izmir medical park hastanesinde doğum yapmak?

3000liranın içinde neler var canım fotoğrafçı falan var mı birde sezeryan mı olucaksın bu arada ben normal düşünüyorum
Sezeryan normal doğum ikiside farketmiyor. Ücret aynı, ikisinde de bir gece kalıyorsun. Fotoğrafçının en küçük paketi 475tl. Başka dotoğrafçıyada izin vermiyorlar. Ekrem çekiyor.
Süsleme ve doğum: 3000 tl. Süslemesiz fiyatı bilmiyorum. Ancak izin vermiyorlar kendin süslemene. Süslemenin içinde takı yastığı, anı defteri, kapı süsü, beşik, yatak süsleme, bebek şekeri 20 tane. Bunlar var.
Vedat Bey 39 da çatı muayenesi yapıyor normal doğuma uygun musun diye.
Ben sezeryan istiyorum zaten belimde de sorun var.

bu arada doğumhanedede çekim yapılıyor değil mi eşler doğuma girebiliyor mu acaba

bu arada doğumhanedede çekim yapılıyor değil mi eşler doğuma girebiliyor mu acaba
Doğumhanede çekim yapıyorlar 24 saat ne zaman doğurursan doğur geliyorlar ben fotoğrafçıylada konuştum. Ancak başka birisinin çekim yapmasına kesinlikle izin verilmiyor, eşler doğuma girebiliyor.

Doğumhanede çekim yapıyorlar 24 saat ne zaman doğurursan doğur geliyorlar ben fotoğrafçıylada konuştum. Ancak başka birisinin çekim yapmasına kesinlikle izin verilmiyor, eşler doğuma girebiliyor.
Eşler girebiliyosa süpermiş canım ben uğraşmak istemiyorum herşey dahil olması çok iyi çünkü artık zamanım kalmadı henüz izmire gelemedim haftaya gelicem saol tatlım sanada hayırlı doğumlar bu arada bebeğini al kucağına sağlıkla

Bişey sormak istiyorum arkadaşım bende vedat beye gidiorum ama açıkcası çok seri ve motora bağlamış gibi geliyor bana uzmanlığı hakkında bişey diyemem elbet ama benim ilk kontrolümde ağrım sızın varmı onu bile sormadı,bebeğin kesesini tahminen 10/15 saniye falan gördüm dediğim gibi fazla seri yanından toplamda 10 dak çıkıyoruz her gidişimizde bu tavrı banamı sadece yoksa herkesemi aynı mrk ediorum çünkü hastane konusunda kararımı henüz vermiş değilim medical istiorum ama vedat bey hakkında çekincelerim var... Biraz bilgilendirirsen sevnirim şimdiden tşkler

Zekeriya nasıl acaba canım vedat bey gibi mi ki

Bende hangisine gitsem diyorum ilk defa gidicem internette vedat bey daha çok olumlu yorum almış sanki
Valla kötülemek için sebebim yok sadece fazla seri ve soğuk bi doktor ama dalında belli ki iyiki devam ediyor ve bunca insan severek gidiyor ben hamilelikten önce gittiğimdeki testlerde memnun kaldım bi açıdan çünkü eli hafifti hiç bi rahatsızlık hissetmedim ama yanında öğrenci vardı ve sorulmadan olaya dahil olması hoş değildi.soru sormak için düşünmeye fırsat kalmadan eşimle kendimizi odanın dışında buluyoruz.onun dışında sorduklarıma cvp veriyor elbette ama sürekli bi acele mevcut.ayrıca 5. Haftada ilk muaynede genel geçer bi gebelik bröşürü verdi üstünede 2/3 cümle söledi...başkada bişey yok yani...bu olay kişiye göre değişir ark belki ben negatif elektrik aldım belki sen daha olumlu bakarsın ne desem şimdi bilemedim kararınıda etkilemek istemem

Bizlere normal olarak çok önemli gelen gebeliklerimiz sorunsuzsa eğer doktorlara çok normal geliyor, dolayısıyla çoğu sormadan uzun uzun muhabbet etmiyor. Vedat bey benim dış gebeliğimde o olumsuz durumda cok ilgiliydi au anki sorunsuz gebelikte mesela 1-2 cümle söyleyip yolluyor e orası hastane arka arkaya randevular çok bence iyi. Zekeriya beye arkadaşım gitti çok memnun olduğunu söylerdi hep.

Çok tşk ederim cevabın için dediğin doğru elbette belkide bize mucize olan şey onlara olağan geldiğinden dolayı tavrı bu şekilde olabilir en nihayetinde bizde eşimle biran önce hastaneyi netleştirmek istiyoruz... 15 gün sonra kontrole gitcem zekeriya beye gitmeyi düşünüorum en azından farklı bi bakış açısı için

Canım benim için artık zaten doğum olayı önemli pek bi yapılıcak şey kalmadı bana kilosunu boyunu söyliycek bebeğimin okadar başka bi beklentim yok doğumda nasıl benim için o önemli açıkcası o konuda bilgin var mı bu öğrenciler mi giriyo doğuma yoksa

Yok cnm ya ama tekrar gittiğimde eğer doğum yapan biri ile sırada karşılaşırsam mutlaka sorarım ama burda doğum yapan arkadaşlar vardır eski konularda gördüm...birde elbette doğumda öğrenci yoktur sadece muaynede vardı seni endişelendirmek istememiştim şimdi kötü hissettim

Gidin bakalım bir zekeriya bey hakkında herkes olumlu konuşmuş hastanede iyi bence. Bir an önce netleştir tabi kafan rahat olsun aman hayırlısıyla olsun doğumlarımız inşallah:)

Yok cnm endişem yok merak etme ikiside iyidir bence neyse bilgi verdiğin için tşkler

Ne kadar ödediniz ve kendi doktorunuz kimdi acaba bende vedat beye gidicem bu hafta doğumu orda düşünüyorum
Merhaba, ben cigdem hanima gidiyordum.planlamistik dogumu da fakat erken gelince ister istemez icapci yapmak zorunda kaldi dogumumu.biz 2090 odemistik susleme,fotograf yok fakat yinede kapi susu ve.odanıza ufak tefek süslemeler yapiyorlar.cigdem hanimda cok ilgiliydi.iyi bir doktor :)

Doğumunu hangi doktor yaptırdı canım odanın fotosu varsa atsana bana çok merak ediyorum birde memnun kaldın mı normal doğummu oldu senin ki ben normal istiyorum çünkü 2000tl uygun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…