Tüp Bebek Merkezleri İzmir, merkez yardımı istiyorum, Özel Ege Tüp Bebek Merkezine Giden Var mı?

sağol tatlım güzel dileklerin için,rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişinizi inşallah.. Allahım isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla..

Canım çok teşekkür ederim paylaşımın için. Teyzene nekadar zaman sonra tüp bebek uyguladılar bi de bunu bildirirsen seviniriz...

merhaba arkadaşlar tam da benim aradığım şekilde bilgilendirmişsiniz sağolun..bende bugün dr a gideceğim artık heralde..tabi randevu alabilirsem.bizde eşimle 1 yıldır bebek istiyoruz fakat olmuyor.hele 8 aydır iki gün arayla ilişki ve belimde yastık bekliyorum...ben ve eşim daha dr. gitmedik. bende emekli sandığına bağlıyım ve açıkcası devlet desteği görmek istiyorum. o yüzden hem deneyimli hemde daha ucuz olan üniversite hastanesini istiyorum...gel gelelim nasıl randevu alacağımı bilmiyorum...önce dr. ismi vermiyor muyuz?(bu arada erol travmergen dışında üniversite dr.larından kimse hakkında bilgim yok)hangi teli arıyoruz? ve sadece randevu mu veriyorlar?ben bugün çiğlidekordon kadın doğum mete tarcan ya da alsancakta meral tüzüne gitmek istiyorum.bakalım ne olacak..bunları da araştırıp buldum.iyi diyorlar ama bakalım. aslında dediğim gibi en iyisi ege üniversitesi. bakalım eğer sorularıma cevap verirseniz bende randevumu alabilirim.

çünkü artık benimde sabrım kalmadı artık bebek istiyorum....ve hatta mümkünse hemen tüp bebek bile olabilir. aşılama bile zor geliyor bana..hepimize rabbim yavrularımızı kucağımıza alma fırsatı versin insallah.

Canım İnşallah hepimize nasip eder Allah'ım... Bir şey soracağım sizlere. Ege üniversitesindeki görüşmede ilgisizlikten ya da kötü davranıştan dolayı kendini kötü hisseden var mı aranızda?

merhaba arkadaşlar ben 3 yıl önce norml yolla hamile kaldım ama 8 haftalıkken bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için malesefki ozamanki doktorum Burak Ağca çınarlıda kürtaj yaptı .2 gün boyunca hiç kanamam olmadı ne zaman arasam ılık duş al gelir dedi.Sonunda dayanılmaz bir ağrı ile hastaneye gittik ve hastane enfeksiyonu tanısıyla 1 hafta hastanede tedavi gördüm.Hemen ardından bana smear tesri yaptı ve yara var derhal yakmam lazım dedi.Allahtan aklıma 1 dr a daha sormak geldi ve kesinlikle yara olmadığını öğrenmiş oldum ve o para avcısından kurtuldum amaaaa şimdide kanallarımdan biri tıkalı biride hasarlı.İzmirde gittiğim bir doktor bana Burak Ağcadan oraya gidenlerin %80 nin tek şansının tüp bebek olduğunu söyledi ne acı demi.Onun para hırsı yüzünden 3 yıldır acı çekiyorum ve malesef anne olamıyorum.Çooook üzgünüm ve artık bazen kendimi delircek gibi hissediyorum.Artık hayatın bir anlamı kalmadı benim için.Eğer cesaretimi toplarsam bende tüp bebek deniycem.Umarım hepinizin denemesi ilk seferde başarılı olur dualarım sizinle.

Canım bu Burak Ağca nerede çalışıyor?

cok arastırdım bırcok merkezle on gorusme yaptım smyrnada karar kılmıstım oranın embrıyoogu turkıyedkı ılklerden ılk denememde oldu ıkızlerım1 yasında bır yerdede sans meslesı bol bol dua edın ben cok ınanmıstım tedavıye baslayınca da ıncırlı karaca otlu karısımdanda ydım ve bol bol anans yedım yumurtalarım çok olsun dıye

Canım çok teşekkür ederim paylaşımın için, Allah sizlere bebeklerinizle mutluluklar versin İnşallah. Bakalım biz de ege üniversitesinde başladık şimdi. En azından bütün tetkiklerimiz yapılmış olacak. Bize ne yapılması gerektiğine 22 eylülden sonra doktorlar karar verecek ben de heyecanla sonucu bakliyorum bakalım.

ben daha dr. bile seçemedim ama sanırım symrna en iyisi olacak gibi...

Valla arkadaşım biz şimdilik Ege Üniveritesinde başladık... Martta kurul kararı açıklanacak artık, yaklaştık gibi ya bakalım... Artık Allah ne gösterecek... Ama sürekli takip ediyorlar bazen bilgilendirmek için evi de arıyorlar şimdilik ben memnunum yani...

arkadaşlar merhaba, ege ünv. tedaviye başlatıldım ben... bugün itibariyle iğnelere başladım, cuma günü kontrolüm var, inşallah bu vesile ile bebeğimi kucağıma alırım..rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inş.

Arkadaşım hayırlısı olsun, biz de 2 mart ta gideceğiz bakalım ne diyecekler, İnşallah bende iğnelere başlarım, seninki tüp bebek mi olacak aşılama mı?

tşk ederim cnmii Allah razı olsun..inşallah olumlu olurda kucağımız dolar..tüp bebek tedavisine başladık..benim önceden 2 aşılamam var, başka hastanelerde yaptırmıştım, biri raporlu biri özeldi..belki bi aşılama yaparlar diye tedirgindim(artık uzasın istemiyorum), ama tüp dediler. çok mutlu oldum böyle olmasından dolayı...inşallah sizin durumunuzda biran evvel sonuçlarınır da tedavie başlarsınız...

Arkadaşım hakkımızda hayırlısı... Biz de bir senedir gidip geliyoruz üniversiteye... Kaç kutu ilaç kullandırttılar eşime çeşit çeşit... Eşim artık epeyce kilo aldı. Geçen gittiğimizde artık karara bağlayacaklarını söylediler ama bilemiyorum. Bize direk tüp raporu çıkaracaklar zaten sayımız çok düşük aşılamaya tutmuyor... Senin de İnşalla bütün olumlu gelişmelerini bekliyorum bu topikte, bizleri unutma

canım yaa Allah kolaylık versin gerçekten zor bir süreç..benimde 4 senedir denemediğim şey kalmadı diyebilirim,zaten 2 aşılama sonucunda da 7 kilo aldım, kalıcı oldu bende gitmiyorlar neyse inşallah bu tüp bebek vesile olurda hamile kalırız..hayırlısı ile bebişlerimiz kucaklarımıza alalım, onlar büyüyünce anlatcağımız çok şey olucak

bu arada ben dün gittim kontrole,kan verdim ve muayene ettiler. yumurtaların gelişmesi iyi dediler. salı günü yumoşlar toplanıcakmış, pazartesi sabahtan yatış işlemleri yapmak ve kan vermek için gidicez..ben yum.toplama olayında biraz tedirginim, sanırım genel anestezi isteyeceğim..rabbim kolaylaştırsın inşallah, muhtemelen cuma yada cumartesi transferin olur dedi hemşire..

canım sevindim tedavinin iyi gitmesine çikolata kisti olanlarda yumurtanın kalitesi önemli gelişmiş olmasu iyi.geri sayım başlıyor artık senin inşalah bebeğine kavuşacaksın bol şansss.salı toplanınca sölerler belki 5 günü tranferin olur dondurulacakta çıkar inşalah buda bir umuttur.tranfer için doktorun kim olacak biliyorumsun sen.yoksa ogün kim olursa omu yapıyor?benim şifada erol beyle ege hanım girdi ama önemli olan bu değilmiş yumurtalar önemli benimki 2. kaliteydi gerçi 2.kalitede olsa rabbim nasip ettikten sonra gersi boş.inşalah herşey yolunda gitsin senin burdan güzel haberlerini alır ardındanda bende ben başlarım sevgilerr

denizcim merhaba bugün yumoşlarım toplandı, 13 taneymiş, kalitesi hakkında bir bilgim yok.yarına belli olur sanıyorum.yum.toplama işlemi genel anestezi ile olmuyor, uyuşturuyorlar biraz her şeyi hissediyorsun, acı hissettikçe ilaçın dozunu arttırdılar..beni kötü yapan mide bulantısı ve baş dönmesi oldu tansiyonum baya bi düştü bakalım tahminen herşey yolunda giderse cuma günü transferim olucak...R:97:abbim emeklerimizi boşa çıkarmasın, bunları bidaha yaşatmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…