canım sımdıden hayırlı ugurlu olsun..ınsallah saglıklı sorunsuz bır dogum gecırır saglıklı bebegıne kavusursun..ben daha hamıle bıle degılım ama yenı yenı dusunmeye basladım.Bu yuzden arastırmaya basladım.Ben bornova da oturuyorum.Buraya en yakın sıfa hastanesı var.Ama cok da oven kısı gormedım.Kent ı dusunuyordum ama kendı ozel dr um orayı kotuledı.Ben de arastırırken medıkal park ı gordum ve bayıldım.Tabı dr umunda soyledıgı muhım olan dort duvar degıl.Ama o da ınsanın psıkolojısı ıcın onemlı bence.Sen gıttıgın ıcın sana sunu sormak ıstıyorum;orda gıttıgın dr senın dogumun gece de olsa haftasonu da olsa gırebılecek mı?Yanı nobetcı dr mu gırecek mesaı dısındakı dogumuna?Bana bu olay sacma gelıyor..
cerensevda sana özelden yazamıorum sanırım değil mi? ben de vedat beyden salı gününe randevu aldım gidip görüşücem bakalım ne olacak. gerçekten epidurale okadar fark çıkıyorsa egepole devam ederim yoksa medikal parka. senin doğum ne zaman?
en son medical parka giden arkadaşlar neler düşünüyorsunuz lütfen paylaşır mısınız?
merhaba arkadaşlar ben hamile değilim ama çocuk düşünüyoruz ve bebek öncesi doktora gidicem nasip olursa hep aynı doktora gitmek istiyorum bi aksilik çıkmazsa medical parka gitmeyi düşünüyorum yorumlarda 3 doktordan bahsediliyor mert bey, vedat bey ve mine hanım hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar??
bende ayni seyi yazicaktim... dusuncelerimiz ayni :) insallah iyi bir dr a denk duseriz
inşallah memnun kalıcağımız bi doktor olur :)
Yaklaşık 20 gün kadar önce İzmir medical park a ilk defa gittiğimi yazmıştım.Ve 20 gün sonra kontrolüm var yine yazarım demiştim ve gittim yazayım dedim :) kim ne derse desin ben medical park ta kararlıydım zaten ama dün bi kere daha kararım kesinleşti.doktorum MErve hanım ve daha önce bahsettiğim gibi çok ilgli,çok tatlı dilli biri.Fiyatları yine sordum ilk söyledikleri fiyatlarla aynı, bi değişiklik yok.Ocak ayında fiyatlarda bi artış olacakmış ama ne kadar olacağı belli değil.nasipse bizim doğum ocakta, 15 gün sonra gittiğimizde net bi şeyler söylenecek.
bu arada benim tavsiyem üzerine bugün bi arkadaşım daha Merve hanıma gitti bu gün.O da çok memnun kalmış,fiyatlar konusunda ana söylenen şey ona da söylenmiş..Ve o da kesin kararını vermiş...hani bazı arkadaşların fiyat konusunda kafası karışmış ya onlar için tekrar yazayım dedim...hepimiz için en hayırlısı olsun..sevgilerle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?