Tüp Bebek Merkezleri İzmir Kent Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

canım ben smyrna tüp bebek te başladım tedaviye
cumartesi iynelere başlıyoruz
kent ten memnun kalmadık fiyat hem çok yüksek hem 1 emriyo transfer ediyorlar
smyrna da 2-3 emriyo trsfer ediliyor şansın artıyor ilgi alaka daha iyi
kent çok kalabalık ısraıl bey çok suratsız bir adam işi paraya dökmüş
allah nasip edittiyse neresi olursa fark etmez
fakat ben smyrna yı tercih ettim içime sindi hayırlısı

canım 3 senedir doğal yolla bebek bekliyoruz ama olmuyor..yaşım ise 29 dolu dolu..eşimin spermsayısı düşük..tedavi görüyor ama buda işe yaramadı...şimdi de tüp bebek istiyoruz ..çünkü her ay ümitle beklemek beni daha çok yıpratıyor..ilk defa bu ay gerçekten hamile kalamayacağıma inandım.. ondan önce belki hamileyimdir diyor ve hareket bile etmiyordum..ama hiç bir şey işe yaramadı..tabiki tüp bebek hemen tutacak diye bir şey yok..ama sadece ilaç tedavisiyle olacak gibide gelmiyor..bu yüzden denemek istiyorum...zamanıysa bebeğim gelir tüp veya normal..Allah'ım sağlıklısını hayırlısını versin her şeyden önce...

bende diğer ay geleceğim dedim smyrna ya..ama araştırıyorum yinede..tedaviye aşlamadım daha bu ay başlamayı düşünüyoruz..bakalım hayırlısı...daha rahim filmi çekilecek..şimdilik bende bir şey yok gibi..umarım filmde temiz çıkarda ..ikimiz birden tedaviyle uğraşmayız...

diğerleride yapılıyor muki?yani sadece bu ikisini mi yapıyorlar..çünkü rubelle ve toksoplazma gerçekten bebk için çok önemli testler....aslında yüz yüze konuşmak en iyisi..çünkü herkesin sorunu farklı yöntem aynı olsada...ama önce eşim kendi dr. gitmeli...birde onun fikrini almak istiyoruz..çünkü üroloğumuz ısrarla sizin bebeğiniz olur diyor..ama bir şey olduğu yok kaç aydır..morfoloji ve hızlılık artı ama sayısı aynı spermin.. bakalım artık...en hayırlısı neyse o olsun...

defnelma başladın mı canım?
smyrna mı kent mi karar verdin mi?
rahim filmi çekildin mi

topiğe uzun zamandır uğramıyorum..hadi ama arkadaşlar gelişmeleri paylaşalım lütfen...

Kent hastanesinde tedavi goruyorum a'dan z'ye herseyden cok memnunum...herkese tavsiye ederim....

Kent hastanesinde tedavi goruyorum a'dan z'ye herseyden cok memnunum...herkese tavsiye ederim....

sanırım bende tüp bebek kararını vermek zorundayım. bu ay adetim iilk defa geç kaldı..ama sonuç yine kırmızı....bugün çok üzüldüm yine..

arkadaşlar bu arada ben geçen ay ginera ya başlamıştım. bir tane içtim bıraktım.. bu yüzden adetim geç gelmiş olabilir mi? bir bilginiz varsa söyleyin lütfen.. umarım bir sorun çıkmaz...

arkadaşlar lütfen yaşadıklarınızı biraz daha ayrıntılı paylaşın.. çünkü ben ilk defa yaşayacağım bu aşamaları çok merak ediyorum...

arkadaşlar lütfen yaşadıklarınızı biraz daha ayrıntılı paylaşın.. çünkü ben ilk defa yaşayacağım bu aşamaları çok merak ediyorum...

Yardım etmek isterim. bende tüp bebek ile hamile kaldım.Sormak istediğin soruları sen sor ben cevap vermeye çalışırım.Allah yardımcın olsun.

Yardım etmek isterim. bende tüp bebek ile hamile kaldım.Sormak istediğin soruları sen sor ben cevap vermeye çalışırım.Allah yardımcın olsun.

sağol tatlım...cevap verdiğin için bende tüp bebek düşünüyorum..eşim kent hastanesine gidelim diyor...daha hangi ay başlayacağımıza karar vermedik. ama özelden msj yazsam sana cevap verirsin değil mi?

mrb.arkadaşlar.ege ünv.1 tüp bebek 2 defada dondurulmuş transferim oldu üçündede negatif sonuç aldım.şimdide özel hastane araştırıyorum.israel bey le görüştüm belli testleri yaptırmamı ve ilk adetimde başlanabileceğini söyledi.ama ben karar veremiyorum.israel bey istediğim doktor değil gibi geliyor.ilgisiz,sorarsan cevaplıyor.konuşmaları beni tatmin etmedi.kent hastanesinde daha önce yağptıran arkadaşlar bize doktor ve hastane hakkında bilgilendirirse çok sevinirim.

aynı gel giti bende yaşıyorum canım. bende kentle görüştüm bir de smyrna ile görüştüm. orası kentten daha ilgisiz. fiyatlar aynı gibi. bilmiyorum ne yapacağız. 9 eylülde ki bülent gülekli yi düşünüyorum birde ben. ama görüşmedim henüz. sende araştır bakalım konuşuruz burdan.

İsrael Bey işini en iyi yapan doktorlardan biridir.Sohbet etmek için değil,bizler anne olmak için gidiyoruz,başlıyoruz tedaviye.Ayrıca sorduğun her sorunun cevabını mutlaka alıyorsun.İşini titiz yapan biri.Ben sağlık sektöründeyim ve hemen hemen bütün kadın doğumcuları tanıyorum.Doktorları yaptıkları işleriyle değerlendirin arkadaşlar.Ama tabi ki içinize sinmesi de çok önemli.Rabbim,en kısa zamanda sizlere ve isteyen herkese,hepimize hayırlısyla anne olabilmeyi nasip etsin inşallah.Ben ilk aşılamamı 9 eylülde,ikincisini symirnada yaptırdım.Sonra kentte tüp tedavisine başladık.Bence kent hastanesiyle diğerleri kıyaslanamaz bile.Hayırlı günler hepinize...

despina merak ettim şimdi hangi doktora gidiyosun kent hastanesine devam ediyomusun başka doktor buldunmu bana yardım edin lütfen bende ebek istiyorumm

sağol tatlım...cevap verdiğin için bende tüp bebek düşünüyorum..eşim kent hastanesine gidelim diyor...daha hangi ay başlayacağımıza karar vermedik. ama özelden msj yazsam sana cevap verirsin değil mi?

epeydir girmiyordum canım o nedenle biraz geç cevap verebiliyorum.Özelden ne zaman istersen soru sorabilirsin cevaplarım.Allah emeklerini boşa çıkartmasın canım.

epeydir girmiyordum canım o nedenle biraz geç cevap verebiliyorum.Özelden ne zaman istersen soru sorabilirsin cevaplarım.Allah emeklerini boşa çıkartmasın canım.

insallah tatlım.. okadar moralim bozuk ki..tam tüp bebek deneyeceğiz dedik..eşimi iş yeri şehir dışına yollayacak bende çalıştığım için gidemeyeceğim..6 ay ayrı kalacağız en az...nasıl olacak bilmiyorum..artık her şey üzerime geliyor gibi.. bakalım. neler olacak...?

arkadaşlar benim bebeğim olmuyor.. sorun eşimde görülüyor.. ve eşim bebek konusunda sadece tüp olacak herhalde diyor..ama daha fazla konuşmuyor..bu ay yapalım şöyle olsun böyle olsun diye hiç bir fikir vermiyor.. bense tüp bebek olayını kendi aileme bile söylemek istemiyorum..ama yok transferdi yok 10 gün kalkmayacağız.. derken ailem mutlaka öğrenecek.. ama kimseye kendi annemlere bile anlatmak istemiyorum..artık kimseye derdimi anlatmak..onların yorumlarını duymak istemiyorum.. bu aralar gerçekten bunalımdayım...sizlerde böyle hissettiniz mi, yoksa ben mi abartıyorum...ama gerçekten ailem dahi olsa akıl almak, onlardan öğüt dinlemek istemiyorum...ben çok kötüyüm....artık çok üzülüyorum....

lütfen yukarıda yazdıklarıma cevap verin ..sizlerde böyle hissettiniz mi yoksa ben mi abartıyorum..sizlerle paylaşabiliyorum bir tek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…