- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
- Konu Sahibi benim bebisim
-
Previt posıtıve ılacını verdı cnmsana hangi ilaçları verdi? yumurtlama döneminde?
sadece onu? balık yağı folic asit vermedi mi?Previt posıtıve ılacını verdı cnm
Onları ben ekstra kullanıyordum soylemıstım de ..herhalde ondan vermedı ..sıze ne verdısadece onu? balık yağı folic asit vermedi mi?
infolic. previt pozitife. motofin 500. geçen aydan beri kullaniyorumOnları ben ekstra kullanıyordum soylemıstım de ..herhalde ondan vermedı ..sıze ne verdı
coenzoh. balık yağı var bideinfolic. previt pozitife. motofin 500. geçen aydan beri kullaniyorum
İnfolic ve motofin 500 ne işe yarıyor .bunları sana Süleyman bey mi verdi.ben b12 ve D-vit 3 de kullandım...değerlerim cok fazla çıkınca kesti doktor..infolic. previt pozitife. motofin 500. geçen aydan beri kullaniyorum
Arkadasm bişey sorcam sana yumurta geliştirme aşamasında doktorun hangi ilaçları verdi yazarmsnSiz hangı aşamadasınız
Bi ücret ödüyosun 10 gun geçerli oluo oArkadaşlar muayeneye gittiğiniz her seferde ücret ödüyor musunuz?
Tüp bebeğin içindedir herhalde bilemedimBişey sormak istiyorum transfer ücretli mi
Gerekli parayi yumurta toplama asamasinda alıyorlar zaten tüp bebek icin transferde tekrar ücret yok diye biliyorumBişey sormak istiyorum transfer ücretli mi
Sevindim ya ...Gerekli parayi yumurta toplama asamasinda alıyorlar zaten tüp bebek icin transferde tekrar ücret yok diye biliyorum
İğneden bahsetmıyorsun dimi...ilaç olarak previt posıtıve balık yagı folık asıt kullandım cnmizmir-girl süleyman bey sana yumurta geliştirme aşamasında yani adetin ikinci gününden itibaren kullanman için hangi ilaçları verdiw
İğne lerden bahsediyorum canm diğerlerini söylemiştin daha onceİğneden bahsetmıyorsun dimi...ilaç olarak previt posıtıve balık yagı folık asıt kullandım cnm
İğne lerden bahsediyorum canm diğerlerini söylemiştin daha once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?