- Konu Sahibi greendreams
-
Merhaba.
Öncelikle Allah kolaylık versin.
Çok iyi bilirim o koşuşturmacayı. Teyzem de tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi oldu. 22 aylık bir bebeğimiz var şu anda.
Öncelikle İzmir'de Ege Ünv en doğru tercih. Türkiye'nin ilk tüp bebeğinin de Ege'de uygulandığını da unutmamak gerek.
İlk başta tüp bebek servisinde tedavi görceksiniz. Kadın doğumdan girince camlı bölmeli bi yer. Eviniz gibi oluyor. sıcak,samimi bir ortam. Zamanla diğer hastalarla arkadaş olunuyor zaten.Teyzem hala görüşür bir çoğuyla. Orda 5 aydan sonra doktor seçmeniz istenir. Seçtiğiniz doktora göre her ay onun kontrolünden geçersiniz. Doğumunuzu o gerçekleştirir. Eğer seçtiğiniz doktor kadın doğumun doktoruysa yataklı hasta olursanız falan orda kalırsınız işte o kötü oluyor. Erol Bey tüp bebeğin en yetkilisidir. Tek tek her hastayla ilgilenir. Bizim doktorumuz Fuat Akercan'dı. Bebeğimizi kucağımıza almamızı sağlayan insandır Fuat Bey. Çok ilgili,çok canayakın herşeyden en önemlisi çok başarılı bir doktordur. Hastanenin en iyi kadın doğum uzmanıdır. Bir takım zor ama hayati önem taşıyan testler onun tarafından uygulanır. Bebekten su alma falan filan.
Size bu durumda sadece umut etmek düşüyor. İnanın bebeğiniz olcağına. Allah'ın da izniyle gerçekleşiyoru bu güzel mucize. Bizimki tek denemede oldu. Zordu,kanamalı geçti ama allah'a şükür sağsalim aldık kucağımıza.Darısı sizlerin başına.
Merhaba.
Öncelikle Allah kolaylık versin.
Çok iyi bilirim o koşuşturmacayı. Teyzem de tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi oldu. 22 aylık bir bebeğimiz var şu anda.
Öncelikle İzmir'de Ege Ünv en doğru tercih. Türkiye'nin ilk tüp bebeğinin de Ege'de uygulandığını da unutmamak gerek.
İlk başta tüp bebek servisinde tedavi görceksiniz. Kadın doğumdan girince camlı bölmeli bi yer. Eviniz gibi oluyor. sıcak,samimi bir ortam. Zamanla diğer hastalarla arkadaş olunuyor zaten.Teyzem hala görüşür bir çoğuyla. Orda 5 aydan sonra doktor seçmeniz istenir. Seçtiğiniz doktora göre her ay onun kontrolünden geçersiniz. Doğumunuzu o gerçekleştirir. Eğer seçtiğiniz doktor kadın doğumun doktoruysa yataklı hasta olursanız falan orda kalırsınız işte o kötü oluyor. Erol Bey tüp bebeğin en yetkilisidir. Tek tek her hastayla ilgilenir. Bizim doktorumuz Fuat Akercan'dı. Bebeğimizi kucağımıza almamızı sağlayan insandır Fuat Bey. Çok ilgili,çok canayakın herşeyden en önemlisi çok başarılı bir doktordur. Hastanenin en iyi kadın doğum uzmanıdır. Bir takım zor ama hayati önem taşıyan testler onun tarafından uygulanır. Bebekten su alma falan filan.
Size bu durumda sadece umut etmek düşüyor. İnanın bebeğiniz olcağına. Allah'ın da izniyle gerçekleşiyoru bu güzel mucize. Bizimki tek denemede oldu. Zordu,kanamalı geçti ama allah'a şükür sağsalim aldık kucağımıza.Darısı sizlerin başına.
http://www.egetupbebek.com/ps/index.php
tel no : 339 84 84 veya
343 43 43 - 4301
canım ben bu numarayı arayarak randevu aldım..gerekli evrakları onlar söylüyorlar zaten..Allah yardımcın olsun cnm, inşallah rabbim tez zamanda gönderir emanetini
merhaba arkadaşlar ben 3 yıl önce norml yolla hamile kaldım ama 8 haftalıkken bebeğimin kalp atışları duyulmadığı için malesefki ozamanki doktorum Burak Ağca çınarlıda kürtaj yaptı .2 gün boyunca hiç kanamam olmadı ne zaman arasam ılık duş al gelir dedi.Sonunda dayanılmaz bir ağrı ile hastaneye gittik ve hastane enfeksiyonu tanısıyla 1 hafta hastanede tedavi gördüm.Hemen ardından bana smear tesri yaptı ve yara var derhal yakmam lazım dedi.Allahtan aklıma 1 dr a daha sormak geldi ve kesinlikle yara olmadığını öğrenmiş oldum ve o para avcısından kurtuldum amaaaa şimdide kanallarımdan biri tıkalı biride hasarlı.İzmirde gittiğim bir doktor bana Burak Ağcadan oraya gidenlerin %80 nin tek şansının tüp bebek olduğunu söyledi ne acı demi.Onun para hırsı yüzünden 3 yıldır acı çekiyorum ve malesef anne olamıyorum.Çooook üzgünüm ve artık bazen kendimi delircek gibi hissediyorum.Artık hayatın bir anlamı kalmadı benim için.Eğer cesaretimi toplarsam bende tüp bebek deniycem.Umarım hepinizin denemesi ilk seferde başarılı olur dualarım sizinle.
cok arastırdım bırcok merkezle on gorusme yaptım smyrnada karar kılmıstım oranın embrıyoogu turkıyedkı ılklerden ılk denememde oldu ıkızlerım1 yasında bır yerdede sans meslesı bol bol dua edın ben cok ınanmıstım tedavıye baslayınca da ıncırlı karaca otlu karısımdanda ydım ve bol bol anans yedım yumurtalarım çok olsun dıye
ben daha dr. bile seçemedim ama sanırım symrna en iyisi olacak gibi...
arkadaşlar merhaba, ege ünv. tedaviye başlatıldım ben... bugün itibariyle iğnelere başladım, cuma günü kontrolüm var, inşallah bu vesile ile bebeğimi kucağıma alırım..rabbim hepimizin kucaklarını doldursun inş.
tşk ederim cnmii Allah razı olsun..inşallah olumlu olurda kucağımız dolar..tüp bebek tedavisine başladık..benim önceden 2 aşılamam var, başka hastanelerde yaptırmıştım, biri raporlu biri özeldi..belki bi aşılama yaparlar diye tedirgindim(artık uzasın istemiyorum), ama tüp dediler. çok mutlu oldum böyle olmasından dolayı...inşallah sizin durumunuzda biran evvel sonuçlarınır da tedavie başlarsınız...
Arkadaşım hakkımızda hayırlısı... Biz de bir senedir gidip geliyoruz üniversiteye... Kaç kutu ilaç kullandırttılar eşime çeşit çeşit... Eşim artık epeyce kilo aldı.Geçen gittiğimizde artık karara bağlayacaklarını söylediler ama bilemiyorum. Bize direk tüp raporu çıkaracaklar zaten sayımız çok düşük aşılamaya tutmuyor... Senin de İnşalla bütün olumlu gelişmelerini bekliyorum bu topikte, bizleri unutma
canım yaa Allah kolaylık versin gerçekten zor bir süreç..benimde 4 senedir denemediğim şey kalmadı diyebilirim,zaten 2 aşılama sonucunda da 7 kilo aldım, kalıcı oldu bende gitmiyorlarneyse inşallah bu tüp bebek vesile olurda hamile kalırız..hayırlısı ile bebişlerimiz kucaklarımıza alalım, onlar büyüyünce anlatcağımız çok şey olucak
bu arada ben dün gittim kontrole,kan verdim ve muayene ettiler. yumurtaların gelişmesi iyi dediler. salı günü yumoşlar toplanıcakmış, pazartesi sabahtan yatış işlemleri yapmak ve kan vermek için gidicez..ben yum.toplama olayında biraz tedirginim, sanırım genel anestezi isteyeceğim..rabbim kolaylaştırsın inşallah, muhtemelen cuma yada cumartesi transferin olur dedi hemşire..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?