yani fiyat artışı doğruymuş öyle mi..normal doğum ile ilgilidemi aynısını söylediler..yalnız gerçekten /10 /20 beklerken bu çok fazla oldu
ben zaten 1,500 gözden çıkartmıştım bu hastaneden bu fiyatıda beklemiyorum desem yalan olur.karataş hastanesi bile 1000 milyar neredeyse arkadaşlar ve kuvöz yok,donanım yok.gazi hastanesi devlet hastanesi gibi olmuş diyolar moralinizi bozmayın benim mantığım kendim ve çocuklarım için en uygunu medical.ikiz hamileyim ve biraz sorunlu geçiyor hamileliğim kuvöz kapasiteside iyi ben yine medicalden yanayım.tek sorun hazirana kadar böle kalırmı acaba sürekli döviz kuru gibi artıyor :)
canım yaa bu hastane madem bu kadar kötüydü doğum için neden oraya gittin
kusura bakma ama kalitesinden bu kadar memnuniyetsiz olduğum bir hastaneye zor durumumda bile gitmem
ayrıca bulaşmadan doğumumu yaptım demişin ama bulaşmak içinde çaba içindeymişsin
ben doğumumu bu hastanede yapıcam neyi bekliyorsun kötü olmasınımı bekliyorsun
bence herşey şansdır
bak sen ne güzel kurtulmuşsun sağlıkla büyüt yavrunu
bizlerede aynı temennilerde bulunki herşey hepimiz için güzel olsun
Forumun en komik konusu bu ya. Girip girip gülüyorum cocuğumun. Gazını cikartirken ... Bir Saglik kuruluşu vakaları ve tedavilerinden cok fiyatlari ile milleti sayfalarda konusturuyo.. Hala da muallak.. Helal olsun.. Her seyin bası Saglik ... Bu başlığı takip etmek seratonin salgilatiyo bana.. Heyecanla doğumlarınızı bekliyorum bayanlar..
Forumun en komik konusu bu ya. Girip girip gülüyorum cocuğumun. Gazını cikartirken ... Bir Saglik kuruluşu vakaları ve tedavilerinden cok fiyatlari ile milleti sayfalarda konusturuyo.. Hala da muallak.. Helal olsun.. Her seyin bası Saglik ... Bu başlığı takip etmek seratonin salgilatiyo bana.. Heyecanla doğumlarınızı bekliyorum bayanlar..
İnsanların bebekleri ve kendileri için endişe duymaları ve bunu burada dile getirmelerinin nesi komik geldi sana anlayamadım bu nasıl bir vicdandır ki burada duyulan kaygılar seni eğlendiriyor doğumlarımızı bekliyosun ama ne bekliyosun tartışılır birisi çıkıp dese ki bana 750 dediler 1500 tl ye çıktım falan diye hoşuna gidecek yada acil doğuma gittim beni almadılar dese katıla katıla güleceksin gibime geliyor senin şu yazdıkların yeni doğum yapmış bir anneye hiç yakışmıyor biraz daha duyarlı ve vicdanlı olmaya davet ediyorum seni
Yaşadıklarımdan ve yazdıklarımdan o kadar habersiz konusuyosun ki... Yazik
bu hastenin fiyat konusunda neden belirsizlik ler var herkez kafasına göre bişeyler yazmış ben ayın 13 de gittim muayene ücreti 35 tl ödedim dogum ücretini sordum nomral dogum 304 tl dedi sezaryan 350 tl dedi 150 tlde refaktcı + özel oda parası dediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?