izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merve hanım dan ben de randevu aldım bakalım artık
arkadaşım vedat beye gitti bir kere çok beğenmiş çok ilgili dedi o da..

bir kızım var onda 9 ay boyunca fuat akercan a gittim..gönlüm ondan başkasına güvenemiyor en iyisine gidince huzursuzum ama 200 lira artı testlere verilecek para epey tuzlu olacak bize

bakalım artık umarım medical den memnun kalırım..

benimde bu gün medikalde zekeriya beyde ikili test için randevum vardı.12.haftamdayım 15 dakikadaişim bitti.oğlum için egeye gidiyordum ozaman koskoca ege üniversitesinde ikili test kitimiz yok diye alsancağa özel bi labaratuara yönlendirdiler 3 yıl önce 120 civarı para vermiştim.medikal ücretsiz yaptı.iyi bi hastane içinizi rahat tutun iyi düşünün iyi olsun sağlıklı hamilelikler sağlıklı bebekler..

kızlar sizde medikalle ilgili paylaşımlarınız olursa yazın lütfen.okuldan gelir gelmez busayfaya bakıyorum.

Ben bir defa gittim kadın doğumdan mert göl'e. aynı devlet hastanelerindeki yoğunluk vardı etrafında. Benim şansıma grip olmuş ogün keyifsizdi. Ne beni doğru düzgün dinledi nede açıklama yaptı. Yanımda hemşirelere bağırdı azarladı. Kadın olarak utandım tavrından.
Bana daha önce tüp bebek yapman lazım diyen doktor bile olmuştu. ameliyat geçirmiştim 2 yıl önce ve bana verdiği tek tavsiye ağzından çıkan tek cümle hamile kalınca gel, demek oldu. Ben birdaha ona gitmedim çünkü benim acaba tüp bebeksiz hamile kalabilirmiyiim endişemi anlamadı, psikolojisi kadınların bu konuda hassas oluyor. Bi güler yüz, iki umut dolu söz yeterdi halbuki bana.
neyse benim psikolojime hitap etmiyor diye kotu doktor diyemem ama ilgisiz doktor diyebilirim.

merve hanımı denemeni tavsiye ederim, imkanın varsa birde ona git

merve hanımı denemeni tavsiye ederim, imkanın varsa birde ona git

Namık Demir'e gitmeye basladım kent hastanesinde. memnunum kendisinden. ilk randevu için 2 ay bekledim ama olsun vaktim vardı. forumda namık demir hakkında yazılanları okudum. memnun olan da var olmayanda bakalım zaman bana ne gosterecek :) sizinle paylaşmaya devam edeceğim

harika... böyle güzel doğum hikayeleri beni cesaretlendirdi iyice çok sağol canım. ben devlet hastanesi veya üniv.de doğum yapamam mesela mümkün değil yıkarım orayı çünkü muameleyi biliyorum ve nefret ediyorum, dediğin gibi bakımsızlık da cabası. inşallah medicalde bu olumsuzluklar da ortadan kalkınca ben de güzel anılarla ve en önemlisi sağlıkla ayrılırım ordan. doğum sonrasında dikiş acısı oldu mu peki? 2buçuk yıl sonunda kalıcı bi etki var mı herhangi bi anlamda?:44:

kardelen dikişlere dikkat etmediğim için biraz ağrım olmuştu.oğlum emzirmeye çalışırken-ilk 15 gün emmekte zorlanmıştı-çok oturup kalktım,dikişlerin üzerinde oturdum,evdede hareketliydim,o nedenle biraz ağrıdı.ilk günler dikkat et dikiş olan yere oturma rahatsızlığın olmaz.bi de pansuman için egede bana bi sıvı vermişlerdi alkol gibi bi şey acayip yakıcı,kullanmadım tabi,protex sabun almıştım yaz mevsimiydi her gün duş alıyodum yeterli oluyo enfeksiyon falan olmadı.2.5 yıl sonra doğumdan hiç iz yok.hoşçakal

namık beyin çok iyi bi doktor olduğunu annemden duyardım , beni dünya da getiren doktordur kendisi, kent hastanesi çok güzel umarım herşey istediğin gibi olur.

çok güzel bir haber bu...insanca muamele de çok önemli..
ben de kızım için egede özel bir doktora gidiyordum..her yerde sıra bekle kodla sonuç al doktor bekle paranla rezil oluyorsun
çok teşekkürler cevap için
paylaşımlara devam edelim bilgimiz olsun hem

merve hanım dan çok memnun kaldim ben
sakin tatlı dilli insanı rahatlatan bir doktor..
ikili testi devlet ödemiyormuş artık
mert bey özel bi ultrasonla bakıyormuş

mert bey den randevu almak 150 artık test parası 50 toplam 200e denk geliyor

Merhaba 15 haftalık hamilerim doktorum cigdem hanımı fakat memnun düm fakat 2 li test zamanımı geciktirdik şimdi Mert beye gidiyorum ve çok menunum onda devam edicim herkese tavsiye ederim....

Evet fakat ozeldeki gibi kimse ilgilenmiyor
Paralı yapmıyor bende 2 li testimin gittiğimde tanıştım Mert böyle çok beğendim ona devam edicim açıklamalı konuşuyor herseyi net söylüyor süper yazarın hiç bilgi alamadım cigdem hanmdan

merhaba santakarna, bende doktor arayışı içindeyim takiplerimi ve doğumumu yapacağım hastanede bir türlü karar veremedim, manisada bi doktordan bahsetmişsin hangi hastane doktorun kimdi, birde egepole gittinmi mennun kaldınmı, birde gaziemir şifaya gittiysen bilgi verirsen sevinirim.

yarın vedat uluğ ile ilk randevum var. Kendisini de hastaneyi de ilk kez göreceğim. Her şeyi detaylı yazacağım.

yarın vedat uluğ ile ilk randevum var. Kendisini de hastaneyi de ilk kez göreceğim. Her şeyi detaylı yazacağım.

merhaba ;
acaba doğum için fiyat da alıp bilgi verebilir misiniz ? ben de konuyu takip ediyorum. hala kararsızım

Merve hanımı kesinlikle tavsiye ediyorum, bulunduğunuz ay itibari ile sizi bilinçlendirici şekilde anlatımlar yapıcaktır. Ben çok memnun kaldım.Hastaneye gitmem biraz zor oluyo çünkü izmirde yaşamıyorum, ulaşım açısından zorlansakta gene de kendisinin bana vermiş olduğu güveni sanırım hiç bi doktor veremez.
Bence bi denemelisin

Merhaba

EVet Vedat Uluğ'a gittim.

Öncelikle SGK'lı olarak 42 lira ödedim,
Sıra beklemedim
Kalabalık devlet hastanesi vb. dendiği gibi değildi kesinlikle
görevliler de ilgili

Vedat Bey de iyi bir hekim
Eğer sorununuz yoksa, gebe takibi vb işler için bence düşünülebilir.
Ancak benim cerrahi bir işlemim olacaktı
Kendisi de bunu ben yapamam Mert Hoca'ya görünün dedi.

Mart Hocaları, SGK anlaşmalı değil,
muayenesini -170 tl- ödüyorsunuz.
Ameliyat diyor, kendi hastanesinde olsa da, kendi hastanesi SGK anlaşmalı olsa da, hiç bir şeyden faydalanamıyorsunuz ne var ne yoksa size kaçıyor.

Bunun üzerine ben de her türlü blgiyi toplayıp kendi doktoruma gittim, 1 saat her her her şeyi anlattı dinledi planladık.
Myom ameliyatı olmam gerekiyor
Kahraman Kolday yapacak
Çınarlı Kadın Doğumda olacak
ve 5.000 Tl olacak.

Bu arada, artık üniversite ve devlet hastanelerinde doğru dürüst kalmamış ve uygulamalar da iyice bozulmuş. Cerrahi denek olmak işten değil. Acil özel sağlık sigortası yaptırmalı.

merhaba

peki hamile misin?ben de hamileyim ve 5 cm çapında bir miyomum var vedat bey den memnun kalmadım aynen tedirgin yaklaştı duruma .

senin kaç cm ben de hamilelikten sonra aldırmayı düşünüyorum

merhaba

peki hamile misin?ben de hamileyim ve 5 cm çapında bir miyomum var vedat bey den memnun kalmadım aynen tedirgin yaklaştı duruma .

senin kaç cm ben de hamilelikten sonra aldırmayı düşünüyorum

merhaba ben Mayıs ayında normal doğumla kızımı kucağıma aldım. son güne kadar Mert beyin hastasiydim ve cok memnundum. ama doğumum cok çabuk olduğu için Mert bey yetişemedi ve bana Vedat beyi yonlerdirecegini söyledi. ilk kez doğumdan bir saat önce gördüm kendisini. yaklaşık 2 saat sonra tekrar geldi ve doguma gidiyoruz dedi. ıkın mıkin derken ben ne ara doğurdum inan hiç anlamadım. tam 12 dk sürdü. 12 saat sonra evime dondüm ve ikinci gunü dikişlerine rağmen arabayla dışarı çıktım. ben hayatımda bu kadar insanı stres yapmayan bı adam görmedim ki aylarca Mert bey inandım ve güvendim. kısmet olmadı ama şimdi bütün tanıdıklarıma şiddetle tavsiye ediyorum. sanıyorum tarzı biraz rahat ama bu yüzden dogum sırasında dikiş sürerken kalkıp adamı öpmek istedim. laylaylom muhabbet ede ede ısını bitirdi. sormak istediğin birşeyi olursa memnuniyetle cevaplarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…