izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
medikal park dr larını bilmem gitmedim ama 15 gün önce bi arkadasım doğum yaptı
anestezi uzmanları çok kötü kız mahvoldu epidural diye girdi genel anesteziye
dönmek zorunda kaldılar kızın morali çok bozuldu vücudu anesteziyi kırmış vs...

hamileyken soru sorduğum yerdeyim şimdi de benim yardımcı olma zamanım galiba:) benim mert göl'dü doktorum baştan sonuna kadar, medicalparkta epidural normal doğum yaptım. eğer bebeğim de kanala girmiş olsaydı mükemmel bir doğum olcaktı. ebem süperdi sarı kıvırcık saçlı adı vildan başımdan bir an olsun ayrılmadı normal doğumda epey de iyiydi. benim doktorum sezayeni seviyo onu öneriyo benim inadımla normal oldu epidurali herkese tavsiye ediyorum yine ebemin cesaretlendirmesiyle-yönlendirmesiyle acısız kolay gerçekleşti, anestezi uzmanı da gayet iyiydi. dikişlerim özenle dikildi. o esnada ikinci epidurali aldım (doğumum uzun sürdüğü için etkisi azalmıştı, isteğim üzerine...). sanırım normal doğum macerası bol:) ve daha güzel bi yol. o günü eşsiz ve çok güzel bir gün olarak hatırlıyorum. herkese hayırlı doğumlar...

kardelen çok sevindim rahat bi doğum yaptığına.sana söylemiştim epidural normal doğum iyi diyeipeki hastanede ne kadar kaldın,ne kadar ödedin?

Bu mesaj yazılalı 1 yıl olmuş ama cevaplamak istedim. Ben birazda burda Zekeriya Güner için yazılanarın etkisinde kalıp ona gittim. Hiç bahsedildiği gibi olmadığını gördüm. Sormadan hiç bir şey açıklamıyor benim rahim ağzında yara olduğunu söyledi(enfeksiyon)ilaç verdi kullan gel dedi kullandım gittim hiç iyileşmemiş yakılması lazım dedi. Biz biraz araştıralım dedik bozuldu falan anlamadık, biraz egosu yüksek bi doktor. Sonra ben başa doktora gittim o da yara iyileşmeye başlamış doğru ilaç tedavisiyle geçer dedi, madem bebek düşünüyosunuz yumurtaların nasıl çalışıyo bakalım dedi bi dünya hormon testi falan yaptı hatta bugün tekrar gidicez başka bi sonucu göstermeye.Daha biz sormadan herşeyi anlatıyor ve rahatlatıyor.. Egepol hastanesi Hakan Sabırlı ya gidiyorum.Ben şimdilik çok memnunum randevu alması biraz zormuş o hastane yoğunmuş bizede orda çalışan arkadaşımız ayarladı. Ama ilk randevudan sonra artık randevuları doktor vereceği için sıkıntı olmayacağını söyledi.

sezeryanı 2000 tl yapmşlar normal 1400 kusur bu kadar fiyat dalgalnması pes valla bi de drlar allem edip kullem edip sezeryan deyiverıolar insana ben burda dogum yapmayı düşnuordm ama sanrm vazgececegim ....

Ben yaklaşık 2 ay önce Medical Park'ta epidural sezeryanla oğlumu kucağıma aldım. Tüm hamileliğim boyunca Dr. Zekeriya Güner'e gittim. Başından beri başka bir dr.a daha görünmeyi hiç düşünmedim, oysa hamileliğimde o kadar çok sıkıntılar yaşadım ki. Herşeyimle güzel ilgilendi, sıkıntılı olduğumda beni teselli etti. Olumsuz yazılarda okuyorum onunla ve hastaneyle ilgili ancak herkesi memnun etmek zor, herkesin memnuniyet derecesi farklı birde. Ben sadece anestezi uzmanından memnun kalmadım, doğum sırasında genel anesteziye çevirmek zorunda kaldılar, kusmaya başladım ve çok acım vardı. Bebeğimi göremedim bile. Doğumum haftasonuna denk geldiği için 2 gün kaldım ve çıkışta 1.500 tl ödedik. Ben öyle oda süsüydü vs. istemedim. Genel anlamda iyi bir dr. ve iyi bir hastane olduğunu düşünüyorum, yine doğum yapacak olsam aynı doktorumu seçerim. Herkese hayırlı doğumlar diliyorum :)

sezeryanı 2000 tl yapmşlar normal 1400 kusur bu kadar fiyat dalgalnması pes valla bi de drlar allem edip kullem edip sezeryan deyiverıolar insana ben burda dogum yapmayı düşnuordm ama sanrm vazgececegim ....

Arkadaşlar fiyatlar yinede fena değil.ben medikal olmasaydı kent hastanesini düşünüyordum.pek alternatif yok benim için hastane güzel işleyiş iyi.zekeriya beyde iyi bi doktor,hayırlısı bakalım.deneyimlerimizi paylaşalım,benim doğum aralığın sonu iyi haberler iletirim inşallah...

Arkadaşım epidural normal doğumda ısrar et doktoruna çok rahat bak kardelende medikalde epidural normal yapmış rahattı diyor.bende ilk doğumumu egede epidural normal yaptım çok rahat bir saat sürmedi,ama ege üniv çok yoğun kalabalık.hadi sendende hayırlı havadisler...

arkdasa son haftaya kadar normal dedi sonra çatı muayenesnde çatı dar falan dedi başı sıkşablr deynce o riski dogal olrak alamadı arkdasım bnm de ilk bebegm olcak o yuzden de hayırlısı ne ise o olsn dıosn bi de hast. baya bi uzagız biz blmıorm işte cnm ya sanrm başka bi hast. geçicem ben ...zaten şu an başka bi dra da dvm edıorm taliller medicalde ozelde oluo die....

kızlar medikalde doğum yapmakla ilgili deneyimleriniz duyumlarınız varsa paylaşın lütfen.benim doğum aralık sonu..

kızlar medikalde doğum yapmakla ilgili deneyimleriniz duyumlarınız varsa paylaşın lütfen.benim doğum aralık sonu..

arkdasm sezeryan yaptı gayet memnun vedat beyde yalnz sezeryan fiyatlarını 2000 tlye çıkarmşlar normal aynı fiyattaymş...

Son düzenleme:

normal doğum mu yaptın? ben 1 kez muayene oldum vedat beye doktor ve hastane konusunda çok kararsızım

normal doğum mu yaptın? ben 1 kez muayene oldum vedat beye doktor ve hastane konusunda çok kararsızım

bnm arkdasm da vedat beyde dogum yaptı o da çok memnun yalnz vedat bey de sezeryan yanlısı bi dr anladgm kadarıyla ...

bnm arkdasm da vedat beyde dogum yaptı o da çok memnun yalnz vedat bey de sezeryan yanlısı bi dr anladgm kadarıyla ...

bende normal yanlısı herşeyi abartmıycak dikkatli başarılı bir doktor arıyorum hatta ben sezeryan desem o beni normal yaparsın diye teşvik etsin zaten korkuyoruz doğumdan destek olcak bir doktor lazım.. sen nereye gidiyorsun?*

çok da haklısın bu istegnde cnm ben çiğdem karasa gdyrdm ama hast.bize baya uzak
normal dusunsek acil durumda zorlanıcaz baya e sezeryanı da 2000 tl yaptılar o nedenle başka bi hast. gectm ben ama çiğdem hnmı bi dene derm ii bi dr kesnlkle o da medicalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…