izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen katılıyorum sana benide rahatsız eden doğum yapacağım dönem olan mart nisan ayında fiyatların ne olacağı...fiyatlarda aşağı çekme gibi bi durum olcağını sanmam ziraa kent hastanesine rakip ayarındaki bi hastane hatta kentten daha güzel komforlu..

kent hastanesinin fiyatları belli...oraya gidenler zaten o fiyatları bilerek gidiyor..ama bu hastane hasta çekmek için ilk önce fiyatları düşürüp ondan sonra %150 zam yaparak güvenlerini sarsıyor..zaten yeni bir hastane olduğu için tedirgin gidiyorduk... bence imajı açısından hiç iyi olmadı...benim doğuma 1 ay kaldı...ne yapacağımı şaşırdım...herkes ayağını yorganına göre uzatmak istiyor tabii.
muayene ücretleridemi arttı acaba gerçekten... zaten açılalı ne kadar oldu... sürekli bir tutarsızlık var fiyatları konusunda...insanlar her gitiiklerinde bir sürprizle karşılaşabilirler... hep fiyatlar konusuna takılmış diyen arkadaşlar olabilir ama devir hesap devri maalesef arkadaşlar...

muayene ücretleridemi artmış yok artık ya (( bende merve hanıma almıştım 30 aralıkta bi deniyim diyodum kaç olmuş ssk lı olarak bilen varmı..bana 12+19 demişlerdi odamı yanlış fiyat

ssk lı çalışanım ben 23 tl muayene+12 tl katkı payı toplamda 35tl ödedim 1 aralık ta..fiyat verme birimi çıldırmış olmalı herkese farklı bilgi veriyorlar...

yarın bir arkadaşımın vedat uluğda randevusu var kendisi 3 aylık hamile bakalım onada öğrenmesi sorması için bi sürü şey söyledim bana bilgi vericek randevusundan sonra bende buraya yazarım bayanlar henüz bende hamilelik yok ama bi hastahaneden başlamak lazım die düşündüm egepole randevu almıştım gökalp beye kaç ay öncesinden sonra eşimin özel sağlık sigortası yapıldı ama egepolle anlaşması yokmuş bende anlaşması olan hastaneleri araştırdım kent-gazi-şifa-medicalpark-mitra.Kent hastanesi çok uzak bide bebek doğduktan hemen sonra özel sağlık sigortası onu kapsamıyor 15.günden sonra sigortalanıyor önemli bişey olsa bebeğe müdahale edilse pahalı bi hastane olduğu için ne güzel doğuma para vermicez diye sevinirken yüklü bi faturayla hastaneden çıkmakda var oyüzden kent hastanesini eledim.Şifa hastanesiyle ilgili güzel şeylerde okudum burda ama eleştiri ve kötü yorumlarda fazlaydı açıkçası gazi hast.çiğdem karas da karar kıldım ama medikalpark hast.duyunca ve sitesinden inceleyinde bu hast.karar kıldım konforu temizliği 5 yıldızlı otel gibi küvöz sayısı sadece kadın doğum için 4 ayrı ameliyathane olması falan... sadece arkadaşımdan randevu sonrası yorumlarını bekliyorum bende ardından duruma göre randevu alıcam
Egepolr 1,5 ay öncesinden randevu almıştım 19 aralık pazartesiydi randevu günüm zaten gidicektim birde üstüne bir hafta öncesinden idrar yollarımda bi sızlama yanma başladı ve böbreklerime kadar sancısı vurdu acile gittim ilaç aldım gerçi 25 aralıkta reglimi bekliyorum gebelik ihtimalimde var dedim ona göre ilaç verdi hamilelerinde kullanabileceği antibiyotikten yani p.tesi hiçbi tahlil yaptıramadım ilaç kullanmaya devam ettiğim için ama acile gittiğimde lökosit:30-35 eritrosit:25-30 çıkmıştı hem kontrol amaçlı hemde gebelikle ilgili gitmeye karar verdim tabi vajinal muayenede herhangi bi terslik yoktu enfeksiyona işaret eden bi koku farklı akıntı rengi yoktu ilaçlar seni biraz toparlamış dedi ama ilaçlar devam ederken yapılan tahliller gerçeği vermez dedi c.tesi gidicem zaten antibiyotik ve prunol dün bitti.
Yalnız bişey danışcam size bayanlar ben şimdiye kadar idrar yolları ve böbrek enfekdiyonu nedir bilmezdim tam gebelik denemeleri için 2.ayımızda başıma geldi peki bu ay gebe kalıcaksam bu idrar yolları enf.gebeliği etkilermi bide içtiğim ilaçlardan bişey olmaz gerçi ben her ihtimale karşı hamile bayanlarında kullanabileceği antibiyotik kullandım ağrı kesici için minoset içtim prunoluda hamile bayanlar kullanabiliyormuş acaba bu ay gebelik olmasa bile bu enfeksiyon gebe kalmamı etkilermi çok uzun yazmışım kusura bakmayın bayanlar herkese keyifli sağlıklı hamilelikler ....

Dün orda calışan arkadaşım fiyatını sordu fiyat artmış 30+12 =42 tl muyane ücreti olmuş ay herşeyi belirsiz bu hastanenin orda dogum yapmayı düşünüyordum 24 günüm kaldı doguma şifaya gidiyordum oraya devam edicem gibi belirsizlik ve fiyatları cok pahalı geldi bana

evet canım bende dün bende telefonda öğrendim tabi sadece muayene ücretini söylediler doğum ücretini buraya geldiğinizde öğrenebilirsiniz dediler bakalım yarın arkadaşımdan haber bekliyorum bende 21 ocak tarihine randevu aldım

Evet ısrarlarıma karşı ögrendim daha önce kayıdım oldugu icin fiyat degişikliginden olmucakmış normal 302.tl sezaryan 340 tlmiş yani fiyat degişikligi yapılmadan önce gidenler iler icin gecerli degimiş bakalım 28 de tekrar gidicem eger fiyat konusunda hala karasızsalar bırakıcam. Dogumdan sonra şaşırıp kalmayayım

benim yarın randevum var bende sorayımm..yani öyle olması lazım benim doğuma 1 ay var.. en fazla 700 olur dedim yeni yılda..ama bu kadarının beklemiyordum..biraz önce mail attım hastane yönetimine şikayet bölümünden.. bakalım geri döneceklermi..maddi olarak bir meblağ ayırıyorsunuz sonra sürprizz... tek beklerken ikiz geliyo:))

ya ben korkmaya başladım bu hastaneden faz geşcem gibi dogumdan sonr abize süpriz yapmasınlar 450 ödiyelim derken 1 ,2 mileyar para cıkarmasınlar cok kararsız kaldım..

Herkese merhaba,
Bugün medical'de kontrolüm vardı ve yeni fiyatlar konusunda tekrar bilgi aldım. Hasteninin statüsü A plus'a geçtiği için fiyat artışları beklenenin çok daha üstünde. Daha önce 350 tl olan sezeryan şu an yanlış hatırlamıyorsam 1350 tl. Diğer arkadaşların söylediği gibi oda fiyatları da artmış. Ancak daha önceden oraya giden ve Ocak ayında doğum yapacak kişilerin madur olmaması için hala eski fiyatların geçerli olduğunu öğrendim ve içim rahatladı. Sadece oda ücreti için yeni fiyatlar geçerli olacak. Sizlere tavsiyem fiyat alma bölümü ile görüşüp doktorunuza ve doğum şeklinize göre fiyatlandırma isteyin. Sonuçta isteğe bağlı sezeryan ile mecburi arasında da fark var. Ve burada bahsedilen fiyat farklarının bu tip detaylardan kaynaklandığını düşünüyorum. Şimdiye kadar 3 kez fiyat aldım ve hepsinde de aynı fiyatları söylediler. Aslında sürekli ve kişiye göre değişen bir fiyat olmadığını düşünüyorum.

bilgilerin icin teşekkür ederim benimde 24 gün kaldı dogumua kafa iyice karıştı

bilgilerin icin teşekkür ederim benimde 24 gün kaldı dogumua kafa iyice karıştı

hemen hemen aynı günlerde doğum yapıcaz..inşallah fiyat farkı bizi etkilememiştir.zira başka hastaneye gitmekde istemiyorum artık bu saatten sonra... bende yarın soracağım burdan yazarım size..

kızlar bende sordum fiyatları..ocakta doğum yapacaklar eski fiyat üzerinden dendi...sadece normal oda 125 özel oda 225 olmuş..refakatçi dahilmiş bunların içine... ama gerçekten fiyatlar uçmuş..oparatörlerin muayene ücreti 35+12 doçentlerin fiyatı 50+12
olmuş... valla hastalardan bazıları isyan ediyordu... Aplus olmuşmuş... bahane..devlet sana illaki şu kadar demiyo tavan ve taban koymuş..ilkönce tabandan başladır reklam için...hemen tavana çıkardılar...

gerçekten fena yükselmiş ((( bende doğumu başkent zübeyde hastanesiyle gazi hastanesi arasında bi seçim yapim mecbur..

sacmalamışilar ya iyice bende olmadı şifya gidicem abartmışlar fiyatları 125 tl olurmu ya oda

kızlar ; az önce medical park hast.fiyat verme sorumlusu serkan bey aradı...a plus olmasından ötürü fiyat yükselmesi oldu dedi ve ekledi : normal doğum 750 , epiduralli normal doğum 1.000 , epiduralli sezeryan ise 1.100 tl imiş..1 gecelik oda ve refakatçi fiyatı ise toplam 225 tl....doğuma çocuk doktoruda giriyormuş..gerekli her aşı bebeğe hastane tarafından ücretsiz olarak yapılıyormuş..ama 28 adet tahlilin olduğu bir bebek paketi varmış,doğumdan 4 gün sonra yapılan bebekte ne var ne yok bakıyorlarmış onunda fiyatı ek olarak isteyene tabi 250 tl imiş...hastane ayrıca 1 hafta içinde doğum öncesi ve sonrası RESİM ÇEKİMİ yapan bir fotografçı ile anlaşma sağlayacakmış..ssklıya ayrıca toplamda 42 tl olmuş muayene ücreti bilgilerinize...

maşallah doguma kadar neler duycaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…