miyomun olduğu halde mi normal doğum yaptın bana yapamazsın dediler çünkü
mrb kızlar bende medical park hastanesine 1 aralık itibari ile başladım şu an 14 hafta 4 günlük hamileyim...uzun doktor arayışlarından sonra ( sada hastanesi , gazi hastanesi , özel dr. ) karar verdik.doktor zekeriya beyin hastasıyım ben zekeriya güner..inanılmaz şeker bir insan odaya girdiğin anda eşiniz ve sizin bütün stresinizi alıyor..gerekli bilgiler neyse her şeyi söylüyor ve tahlilse gereken hemen veriyor...ben çok memnun kaldım...hastane ayrıca fiyat konusunda , normal : 302 tl , sezeryan 350 tl dedi özel oda + refakatçı için ise 147 tl dedi....ssk lı olanlara tabi bu..ama ssk nız olsa bile isteğe bağlı sezeryanda bu fiyatlar geçerli olmuyormuş onuda söyliyimm..hem hijyen hem doktor açısından çok güzel bir hastane...muayne ücreti ise 35 tl..
sezeryanı 2000 tl yapmşlarnormal 1400 kusur bu kadar fiyat dalgalnması pes valla bi de drlar allem edip kullem edip sezeryan deyiverıolar insana ben burda dogum yapmayı düşnuordm ama sanrm vazgececegim ....
sezeryanı 2000 tl yapmşlarnormal 1400 kusur bu kadar fiyat dalgalnması pes valla bi de drlar allem edip kullem edip sezeryan deyiverıolar insana ben burda dogum yapmayı düşnuordm ama sanrm vazgececegim ....
Arkadaşım epidural normal doğumda ısrar et doktoruna çok rahat bak kardelende medikalde epidural normal yapmış rahattı diyor.bende ilk doğumumu egede epidural normal yaptım çok rahat bir saat sürmedi,ama ege üniv çok yoğun kalabalık.hadi sendende hayırlı havadisler...
kızlar medikalde doğum yapmakla ilgili deneyimleriniz duyumlarınız varsa paylaşın lütfen.benim doğum aralık sonu..
arkadaşlar ben medical park hastanesinde doğumumu yaptım
doktorum vedat uluğdu çok çok memnun kaldım
bir daha doğurursam yine o hastanede ve vedat beye doğumumu yaptırırım
burda yapılan eleştiriler nedense hep olumsuz
ama bizzat yaşadım herşey çok güzeldi ayrıca bana verilen rakamdan
bir kuruşta fazla ödemedim.kesiinlikle tavsiye ederim.
normal doğum mu yaptın? ben 1 kez muayene oldum vedat beye doktor ve hastane konusunda çok kararsızım
bnm arkdasm da vedat beyde dogum yaptı o da çok memnun yalnz vedat bey de sezeryan yanlısı bi dr anladgm kadarıyla ...
bende normal yanlısı herşeyi abartmıycak dikkatli başarılı bir doktor arıyorum hatta ben sezeryan desem o beni normal yaparsın diye teşvik etsin zaten korkuyoruz doğumdan destek olcak bir doktor lazım.. sen nereye gidiyorsun?*
medical parkda normal doğum yapan var mı?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?