• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir smyrna art ta Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Çok güzel çok sevindim. Allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin inaşşah. Benimde 5 tane embiryom var dondurulan herhakde bi tanesi de tutar diyorum artık kısmet :) dondrulmuş embriyo transferinde ne kadar ücret alıyorlar

Çok güzel çok sevindim. Allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin inaşşah. Benimde 5 tane embiryom var dondurulan herhakde bi tanesi de tutar diyorum artık kısmet :) dondrulmuş embriyo transferinde ne kadar ücret alıyorlar
Tutar canım dua et çok cok ilaçlarını duzenli kullan insan inanamiyo bile o duyguyu eminimki yasarsin canım 3 milyara yakin transfer cnm

böyle pozitif şeyle duyunca umut oluyor:) sizinde 5. gün embriyosu mu. Şaban bey'e güveniyoruz bizde çok sakin ve iyi bir doktor.bakalım biraz da şans ve kısmet canım

böyle pozitif şeyle duyunca umut oluyor:) sizinde 5. gün embriyosu mu. Şaban bey'e güveniyoruz bizde çok sakin ve iyi bir doktor.bakalım biraz da şans ve kısmet canım
Ewt canım 5nci gun embriyomuzdu. Diğerleri tutmayanlar 3ncu gündü ama belli olmuyor 3ncu günler bazı insanlarda tutuyo bazılarında 5 Allah ne dediyse o oluyo tabi Rabbim vakti zamanında versin epey yipraniyo tabi insan böyle demekle olmuyo ama nasip kısmet en azından dondurulmuslarin var ve deneme şansın çok insallah olacak canm olmayacak bsy degl inan

Evet gerçekten inanılmaz zor bi süreç allah herkese yardımcı olsun inşallah.benim bu ay transfer olacak inşallah bakalım smyranın başarı oranı yüksek diyorlar benim ilk tüp denemem daha önce normal yolla iki düşüğüm var dı sizde demi pko var dı

Evet gerçekten inanılmaz zor bi süreç allah herkese yardımcı olsun inşallah.benim bu ay transfer olacak inşallah bakalım smyranın başarı oranı yüksek diyorlar benim ilk tüp denemem daha önce normal yolla iki düşüğüm var dı sizde demi pko var dı
Bnmde dusuugm oldu cnm kanım yoğun ckiyo bnm de kan sulandırıcı kullanyrm bnde şuan öylelikle iyiyiz Allaha skur cnm her hastanın farklı oluyo 6 kişiden mesela 3u tutunuyo bu hastanede bnm gozlmledgm kadaryla

Selam canim ben de saban beyin hastasiyim 4 dusugum oldugundan gittim cok memnunum. Ama benim sadece 1 embriyom var genetik incelemesi temiz geldi o koyulacak bu ay insallah tutar. Senin dusukler nedendi

Selam canim ben de saban beyin hastasiyim 4 dusugum oldugundan gittim cok memnunum. Ama benim sadece 1 embriyom var genetik incelemesi temiz geldi o koyulacak bu ay insallah tutar. Senin dusukler nedendi
Merhaba canım benimde düşüklerden sonra öğrendik tabi kanda pıhtılaşma problemi çıktı senin transfer için opudan sonra nekadar beklediler benim ikinci adetten sonra koyacakmış biraz yumurtalık hassasiyeti oludu da hadi bakalım güzel haberler ile gel de bize de moral olsun

Merhaba canım benimde düşüklerden sonra öğrendik tabi kanda pıhtılaşma problemi çıktı senin transfer için opudan sonra nekadar beklediler benim ikinci adetten sonra koyacakmış biraz yumurtalık hassasiyeti oludu da hadi bakalım güzel haberler ile gel de bize de moral olsun
Benim de genetigi bekledik ondan 2. Adet dedi ama kist icin dogum kojtrol hapi kullandik 3. Adet oldu

Birisi 8 diğeri 5 haftalık aynen bendede kist olmuş şimdi Doğum kontrol kullanıyorum.gerçi düşüklerden sonra normal yolla olmadı ilk denemen olucak benimde
Ayni durumdayiz canim. Benim de ilk. Cok heyecanliyim. Reglin ne zaman gelecek

Birbirimize destek oluruz artik ben sonuc beklerken sen transfer bekliceksin

D dehaaa cnm arkadaşım orda tüp denedi hic memnun kalmadik cok ilgisizler dedi. embriyolarla ilgili dogru düzgün bilgiyi bile zor aldik iletisim cok kötü diyordu bende o yüzden hic gitmedim oraya sonra bu arkadas tinaztepeye gitti smyranadan cok cok daha iyiler dedi. bi de smyrnada rapor gecmiyor bildigim kadariyla sadece tinaztepe, medicalpark ve gözde hastanelerinde rapor geciyor.
hatta sana bi tavsiye vereyim eğer istanbulda kalabileceğin bi akraban varsa git istanbula..bahceci umut tüp bebek merkezinde rapor geciyor ve raporlu 3500 civari fiyat. raporlu olunca ilaclarda en fazla 500 tutuyor. bahceci turkiyenin en gelismis laboratuvarlarina sahipmis, işin uzmani diyorlar. ben oraya gitmeyi düşünüyorum biraz zor olucak ama... bi de benden histeroskopi istediler bi de emrbiyolari cgh ye gondermemi tavsiye etti doktor öncekiler kimyasal oldu diye. benim tedavi ondan daha pahaliya gelcek :(

D dehaaa cnm arkadaşım orda tüp denedi hic memnun kalmadik cok ilgisizler dedi. embriyolarla ilgili dogru düzgün bilgiyi bile zor aldik iletisim cok kötü diyordu bende o yüzden hic gitmedim oraya sonra bu arkadas tinaztepeye gitti smyranadan cok cok daha iyiler dedi. bi de smyrnada rapor gecmiyor bildigim kadariyla sadece tinaztepe, medicalpark ve gözde hastanelerinde rapor geciyor.
hatta sana bi tavsiye vereyim eğer istanbulda kalabileceğin bi akraban varsa git istanbula..bahceci umut tüp bebek merkezinde rapor geciyor ve raporlu 3500 civari fiyat. raporlu olunca ilaclarda en fazla 500 tutuyor. bahceci turkiyenin en gelismis laboratuvarlarina sahipmis, işin uzmani diyorlar. ben oraya gitmeyi düşünüyorum biraz zor olucak ama... bi de benden histeroskopi istediler bi de emrbiyolari cgh ye gondermemi tavsiye etti doktor öncekiler kimyasal oldu diye. benim tedavi ondan daha pahaliya gelcek :KK43:
Canm beni dusunduren sipermler egede donduruldu baska bir sehire goturulebilicegini sanmiyorum:((( kafam karisik smyrna da yaptrmasam bile anlatirim durumumu ne dicekler ne onericekler onu ogrenirim:deli:

Canm beni dusunduren sipermler egede donduruldu baska bir sehire goturulebilicegini sanmiyorum:KK43:(( kafam karisik smyrna da yaptrmasam bile anlatirim durumumu ne dicekler ne onericekler onu ogrenirim:deli:
Merhaba ben ve Bestttt Bestttt smyrnada tedavi görüyoruz raporlu bakıyor mu bilmiyorum ama daha transferimiz de olmadı sadece embriyolar donduruldu yaklaşıkta 4aydır smyrayna baya iletişim halindeyim hiç ilgisiz ve alakasız olduklarını görmedim . Embriyo için 1.günden itibaren aradılar ki ben izmire 3 saat uzakta oturuyorum sadece doktorun muayene etmesi gereken dönemlerde gittim bu süreç haricinde telefonla destek oldular sıkıntı yaşadığımda not bırakıyorum doktoruma hemen dönüş yapıyor.Sonuç ne olur bilemem ama ben ekipten ve ilgilerinden memnun kaldım. Hemen transfer yapalım kurtulalım gibi bir dertleri de Yok eğer bi sıkıntı görüyorlarsa beklemeyi tercih ediyorlar.

Canm beni dusunduren sipermler egede donduruldu baska bir sehire goturulebilicegini sanmiyorum:KK43:(( kafam karisik smyrna da yaptrmasam bile anlatirim durumumu ne dicekler ne onericekler onu ogrenirim:deli:
hmmm sizin öyle bi durum vardi dimi... bak medicalparki da cok tavsiye ediyorlar istersen oraylada bi görüş

Back
X