izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle bir hastanenin fiyat politikası bu olmamalı. Tutarlı olsalar ben razıyım verecekleri kesin net bir fiyata. Ama bi söyledikleri diğerini tutmuyor. Arkadaşlar lütfen gidenler paylaşsın bizlerle. benim doğumum 28 ocak gibi görünüyor inşallah. Doğumu benimkisinden yakın olan var mı?

bir anda bu kadar artış olmasıda ayrıca düşündürüyor insanı ? gazi hastaneside çok iyi bir hastane deniliyor tek fiyat geçerli hadi bzi yakın temiz yeni hastane diye başladık ama böyle olması hoş olmamaışşş...

Kızlar size enson bilgigi veriyorum hasnaneyle görüştüm şimdi. Bize bu ay başında 350tl sezeryan +150tl özel oda demişlerdi. Aradım dedimki fiyatlarınızda değişiklikmi oldu evet dediler. 1350 tl sezeryan + 225tl özel oda. Bende dedim yılbaşından sonra fiyatlarımız %10-20 artıcak demiştiniz ama bu nasıl bir fiyat artışı %150 nasıl oluyor dedim. Telefondaki bayan hastanenin özel bir durumu olmuş bir kategori değiştirmiş beklenen bir durum değilmiş ve bu beklenen bir durum değilmiş. Ylbaşından sonra zam olmayacakmış başka son fiyatlar bunlarmış. Bilginiz olsun.

yani fiyat artışı doğruymuş öyle mi..normal doğum ile ilgilidemi aynısını söylediler..yalnız gerçekten /10 /20 beklerken bu çok fazla oldu

ben zaten 1,500 gözden çıkartmıştım bu hastaneden bu fiyatıda beklemiyorum desem yalan olur.karataş hastanesi bile 1000 milyar neredeyse arkadaşlar ve kuvöz yok,donanım yok.gazi hastanesi devlet hastanesi gibi olmuş diyolar moralinizi bozmayın benim mantığım kendim ve çocuklarım için en uygunu medical.ikiz hamileyim ve biraz sorunlu geçiyor hamileliğim kuvöz kapasiteside iyi ben yine medicalden yanayım.tek sorun hazirana kadar böle kalırmı acaba sürekli döviz kuru gibi artıyor :)

canım hayırlısı olsun bende ikiz bebek bekliyorum. Allahım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah. Bende çok hastane gezdim yeterli sayıda küvez olan bir hastaneyi tercih edecektim. Bu hastanede de yeterli sayıda küvöz var ben doktorumdan da çok memnun kaldım. Bende buraya devam edicem.

Bu arada fiyatlar yılbaşında zamlanacakmış ama öne çekilmiş. O nedenle tekrar zam gelmeyecekmiş.

Anlatamadım galiba sen ne yapardın suyun alttan saril saril akarken.. 100 km uzağa ki giderdin doguma.. Biraz empati lutfen guzel insanoğlu ..

Forumun en komik konusu bu ya. Girip girip gülüyorum cocuğumun. Gazını cikartirken ... Bir Saglik kuruluşu vakaları ve tedavilerinden cok fiyatlari ile milleti sayfalarda konusturuyo.. Hala da muallak.. Helal olsun.. Her seyin bası Saglik ... Bu başlığı takip etmek seratonin salgilatiyo bana.. Heyecanla doğumlarınızı bekliyorum bayanlar..

Ne güzel bebeğini sağlıkla kucağına almışsın bence bizede sağlıklı doğumlar dilemekten başka birşey yapma bence.

İnsanların bebekleri ve kendileri için endişe duymaları ve bunu burada dile getirmelerinin nesi komik geldi sana anlayamadım bu nasıl bir vicdandır ki burada duyulan kaygılar seni eğlendiriyor doğumlarımızı bekliyosun ama ne bekliyosun tartışılır birisi çıkıp dese ki bana 750 dediler 1500 tl ye çıktım falan diye hoşuna gidecek yada acil doğuma gittim beni almadılar dese katıla katıla güleceksin gibime geliyor senin şu yazdıkların yeni doğum yapmış bir anneye hiç yakışmıyor biraz daha duyarlı ve vicdanlı olmaya davet ediyorum seni

Yaşadıklarımdan ve yazdıklarımdan o kadar habersiz konusuyosun ki... Yazik

Yaşadıklarımdan ve yazdıklarımdan o kadar habersiz konusuyosun ki... Yazik

arkadaşım senin yaşadıklarını okuduk...ama başkaları içinde lütfen güzel dileklerini ilet...gülüyom halinize gibi bir sonuç çıkıyor...bence hiç hoş değil ... bebeğini sağlıkla buyutursün inşallah..bizde sağlıkla doğumlarımızı yapar bebişlerimize kavuşuruz..

her an kötü haber duymak ister gibi pusuya yatmış bir halin var
bence arkadaşım sen git sağlıkla bebeğini büyüt gazını çıkar
anladık hastaneyi beğenmemişsin ama bizim olası yaşayacağımız zor durumlardan
kendine haklılık payı çıkarmaya çalışma

biz burda moral toplamaya çalışıyoruz tabiki önce bebişlerimizi sonra kendimizi düşünüyoruz senin yaptığın yorum çok çirkin edibe.medicalde başına ne geldiyse bence senin bu temiz kalpliliğinden gelmiş anlaşılıyor yorumunla.arkadaşlar hastaneye çok yakın eczanede çalışıyorum ve haftada en az 5 doğum hastam geliyor hepsiyle konuşuyorum soruyorum dr.doğumun nasıl geçtiğini bebeğini.çanakkaleden gelenler var doktorlarının peşinde bir kişi bile kötü yorum yapmadı.yaparsa inanın en başta ben haber veririm size.edibenin başına gelenlerde tamamiyle onun şansına olmuş.

bu hastenin fiyat konusunda neden belirsizlik ler var herkez kafasına göre bişeyler yazmış ben ayın 13 de gittim muayene ücreti 35 tl ödedim dogum ücretini sordum nomral dogum 304 tl dedi sezaryan 350 tl dedi 150 tlde refaktcı + özel oda parası dediler...

slm cnm kimse kafasına göre fiyat yazmıyo söyleneni yazıyo zira enson ben sormuşum galiba cumartesi ordaydım.. sgk anlaşması hastanenin fiyatlarını düzenlemiş sözde ocakta tekrar zam olmıyacak dendi normal 750 epiduralli normal 1100, zorunlu sezeryan 1300 dediler isteğe bağlıda sezeryan 4 milyarmış..bize özel oda farkı 250 dendi refakatçi nekadar bilmiyorum..siz kafadan 2-2,5 milyarı gözden çıkarın bence..
kafam hastane sorunlarıyla doluyken hafızama bişeyler oldu kızlar bazende anlatılanı anlamıyorum artık mal mal bakıyorum insanların yüzüne sizdede böyle oldumu :))

kızlar ben hem medical park izmir web sitesinden hemde facebook sayfalarından bu yaptıklarının yanlış olduğunu en azından "evet zam yapılacak ama %150 yapılacak"denilseydi herkes ona göre yolunu çizerdi gibi yorum yazdım...bence sizlerde yorumlarınızı yaparak hastane yetkililerine duyurun...belki biz doğum yapana kadar bu yeni fiyatlarda çok komik kalacak...

kızlar ben hem medical park izmir web sitesinden hemde facebook sayfalarından bu yaptıklarının yanlış olduğunu en azından "evet zam yapılacak ama %150 yapılacak"denilseydi herkes ona göre yolunu çizerdi gibi yorum yazdım...bence sizlerde yorumlarınızı yaparak hastane yetkililerine duyurun...belki biz doğum yapana kadar bu yeni fiyatlarda çok komik kalacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…