sizin en yakınlarınızdan biri denemiş kentte.sizde bir ön fikir oluşmuştur muhakkak...umarım sizde bebeğinize tez zamanda kavuşursunuz..sonucunuzu mutlaka burdan bildirin..dilerim mutluluğunuzu paylaşmak nasip olur...
canım neden hiç ümidin kalmadı. sorun eşinde mi? ne kadar zaman oldu sizin? bak bir sürü tüp deneyip boş dönen arkadaş var burda. ben o yüzden tüp e başlamadan önce tüm ihtimalleri deniycem .tüp en son basamak olcak. çünkü o da mucize değil diyolar hep. yani kesin bi tedavi değil.tabiki ilk denemedede olabilir yaptıracaksan olumlu düşüneceksin ama eğer yaşın geç değilse bekleyebilirsin. ama yaş ve yumurtalık rezervin sorunsa tabiki hiç bekleme. bendede tüp kapalı.diğer tüpten de gebe kalamadım bir türlü ama eşime vitamin ve destek tedavisi yapıyoruz ki doğal yolla olma şansı artsın.
canım ben smyrna tüp bebek te başladım tedaviye
cumartesi iynelere başlıyoruz
kent ten memnun kalmadık fiyat hem çok yüksek hem 1 emriyo transfer ediyorlar
smyrna da 2-3 emriyo trsfer ediliyor şansın artıyor ilgi alaka daha iyi
kent çok kalabalık ısraıl bey çok suratsız bir adam işi paraya dökmüş
allah nasip edittiyse neresi olursa fark etmez
fakat ben smyrna yı tercih ettim içime sindi hayırlısı
teşekkürler.başka bir topikte bir arkadaş kentte sadece hcv ve hıv'ı dışarıda yaptırıyormuşsun,eğer istersen kentte yaptırırsan iki kişi için 200-300TL dedi yanlış anlamadıysam.yani herhalde hormon tahlillerini kendileri yapıyorlar.
diğerleride yapılıyor muki?yani sadece bu ikisini mi yapıyorlar..çünkü rubelle ve toksoplazma gerçekten bebk için çok önemli testler....aslında yüz yüze konuşmak en iyisi..çünkü herkesin sorunu farklı yöntem aynı olsada...ama önce eşim kendi dr. gitmeli...birde onun fikrini almak istiyoruz..çünkü üroloğumuz ısrarla sizin bebeğiniz olur diyor..ama bir şey olduğu yok kaç aydır..morfoloji ve hızlılık artı ama sayısı aynı spermin.. bakalım artık...en hayırlısı neyse o olsun...
defnelma başladın mı canım?
smyrna mı kent mi karar verdin mi?
rahim filmi çekildin mi
Kent hastanesinde tedavi goruyorum a'dan z'ye herseyden cok memnunum...herkese tavsiye ederim....
sanırım bende tüp bebek kararını vermek zorundayım. bu ay adetim iilk defa geç kaldı..ama sonuç yine kırmızı....bugün çok üzüldüm yine..
arkadaşlar bu arada ben geçen ay ginera ya başlamıştım. bir tane içtim bıraktım.. bu yüzden adetim geç gelmiş olabilir mi? bir bilginiz varsa söyleyin lütfen.. umarım bir sorun çıkmaz...
arkadaşlar lütfen yaşadıklarınızı biraz daha ayrıntılı paylaşın.. çünkü ben ilk defa yaşayacağım bu aşamaları çok merak ediyorum...
Yardım etmek isterim. bende tüp bebek ile hamile kaldım.Sormak istediğin soruları sen sor ben cevap vermeye çalışırım.Allah yardımcın olsun.
mrb.arkadaşlar.ege ünv.1 tüp bebek 2 defada dondurulmuş transferim oldu üçündede negatif sonuç aldım.şimdide özel hastane araştırıyorum.israel bey le görüştüm belli testleri yaptırmamı ve ilk adetimde başlanabileceğini söyledi.ama ben karar veremiyorum.israel bey istediğim doktor değil gibi geliyor.ilgisiz,sorarsan cevaplıyor.konuşmaları beni tatmin etmedi.kent hastanesinde daha önce yağptıran arkadaşlar bize doktor ve hastane hakkında bilgilendirirse çok sevinirim.
sağol tatlım...cevap verdiğin için bende tüp bebek düşünüyorum..eşim kent hastanesine gidelim diyor...daha hangi ay başlayacağımıza karar vermedik. ama özelden msj yazsam sana cevap verirsin değil mi?
epeydir girmiyordum canım o nedenle biraz geç cevap verebiliyorum.Özelden ne zaman istersen soru sorabilirsin cevaplarım.Allah emeklerini boşa çıkartmasın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?