merve hanım dan ben de randevu aldım bakalım artık
arkadaşım vedat beye gitti bir kere çok beğenmiş çok ilgili dedi o da..
bir kızım var onda 9 ay boyunca fuat akercan a gittim..gönlüm ondan başkasına güvenemiyor en iyisine gidince huzursuzum ama 200 lira artı testlere verilecek para epey tuzlu olacak bize
bakalım artık umarım medical den memnun kalırım..
Ben bir defa gittim kadın doğumdan mert göl'e. aynı devlet hastanelerindeki yoğunluk vardı etrafında. Benim şansıma grip olmuş ogün keyifsizdi. Ne beni doğru düzgün dinledi nede açıklama yaptı. Yanımda hemşirelere bağırdı azarladı. Kadın olarak utandım tavrından.
Bana daha önce tüp bebek yapman lazım diyen doktor bile olmuştu. ameliyat geçirmiştim 2 yıl önce ve bana verdiği tek tavsiye ağzından çıkan tek cümle hamile kalınca gel, demek oldu. Ben birdaha ona gitmedim çünkü benim acaba tüp bebeksiz hamile kalabilirmiyiim endişemi anlamadı, psikolojisi kadınların bu konuda hassas oluyor. Bi güler yüz, iki umut dolu söz yeterdi halbuki bana.
neyse benim psikolojime hitap etmiyor diye kotu doktor diyemem ama ilgisiz doktor diyebilirim.
merve hanımı denemeni tavsiye ederim, imkanın varsa birde ona git
kardelen benim 2.5 yaşında bi oğlum var.onu epidural normal doğumla doğurdum.ege üniversitesinde.çok rahattı korkulacak hiç bi şey yok.adet sancısı gibi bi yarım saatlik ağrı sonrasında oğlum doğdu.ama egeden memnun kalmadım.çok yoğun odalar eski tarihi eser gibi hijenik değil.medikal güzel yeni bi hastane,hem evimede çok yakın.zekeriya beyden de memnunum,zaten henüz 11.haftamdayım.ama dediğim gibi epidural normal doğumdan korkma,benim doğum esnasında heyecandan tansyonum biraz düşmüştü,bide bacaklarım çok titriyodu.sonuçta sabah 9 da suyum geldi,hastaneye gittim sabah 11 de oğlum doğmuştu.bana suni sancıda verdiler ama aynı anda epiduralde takılı olduğundan ara ara gelen hafif ağrılar hissettim.sadece o kadar.iyi haberlerini bekliyorum,temmuz bebişi hoş gelsin....
harika... böyle güzel doğum hikayeleri beni cesaretlendirdi iyice çok sağol canım. ben devlet hastanesi veya üniv.de doğum yapamam mesela mümkün değil yıkarım orayıçünkü muameleyi biliyorum ve nefret ediyorum, dediğin gibi bakımsızlık da cabası. inşallah medicalde bu olumsuzluklar da ortadan kalkınca ben de güzel anılarla ve en önemlisi sağlıkla ayrılırım ordan. doğum sonrasında dikiş acısı oldu mu peki? 2buçuk yıl sonunda kalıcı bi etki var mı herhangi bi anlamda?:44:
Namık Demir'e gitmeye basladım kent hastanesinde. memnunum kendisinden. ilk randevu için 2 ay bekledim ama olsun vaktim vardı. forumda namık demir hakkında yazılanları okudum. memnun olan da var olmayanda bakalım zaman bana ne gosterecek :) sizinle paylaşmaya devam edeceğim
benimde bu gün medikalde zekeriya beyde ikili test için randevum vardı.12.haftamdayım 15 dakikadaişim bitti.oğlum için egeye gidiyordum ozaman koskoca ege üniversitesinde ikili test kitimiz yok diye alsancağa özel bi labaratuara yönlendirdiler 3 yıl önce 120 civarı para vermiştim.medikal ücretsiz yaptı.iyi bi hastane içinizi rahat tutun iyi düşünün iyi olsun sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler..
cANIM ne güzel seyler yazmısısn.öncelikle hayırlı ugurlu olsun...
Bende Vedat beyden randevu aldımm.Ta manisaya gidiyordm dr için..Gerci ordaki dr um süperr.sadece yol beni yoruoo...ilk muhayenede kartını telefonunu verdi.bi muayene en az 15dk sürüo..
inşallah vedat bey de öle olurr.çk ümitliyim ondan...
Birde gaziemir şifadan randevu aldımm..
yarın vedat uluğ ile ilk randevum var. Kendisini de hastaneyi de ilk kez göreceğim. Her şeyi detaylı yazacağım.
merhaba santakarna, bende doktor arayışı içindeyim takiplerimi ve doğumumu yapacağım hastanede bir türlü karar veremedim, manisada bi doktordan bahsetmişsin hangi hastane doktorun kimdi, birde egepole gittinmi mennun kaldınmı, birde gaziemir şifaya gittiysen bilgi verirsen sevinirim.
Merhaba
EVet Vedat Uluğ'a gittim.
Öncelikle SGK'lı olarak 42 lira ödedim,
Sıra beklemedim
Kalabalık devlet hastanesi vb. dendiği gibi değildi kesinlikle
görevliler de ilgili
Vedat Bey de iyi bir hekim
Eğer sorununuz yoksa, gebe takibi vb işler için bence düşünülebilir.
Ancak benim cerrahi bir işlemim olacaktı
Kendisi de bunu ben yapamam Mert Hoca'ya görünün dedi.
Mart Hocaları, SGK anlaşmalı değil,
muayenesini -170 tl- ödüyorsunuz.
Ameliyat diyor, kendi hastanesinde olsa da, kendi hastanesi SGK anlaşmalı olsa da, hiç bir şeyden faydalanamıyorsunuz ne var ne yoksa size kaçıyor.
Bunun üzerine ben de her türlü blgiyi toplayıp kendi doktoruma gittim, 1 saat her her her şeyi anlattı dinledi planladık.
Myom ameliyatı olmam gerekiyor
Kahraman Kolday yapacak
Çınarlı Kadın Doğumda olacak
ve 5.000 Tl olacak.
Bu arada, artık üniversite ve devlet hastanelerinde doğru dürüst kalmamış ve uygulamalar da iyice bozulmuş. Cerrahi denek olmak işten değil. Acil özel sağlık sigortası yaptırmalı.
merhaba
peki hamile misin?ben de hamileyim ve 5 cm çapında bir miyomum var vedat bey den memnun kalmadım aynen tedirgin yaklaştı duruma .
senin kaç cm ben de hamilelikten sonra aldırmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?