İzmir Kadın Doğum 2012

7 aylık hamileyim bende canım gökalp beye gidiyorum ilgisinden alakasından çooook memnunum ...

sevındım canım ona gıtmene en dogru kararı vermıssın. yalnız bişe sorucam ben özel muayenesı var dıye bılıyorum bılgın varmı bu konu ıle ılgılı

Ben de hamileliğimi öğrendiğimden beri Egepol'e gidiyorum arkadaşlar. Bir dönem tereddütler yaşadım, normal doğum istediğim için. Acaba kolaya kaçıp sezaryene mi yönlendirirler diye tedirgin oldum. Ama hastaneden aldığım bilgiye göre öncelikle normal doğuma yönlendirdiklerini öğrendim. Umarım herşey yolunda gider, normal olur herşey diye umut ediyorum.

evt canım ılkın normal doguma yönlendırıyorlar dr larımız oyüzden sanslıyız=) hayırlısıyla bebgını al kucagına ınsallah saglıkla

Benım ablamın doğumunu Tahir bey yaptırmıştı. Ozaman buca ssk da çalışıyordu.çok ilgili ve iyi bir insan.. bende ona gitmeyi düşünüyorum ama sen fiyat biraz tuzlu demişsin canım. Ne kadar ki muaynesi. bi de testler nerde yatırılır.???

arkadaşlar benm doktorum da karşıyaka devlet has.den kıvanç bey.çok iyi bir doktor.beni hamileyken çok iyi yönlendirdi.her gittiğimde sanki hiçbir şey bilmiyormuş gibi anlattı.her istediğimde konuştum onunla.onun sayesinde az kilo alarak güzel bir hamilelik geçirdim.maaşallah çok sağlıklı bir oğlum oldu.şimdi ikinci bir bebek istiyorum.yine ona gidicem tabi.sizlere de tavsiye ederim..

arkadaşlar bende umur yensele gidiorum.özel muayenesine gidiorz.doğum için karataş hastanesinde yapmak istiorum.umur bey 950 tl hastane alıor 1500 lirada ben alıorum dedi.ama duydum ki osman beyde çok ilgili bir dr muş.şu durumda umur beye 2500 lira vermek çok mantıklı gelmior açıkcası.umur bey kuş kondurcak değil yani..ameliyathane aynı hastane aynı..gidenler osman bey hakkında bilgi verirmisiniz??????????????

canım ben de umur beye gidiyorum ve ben de karataşta yapmak istiyorum doğumu
ama umur beyi ısrarla istiyorum çünkü kendisi bana rahim filmi de çekmişti benı o kadar rahatlattı kii
ben çok memnunum ama bana 1250 demişti demek ki zamn gelmiş umur beye
ben egepole de gittim dedim çok pahalı gelecek bize ama ypk yapamadım
doktor çok önemli ve ben nedenle Umur Beyi değiştirmeyeceğim
ama karar senin tabii
detaylı ultrasona girdin mi?

Son düzenleme:

detaylı ultrasonum çekildi evet..ama zaten onuda umur bey yapmadı..aynı dönem hamile kalan ve umur beye giden arkadaşımada 1.250 tl demiş.1 hafta sonra biz gidioruz 1.500 dior..valla şöle söliim ben umur beyden şikayetçi değilim.ama özelliklede bir gönül bağım oluşmadı adama,onun yaptığı kontrolü bir başka dr da yapabilir die düşünüorum..osman beyi çok anlatıorlar ; ki adam gatadan gelmeden ünü gelmiş izmire..muayene ücretide 30 tl..kimse parayı sokakta bulmuor..hizmet aynı hizmet..bakalım artık kısmet..

aynen öyle haklısın
ama detaylıyı zaten her kadın doğum uzmanı yapmıyor
osman beyi ben de duydum bir arkadaştan ilgili diye
hakkımızda hayırlısı olsun

merhaba arkadaşlar
bende 6 haftalık hamileyim dr.um BirdalTosyalı Çetinel.Çok ii şeyler duydum yakın çevremdende çok giden var Çınarlı,Ege sağlık ve Kent hast. il çalışıyor.Tavsiye ederim

Merhaba anne adayları. Ben İzmir'de doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Şu sıralar hem tanıtım, hem de portfolyomu geliştirmek amacıyla, bana kadınlar kulübünden ulaşan ilk 5 kişinin doğumunu ücretsiz çekeceğim. Tek şartım, fotoğrafları web sitemde yayınlamama izin vermeniz. İlgilenen anne adayları bana özel mesaj yoluyla ulaşırsa sevinirim.

merhaba dogum_fotografcisi1.. ben de Allah kıssmet ederse yılbaşında doğum yapacağım ve doğum fotoğrafçısı arıyordum. özelden mesaj atamadım ama sen benimle iletişime geçersen sevinirim. veya bir arkadas iletişim konusunda bize yardımcı olursa çok sevinirim.. herkese iyi geceler..

8 sayfayı da okuduktan sonra cevap yazabilirim artık :) Aslında ben Medikal Park'ta düşünüyordum fakat ilgisiz,disiplinsiz bir yer.Aslında çok temiz güzel ve lüks bir hastane ama çalışanlarından ve oranın yönetiminden kaynaklanan problemler var maalesef bazıları Merve Hanım demiş ama üzgünüm ki ben aynı ilgiyi göremedim,ticarethane anlayışına göre davranıyorlar.Çınarlı Hastanesi de çok eski bir hastane,3-4 milyar orası gibi bir yer için çok fazla bana göre,genelde doğum yaptırılamayan hastanelerde (tıp merkezlerinde) çalışan doktorlar anlaşmalı olarak Çınarlıda doğum yaptırıyorlar abartılı fiyatlara bence ne olur ne olmaz kızlar Allah göstermesin ama tam teşekküllü bir hastanede doğum yapmak daha iyidir tedbiri elden bırakmamak lazım.Kordon Tıp Merkezi fiyatları aşırı yüksek fatura vermiyorlar kredi kartı geçerli değil açıkcası bir art niyet seziyorum orada ama Mete Bey (yanılmıyorsam isminde) çok methediyorlar fakat ben gitmedim.Yine Kordonda Nuray Hanım var iyi bir doktor denilebilir fakat sonuçta Kordonda doğum yok o yüzden baştan eleniyor zaten.Kent Hastanesinde saçma bir pahalılık var o yüzden orası hakkında hiç konuşmıcam.Bostanlıda Zübeyda Hanım varmış onu da duydum hatta doğumu Şifa'da yaptırıyorlarmış ama dediğim gibi doğum muayene olduğum yerde olmazsa benim içim rahat etmez.Ben de 4 aylık hamileyim hala doktorumu bulamadım Allah izin verirse normal doğum yapacağım için hastaneye yetişme süremiz vs çok önemli bunları şimdiden yoluna sokmak lazım hem doktora alışmak ve tanımak açısından hem de güvenme açısından.Kimse bahsetmemiş ama Şifada Mine Genç var oğlumu orda doğurmuştum ben çok memnun kalmıştım ama Mine Hanım da çok dolu oluyor ama doluluğa rağmen bekleyedebilirim çünkü içime sinen bir doktor bulamadım

epiduralli mi ağrılı mı normal doğum yaptınız? birde dikiş oldu mu? ben normal doğum istiyorum çekincem ağrı sancı değilde dikiş atılmasını istemiyorum

hangi doktora karar verdiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…