izmir medical park hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dddc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bu tür hastanelerin hepsinde nöbetçi dr giriyor sanırım..öyle bir doğum istiyorsan dr özel para ödemen gerekir bence..ama tabi bu hastanede öyle bir sistem varmı bilmiyorum...illaki kendi dr doğumuma girsin diyorsan bence dışarda özel bir hastanede paranla yapacaksın doğumu.... ben araştırmalarım sonucu bu netice çıktı.. ya 4000-5000 verip özelde olcan..yada sgk anlaşmalıda olsa bu tür yarı özellerde mesai saatleri dışında nöbetçi dr kalcan...inşallah sende en kısa sürede hamiş olup bebeğini kucağına alırsın canım...

Arkadaşlar merhaba ben yeni katıldım bu platforma herkes faydalı bilgiler paylaşmış çok teşekkürler öncelikle. Bizde yeni bebek planlıyoruz yazdıklarınızı okumadan medical parkı aradım muayene ücreti sgk için 23 lira dediler. Kadın doğumcu mert bey özel bakıyor 180 lira diye yazmış bir arkadaş ama ben özellikle onuda sormuştum sgk lı hasta bakıyormuş bilginize sanırım yeni yapıldı bu değişiklik. Doğum ile ilgili ise telefonda bilgi vermiyoruz dediler. İsteğe bağlı sezeryanı sgk karşılamıyormuş yalnızca doktorun zorunludur kararında sgkya karşılatıyorlarmış. Rakamları bende merak ediyorum ama önemli olan doğum tecrübesi geçiren varmı bu hastanede ??

cerensevda sana özelden yazamıorum sanırım değil mi? ben de vedat beyden salı gününe randevu aldım gidip görüşücem bakalım ne olacak. gerçekten epidurale okadar fark çıkıyorsa egepole devam ederim yoksa medikal parka. senin doğum ne zaman?

bilmiyorum ben hiç yazmadım özelden..benim çarşambaya randevum.. 32 haftanın içindeyim..ocak sonu doğum..sezeryan olacağı için 1-1,5 hafta önce olur sanırım..senin ne zaman... bilgilerini paylaşırsın.. bende deneyeyim özelden yazabiliyormuyum bakalım..

arkadaşlar merhaba.bende 10+4 günlük ikiz bebeklerime hamileyim ve medical parkın arkasın eczanede çalışıyorum.doktorum merve hanım ve çok memnunum.çok ilgili,çok dikkatli ve çok tatlı bi doktor zaten yanımda çalışan arkadaştanda methini duymuştum.ikiz olduğunu öğrenene kadarda kordon kadın doğumda mete beye gidiyordum.mete beyde çok iyi bir doktor ama uygun fiyatlı karataşta doğum yaptırıyor.karataşın kuvöz donanımıda iyi olmadığı için onu bırakmak zorunda kaldım.az önce merve hanıma kontrole gittim,gitmişkende doğum ve kuvöz fiyatlarını sorayım dedim.fiyatlar yüksek olduğu için geri çekmişler normal doğum 270,sezeryan 340 tl miş anezteziyede doktor ve aneztezi doktoru karar veriyormuş.yani bugün gidip epidurel doğum yapsan bu fiyatlar geçerli.şuanda hastane sgk yla epidurel için anlaşma ve paket program yapmaya çelişiyormuş ve bence yakın bi zamanda anlaşma sağlanır fiyatlarıda uygun olacağını düşünüyorum.benim ikizlerim olacağı için ve medical parkın kuvöz kapasitesi 37 olunca benim için kaçınılmaz bir fiyat,doktor ve hastane.

Ben 33 haftalık hamileyim basmana şifa hastanesine gidiyordum ayın 13 de medical park hastanesinde randevum var eger oranın koşulları iyi olursa orda dogumumu yapmak istiyorum.. Hem evime 5 dk mesafede hemde temiz olması beni oraya cekiyo bakalım işallah begenirim orda dogum yaparım.. Sizin yorumlarınıza göre kesin orda yaparım ama bide kendim görmek istiyorum.. Güzel biligileriniz icin teşekkür ederim..

slm kızlar bende hastane ve doktor konusunda hala karar veremedim ya fiyatlar uymuyo ya güven vermiyo bide izmirin yabancısıyım çok arada kaldım..bu hastaneyi biliyorum ama burda yeni açıldığı için tam net değil hiçbirşey yani atıyorum doğumu 1 milyarla anlaşıp çıkıştı 2-3 hesap çıkarırlarmı bilmiyorum bütçemi fazla zorlamak istemiyorum bi yandanda bebeğimin iyi temiz en önemliside tecrübeli bir ortamda dünyaya gelmesini istiyorum..isteğe bağlı epiduralle sezeryan düşünüyorum ssk lıyım sizce rakam nasıl olur..birde bu hastanede babaları doğuma almıyolarmış diye duydum doğrumu ben eşimi yanımda istiyorumda.

en son medical parka giden arkadaşlar neler düşünüyorsunuz lütfen paylaşır mısınız?

en son medical parka giden arkadaşlar neler düşünüyorsunuz lütfen paylaşır mısınız?

Kızlar daha öncede yazmıştım medical park çok güzel bir hastane...Ben Vedat beye gidiyordum ancak artık doç.dr.Mert beye devam edeceğim...Ayrıca bazı arkadaşlar vedat beyin doç olduğunu söylemiş hayır değil...op.dr kendisi...Çok tatlı bir doktor çok hoşsohbet sorularınıza çok güzel cevaplar veriyor çok memnun kaldım ben...Ama imkanım varken açıkçası doç. dr gitmek gibi Mert beye gitmeyi uygun gördüm...Ayrıca bazı arkadaşlar Mert beyin 180 tl olduğunu ve sgk karşılamadığını söylemiş öyle birşey yok!Hngi doktora giderseniz gidin 23 tl+12 tl ödeme yapıyorsunuz SGK ile!Ancak Mert bey biraz daha yoğun olduğundan daha ileri tarihe randevu veriyorlar bu konuda erkenci davranmalısınız!Hastane fiyatları daha öncede birçok kişinin ve benimde öğrendiğimiz gibi...Ancak ben fiyatlar konusunda hasta haklarıylada görüştüm bir türlü kafamda oturmadı fiyat konusu diye verilen fiyatların doğru olduğunu söylediler ancak bir dahaki gidişte beni arayan bayanla fiyat konusunuda netleştiricez...Ayrıca evet nöbetçi doktor uygulaması var...Vedat beyde öyle demişti gece veya hafta sonu doğum yaptığınızda nöbetçi kimse o giriyormuş doğuma!Ama en son telefonla görüştüğümde siz ben kendi doktorumu şistiyorum dediğinizde kendi doktorunuzda geliyormuş doğuma...Zaten bu yasal olarak bizim tercih hakkımız...13 aralıkta ben yine gideceğim kesinleşmiş bilgiler hakkında sizede fikir veririm...

çook teşekkür ederim ben de en yakın fırsatta gideceğim, ben de deneyimlerimi mutlaka paylaşacam, tekrar sağolun

merhaba arkadaşlar ben hamile değilim ama çocuk düşünüyoruz ve bebek öncesi doktora gidicem nasip olursa hep aynı doktora gitmek istiyorum bi aksilik çıkmazsa medical parka gitmeyi düşünüyorum yorumlarda 3 doktordan bahsediliyor mert bey, vedat bey ve mine hanım hangisini tavsiye edersiniz arkadaşlar??

bende ayni seyi yazicaktim... dusuncelerimiz ayni :) insallah iyi bir dr a denk duseriz

ben vedat beye gidiyorum..genç bir dr.. mert bey doçentmiş sanırım.. tercih sizin..daha tecrübeli bir dr isterseniz mert beyi tercih edin.. ama vedat beyde iyi bir dr bana göre..2 seferdir gidiyorum..inşallah doğumuda o yaptıracak..

Ben de Çarşamba gunü gittim medical parka. Burda yazılan fiyatlar hakkında net bilgi almak istedim. Normal dogum 300, sezeryan 350 dediler. Özel oda ve refakatçi 150 tl imiş. Diğer hastanelere göre gercekten çok uygun fiyatları var. Hastane güzel ve temiz. Önümüzdeki hafta randevu alıp muayeneye gideceğim, ama henüz doktora karar vermedim, düşünüyorum.

Yaklaşık 20 gün kadar önce İzmir medical park a ilk defa gittiğimi yazmıştım.Ve 20 gün sonra kontrolüm var yine yazarım demiştim ve gittim yazayım dedim :) kim ne derse desin ben medical park ta kararlıydım zaten ama dün bi kere daha kararım kesinleşti.doktorum MErve hanım ve daha önce bahsettiğim gibi çok ilgli,çok tatlı dilli biri.Fiyatları yine sordum ilk söyledikleri fiyatlarla aynı, bi değişiklik yok.Ocak ayında fiyatlarda bi artış olacakmış ama ne kadar olacağı belli değil.nasipse bizim doğum ocakta, 15 gün sonra gittiğimizde net bi şeyler söylenecek.
bu arada benim tavsiyem üzerine bugün bi arkadaşım daha Merve hanıma gitti bu gün.O da çok memnun kalmış,fiyatlar konusunda ana söylenen şey ona da söylenmiş..Ve o da kesin kararını vermiş...hani bazı arkadaşların fiyat konusunda kafası karışmış ya onlar için tekrar yazayım dedim...hepimiz için en hayırlısı olsun..sevgilerle...

hastane konusunda kararımı verdim MEDICAL PARK :) ama doktora karar veremiyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar :)

benimde ocagın 15 de günüm doluyo bende merve hanıma gidicem allah nasip ederse daha gitmeden o dogumumu orda yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…