- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
canim sende mi pko sun? ohss olsun mu?Günaydın cnm ..bızımde rastgele oldu Süleyman beye gıtmek..görüşmeye gıtmıstık bıranda kendısi oradaydı sonra onunla başladık...bıraz sert mızacı var ama ..yeter ki sonucu guzel olsun...cumartesı gunu yumurtalarım toplandı ..3 tane embrıyom oluşmuş ..bugun arayacaklardı Benı embrıyolar bölündü mu bölünmedi mi dıye...ınsallah bölünürler...43 tane yumurtam toplandı 1 ay sonra transfer dedıler...
Evet Can'ım pko varmış bende yenı ogrendım ...ohss bılmıyorum ...onumuzdekı ay transfer olacakcanim sende mi pko sun? ohss olsun mu?
Toplam 43 yumurtam toplandı 37 tanesı kullanıldıEvet Can'ım pko varmış bende yenı ogrendım ...ohss bılmıyorum ...onumuzdekı ay transfer olacak
Bende medicalparka gidiyorum süleyman beymi yaptrdnz tüp bebegiCan'ım bişey sormak ıstıyorum yumurta toplama işleminden sonra doktor kontrolü oluyor mu ..bana kimse bişey demedi ama
Bide tüp bebek ilaclariniz nekdar tuttuCan'ım bişey sormak ıstıyorum yumurta toplama işleminden sonra doktor kontrolü oluyor mu ..bana kimse bişey demedi ama
Evet cnm yumurta toplama işlemi oldu cmrt gunu ..cok yumurtam toplandıgı için transfer 1 ay sonra olacak...Bende medicalparka gidiyorum süleyman beymi yaptrdnz tüp bebegi
Tüp bebek iğnelerim raporlu olduğumuz ıcın 635 tl tuttuBide tüp bebek ilaclariniz nekdar tuttu
Siz hangı aşamadasınızBende medicalparka gidiyorum süleyman beymi yaptrdnz tüp bebegi
geçmiş olsun canim. bende de pko var. çok fazla yumurta olunca ve onlar toplamında oralar siviyla doluyo oyuzden transferde olmuyo ve adına ohss deniliyo. benim geçen tedavimde 36 yumurta toplandı.(bir haftada hastanede yattim) 11.i birinci kalitede bulunup donduruldu 2 sefer transfer yapıldı.Evet Can'ım pko varmış bende yenı ogrendım ...ohss bılmıyorum ...onumuzdekı ay transfer olacak
ewt canim bende raporlu olarak bugün aldım. 608 lira tuttu. hangi ilaçları kac kutu yazmış sana?Tüp bebek iğnelerim raporlu olduğumuz ıcın 635 tl tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?