izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Tebrik ederim hayırlısı olsun öncelikle...
Benim bayan doktor takıntım olduğu için medical park'ı seçmek zorunda kaldım, dr'um merve hanımdı. İlk gittiğim zaman bendeki ilk izlenim şöyle ilgili bi doktor değildi, Polikistik over rahatsızlığım ve bana hamile kalamazsın dedi, mutlaka tedavi edilmek zorundasın dedi.
Ve ben ardından 1,5 ay sonra hamile kaldım şu an 1 ay 5 günlük hamileyim.
Gittiğimde hamile olmama'ma rağmen bana folik asit verdi, şu an hala da kullanıyorum.
Hamile olduğu için mutlaka kan testi olucak, 4-5 tüp kan alıcaklar.
Vajinal olarak muayne etmiyolar, ultrason ile.
Ücret olarak 46 tl ödedik o kadar.

Medical park hastanesinde doğum yapan çoğu arkadaş sorun yaşadı kimisi bebeğinden oldu, bu başlık altında yazılan bütün yorumları oku derim... Ondan sonra karar verin.
Şu an aynı durumda bende sizin gibi kara kara düşünmekteyim hangi hastane ve hangi doktor ile gebeliğimi sürdürücem .
Hepimiz için hayırlsı olsun

Son düzenleme:

Aslında bizimki de bayan dr istiyordu dün vaktim olmadığı için ilk 10 sayfayı okuyabildim tamamını okuycam(zaman bulur bulmaz:)))
en azından gecikmeden ilk muayeneyi biran önce olsun istiyoruz
medical park a ben hiç gitmedim ama O, daha evvel başka rahatsızlık için gittiğinde memnun kalmıştı
ama doğum- bebeğin takibi ve tabi ki ilgi çok önemli bence...

sonuçta 9 ay süren bi yolculuk bu
dilerim sizin bu yolculuğunuzda çok güzel geçer
pko ya rağmen hamile kalabilmek ne güzel duygu
güzel Allah ım kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
bende de nerdeyse 2 yıl olcak çikolata kisti var
gerçi çikolata mı değil mi o da belli değil ya:)))
biz de eşimle çok istiyoruz ama bakalım kısmet
siz tatlı canınızı hiç bişeye sıkmayın lütfen bu güzel duygunun tadını çıkarın olur mu
dr nihayetinde bulunur
kara kara düşünmek yok artık yani:)))

buradan arada haberleşiriz
bugün eşim bi kaç yere sormuş çevresi geniştir egepol çok iyi demişler ama
kime göre, ne iyi!!!! ben henüz anlamış değilim

şimdilik hoşçakalın
kalmakta zorundasınız artık:))))

Merhaba arkadaşlar, bu gün medical parkta Merve hanımdan randevum vardı, kendisine bu ikinci gidişim, bu kez acayip memnun kaldım. çok ilgiliydi kendisi sağolsun. hiç beklemediğim derece ilgiliydi
belkide gebeliğimde ters giden bi şeyler olduğu için bu kadar ilgilendi, bilemiyorum...
Bu gün bebeğimin kalp atışlarını duyucaktık, ama bebek hiç gelişmemiş, kesenin içinde bebek hiç gözükmedi. ve yarın kürtaj olucam.
Ama çok yoğun bi hastane, sürekli hasta yatanlarla ilgileniyo ve muayne'den çıkıp üst kata gidiyo, bu sırada randevular aksıyo.Aşırı yığılma oluyo. Şahsen biz bu gün çok bekledik. ve çok üzgündük

Allahıma çokk şükür oğlum kucağımda,,ikimizde sağlıklıyız.allah bu yolda olan herkesi kurtarsın.Doğumumu medical parkta yaptım.doktorum merve hanımdı.ben epudral istedim normalden kortuğum için : ) merve hanımdı onayladı.doğum için tarih belirledik,fiyat almaya kayıt yaptırdık 250 tl kapora verdik odayı ayarladık.sabah gidip kayıt yaptırdık odamıza çıktık gelen giden evraklar hemşiler tansiyon nts saati beklemeye başladık.yarım saat önce lağman yapıldı önlük giyildi ve beklenen an geldi.sedyeyle ameliyathane yolunu tuttuk.damar yolu açıldı,tansiyon aleti takıldı.biraz bekledik anestesi uzmanı geldi.sedyeye oturrdum baş aşağı şekilde kıpırdamadan ıhhh dedim sadece bitti dedi 2 dk felan sürdü sanırım.tekrar yattım anlattı işte biraz uyuşukluk olucak ama bacaklarınnı hissedecesin dedi.sonrasında sonda takıldı.doktorum geldi nasıl hazırmıyız dedi.ve başladıdılar.anestezi uzmanı ve hem hemşire hep başımdaydı.bebek çıkarken derin nefes alman gerekli ben söylediğimde al dedi bu sırada sana oksijen vermem gerekebilir bu tar müdahele olursa korkup panik yapma dedi.arada nasılsın diye sordular,az kaldı birazdan bitecek dediler.ve oğlumun önce sesini duydum...gördümm çok şükür iyiydi.onu hemen yukarı gönderdiler benim dikişler felan 40 dk sürdü.çok şükür ben mutlu sona ulaştım darısı diğer anne adaylarına.hastaneyle ilgili sıkıntım olmadı.gs kartta dedikleri gibi toplam 1200 tl ödedik.tek kişilik odada kaldım.oğlum hep yanımdaydı.saat başı hemşireler geldi.refakatçi yemekleri iyiydi.benim tek sıkıntım ameliyat sonrası yoğun bakım tarzı odaya aldılar 2-3 kişi daha vardı 10 dk burda kalıp sonra odaya çıkın dediler fakat tam öğle yemeği saati olduğundan 1 saat orda kaldım odaya çıkarıcak hasta bakıcılar gelmek bilmedi
o biraz sıkıntı yarattı.sonrasında çok şükür yürümekte felan zorlanmadım ama ağrı oluyor tabiki.hemşiler saat başı gelip karnımı bastırdılar içimin temizlenmesi için
o canımı bayabi yaktı ama o anlıktı,onun dışında ertesi gün yürüyerek çıktık evdede bi problem olmadı baş ağrısı felan yapmadı bende ilk günler yatıp kalkarken tutunmak lazım canın biraz yanıyor,3 gün sonra oda geçiyor.çok şükür bugün 13 günümüz oğlumun emmemesi dışında bir problemimiz yok.
ben memnun kaldım merve hanımdı gayet ilgili.benim gibi canı tatlı olup ilk bebeğini bekleyen ve neyle karşılacağını bilmeyen anneler korkmayın gerçekten allah kolaylığını veriyor.hastaneyle ilgili sormak istediğiniz başka şeyler olursa cevaplaya bilirim çünkü ben doğuma kadar burdan sordum araştırdım.

İnan yazını okurken çok ama çok mutlu oldum ağladım çok sevindim,Allah uzun ömürler versin bebeğine, sana, ailene. ben dün kürtaj oldum bebeğimiz oluşmamış kesenin içinde, bir an önce alınması gerekiyodu.
Benimde dr'um merve hanımdı, ilk muayne için gittiğimde hiç memnun kalmamıştım çok ilgisiz gelmişti bana, ama yanılmışım bu sefer çok ilgilendi benimle, yaklaşımları çok iyiydi. anestezi uzmanı ve diğer hemşireler çok yardımcı oldular sıcak kanlıydılar, bende çok memnun kaldım.

Canım güzel dileklerin için çokk teşekkürler.Dilerim en kısa sürede kendini toparlar,yeniden anne olursun.herşey allahtan zor olsada hayırlısı buymuş de,isyan etme.merve hanım tek bayan olduğundan baya bi yoğun,sanırım yoğunluktan bazen ilgisiz soğuk oluyor,ama soğuk olduğu günlerde bebekle ilgili tüm detaylara baktı baştan savmadı.sanırım bizler hep bi güler yüz hep bi ilgi beklediğimizden arada suratsız geliyor.çok şükür ben memnun kaldım sırf doğum için bu hasteneyi tercih ettim 7.ay sonu başladım.yine olsa yine giderim.kendine iyi bak allah kalbine göre versinn : )

cANIM ne güzel seyler yazmısısn.öncelikle hayırlı ugurlu olsun...
Bende Vedat beyden randevu aldımm.Ta manisaya gidiyordm dr için..Gerci ordaki dr um süperr.sadece yol beni yoruoo...ilk muhayenede kartını telefonunu verdi.bi muayene en az 15dk sürüo..
inşallah vedat bey de öle olurr.çk ümitliyim ondan...
Birde gaziemir şifadan randevu aldımm..

cnm tebrik ederim bebeğini hayırlı uğurlu olur inşallah.sorunsuz bir doğum geçirmene çok sevindim.inşallah ben ve benim gibi doğumunu bekleyenler de sorunsuz bir şekilde atlatırız.güzel meleklerimizi kucağımıza alırız.ben de zekeriya beye gidiyorum çok memnunum şu ana kadar hiç sorun olmadı.sana sorum doğum fotoğrafçısı ya da oda süslemesi gibi hizmetlerden yararlandın mı bu aralar bunları araştırıyorum da...

Sağol canım teşekkürler.İşallah sorunsuz geçer ve minik meleklerinize biran önce kavuşursunuzz..ben oda süsleme felan istemedim.ama fiyatlarını sormuştum biraz pahalıydı ve odalrı öğle abartılı süslemiyorlarmış bi kaç balon kapı süsü felan diye duydum.fiyat almada tüm birimler olduğundan doğum fiyatını sorduğunuzda sadecce onu söyliyor ekstra oda süsü doğum fotoğrafçısı diye siz sormadan bahsetmiyor başından savmaya bakıyor açıkçası,orda fiyat sorduysan görmüşsündür albümler var örnek 1 büyük 2 küçük albüm ordaki gibi verselerdi ben yaptırıcaktım fakat onlar sadece 2 küçük albüm veriyorlarmış büyük albüm yok öğle olunca fiyattta bana pahalı geldi 350 gibi kalmış aklımda ama seni yanıltmıyım emin değilim, sen yinede sor .........

anladım cnm çok sağol.ben de çok fiyatlı diye duymuştum zaten. kendimiz süsleme yapabiliriz aslında ama ona da izin vermiyorlar diye duydum.28 mayısta detaylı ultrasonumuz var kısmetse o zaman gider bi daha sorarım.

ben merve hanıma gidiyorum, kendisinden de çok memnunum tavsiye ederim. Doğum konusunda bu başlık altında yorum yapanlardan bilgi edindim sadece,çok fazla bilgim yok.

ben merve hanıma gidiyorum, kendisinden de çok memnunum tavsiye ederim. Doğum konusunda bu başlık altında yorum yapanlardan bilgi edindim sadece,çok fazla bilgim yok.

Canım kusurabakma daha yeni farkettim yanlış yere yazmisim düşüncelerimi Allah anali babali büyütsün demisim kusurabakma tekrar tekrar özür dilerim. Umarım en yakın zamanda Allah kucağına sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip eder. Gecmis olsun.

Bende Medical de dogum yapmayı düşünüyorum epidural normal dogum olarak ama icimde hep bir kuşku var acaba terslik olur mu sonradan pişman olur muyum kafam cok karışık bu konu hakkında bilgi sahibiyseniz beni de bilgilendirir misiniz

Bende Medical de dogum yapmayı düşünüyorum epidural normal dogum olarak ama icimde hep bir kuşku var acaba terslik olur mu sonradan pişman olur muyum kafam cok karışık bu konu hakkında bilgi sahibiyseniz beni de bilgilendirir misiniz

Memnun kalmana çok sevindim canım bende vedat beye bir kere gittim artık ona gitmeye devam edicem bende doğumumu orda yapmayı düşünüyorum umarım bende memnun kalırım.Senın doğumun sezeryan mı normal doğum mu oldu epidural yaptın mı?

merhaba ben de vedat beye 1 kere gittim

sence nasıl memnun kaldın mı

bu hafta carşamba tahliller içib gidicem tekrar

Ne kadar gıcık bir durum yaşamışsın canım ya okurken sinirlendim bir an kendimi senin yerine koydum birden doktora bağırıp çağırasım geldi keşke tepkini belli etseydin ya da eşin bir şeyler söyleseydi malesef bazen dürtmek gerekiyo bazı doktorlari.Boşuna dememişler okumak cehaleti alır ama eşşeklik baki kalır diye beğenmiyorsa o kapı o da sapı başka memnun kalacağı yere gitsin başlasın hay allah ya ...

merhaba ben de vedat beye 1 kere gittim

sence nasıl memnun kaldın mı

bu hafta carşamba tahliller içib gidicem tekrar

Bende 1 kere gittim benim hamileliğim 7,5 ay olmak üzere normal muayenelerim var artık bakalım vedat beye devam etmeyı düşünüyorum umarım bende memnun kalırım.Bazı arkadaşlar güler yüzlüydü falan yazmış ben daha o yüzünü görmedim bakalım ınşallah kısa zamanda görürüm :)

ben de tahliller için gidicem sonrasında tahlil sonuçlarımı alıp sanırım başka dr deneyeceğim

özel tınaztepe hastanesini de çok onerdiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…