İzmir Sohbetleri

Ne başlangıç ne de son vardır.
Dün tarihtir.
Yarın bulmaca.
Bugün hediyedir.
Hayat yalnız biz izin verdiğimiz gibi geçer.
ıyi ya da kötü hızlı ya da yavaş...

Her şey bizim elimizde
sevgi de
aşk da
başarı da.
Ama ancak kendi ruhumuzla buluştuğumuzda...

Alıntı...

ya dun gece o topıgı bende korkarak takıp etmıstım hatta bazı yazılanları bugun okurum dıye bıraktım ama kac saattır butun bolumlerde arıyorum topık yok.nedenını bılen varmı ben okumak ıstıyordum ya neden sılındıkı

sibel abla kıza ben seni görmeye gelirkene 3 elham 1 ayetelkürsi okuyup gelcem kızzz:roflol:

dün 2 metrelik 16 yaşındaki oğlan bizim odada yattı hahahah

biz de anlamadık kericim...oysa yaşanmış hikayelerdi yazılanlar...korkanlar da okumazdı zaten...

dogru soyluyorsun burda herkesın ılgı alanına gore bolumler var.keske bızım ılgımızı ceken ve takıp ettıgımız topıgıde sılmeselerdı.bende bır heves actım kadınlar kulubunu,gece okuyamadıgım bolumlerı okuyacagım dıye ama...ınsallah bızı bılgılendıren bırı cıkar bu konu hakkında

gercekten süper ortim

nutez canim o kadar korktumu canim ya:roflol:

bitoşum eşim evde değildi beroşuda uyutmuştum bende size takılıyordum işte..bu yazıları okumaya başladım falan,banyonun ışığını yanık bırakırım ben berata bakmaya giderken kolaylık oluyor diye.ışık birden pat diye kapandı düğmesinden ama anladım ben sesten tabi ben fırladım bizim oğlandan tarafa dedim kalk bak olmazz dedi o öyle değince ben koptum tabi:roflol:
okuduklarımada korktu çocuk tabi ikimizde çıkamadık dışarı.adamı 10 kere aradı baba gel baba gel diye kocişte ben aratıyorum sanıyo öldüm gülmekten ya.gülüyorum ama bende korkumu böyle bastırmaya çalışıyorum yaniidelikafadulden
bizim yatağın yanına yere yer yaptım orda yattı 1 saat uyuyamadım yatakta ona gülmekten

sibel ablam dünkü konunuzu gormedm ben ama inş. silinmemiştr silindyse siz burada dewam edersenz ben buraya uğraymam ve sizi çok özlerim amaa:sinifsinif:

keri evt cnm...korkan okumasın yani bu kadar basit...gerçek bir konu irdeledik kaldırdılar...laylaylom konular hep gündemde...ama birileri dürtmüş anlaşılan... :mymeka:
sibel ablam dünkü konunuzu gormedm ben ama inş. silinmemiştr silindyse siz burada dewam edersenz ben buraya uğraymam ve sizi çok özlerim amaa:sinifsinif:
kardelen canımsın yaa...seni üzer miyiz hiç....opuyorumnanaktan

bendede yok aman zten kopup duruyorum bu adsl telekom iyice sapıttı zaten var bunda bir naneler ya bakalım..benim sınırlıydı netim kızlar 29 ödemem gerekirken 60 50 falan ödüyoruz ee ben indirmem kaldırmam izlemem bir buraya gierim bir alışveriş işim varsa msn bile girmiyorum yanii.bende sınırsıza çevirdim bakalım ne gelicek.bizim evlat ve annem 24 saat açık nerdeyse ya anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…