izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bende 36 haftalık hamileyim medikalde zekeriya beye gidiyorum.memnunum işleyiş iyi.hastane temiz,ilgi alaka iyi.umarım iyi doğumanılarımı burdan paylaşabilirim.ilk doğumum epidural normaldi egede yapmıştım.oldukça rahattı.fakaat ege üniv çok kalabalık,pek hijenik değil.ayrıca 3 yıl profa 150 lira muayene ücreti veriyorduk..

kızlar medikalle ilgili deneyimleriniz varsa paylaşın lütfen,benim doğuma az kaldı,umarım benim haberlerim iyi olur.

bende 34 haftalık hamileyim şu ana kadar medikal parka gidyordum ama fiyatlar yine uçtuu 2500 çıkarmışlar sezeryanı çok kararsızım bende

bende medicalde merve hanıma gidiyorum hamile kalmadan öncede ona gidiyodum çok iyi doktor yardımcı doçent
15-20 gün önce arkadaşım medicalde epidural normal doğum yaptı doğumunada merve hanım girdi anestezi uzmanı epidurali yapmakta geç kalmış biraz fazla sancı çekti ama doğumdan sonra kimzenin yardımı olmadan bebeğini emzirdi çok rahattı sezeryanda doğrulamıyosun bile en mantıklısı epidural normal

bende 34 haftalık hamileyim şu ana kadar medikal parka gidyordum ama fiyatlar yine uçtuu 2500 çıkarmışlar sezeryanı çok kararsızım bende

inanamıyorum genemı arttırmıslar ya bu ne 4 ayda bır artıs bende oraya gıdıyorum yuzduk yuzduk kuyruguna gelmısken (37 haftalık hamıleyım)
bu arada vedat beye gıdıyorum memnunum doktorumdan ancak dogum yaklaştıkça doğuma dair sorularım arrtı tabiki haliylen;
Normal olursa siz gircekmısınız? bılemıyorum nobetcı doktor olabılır dıyor net bişey söylemıyor tabi
bende doktorum ızınlı yada amelıyata gırdıgı zamanlarda benı baska doktorlara yonlendırmıslerdı hep boyleıkle 3 kişiyi daha tanımıs oldum (gülçin,merve,mert)
umarım bır aksılık cıkmaz dogumlarımızda arkadaslar.Çünkü bu saatten sonra hastane degıstırmek cok zor

arkadaşım bende bir hafta önce medikalde doğum yaptım.doktorum zekeriya beydi,ama doğumuma girmedi,pazar akşamı olduğu için hastanede bikarışıklık vardı.benim ilk doğumum epidural normaldi,ama medikalde 8cm açıklığımolduğu halde bi türlü epiduralimi yapmadılar,soru soruyorum havada kalıyor.deneyimliyim haliyle ikinci bebek ama bana yardımcı olmadılar bi vedat bey gitti geldi sonra çiğdem hanım sezaryen yaptı.bilmiyorum canım seni strese sokmak istemem sezeryan doğum esnasında iyi ama sonra biraz ağrın oluyor.benim ilk doğumum çok rahattı.vedat beyle iyi konuş doğumuma gelin diye ısrar et,çünkü benim doğumum olduğu akşam nöbetçi değildi ama hastası aramış gelmişti ısrar et.bide hastaneye giderken mama götürdüm ben iyi oldu çünkü doğrulamıyordum bebeğime az az 0 ay olan biberonla verdim uyudu sakinleşti,besenince sarılığıda olmadı benim sütüm iki doğumumdaa 2 gün sonra anca geliyor.başka sorun olursa cevaplamaya çalışırım,amasıkıntıya girme doğunda inan hiç zorluk yok ne normalde ne sezaryande

tesekuur ederım cok az kaldı 2 hafta gıbı normalden korkmaya basladım sezeryan olcak gıbıyım hayırlısı dıyorum,benımde hala süt gelmedi zaten ıyı fıkır mama gotureyım hastaneye ne olur ne olmaz

tesekuur ederım cok az kaldı 2 hafta gıbı normalden korkmaya basladım sezeryan olcak gıbıyım hayırlısı dıyorum,benımde hala süt gelmedi zaten ıyı fıkır mama gotureyım hastaneye ne olur ne olmaz

İzmir medikal parkta gecen gun dogum yapan bır arkadasa zıyarete gıttım sezeryanla dogum yaptı cok kolay oldugunu doktoru vedat beyin ve anestezi ekıbının onunla cok guzel bır sekılde ılgılendıgını kendısını rahatlatıklarını söyledı. Benımde 5 gunum kaldı sabırsızlıkla beklıyorum:)

İzmir Medical Park'ta Dr. Ayşen Güçlü' ye giden varmı? Daha önce Alsancak Gazi hastanesinde çalışmış.

İzmir Medical Park'ta Dr. Ayşen Güçlü' ye giden varmı? Daha önce Alsancak Gazi hastanesinde çalışmış.

cnm onlar çiğdem karasla birlkte ikisi de daha once gazideydi ikisi de oranın demirbaş druydu tıklım tıklım hasta oluodu hep ikisnde de çiğdem hnm gecti once demek sonra da o medicale transfer oldu ben çiğdem hnma gttm çok iidr ama ayşen hnmn da ününü çok duydm cnm ....

arkadaşım bende hamileliğim boyunca zekeriya beye gittim ama doğumum pazar gecesine denk gelince çiğdem hanım doğumumu yaptırdı.iyi bi doktor,ayşen hanımada çok iyi diyorlar,hastanede iyi ben oraya devam et derim.

normal mi oldu cnm dogumn ?

normal mi oldu cnm dogumn ?

yok hayatım ya sezaryen.ilk doğumum epidural normaldi ege ünivde olmuştu.bu sefer sezaryen oldu çünkü suyum geldi hiç ağrım olmadı bekledik,bebeğin kalp atışları biraz zayıflayınca sezaryene aldılar.ama sorarsan ikiside rahat.sezaryende ilk iki gün kalkmakta baya zorlandım ama bir haftada toparlıyosun.bide hastanedeki ekip iyi etrafında dönüp duruyolar.

doğumunu ne zaman yaptın gülgün,
ve ne kadar ücret aldılar,
ben telefonla sordum cevap vermediler, sadece hastaneyi kullanıcam gibi gözüküyor,
doktorum dışarıdan gelecek,
aslında medicalparktaki doktorlarla da doğum yapmak isterim ama, muayene olduğunu değil de şansına hangi doktor gelirse o giriyormuş oğuma,
bu pek hoşuma gitmedi,
ben de ayşen hanım ya da çiğdem hanımı düşünmüştüm aslında.
birde odalar rahat mı, ortamı nasıl odadaki tuvalet falan temiz mi,
bilgi veririsen sevinirim.

cnm 2 gece kaldım 2000 lira ödedik.değişiklikvar mı bilmiyorum.gidersen 4.katta bibayan var isminihatırlayamıyorum o bilgi veriyor.23 aralıkta doğum yaptım.odalar rahat temiz.ben ilk doğumumu egede yapmıştım odalar temiz değildi.evet doğuma benim doktorum girmedi çiğdem hanım girdi.iyi bi doktor.hastanede iyi,sağlıkla bebeğine kavuşursunumarım.

Bugün Medical Parka gittim. Opr. Doktor Ayşen Güçlü'yu çok beğendim güler yüzlü çok kibar biri. Takılan sorulara anlabileceğin şekilde detaylı cevap veriyor. Ona devam etmeye düşünüyorum.

34 haftalık hamileyim. Ben de hamileliğimin başından beri Ayşen Hanım'a gidiyorum (İlk önce Gazi Hastanesi'nde başladım, sonra Medical Park'a geçince oraya devam ettim.) Kendisinden çok memnunum, anlayışlı güler yüzlü bi doktor. Ben normal doğumdan korktuğum için sezeryan olmayı düşünüyorum fakat anestezi uzmanının kötü olduğuna dair duyumlar aldım. Herkesi de memnun etmesi çok zor yani ne kadar doğrudur bilmiyorum ama medicalde sezeryan olup da memnun olan varsa burdan yazsın lütfen. Bir tek o konuda içim rahat değil.. Bir de son doğum fiyatlarını bilen var mı? Yılbaşından sonra zam gelecek diyorlardı ben şu ana kadar sormadım haftaya sormayı düşünüyorum..

cnm ben de medicalde çiğdem hnma başladm once ama ekim gibi sezeryan dogum fiyatı 1600 den 2000 e çıknca bıraktım ben de şimdi de yeni oraya gden biriyle görştm 2000 miş normal de o fiyata artık sanrm
bnm arkdasım ekimde orda dogum yaptı fiyatlar attıgı zaman ama onlara eski fiyattan yaptılar gs bonusla odeynce de indrm yapıolar 1200e yaptı ve çok memnun kaldı cnm aneztezi uzmanı falan iimş yani veday beyde yaptı o dikşlerde bi açlma oldu ama pansumanla duzeldi hemenceck genel olrak memnun kaldı yanii ....
ben şu an sadaya gokhan beye gdıorm 630 tl sezeryan fiyatı aneztezi uzmanı da çok iimş
haftaya olcak bnm de nasipse dogumum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…