izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım giden bir çok arkadaşıma aynı fiyatı vermişler
belkide yeni fiyatlardır arkadaşın bahsettiği

canım bende yeni gittim ssk lıya verdikleri fiyat bu. Ama dediletki yılbaşından sonra %10 yada -20 artabilir fiyatlar dediler o bile aslında çok farketmiyor. Bende çok beğendim bu hastaneyi. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. benim tekrar randevum 5 Ocak. sen ne zaman gideceksin.

canım bende bu cuma günü gidicem
umarım her şey yolunda güzel gider

bende cuma gidicem ama muayene olmıycam raporum bitiyor onu uzatmak için. senin doktorun kim?

canım ben vedat uluğdan randevu aldım bakalım hayırlısı
sen raporlusun sanırım şuan
bende bir kaç gün almak istiyorum
medicalde kaç güne kadar rapor veriyorlar
yani üniversite hastanesi gibi heyet raporu falan düzenleniyormu

Allah Allah yaaa... bana epidural için sadece anestezisine 1350 demişlerdi..özel oda için de 150. ocak ayının ilk haftası tekrar gitmeyi planlıyorum bakalım... o zaman kadar belli olur son durum.

canım bende bu hastaneden ilk defa rapor alıcam o yüzden tam bilmiyorum.

...............................................

Son düzenleme:
slm kızlar taze taze yazim dün öğlen eşimle gittik hastane güzel temiz çok büyük fakat fiyat verme bölümünde kafam neden karıştı ve içimde neden bi güvensizlik var bilemiyorum..bize ssk lı olarak merve hanıma yani operatör doktor fiyatı verdiler, normal doğum 750, epiduraslli normal 1100,biaksilik olurda sezeryana dönerse 1300 tl cikmiş..özel oda (tek kişilik odaymışş ) farkı 250 refakatçiyi içindemi söyledi hatırlamıyorum..bu ssknın belirlediği son fiyatlarmış değişme olmayacakmış..eğer sezeryanı biz istersekde 4 milyarmış yani ssk sız fiyat...bizimde kafamız karıştı açıkcası orda bayağı bi çıkıştım çok farklı fiyatlar veriyosunuz diye yok böyle söylentiler nerden çıkıyo demezmi kız gelde sinir olma sözde bu son fiyatlarmış..sizleri bilmem ama ben merve hanıma randevu aldım ziraa mert göl doçent olduğundan daha uçuk geldi fiyatları daha farklıymış..ben gazide ayşen hanıma yeni başladım sırf hastanede sürekli bir doğum olayı deneyim olduğundan ve doktora duyulan güvenden birdiğer faktörde ayrıca hastaneye nekadar bütçe ayırmam gerektiğini biliyorum..medical de bi şişirmece olayları olacağı belli gibi hadi hayırlısı..doğumu yakın olan arkadaşlardan haber beklicem bi ümitde merve hanımada muayene olucam yani olmadı son anda karar vericem hastaneye..allah hepimizin yardımcısı olsun..

fiyatların bu kadar artması çok garip gerçekten bana kasımın 23ünde normal doğum için 300 +100 oda +50 refakatçi dediler zorunlu sezeryan için 40 tl fark cuma günü tekrar gittim ama fiyat sormadım yılbaşından sonra sorarım diye keşke sorsaymışım bu ne böyle ya % 150 artış mı olur artık sorsamda ne kadar inanırım bilemiyorum herşey iyi güzel ama bu tutarsızlık kötü oldu :18::18:

Son düzenleme:
kızlar bende bu fiyatları görünce şok oldum... bu kadar artış olurmu.. bunlar %10-20 değil .... benimde perşembeye randevum var ama vallahi kafam çok karıştı.. belki yeniden dönerim gaziye...doktorum kabul ederse tabi..

yorumları okuyunca çok şaşırdım ben 1 aralıkta gitmiştim en son , 300 normal 350 sezeryan denildi..ssk lı ya...bu ne şimdii ??? 7 ocakta diğre randevum zekeriya beyde,mutlaka sorucammm

kızlar vallahi kafam karıştı. Bu kadar fiyat yükselmesini aklım almıyor.Bende cuma günü gidicem tekrar sorucam......

slm kızlar sizde sorun ve mutlaka da yazın burdan haberdar olalım..fiyat tutarsızlığı çok cansıkıcı herkes belli bir bütce ayırıyo sonuçta..ben toplamda 2 milyarada razıyım ama ekstralarına ve dahada şişirmece olayına çok karşıyım buyüzden güvenim sıfır oldu..evet hastane güzel şaşalı ama böyle haftada bir farklı fiyat çıkarmaları benide gaziye daha çok yönlendiriyo...
doğumu en yakın arkadaşlar kim onlar biraz kobay olacaklar fiyatları ve doğum maceralarını paylaşırlar umarım..merve hanıma giden varmı birde bu hastanede doğuma yakında gitsek doktorlar kabul ediyo yani takibede burda olmaya pek gerek yok sanırım..

ben yarın gıdıcem arkadaşlar öğrenir öğrenmez ararım ama tutarsız fiyatlar benimde kafamı karıştırıyor.ben hastanenin arkasındaki eczanede çalışıyorum az önce gelen hastaya muayene ücretini sordum 35 olan muayene ücreti 42 olmuş.buda doktora göre değişiyormu acaba hepsi muamma :S

42 tlmi..kesin doğum ücretlerinide arttırmışlardır... demekki 2000 tlden aşağıya çıkamıcaz hastaneden.. lütfen bizzat gidip öğrenen varsa hemen yazsın buradan..benimde iyice güvenim sarsıldı açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…