izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bende bugün vedat beye gittim çokda memnun aldım
fiyatlar daha önceki arkadaşların yazdığı gibi
ancak doğuma kadar artık bir değişiklik olmayacağını söyledirler
umaırm memnuniyetimiz devam eder

slm bak şimdi bizede epiduralli normal için 1100 tl , zorunlu sezeryan için 1300 tl fiyat vermişlerdi..fiyat vermede çalışan bayanların birbirinden haberimi yok neden böyle 100-200 lük oynamalar var...kabataslak 1500 tl mi öyleyse değer benim çok gözüm kaldı hastanede de daha çok tutar diye korkuyorum malum özel sigorta olmayınca fazladan parayı bebeğime harcamak istiyorum..

bir soruvar kafamda yenidoğan ünitesi hakkında olduda bebeği küveze aldılar allah korusun tabide bu kuvez paraları nasıl ssk karşılıyomu benim bi arkadaşımın bebeği biray küvezde kalmıştı 35 milyar hesap çıkarmışlardı 1 seneönce ((
bir diğer sorumda bu bebeklerdeki sarılık olayı başka bir arkadaşım doğumda bebeğe mavi ışık verdiler sarılık olmaması için demişti öylebi tedavi duydunuzmu bu hastanede..

canım ben özellikle kuvez olayını konuştum
kesinlikle ücret alınmıyormuş hatta kuvez adetleri fazla olduğundan
dışarıdan bebek geliyormuş ayrıca yoğun bakımda ücretsiz hepsini sgk karşılıyormuş
sarılık tedaviside muhakkak oluyordur canım çünkü teşekküllü hastane

kuvöz için para alınmaması gerekli bencede...yoğun bakım acil gibi durumlarda para alınmadığı gibi.. ama bebeğin sarılık olmaması için doğuncamavi ışık verilmesi konusu benimde dikkatimi çekti..bunu sorucam bir dahaki randevumda..çünkü her çocuk bunu geçiriyor..bence bu konu önemli...

küvezden para alınmaması iyi bari bi ordan içimiz rahat olsun yinede yazılanlar ve fiyatlar için takipte olcam.. kızlar merve hanıma giden yokmu aranızda??doktorla pazarlık yapsak ssk dan faydalanıp sezeryanı zorunlu sezeryan gibi gösterebilirmi sizce..normale cesaretim hiç yok ((( sezeryan istiyorum dersem özele gircek 4-5 milyar para demek ((( öffffffffff içim şişti şu doğum konusunda...

merhaba arkadaşlar
en son geçtiğimiz pazartesi medical park ta idim.Yine Fiyatları sordum.Evet fiyatlar artmış.Bazı sebeplerden ötürü daha önce söylediklerinden daha fazla artmış hatta.Ama biz eski hasta olduğumuz için -yani nasipse doğum ocakta olacağı için- bize eski fiyatlar geçerli.Tek fark 150tl olan özel oda+refakatçi parasını 225tl olarak ödeyeceğiz.O kadar da olsun çünkü ben dr.umdan çok memnunum ve medical parkta devam edeceğim inşallah.Zaten ne kaldı :)

Bu arada yarın tekrar randevum var.Yarında oda süsleme ile ilgili katalogları -eğer geldiyse- inceleyeceğiz.Oda süsleme ve fotoğraf için yeni ve çok iyi yerlerle anlaşıldığından bahsettiler,merak ettim kataloglara bakacağım.Bu süs ve fotoğrafçı konusunda hastanenin politikasını hiç beğenmediğimi söylemeden geçemeyeceğim.Diğer hastanelerde durum nedir bilemeyeceğim ama burada oda süsleme 300 tl ve "ben kendim süsleyeyim" dediğinde izin vermiyor yönetim.Oysa ben öyle allı güllü bir oda istemiyorum bir tek şık bir kapı süsüm var onu kullanmak istiyorum.Bu konuda da baskıcı olacağım! :)) fotoğrafçı olayına gelince zaten fotoğrafçılıkla uğraşıyoruz eşim de ben de.Profesyonel olmasakta bebeğimin ve benim fotoğraflarımı eşimin çok güzel bir şekilde çekeceğinden eminim :) herkese sağlıklı doğumlar diliyorum....

slm doğum fiyatlarında değişiklik varmı yine artmışmı..

arkadaşlar daha yeni gittim zekeriya beye çok ilginç ya.gülermisin ağlarmısın anlatayım siz karar verin doktorun iyi olup olmadığına;şikayetlerimi anlattıktan sonra muayene olmak istiyormusun dedi(sanki ne için gittiysem)çok komik bir soru olsada muayene olmak istediğimi söyledim söylemez olaydım;kist olduğunu,yumurta rezervinin az olduğunu anlamak için test yapmamızı söyledi ve buna benzer olumsuz şeyler ,bende korunmayı bırakmışken bir üzgünümki söylenenlere o akşamı nasıl atlattım bilemezsiniz.Ertesi sabah erkenden odasına girdiğimde sonuçlara baktı ve birşey olmadığını söyledi kistimle ilgili konuştuğumda öyle birşeymi vardı ben not almamışım önemli değil demezmi boğazına sarılasım geldi hem bir ton korkut hem de hatırlamayıp birşey yok de hangisi doğru diye düşünmektense başka bir doktora randevu aldım bakalım,anlayacağınız zekeriya beyin doktorluğunu hiç beğenmedim .

hayırlı olsun inşallah doğumun cnm... doktorun kim o memnun olduğun? ben mert beye devam ediyorum. süs ve foto olayı kötü olmuş ben de kendi arkadaşımızı getirmeyi düşünüyodum ama profesyonelleşme yolundalarya şaşırmadım izin vermemelerine her ne kadar saçma olsa da:S

merhabalar benim dün zekeriya beyde randevum vardı , herşey iyi geçti 3 hafta içinde vip odaları varmış ve bebeğin tepeden tırnağa gelişimine bakılacakmış organ gelişimlerine bakılacakmış...daha sonra fiyat almaya uğradım aynı fiyatlar geçerli oda süslemesi ve fotograf fiyatları çok çok yüksek dışarıya göre 400 tl fotograf diyolar, oda süslemeside 400 den başlayıp 1300lere kadar yükseliyor ve dışarıdan kimseyi kabul etmiyorlarmış..odalarını ve doğum katınıda gezdirdiler , gerçekten çok temiz ve güzel bir kat yani, verilen o doğum parasına yazık olmaz bence...

bebeğin tepeden tırnağa gelişimi dediğin nedir anlamadın..doğumdan öncemi doğumdan sonramı... senin doğumun yakınmı canım..

yok canım mayıs sonu olucak doğumum kısmetse , anne karnında bakılıyormuş bebeğin organ gelişimine..net olarak ultrsonda görünmeyen şeyleri görüyorlarmış..extra fiyat vermedilerde bakalım , gidince yazıcam...

anladım..dropler dedikleri sanırım..bende kordonda baktırmıştım ona..150 tl muayene ücreti ödemiştim..onu sgk karşılamıyor demişlerdi...erken tanı...

oda süslemesı ve fotograf ıstege baglı degılmı

merhaba ebru az önce geldim hastaneden evet isteğe bağlı ama dışardan getiremiyorsun.oda süslemenin içinde lokum,lahusa şerbeti,kapı süsü,bebek yatak süsü,anne yatak süsü,oda süsü ve balonlar falan varmış fiyatı 300 tl.albüm fiyatları 400 başlıo onu sormadım bile :)

kızlar ya doğum ve muayene ücretleri ne boyutta artmışmı yine..en son gidenler yazabilirlermi birde merve hanıma doğuma gideen yokmu?muayeneler nasıl nekadar sürüyo çoğu yer baştan savma yapıp yolluyo ( ultrason aletleri nasıl 4 boyutlumu..bebeğimi en rahat kordon klinikte görüyodum makineler yenikaliteli olunca bebişime renkli renkli bakıyodum...

merhaba canım , ultrason mak.gayet güzel,hastane , bekleme odası,doğumhane herşeyiyle bence iyi bir hastane..fiyatlar normal 750,epidural normal1.000,sezeryan epiduralli 1.100 tl..özel oda farkı 225 tl,onun dışındada ek bir ücret yok zaten yeni kanuna görede özel hastanede yeni, doğan bebeğe yapılan herşey ücretsiz.. ben zekeriya bey e gidiyorum ve yaklaşık 20 dakikaya yakın bakılıyoruz..gayet iyi bir doktor ben 5.ayımda olduğum için şimdilik sadece ultrasonda bakıyo iyimi kötümü diye,haftaya detaylı ultrs.giricez bakalım...

ayrıca fotograf konusunda da ben doğum katını gezdim ve şöyle söyliyim kalkıpta 400 tl fotografçıya vermeyin derim , zaten herkeste digital mak.var eee bebeğin yıkandığı yer , kilo ölçümü , giydirildiği yer hep camekanlı yani istediğiniz her fotoyu yakınlarınız fazlasıyla çekebilir..oda süsüde gereksiz 1 gece için 300 tl balona , şerbete saçma geliyo bana kendin bebeğin odasına yap daha iyi en azından 1 gece değil çok gece görülür :) bu konuda biraz para tuzağı kurulmuş belli....ama şeyi sormadım bebek şekeri yada lokum çukulata vs..alıyolar mı hastanaye :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…