha adımımı atmamak üzere yemin ettim, kendisine göre haklıdır belki ama tavrı köpek kovar gibi olunca haksız duruma düştü.. (korkumun sebebi de düşük olunca test filan yaptırmadı sebebi bilinmiyor yani,3 kez düşmeden olmuyo çok pahalı vs dedi o zaman) hala aklıma gelince üzülüyorum..
sonra o gün bucadan tahir özgüderi duydum muhteşem bir doktor özel muayenehanesi var, ona kontrol oldum, maddi açıdan azcık tuzlu geldi devam edemedim, şuan karataş hastanesinde osman çelik e gidiyorum, çok sakin ilgili bir doktor saolsun, tek tek anlatıyor üşenmeden. inşallah bi aksilik olmazsa onda devam etcem.. parasına gelince tam bilgim yok ama karataşta sigorta geçiyor
hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallah..
slm cnm memnun kaldınmı osman çelik den ve hastaneden
bende egepolde dogum yapmıs bırı olarak gökalp beyı tavsıye edıyorum.yogun olmasına yogun ama ona gıtmek ıstıyorsanız zamanlamayı ayarlayabılırsınız.ben hamılelıgımı ögrendıgımde cankaya tıp merkezıne gıdıyordum seker metabolızması bozuk oldugundan adet düzensızlıgı yapıyordu burada bulundu sorunum sonra dogum dr u ararken gökalp beyı duydum herkesten ona en yakın tarıhı aldım bekledım bu süre zarfında tahlıllerım cankaya tıp merkznde yapıldı yanı oraya devam ettım.gökalp hocanın muayene zamanı gelıncede ona basladım buarada dıger muayene tarıhımıde almıstım anlıcagınız zamanı kendınız ayarlayabılırsenız sorun yok çünkü işinde cok iyi bır dr esprılı konuskan sız sormadan aklınızdakılerı cevaplar sohbet eder.ben cok memnun kaldım hastanede ayrıca cok temız=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?