Tüp Bebek Merkezleri izmir medikal park ta tedavi görenler. haydi toplanin

yumurta toplamadan sonra transfer olmucsksa adet brkleniyo. adetim 2 günü bakiliyo normalse transfer için hazırlık iyneleri basliyo. hazır değilse bir sonraki adet brkleniyo. sana nezaman gel dediler

Teşekkürler arkadaşlar biz suan adet bekleme surecindeyiz haziran ortası gibi olcak 2.gün hemen doktor. Şimdiye kadar süleyman beye muayene oldum aşılama oldum bi aşılama iptal oldu vs. Ama tüp bebegi süleyman beyden devam etsem ahmet zeki isigami geçiş yapsam bilemiyorum.

vallaha arkadasim ahmet beyle suleyman beyin arasında bende çok kaldım hangisini seceyim diye. sonra rapor cikarticak olunca suleyman beyde başladım. iyi mi yaptim kötü mu bende bilmiyorum. ahmet beyle muhabbetin yok ama, suleyman bey cook fazla konusmuyo. ben detaylara takılıyorum oda bunları onemsemiyo. bazen canim sikiliyo. ama kalbimi bozmak istemiyorum. olucajsa onda da olur diyorum. hayırlısı allahtan.

Bende süleyman beyle basladm aşılama vs beni hep o takip etti ama tüp bebek yaptıracak olunca acaba ahmet beye geçişi yapsam diye düşündüm bilemiyorum bakalm. Sana hangi ilaçları aldırdı süleyman bey. Biz sanırım rapor cikarttiramioz evlilik 3 yıl olmadı 2.5

eğer memnun san devam et. ama rapor çıkmaz 3 yıldan önce ozaman ahmet beyin hastalari daha özel oluyo. ve ben raporsuz olsaydım ahmet beyi tercih ederdim. tabiki kadar senin. senin sorun neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…