ya dun gece o topıgı bende korkarak takıp etmıstım hatta bazı yazılanları bugun okurum dıye bıraktım ama kac saattır butun bolumlerde arıyorum topık yok.nedenını bılen varmı ben okumak ıstıyordum ya neden sılındıkı
sibel abla kıza ben seni görmeye gelirkene 3 elham 1 ayetelkürsi okuyup gelcem kızzz:roflol:
dün 2 metrelik 16 yaşındaki oğlan bizim odada yattı hahahah
gercekten süper ortim
nutez canim o kadar korktumu canim ya:roflol:
Allah senin iyiliğini vere e mü? ne var bende bea elham okuyacan hehehee...:sm_cool:
keri evt cnm...korkan okumasın yani bu kadar basit...gerçek bir konu irdeledik kaldırdılar...laylaylom konular hep gündemde...ama birileri dürtmüş anlaşılan... :mymeka:dogru soyluyorsun burda herkesın ılgı alanına gore bolumler var.keske bızım ılgımızı ceken ve takıp ettıgımız topıgıde sılmeselerdı.bende bır heves actım kadınlar kulubunu,gece okuyamadıgım bolumlerı okuyacagım dıye ama...ınsallah bızı bılgılendıren bırı cıkar bu konu hakkında
kardelen canımsın yaa...seni üzer miyiz hiç....opuyorumnanaktansibel ablam dünkü konunuzu gormedm ben ama inş. silinmemiştr silindyse siz burada dewam edersenz ben buraya uğraymam ve sizi çok özlerim amaa:sinifsinif:
kızlar benim beroşun ay cetveli gözüküyormu sizde bende yok yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?