- 16 Nisan 2008
- 2.218
- 1.460
- 333
- Konu Sahibi benim bebisim
-
sayı fazla olduğu kadar, boşa gidende fazla olmamış maşallah. kac sefer transfer halkın olucak? söylediler mi?Toplam 43 yumurtam toplandı 37 tanesı kullanıldı
ama sadece 3 embrıyo oluştu...maşallah sayı fazla olduğu
sayı fazla olduğu kadar, boşa gidende fazla olmamış maşallah. kac sefer transfer halkın olucak? söylediler mi?
hayırlı olsun. nezaman kontrolama sadece 3 embrıyo oluştu...
Valla kontrol için bişey demediler ..bugun arayacağım doktoru bakalım ne dıyecekhayırlı olsun. nezaman kontrol
biraz rahat bir hastane deme. programlı çalışmıyorlar gibi geliyoValla kontrol için bişey demediler ..bugun arayacağım doktoru bakalım ne dıyecek
toplanan yumurtanın kalitesine bakılıyor. çok yumurta olduğu için 1 cı kalitede olanlar kullanırlarBişey daha sormak ıstıyorum toplanan yumurtaların hepsı mı kullanılıyor
senin tedavimde hayırlı olsun canim. ewt bende suleyman beye gidiyorum dün ilk iynemi vurdum. 2 yıl bebek tedavisi.Bende medicalparka gidiyorum süleyman beymi yaptrdnz tüp bebegi
dün aldım ilaçları 608 tl tuttuBide tüp bebek ilaclariniz nekdar tuttu
Evet Can'ım ya ...hayırlı hab
biraz rahat bir hastane deme. programlı çalışmıyorlar gibi geliyo
Siz de mi raporlusunuz..sizin sorununuz neydidün aldım ilaçları 608 tl tuttu
Siz de mi raporlusunuz..sizin sorununuz neydi
ewt dün çıkardım raporumu. pko ben. çok önemli değil çok basit diyo doktorlar ama 11 senedir hicgebeligim yok. senin sorun neydiSiz de mi raporlusunuz..sizin sorununuz neydi
vallaha arkadasim ahmet beyle suleyman beyin arasında bende çok kaldım hangisini seceyim diye. sonra rapor cikarticak olunca suleyman beyde başladım. iyi mi yaptim kötü mu bende bilmiyorum. ahmet beyle muhabbetin yok ama, suleyman bey cook fazla konusmuyo. ben detaylara takılıyorum oda bunları onemsemiyo. bazen canim sikiliyo. ama kalbimi bozmak istemiyorum. olucajsa onda da olur diyorum. hayırlısı allahtan.Teşekkürler arkadaşlar biz suan adet bekleme surecindeyiz haziran ortası gibi olcak 2.gün hemen doktor. Şimdiye kadar süleyman beye muayene oldum aşılama oldum bi aşılama iptal oldu vs. Ama tüp bebegi süleyman beyden devam etsem ahmet zeki isigami geçiş yapsam bilemiyorum.
puregon 300. merional 75. orgalutran. gonapeptyl. verdi. bunlar tup bebek ilaçları. geçen aydan beride vitamin aliyorum. coenzoh. inofolic. previtpositiv.ve matofin 500. aliyorumArkadaşlar bide sizlere hangi ilaçları verdiler acaba yazabilirim siniz ???
eğer memnun san devam et. ama rapor çıkmaz 3 yıldan önce ozaman ahmet beyin hastalari daha özel oluyo. ve ben raporsuz olsaydım ahmet beyi tercih ederdim. tabiki kadar senin. senin sorun neydiBende süleyman beyle basladm aşılama vs beni hep o takip etti ama tüp bebek yaptıracak olunca acaba ahmet beye geçişi yapsam diye düşündüm bilemiyorum bakalm. Sana hangi ilaçları aldırdı süleyman bey. Biz sanırım rapor cikarttiramioz evlilik 3 yıl olmadı 2.5
sana hangi ilaçları verdi? yumurtlama döneminde?Siz de mi raporlusunuz..sizin sorununuz neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?