canım giden bir çok arkadaşıma aynı fiyatı vermişler
belkide yeni fiyatlardır arkadaşın bahsettiği
canım bende yeni gittim ssk lıya verdikleri fiyat bu. Ama dediletki yılbaşından sonra %10 yada -20 artabilir fiyatlar dediler o bile aslında çok farketmiyor. Bende çok beğendim bu hastaneyi. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. benim tekrar randevum 5 Ocak. sen ne zaman gideceksin.
canım bende bu cuma günü gidicem
umarım her şey yolunda güzel gider
bende cuma gidicem ama muayene olmıycam raporum bitiyor onu uzatmak için. senin doktorun kim?
arkadaşlar benim bugün Vedat Bey'le randevum vardı. çok çok ii olmasa da fena geçmedi. Ancak fiyatlar hepinizin paylaştığı gibi muamma. normal doğum 750 oda 125 refaketçi dahil, epidural 1000, zorunlu sezeryan 1100, isteğe bağlı 1250 . Ayrıca 125TL olan oda fiyatı standard odalar için geçerli ancak özel odalar 225 TL. Fiyat konusundaki bu tutarsız tavırları benim hiç hoşuma gitmedi. Böylesi bir hastanenin daha kurumsal olması gerekir diye düşünüyorum. Yazılı olarak fiyat listesi istedim ancak cevap "çok çirkin yazarım ben, siz yazın" oldu. Ben mi fazla kuşkucu davrandım bilemiyorum. bu konudaki fikirlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Sevgiler:)
canım ben vedat uluğdan randevu aldım bakalım hayırlısı
sen raporlusun sanırım şuan
bende bir kaç gün almak istiyorum
medicalde kaç güne kadar rapor veriyorlar
yani üniversite hastanesi gibi heyet raporu falan düzenleniyormu
...............................................
veday beye gittiğinde kilonu ölçmesini hatırlatmayı unutma cnm
bizde gittik aynı hastaneye 350 doğum +150 özel oda dediler.
bizde gittik aynı hastaneye 350 doğum +150 özel oda dediler.
ben yarın gıdıcem arkadaşlar öğrenir öğrenmez ararım ama tutarsız fiyatlar benimde kafamı karıştırıyor.ben hastanenin arkasındaki eczanede çalışıyorum az önce gelen hastaya muayene ücretini sordum 35 olan muayene ücreti 42 olmuş.buda doktora göre değişiyormu acaba hepsi muamma :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?