Tüp Bebek Merkezleri İzmir Kent Hastanesinde Tüp Bebek Yaptıranlar

merhaba arkadaşım benimde 7 yıldır uğraşıyorum bebeğim olmuyor.tüp bebek yaptıracağını kimseye söylemek istememen gayet normal bende istemiyorum çünkü.bizde ocakta başlıyoruz tedaviye.arkadaşım dediğin gibi ailelerimize ihtiyacımız olucak bu dönemde.medem ailenden veya yakınlarından akıl almak öğüt işitmek istemiyosun sende transfer olduktan sonra iş bittikten sonra söyle tüp bebek yaptırdım diye yaptırcam deme yani.hayırlısı olsun inş

ay hiç sorma..bende öyle düşünmüştüm..ama şimdi birde hemoroidle uğraşıyorum.. tam tüp bebeğe başlayacağım dedim şimdi de bu deretten muzdaribim.. bunu halledince başlayacağım tüp bebeğe...hep dertliyim yani.. sağolun valla sizler iyiki yanımdasınız...

slm arkadaşlar. ben 9 aralıkta kent hastanesinde tüp bebek tedavisine başladım. şu anda iğnelerimi yapıyorum her akşam. hastanedende israel beyden de ekipten de çok memnunum. umarım sonuç hayırlı olur. bazı arkadaşlar kent hastanesinde ilk tüp denemesinde tek embriyo transferi olduğunu yazmış. bunu bu forumda öğrendim. nedenini bilen varmı acaba? perşembe günü randevuya gittiğmde sorucam ama merak ettim neden bir tane. ben ikizlerimin olmasını çok isterim çünkü.

canım yasaklandı malesef. kent le ilgili değil yani konu. ilk denemeler tek embriyo. 35 yaş üstünde galiba 2 tane ve 3. denemede 2 tane koyuluyor. memnun olduğuna sevindim . bende kesin kararlıyım kentte yaptırıcam. ama bu ay da yumurta takibindeyim...

sen ocaktamı başlayacaksın? hayırlı olur inşallah. kent bence çok iyi. umarım sonuçlar da öyle olur. bazı arkadaşlar smyrna da birden çok embriyo transferi yapıldığını söylemişler de. orda nasıl yapılıyor öyleyse onu anlamadım.

merhaba ilk başlarken önce nerede muayene oldun?hastanede mi,muayenehanede mi?
hangi iğneyi yapıyorsun şu anda?
hsg ya da histeroskopi çekildi mi?
hiç doğum kntrol hapı kullandırdılar mı?
yaş kaç ve ilk deneme mi?
eğer 35 yaş üstüysen 2 tane konabilir ama 35 yaş altıysan iki tane konulabilmesi için 3.denemen olması gerekiyor.

nilla bizi biraz bilgilendirsen çok süper olacak!!

bir de özelden mesaj attım o konuyu burda konuşmayalım tüp bebek merkezleri takip ediyor bu topikleri.özelden konuşalım.

merhaba,
bende kente kasim ayinda tedaviye basladim. Bizim 2. denememiz mikro enjeksiyon ve 1 aralikta transferim oldu. 3. gun transferiydi ve iki embriyo transfer edildi yasim 36 oldugu icin. Pozitif sonuc aldim ve tedaviye ilk basladigim zaman fsh sinirdaydi 14.70 gibi(yumurtalik rezervi sinyal veriyodu:) Israel bey ve ekibinden cok memnunum. Her zaman sorularima muhattap buldum ve yanit aldim. Umarim hamileligim saglikli bir sekilde devam eder..

Rabbim sana ve bebeğine sağlık versin bundan sonra...umarım sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir şekilde alırsın bebeğini kucağına...

slm. ben daha önce 2 kez irenbe de aşılama yaptırdım. aşılama öncesi hsg çekilmişti. o yüzden tekrar çekilmedi. doğum kontrol hapı kullanmadım. 3 ay önce aşılamaları yaptırmıştım zaten. yaşım 33. puregon kullanıyorum şu anda. yasa öyle diyormuş malesef. çok saçma olsa da. ilk başlarken muayenehaneye gitmiştim.

nilla bizi biraz bilgilendirsen çok süper olacak!!

bir de özelden mesaj attım o konuyu burda konuşmayalım tüp bebek merkezleri takip ediyor bu topikleri.özelden konuşalım.

slm . özel msj atamıyorum. 100 msjım olması gerekiyormuş öyle diyor. ama tavsiyelerine uymayı düşünüyorum.

arkadaşlar lütfen bizim içinde önemli olabilecek konuları paylaşın...bizlerde bu hazırlıklardayız..
defnecim burdan yazamayacağımız bazı şeyler var . istersen söyle sana mesaj yazarım konu hakkında. nilla bana haber verirse ben de sana veririm .

nerelerdesin arkadaşım. msn den de msj attım sana ama cvp yazmadın.
canım yaa msn de bulamadım mesajını tekrar yazarmısın özelden de mesaj attım yine. çok meraktayım nasıl gidiyor tedavin. bende bu ay en geç diğer ay başlayacağım kentte.

canım yaa msn de bulamadım mesajını tekrar yazarmısın özelden de mesaj attım yine. çok meraktayım nasıl gidiyor tedavin. bende bu ay en geç diğer ay başlayacağım kentte.

geçmiş olsun cnm neyin var? tedavi iyi gidiyor. kent kesinlikle süper. israel bey mükemmel bi dr. kesinlikle orda yaptırmanı öneririm. benim transferim yapıldı dün. sorunsuz oldu. herşey istediğim gibi oldu. 5 ocakta sonuç belli olacak. inşallah sonuç da olumlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…