7 aylık hamileyim bende canım gökalp beye gidiyorum ilgisinden alakasından çooook memnunum ...
sevındım canım ona gıtmene en dogru kararı vermıssın. yalnız bişe sorucam ben özel muayenesı var dıye bılıyorum bılgın varmı bu konu ıle ılgılı[/QUOTE
özel muayensi yok artık egepol hastanesinde anlaşmalı olarak çalışıyor canım daha iyi oldu yani
sevındım canım ona gıtmene en dogru kararı vermıssın. yalnız bişe sorucam ben özel muayenesı var dıye bılıyorum bılgın varmı bu konu ıle ılgılı[/QUOTE
özel muayensi yok artık egepol hastanesinde anlaşmalı olarak çalışıyor canım daha iyi oldu yani
hımm evt bencede hem adam orda bıle yogun bıde kendı muaynehanesı olsa nasıl yetsr bılmıorum=) ınsallah baska hastaneye gıtmez encok ondan korkuyorum=) yoksa bıdaha iyi bı dr nerden buluruz
Ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri Egepol'e gidiyorum arkadaşlar. Bir dönem tereddütler yaşadım, normal doğum istediğim için. Acaba kolaya kaçıp sezaryene mi yönlendirirler diye tedirgin oldum. Ama hastaneden aldığım bilgiye göre öncelikle normal doğuma yönlendirdiklerini öğrendim. Umarım herşey yolunda gider, normal olur herşey diye umut ediyorum.
evt canım ılkın normal doguma yönlendırıyorlar dr larımız oyüzden sanslıyız=) hayırlısıyla bebgını al kucagına ınsallah saglıkla
merhaba arkadaşlar bende 16 haftalık hamileyim, baştan beri 3. doktorumdayım, önce egepol gökalp beyle başladım, çok yoğun her gittiğimde bekliyorduk,
bundan önce de 1 düşük oldu o zaman da gökalp beye gidiyorduk, hatta bebeği o almıştı. bu seferde de 2li test zamanına yakındı, bi süre gebelik belirtilerim azalır gibi oldu bende korktum gökalp beyi aramak istedim,
ama ulaşmak ne mümkün, hastanenin telefonundan bile bağlamıyorlar değil ki cep numarasını versin.. randevuyu da 1,5 ay sonrasına veriyorlar, ikili testini yaptır öyle gel diyorlar, resmen salladılar yani, iş çıkışı gittik adamın pili bitmiş saat 5.5- 6 filandı akşamüstü, o da muayene etmedi ,bizde insanız vs ters bişeyler söyledi, bir daha adımımı atmamak üzere yemin ettim, kendisine göre haklıdır belki ama tavrı köpek kovar gibi olunca haksız duruma düştü.. (korkumun sebebi de düşük olunca test filan yaptırmadı sebebi bilinmiyor yani,3 kez düşmeden olmuyo çok pahalı vs dedi o zaman) hala aklıma gelince üzülüyorum..
sonra o gün bucadan tahir özgüderi duydum muhteşem bir doktor özel muayenehanesi var, ona kontrol oldum, maddi açıdan azcık tuzlu geldi devam edemedim, şuan karataş hastanesinde osman çelik e gidiyorum, çok sakin ilgili bir doktor saolsun, tek tek anlatıyor üşenmeden. inşallah bi aksilik olmazsa onda devam etcem.. parasına gelince tam bilgim yok ama karataşta sigorta geçiyor
hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamak nasip olur inşallah..
arkadaşlar bende umur yensele gidiorum.özel muayenesine gidiorz.doğum için karataş hastanesinde yapmak istiorum.umur bey 950 tl hastane alıor 1500 lirada ben alıorum dedi.ama duydum ki osman beyde çok ilgili bir dr muş.şu durumda umur beye 2500 lira vermek çok mantıklı gelmior açıkcası.umur bey kuş kondurcak değil yani..ameliyathane aynı hastane aynı..gidenler osman bey hakkında bilgi verirmisiniz??????????????
canım ben de umur beye gidiyorum ve ben de karataşta yapmak istiyorum doğumu
ama umur beyi ısrarla istiyorum çünkü kendisi bana rahim filmi de çekmişti benı o kadar rahatlattı kii
ben çok memnunum ama bana 1250 demişti demek ki zamn gelmiş umur beye
ben egepole de gittim dedim çok pahalı gelecek bize ama ypk yapamadım
doktor çok önemli ve ben nedenle Umur Beyi değiştirmeyeceğim
ama karar senin tabii
detaylı ultrasona girdin mi?
detaylı ultrasonum çekildi evet..ama zaten onuda umur bey yapmadı..aynı dönem hamile kalan ve umur beye giden arkadaşımada 1.250 tl demiş.1 hafta sonra biz gidioruz 1.500 dior..valla şöle söliim ben umur beyden şikayetçi değilim.ama özelliklede bir gönül bağım oluşmadı adama,onun yaptığı kontrolü bir başka dr da yapabilir die düşünüorum..osman beyi çok anlatıorlar ; ki adam gatadan gelmeden ünü gelmiş izmire..muayene ücretide 30 tl..kimse parayı sokakta bulmuor..hizmet aynı hizmet..bakalım artık kısmet..
Merhaba anne adayları. Ben İzmir'de doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Şu sıralar hem tanıtım, hem de portfolyomu geliştirmek amacıyla, bana kadınlar kulübünden ulaşan ilk 5 kişinin doğumunu ücretsiz çekeceğim. Tek şartım, fotoğrafları web sitemde yayınlamama izin vermeniz. İlgilenen anne adayları bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.
Egepol hastanesi nezahat hn'mı tek geçerim.3 ay önce bana normal doğum yaptırdı ve süperdi.geçen ayda spiral ria taktırdım bir sorunum yok çok şükür.ssk için muayne 37 tl.doğum sanırım 1000 tl olmuş sorarsınız.acil durumlardada yanındaki hemşiresini bağlatabiliyorsunuz
Süpersinizz..
İnsan cidden karar veremiyoo..
ben kendim olsa dişim karnım oram buram agrısa dr flan tınlaamam..devlet hastanesinde sıra bile beklerim.ama bebek olunca iş değişioo..
bende medical den vedat beyden aldım randevu..
egepol gökalp beyi 2 hafta önce aradım..5 temmuza randevu verdilerr..eşim çk kızdı..ne yani 2.randevuyu doguma vericekler heralde dedii..
çk hasta alayım derkenn yeni hastaları tepiyorlarr...hamilelik bu yanii..2 ay sonrasına gün mü verilir...
bi düzene sokmaları lazım...
birde Gazemir şifa dan nurdan yıldız hnm a gideceğim.arkadasım ona gidiyor ck memnun...doguma da 600tl demişler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?