• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri İzmir Kent Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

Kızlar ben de yarın tedaviye başlıyorum Allahın izniylle İsrael Beyle,tahlil yaptı bugün,yarın dozla ilgili konuşacak,iğnelere başlayacağım.Birsey soracağım size,ilaçlarınızı nereden aldınız,İsrael Beyin kardeşinden ailaçların alınması konusunda bir isteği oldu mu???Allah hepimizin yolunu açık etsin,bir de hangi ilaçları,hangi dozlarda kullandınız,çok soru sordum ama,heyecanlıyım ve korkuyorum ben...

evet canım ben ilaçlarımı ordan aldım ve uygun fiyata aldım kullanmadığım ilaçlarıda geri iade etmiştim hiç sorun çıkarmadılar

kent hastanes dr israel aruh ve ekibi gerçekten iyi bende çok memnun kaldım ama sonucunmu yarın öğreneceğim ama genelde yazanlar pozitif inş benimde öyle olacak hayırısıyla

bende adet zamanımı bekliyorum .. bizim sorunumuz eşimde varikosel olması...bende yapılan hormon testleri normal..ama hiç yumurta takibi yaptırmadım..sizce bize hemn tüp bebek derler mi yoksa eşinizi bi tedavi edelim mi derler.. bu arad eşim 1 yıldır ilaç tedavisi oluyor.. ve bebişim hala yok.. yani artık tedavi sürecinin uzamasını istemiyorum...

symrna veya kent fark etmez.. bir fikri olan varsa paylaşsın lütfen...

bende adet zamanımı bekliyorum .. bizim sorunumuz eşimde varikosel olması...bende yapılan hormon testleri normal..ama hiç yumurta takibi yaptırmadım..sizce bize hemn tüp bebek derler mi yoksa eşinizi bi tedavi edelim mi derler.. bu arad eşim 1 yıldır ilaç tedavisi oluyor.. ve bebişim hala yok.. yani artık tedavi sürecinin uzamasını istemiyorum...

symrna veya kent fark etmez.. bir fikri olan varsa paylaşsın lütfen...

canım smyrna yı önermiyorum.bi garipler. ilgi alaka yok. hemen gel tüp yapim gel aşılama yapim. hiç bi doğal deneyelim yumurta takibi yapalım demediler bize. ve daha 1 yılı bile doldurmamıştık. hemde sorunumuz basit sayılır. israel bey gereksizse tüp aşılama önermez diyorlar. benimde salı günü randevum var. aynen bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum. bakalım bize ne diyecekler. biz de artık baklamak istemiyoruz ama benim başka bi rahatsızlığım çıktı o yüzden tedavi olamam gerekecek belki de.

canım smyrna yı önermiyorum.bi garipler. ilgi alaka yok. hemen gel tüp yapim gel aşılama yapim. hiç bi doğal deneyelim yumurta takibi yapalım demediler bize. ve daha 1 yılı bile doldurmamıştık. hemde sorunumuz basit sayılır. israel bey gereksizse tüp aşılama önermez diyorlar. benimde salı günü randevum var. aynen bende yumurta takibi yaptırmak istiyorum. bakalım bize ne diyecekler. biz de artık baklamak istemiyoruz ama benim başka bi rahatsızlığım çıktı o yüzden tedavi olamam gerekecek belki de.

canım bendde hafta sonu için gün almıştım ama smyrnadan ... off yaa.... nasıl bir şey bu?bakalım bana ne diyecekler.. benim eşim tedavi görüyor..bir prof.a gidiyor. ama o ameliyat yapmadan doğal yol dedi..ama olmuyor.. ilaç tedavisi sürüyor.. ama ben eşim için, birazda gitmek istiyorum.. eğer eşime ameliyat değil de size hemen tüp bebek yapalım derlese.. bir düşünürüm.. ama belkide tamam deneyelim derim.. çünkü her ay hayal kırıklığı ve ağlama nöbetleri beni bitiriyor...çok sıkıldım artık..insanlarda üstüme geliyr. bakalım hayırlısı...
ama burdan gelişmeleri bildiririm mutlaka...

canım sen travmergene gitmemiş miydin? eşin varikoseldi sanırım...öyle değil mi? ben mi yanlış hatırlıyorum...

evet canım doğru hatırlıyorsun.ama malesef tutmadı.yeniden deneyeceğiz karar aşamasındayım ama tavmergene gitmek istemiyorum.ondan nereye gitsem diye düşünüyorum? sen naptın?

evet canım doğru hatırlıyorsun.ama malesef tutmadı.yeniden deneyeceğiz karar aşamasındayım ama tavmergene gitmek istemiyorum.ondan nereye gitsem diye düşünüyorum? sen naptın?

sende mi tavmergene gitmiştin,ben de öyle,tüp bebek olmadı sonra bir dondurulmuş koydu o da olmadı.

valla tatlım ben yaz tatilini bekledim..çalışırken zor olacak diye.. eşim bu arada tedaviye başladı izmirde bir prof.ta ama o ameliyat yapmam dedi.. ilaç tedavisi verip duruyor.. ve 3 ay arayla çağırıyor...bu yüzden bekledik..ama bekleyecek sabrım kalmadı artık.. bu yüzden smryna dan gün aldım.. bakalım onlar ne diyecek.. hem ikimize birden baklmış olacak...ve umarım bir çözüme ulaşırız...artık 3 sene oldu.. ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum... sonu hepimiz için hayırlı olsun insallah....

valla tatlım ben yaz tatilini bekledim..çalışırken zor olacak diye.. eşim bu arada tedaviye başladı izmirde bir prof.ta ama o ameliyat yapmam dedi.. ilaç tedavisi verip duruyor.. ve 3 ay arayla çağırıyor...bu yüzden bekledik..ama bekleyecek sabrım kalmadı artık.. bu yüzden smryna dan gün aldım.. bakalım onlar ne diyecek.. hem ikimize birden baklmış olacak...ve umarım bir çözüme ulaşırız...artık 3 sene oldu.. ve bebeğimi kucağıma almak istiyorum... sonu hepimiz için hayırlı olsun insallah....

hayırlı olsun,smyrnadaki gelişmelerden bizi de haberdar edermisin?ben d 2.deneme için yer araştırıyorum.

ve bugün smyrna ya gittim tahlillerim yapıldı ve eşiminde öyle....bende bir şey gözükmedi şimdilik ama eşimin spermiyogramında çokta gelişme olmamış...değerleri aynı...tedavi için tüp bebek önerildi...yaptırmayı düşünüyoruz...en azından deneriz...ama önce rahim filimi çektireceğiz bende bir şey olup olmadığı tam olarak belli olsun diye...sizce ne yapmalıyız denemelimiyiz...parasını felan geçtim bari acısına değse...bebeğmi kucağıma alsam..

ve bugün smyrna ya gittim tahlillerim yapıldı ve eşiminde öyle....bende bir şey gözükmedi şimdilik ama eşimin spermiyogramında çokta gelişme olmamış...değerleri aynı...tedavi için tüp bebek önerildi...yaptırmayı düşünüyoruz...en azından deneriz...ama önce rahim filimi çektireceğiz bende bir şey olup olmadığı tam olarak belli olsun diye...sizce ne yapmalıyız denemelimiyiz...parasını felan geçtim bari acısına değse...bebeğmi kucağıma alsam..

hayırlı olsun.daha önce hiç denediniz mi,kaç yıllık evlisiniz?eğer 1 yıl gibi bir süredir evliyseni ve olmadıysa denemekte fayda var tabii eşinin sperm durumu nasıl bir de,çok az değil ise sende de sorun yoksa eşin vitaminler kullanırsa filan normal yolla da bebek sahibi olabilirsiniz belki.
rahim filmini de smyrna da mı çektireceksin?ücret konusunda bilgi verebilirmisin?
ilk görüşmede ne kadar verdiniz?
ilk görüşmede neler yapıldı?funda hanım mı muayene etti?
kan tahlilleri,hormon tahlillleri vs. orada mı yapılacak?orada yapılacaksa onlar için ayrı ücret verilecek mi/ne kadar?
tüp bebek ücrei ne kadar?rahim filmi bunun içine dahil mi?
ben erol tavmergende denedim,sonuç negatif...
sonra dondurulmuş embriyom vardı o da konuldu yine negatif...
şimdi yeni yer araştırıyorum funda hanımı duydum ama biz onunla görüşmedik,ilk hasan bey vardı galiba onunla görüştük sadece.şimdi bir süre beklemem gerektiği için bekliyorum ....

Ben karıştırdım galiba kusura bakma.Sırayla inşallah pozitif haberler alırız.Nasıl geçiriyorsun günlerini benim bugün 1. günümdü ,devamlı yatmadımda suçluluk hissettim.:59:

hamile kalan arkadaşlar artık buraya uğramıyorlar herhalde cevap verip bizlere yardımcı olursanız seviniriz.mavi45 arkadaşıma ve gnm85'e özel mesaj da gönderdim ama görmediler herhalde cevap gelmiyor hiç.özel gönderdiğim mesajı aynen kopyalıyorum cevaplarsanız sevinirim.
merhaba öncelikle bebeğin sağlıkla kucağına gelsin inşallah,çok sevindim.ben de hastane araştırıyorum,ilk tedavimi şifada oldum negatif sonuç aldım.israel bey ile ön görüşmeye gittim,aslında daha ocakta başlamayı düşünüyorum ama en azından doktoruma karar vereyim ki bu soru aklımdan çıksın diye düşünerek israel bey ile ön görüşmeye gittim.
*sen genel olarak kentten,israel beyden memnun kaldın mı?hala takibe orada mı devam ediyorsun?
*bende kan pıhtılaşması var,mthfr-677t ve a-1298c'te heterozigot mutasyon var,bunu görüşmeye gittiğimizde söyledim kendisine biraz dalga geçer gibi oldu,zaten hamile kalamayanların hepsinde de kan pıhtılaşması var filan dedi. bir de ben transferden sonra rapor istedim,rapora gerek yok yurt dışında hemen işe başlıyorlar dedi.bu sebeplerden biraz soğudum ama senin düşüncelerin önemli benim için yaşamış biri olarak?
*sen çalışıyormusun,istirahat raporu verdi mi ya da çalışmıyorsan istirahat önerdi mi?
*ve en önemlisi kan pıhtılaşması için sana bir kan sulandırıcı filan verdi mi?hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda?
kararımı vermemde yardımcı olabilirsen çok sevinirim,çok soru sordum kusura bakma.
kendine ve bebeğine sağlık diliyorum
sevgiler

Back
X