Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

Yaa 3 nisana kadar beklemek zor geliyor:) peki günlük hayatıma ne zaman döneyim evden çıkmıyorum şuan daha ne kadar böyle sürecek günlük rutin işlerinize ne zaman döndünüz

siz de problem neydi? Ahmet bey nasil bi tedavi plani uyguladi? azcik hikayenizi anlatir misiniz :)
Tabi ki:) eşimde sperm hareketsizliği vardı uç yıllık evliyiz iki buçuk yıldır uğraşıyoduk genetik araştırmaya yönlendirdiler hareketsizliğin sebebi bulunamadı.ahmet beyi bulduk mikronjeksiyon yöntemi uygun bulundu.aralıkta başladık ilaçlar iğneler derken opu şubat ortasını buldu.16 yumurta toplandı 9 u embriyo oldu 6 sı 5. Güne ulaştı nerdeyse bir ay kadar dinkendirdi o arada ilaç da verdi cumts de transfer oldu işte.sonuç nasip artık doktor ilaç vs hepsi vesile sonuçta ama hareketsizlik varsa ilaç tedavisi vs. Yok maalesef bu tip durum için olması gereken klasik tüp bebek değil mikro enjeksiyon yön.miş

iyi bari tedavi sureciniz guzel gitmis sevindim :) bi suru embriyon olmus msallah. insallah sonucu da pozitif olur. artik çoğu merkez spermde sorun olmasa bile mikroenjeksiyon yapiyor zaten. bizde de asil sorun bende ama esimde de son zamanlarda sıkıntılar çıkmaya başladı ileri hiz morfoloji vs o yuzden bize de microchip önerdi ahmet bey. kalan embriyolari dondurdunuz mu? kac embriyo transfer edildi?

İnşallah canım çok gerginim bugün 9. Gün yarın test yapsam diyorum:)
Benim yaşım sağlık durumum ve ilk denememiz olması dolayısıyla sadece tek embriyo transfer edebilirim dedi ilki tutmazsa ikinci denemede iki embriyo kullanacak şimdilik donduruyoruz muhtemelen kalanları da uzun süreli dondurcaz.
Sizde nasıl yapıldı

benim malesef az embriyom vardi ve de iyi durumda sayilmazdi ondan taze transfer yaptik malesef tutmadi. 3. denemem oldugu için 2 embriyo transfer etmisti bizde

benim malesef az embriyom vardi ve de iyi durumda sayilmazdi ondan taze transfer yaptik malesef tutmadi. 3. denemem oldugu için 2 embriyo transfer etmisti bizde
Bi sonrakinde olur inşallah allah isterse ne olursa olsun olur allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah hakikaten çok zor bi süreç maddiyatını ilaç etkilerini falan geçtim psikolojisi mahvoluyor insanın

Benim bugün göbeğimin sağ tarafı ve kasık ağrılarım oluyor arada batma gibi.sizde de oluyor mu normal mi acaba

Benim bugün göbeğimin sağ tarafı ve kasık ağrılarım oluyor arada batma gibi.sizde de oluyor mu normal mi acaba
Canım normaldir hiç belirti arama akışına bırak.Transferin 4. günü yapılan estradiol ve p4 sonucu neydi merak ettim yazabilir misin canım? Bide erken bence yapma test.3 nisan dediyse bir gün ya da en fazla 2 gün önce yapabilrsin bence.Çünkü bazen tutunsa bile testte çıkmayabiliyor erken olabiliyor.Ben bir gün öncesinde yapmıştım.Bu arada günlük hayatına taaa en başında bile dönebilirdin sadece temizlik falan yapma .Biliyorum insanın inanası gelmiyor inan hareketlerinle bebeğin tutunmasının bir alakası yok .Lütfen rahat ol.Bak benim 3. denememde çalıştım hatta unutup hafif göbek bile atmıştım zaten tutacağına da inancım kalmamıştı,beklentim yoktu hiç önemsemedim ama o tutuverdi işte gerçi sonra kalbi durdu ama sonuç tutunma oldu.diğer 2 transfer sonrası hep dinlendim hiç iş yapmadım kendimi hiç zorlamadım ama tutunma bile olmadı düşün.Eğer doktor günlük hayatına dönebilirsin diyorsa(başka özel bir durumun yoksa)gerçekte dön ve rahat ol,o iş hareketlerinden bağımsız

estradiol143.53
Progesteron 10.42
İğneye gerek duymadı sadece progestan fitil ve estrofemin dozunu artırdılar.zaten rahat hareket ediyorum artık sadece dikkat ediyorum ama hiçbişey hissetmiyorum:)nasibimde varsa zaten olacak

Bu testler neden önemli siz biliyor musunuz

estradiol143.53
Progesteron 10.42
İğneye gerek duymadı sadece progestan fitil ve estrofemin dozunu artırdılar.zaten rahat hareket ediyorum artık sadece dikkat ediyorum ama hiçbişey hissetmiyorum:)nasibimde varsa zaten olacak
Aynen canım rahat ol sen yeterki nasip gelecek minnoşun.Canım sadece rahimle ilgili bilgi veriyor o rakamlar,rahim gebelik için hazırmı değilmi diye.Rakam düşükse bazen iğne veriyorlar ki sana gerekte duymamış ne güzel.Dediğim gibi sakın test yapmayada kalkma.senin şimdi için içini yiyordur.Ama şimdi yapsan da onun bağlayıcılığı yok çünkü negatif çıkınca üzülcen ama bu seferde doğrumu acaba diye düşünmeye başlayacan ,hiç gerek yok.

İçini okudun resmen :) elim teste gidip geliyo.şimdi okudum 3. Gün embriyosu 6. Gün test yapmış çıkmış ben de mi yapsam diyodum ki cevabını okudum:)
Sizin durum ne tedavi de ne aşamadasınız

Canım hayırlı olsun diyelim mi tekrar başladinmi? çarşamba bende ordaydim kimseyi gormedim kim başlamış acaba?
Daha baslamadim canim kist sebebiyle medicalde yattim gecenlerde..kontrole gelmistim bi dr vardi yaninda beni anlatti durumumu falan bende dedim yeni geldi tanitiyo herhalde.kasim gibi donmuslari denicez bakalim sen naptin ahmet hocaylami devam ediyosun basladinmi

Banu hanıma giden var mı? Ayrıca tüp bebek için gidince önce aşılama yapılıyor mu yoksa direk hemen tüp bebeğe mi başlanıyor? Kadın doğumcuya mı gitmeli yoksa tüp bebek uzmanına mı?

geçmiş olsun canim. evet ahmet beyle devam ediyorum dondurulmuş transferi olucak benimde. hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…