Ben karıştırdım galiba kusura bakma.Sırayla inşallah pozitif haberler alırız.Nasıl geçiriyorsun günlerini benim bugün 1. günümdü ,devamlı yatmadımda suçluluk hissettim.
hamile kalan arkadaşlar artık buraya uğramıyorlar herhalde cevap verip bizlere yardımcı olursanız seviniriz.mavi45 arkadaşıma ve gnm85'e özel mesaj da gönderdim ama görmediler herhalde cevap gelmiyor hiç.özel gönderdiğim mesajı aynen kopyalıyorum cevaplarsanız sevinirim.
merhaba öncelikle bebeğin sağlıkla kucağına gelsin inşallah,çok sevindim.ben de hastane araştırıyorum,ilk tedavimi şifada oldum negatif sonuç aldım.israel bey ile ön görüşmeye gittim,aslında daha ocakta başlamayı düşünüyorum ama en azından doktoruma karar vereyim ki bu soru aklımdan çıksın diye düşünerek israel bey ile ön görüşmeye gittim.
*sen genel olarak kentten,israel beyden memnun kaldın mı?hala takibe orada mı devam ediyorsun?
*bende kan pıhtılaşması var,mthfr-677t ve a-1298c'te heterozigot mutasyon var,bunu görüşmeye gittiğimizde söyledim kendisine biraz dalga geçer gibi oldu,zaten hamile kalamayanların hepsinde de kan pıhtılaşması var filan dedi. bir de ben transferden sonra rapor istedim,rapora gerek yok yurt dışında hemen işe başlıyorlar dedi.bu sebeplerden biraz soğudum ama senin düşüncelerin önemli benim için yaşamış biri olarak?
*sen çalışıyormusun,istirahat raporu verdi mi ya da çalışmıyorsan istirahat önerdi mi?
*ve en önemlisi kan pıhtılaşması için sana bir kan sulandırıcı filan verdi mi?hangi ilaçları kullanıyorsun şu anda?
kararımı vermemde yardımcı olabilirsen çok sevinirim,çok soru sordum kusura bakma.
kendine ve bebeğine sağlık diliyorum
sevgiler