kızlar ben hem medical park izmir web sitesinden hemde facebook sayfalarından bu yaptıklarının yanlış olduğunu en azından "evet zam yapılacak ama %150 yapılacak"denilseydi herkes ona göre yolunu çizerdi gibi yorum yazdım...bence sizlerde yorumlarınızı yaparak hastane yetkililerine duyurun...belki biz doğum yapana kadar bu yeni fiyatlarda çok komik kalacak...
aynen katılıyorum sana benide rahatsız eden doğum yapacağım dönem olan mart nisan ayında fiyatların ne olacağı...fiyatlarda aşağı çekme gibi bi durum olcağını sanmam ziraa kent hastanesine rakip ayarındaki bi hastane hatta kentten daha güzel komforlu..
Evet ısrarlarıma karşı ögrendim daha önce kayıdım oldugu icin fiyat degişikliginden olmucakmış normal 302.tl sezaryan 340 tlmiş yani fiyat degişikligi yapılmadan önce gidenler iler icin gecerli degimiş bakalım 28 de tekrar gidicem eger fiyat konusunda hala karasızsalar bırakıcam. Dogumdan sonra şaşırıp kalmayayım
benim yarın randevum var bende sorayımm..yani öyle olması lazım benim doğuma 1 ay var.. En fazla 700 olur dedim yeni yılda..ama bu kadarının beklemiyordum..biraz önce mail attım hastane yönetimine şikayet bölümünden.. Bakalım geri döneceklermi..maddi olarak bir meblağ ayırıyorsunuz sonra sürprizz... Tek beklerken ikiz geliyo:))
Herkese merhaba,
Bugün medical'de kontrolüm vardı ve yeni fiyatlar konusunda tekrar bilgi aldım. Hasteninin statüsü A plus'a geçtiği için fiyat artışları beklenenin çok daha üstünde. Daha önce 350 tl olan sezeryan şu an yanlış hatırlamıyorsam 1350 tl. Diğer arkadaşların söylediği gibi oda fiyatları da artmış. Ancak daha önceden oraya giden ve Ocak ayında doğum yapacak kişilerin madur olmaması için hala eski fiyatların geçerli olduğunu öğrendim ve içim rahatladı. Sadece oda ücreti için yeni fiyatlar geçerli olacak. Sizlere tavsiyem fiyat alma bölümü ile görüşüp doktorunuza ve doğum şeklinize göre fiyatlandırma isteyin. Sonuçta isteğe bağlı sezeryan ile mecburi arasında da fark var. Ve burada bahsedilen fiyat farklarının bu tip detaylardan kaynaklandığını düşünüyorum. Şimdiye kadar 3 kez fiyat aldım ve hepsinde de aynı fiyatları söylediler. Aslında sürekli ve kişiye göre değişen bir fiyat olmadığını düşünüyorum.
bilgilerin icin teşekkür ederim benimde 24 gün kaldı dogumua kafa iyice karıştı
kızlar bende sordum fiyatları..ocakta doğum yapacaklar eski fiyat üzerinden dendi...sadece normal oda 125 özel oda 225 olmuş..refakatçi dahilmiş bunların içine... ama gerçekten fiyatlar uçmuş..oparatörlerin muayene ücreti 35+12 doçentlerin fiyatı 50+12
olmuş... valla hastalardan bazıları isyan ediyordu... Aplus olmuşmuş... bahane..devlet sana illaki şu kadar demiyo tavan ve taban koymuş..ilkönce tabandan başladır reklam için...hemen tavana çıkardılar...
kızlar bende sordum fiyatları..ocakta doğum yapacaklar eski fiyat üzerinden dendi...sadece normal oda 125 özel oda 225 olmuş..refakatçi dahilmiş bunların içine... ama gerçekten fiyatlar uçmuş..oparatörlerin muayene ücreti 35+12 doçentlerin fiyatı 50+12
olmuş... valla hastalardan bazıları isyan ediyordu... Aplus olmuşmuş... bahane..devlet sana illaki şu kadar demiyo tavan ve taban koymuş..ilkönce tabandan başladır reklam için...hemen tavana çıkardılar...
bu kadar oda parası vercez inşallah bizimle ve bebeklede yeteri kadar ilgilenirler.. a plus statüsündeki hastane:)sacmalamışilar ya iyice bende olmadı şifya gidicem abartmışlar fiyatları 125 tl olurmu ya oda
kızlar ; az önce medical park hast.fiyat verme sorumlusu serkan bey aradı...a plus olmasından ötürü fiyat yükselmesi oldu dedi ve ekledi : normal doğum 750 , epiduralli normal doğum 1.000 , epiduralli sezeryan ise 1.100 tl imiş..1 gecelik oda ve refakatçi fiyatı ise toplam 225 tl....doğuma çocuk doktoruda giriyormuş..gerekli her aşı bebeğe hastane tarafından ücretsiz olarak yapılıyormuş..ama 28 adet tahlilin olduğu bir bebek paketi varmış,doğumdan 4 gün sonra yapılan bebekte ne var ne yok bakıyorlarmış onunda fiyatı ek olarak isteyene tabi 250 tl imiş...hastane ayrıca 1 hafta içinde doğum öncesi ve sonrası RESİM ÇEKİMİ yapan bir fotografçı ile anlaşma sağlayacakmış..ssklıya ayrıca toplamda 42 tl olmuş muayene ücreti bilgilerinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?